0

Menu

Maximumcatch Nano Lietať Rybársky Prút IM12 40T+46T Toray Uhlíka Rýchle Akčné Super Svetlo s Extra Trubice 3/4/5/6/7/8WT 8'4"/9'

Shop: Šport A Zábava
Maximumcatch Nano Lietať Rybársky Prút IM12 40T+46T Toray Uhlíka Rýchle Akčné Super Svetlo s Extra Trubice 3/4/5/6/7/8WT 8'4

Maximumcatch Nano Lietať Rybársky Prút IM12 40T+46T Toray Uhlíka Rýchle Akčné Super Svetlo s Extra Trubice 3/4/5/6/7/8WT 8'4"/9'

( 0 Recenzie )
€192.28 - €325.89
Kategória: Šport A Zábava
Sku: e2300

Informácie o výrobku

Maximumcatch Nano Lietať rybársky Prút s Možnosťou Trubice

--NAVRHNUTÉ PRE VEĽKÉ VODY PRÚT, ALE STÁLE DOSŤ SVETLA PRE VŠETKY DEŇ CASTING - rafinovaná,progresívne taper bude, aby všetci, ako odliatku.Extra odlievanie vzdialenosť pomáha na linku mending, roll odlievanie a ľahko zdvíhacie dlhú čiaru mimo vody pre ďalší obsadenie.

--NANO+ MAXSPIRAL PRÁZDNE TECHNOLÓGIE - Vyrobené z IM10 a IM12 Japonský Toray Uhlíka s Nano+ živice.Lepšiu odolnosť so zníženou prázdna hmotnosť s novým Nano+ živice.Budete cítiť, presnosť a stabilitu v každej obsadenie.Rafinovaná progresívne taper flex v zhode s line vo vzduchu a moc naložené a prenáša.

--VZDIALENOSŤ a PREZENTÁCIE - je to veľmi silný, ale tiež jednoduché cast prút, stabilnejší, jednoduchšie nakladanie výkonu pre vyššiu rýchlosť linky.Dobre slučky kontroly a linka rýchlosť v oboch krátke a dlhé vzdialenosti.Budete sa cítiť výkon dodaný do dlane,jednoducho kontrolovať lieta do oblasti cielených.

--VYSOKÝ ŠTANDARD HLADKÉ SPRIEVODCOV– MaxSelect Mora-príručka sprievodcov,Hi-grade masívneho Titánu rám s keramický krúžok vložená, PVD povlakom z nehrdzavejúcej ocele had sprievodcov, a tip top pre najhladšie dlhšie casting.

--ČISTÁ KORKU HANDL a CIEVKY SEDADLÁ–Pure AAAA Štylistickými Cork Rukoväť pre pohodlné uchopenie a tiež užitočné pre odlievanie.Top triedy Prírodný Tvrdý burled dreva vložiť v obrobené hliníkové cievky sedadlá s dvoma hore-zamykanie krúžky pre spoľahlivé upevnenie navijak noha.A bude tolerovať morské prostredie.

--TRI-ROK-WARRANTYand Životnosť Opravy Záručná - MAXCATCH ako 15 rokov lietať rod factory ponuka "Bez Problémov" záruka na všetky naše prúty na jeden rok.Ak nie ste 100% spokojní s našimi prút, môžete ho vrátiť v ktorejkoľvek dobe.A ponúkame aj životnosť opravy pre Všetky Maxcatch prúty.

  • Materiál - Uhlík, IM12/40T+46T Toray Uhlíka
  • Kategória - Fly Rybársky Prút
  • Rukoväť - AAA Grade Cork Rukoväť
  • Názov Značky - MAXIMUMCATCH
  • Linka Hmotnosť - 3/4/5/6/7/8WT
  • Číslo Modelu - Nano Lietať Prút
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Dĺžka - 8'4''/9'0''
  • Sprievodca - Sea-Príručka PVD Príručka
  • Akcia - Rýchle, Rýchla Akcia
  • Poloha - JAZERO, Rieka, Nádrž (Rybník, prúd, Riadenie Oblasti
  • Cievky Sedadla - Hliníkové Cievky Sedadlá S Burl Dreva Vložiť
  • Tvrdosť - PEVNÝ
  • Spoločné Číslo - 4
  • ODDIEL - 4 Sec

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Funny Golf Tees Golf Odbornej Praxe Indoor Golf Tees Príslušenstvo, Darčeky Pre Mužov, Ženy 6 Ks S Veľmi Vtipné Frázy

€4.07 - €5.81
( naše vysoko kvalitné golfové loptu tees sú ideálne pre začiatočníkov & klady podobne.začať hrať starať-free, ako náš patentovaný dizajn zaručuje to nebude preklopiť.naše bohaté golf tee je ideálny pre všetky príležitosti, vrátane vďakyvzdania, vianoce )
Pridať do zoznamu prianí

Black Golfové Hlavy Pokrýva Ovládača 1 3 5 Fairway Drevá Headcovers Pre Golf Club sa Hodí pre Všetky Dráhach A Vodič Kluby 3ks

€19.90
( black golfové hlavy pokrýva ovládača 1 3 5 fairway drevá headcovers pre golf club sa hodí pre všetky dráhach a vodič kluby 3ks ( materiál ) - vysokej kvality s hubou podšívka golf club kryty, hrubé, mäkký a tvárny umožňuje jednoduché opláštenie a unsheathing )
Pridať do zoznamu prianí

Univerzálny Lukostreľba Priechodky Pre Zložené Luk Držať 6 Šípok

€6.91 - €19.20
( typ: luk & šípky nastaviť využitie: lov veľkosť:35 * 16 * 4.8 cm materiál:plast farba:čierna obsah balenia: 1 * lukostreľba šípku tulec len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté. poznámka: )
Pridať do zoznamu prianí

Odnímateľný Rybárske Sedadla Box Strane Úložného priestoru pre Návnad Otočiť Telefón

€4.06 - €6.77
( popis: vyrobené z vysoko kvalitného, stabilný a trvanlivý. sticky vložiť pracky dizajn, žiadne poškodenie vášho rybárske box. odnímateľný, úspora priestoru, hladký okraj. transparentné prípade, ľahké nájsť výrobky. convinient )
Pridať do zoznamu prianí

4Pcs/VEĽA Barguzinsky Jedľa Float Bobber Vertikálne Boja Zmiešané Veľkosť Float Pesca Balzové Plaváky Nastaviť Zátka Peche accesoires

€4.06 - €5.98
( kategória produktov:vertikálne boja materiál:barguzinsky štýl:4size tvar:bobber package zahrnuté:4pcs/veľa rybárske float poznámka: 1. vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od )
Pridať do zoznamu prianí

Dáždnik Klobúk Vonkajšie Skladacia Hlavu Šport Spp Opaľovací Krém Parasol Camping Pokrývku Hlavy Dáždnik Turistika Rybárske Potreby Na Kempovanie Dáždnik

€4.56 - €6.61
( dáždnik klobúk vonkajšie skladacia hlavu šport spp opaľovací krém parasol camping pokrývku hlavy dáždnik turistika rybárske potreby na kempovanie dáždnik popis: dáždnik materiál: polyester dáždnik handričkou lepidlo: nie dáždnik handričkou )
Pridať do zoznamu prianí

Bazén Cue puzdro Bazén Cue Taška Ľahké a Odolné Bazén Cue Taška

€8.39 - €15.83
( popis: 【vysoko kvalitný materiál] vyzýva: tento biliard bazéne tágo puzdro je vyrobené z vysoko kvalitnej pu kože materiál, robustný a odolný, vhodný pre 1/2 snooker bazén cue, bazén, alebo biliardové tágo. 【funkciu] vyzýva: bazén cue trubice )
Pridať do zoznamu prianí

Golf Loptu Skladovania Trubice Jasné, Golfové Loptu Úložný Box Golf Loptu Zobrazenie Prípade Pre Domáce Kancelárie Den Garáž, Spálňa, Obývacia Izba

€1.25 - €1.92
( odrážky: 1.pozdvihnúť svoju zbierku: pozdvihnúť svoj golfový loptička kolekcia s tento elegantný golfový loptička displej.priehľadné pvc kruhovom potrubí vám umožní vidieť vaše golfové loptičky jasne a ich zobrazenie v elegantné a organizovaným spôsobom.predviesť )
Pridať do zoznamu prianí

Prenosný Golfový Loptička Odkladacie Puzdro Golf Loptu Pás Držiteľ Vak Mini Pocket Kontajner Taška Pás Golf Dopravcu

€4.24 - €6.05
( organizovanie golfových loptičiek ako profík s našou čiernou klasický štýl, golf loptu puzdro.to má veľkú kapacitu, je vodotesný a prachotesný a zároveň pre skvelé každodenné vrecku.zavesiť na opasok alebo na ruku je pre ľahký prístup.hit golfové ihrisko )
Pridať do zoznamu prianí

Zábaly, čisté PVC Lákať Kryt, Láka & Háčiky Protector

€1.48 - €2.35
( popis: vyrobené z vysoko kvalitného pvc materiálu,odolné,vyčistiť okno umožňuje vidieť to, čo lure je pripojený k prút pre rýchly prút výber. zabráni tomu, aby háčiky od získania zapletený s ostatnými nástrojmi alebo ulovení koberce, oblečenie, )
Pridať do zoznamu prianí

4 V Rade Hra Drevené Ísť Doskové Hry, Cestovné Hry Prinesie Radosť A Zábava Pre Rodinné Stretnutie Vianočný Večierok

€9.88 - €26.00
( vyrobené s bezpečných materiálov, táto klasická hra je jednoduché hrať a zábavné pre všetkých vekových kategórií.hráč, ktorý dostane 4 žetóny v rade výhry. špecifikácia: názov: hra materiál: abs balenie zoznam: 4 )
Pridať do zoznamu prianí

10pcs Tekvica Pin Micro-Objekt Luya Pin 304 Materiál Rybárske Príslušenstvo Príslušenstvo

€1.68 - €2.40
( funkcie: 1. odolné a spoľahlivé: vytvorený z 304 nerezovej ocele, tieto bezpečnostné kolíky sú konštruované tak, aby odolali požiadavky rybolov, zabezpečiť dlhodobú trvanlivosť. 2. posilnenie pre rybárske náčinie: mini tekvica dizajn týchto bezpečnostných )
Pridať do zoznamu prianí

Biliard Biliardový Stôl Štetec a Železničnej Kefa Nastaviť Bazén Snookerový Príslušenstvo Klub Utrite Drevená Rukoväť Ľahký Biliardový Stôl Kefa

€6.17 - €10.28
( popis: 【premium materiál] vyzýva: biliard biliardový stôl štetec je vyrobený z vysoko kvalitného dreva, zabezpečenie trvanlivosti a výnimočný výkon. 【profesionálnej biliard stolný čistenie] vyzýva: biliard stolný kefa funkcie mäkké ešte )
Pridať do zoznamu prianí

Multicolor Zimné Rybárske Náčinie Crankbaits Ryby Háčiky Dlho Casting Lákať Plávajúce Minnow Návnad Minnow Návnad

€2.06 - €3.27
( lure model:tri háčiky minnow lure lure typ: pevný rybárske lure návnada > hmotnosť: 19g/23g lure > dĺžka:110 mm/130 mm háčiky: vybavené 3ks anti-korózne háčiky oči: 3d ryby oči farby:21 farby vlastnosti produktu: 1. )