0

Menu

Teplota Vlhkosť vzduchu Snímač Vlhkosti vzduchu Snímač Tuya Smart Wifi Univerzálne IR Diaľkové ovládanie Pre klimatizácia, TV AC

Shop: Domácich Kutilov
Teplota Vlhkosť vzduchu Snímač Vlhkosti vzduchu Snímač Tuya Smart Wifi Univerzálne IR Diaľkové ovládanie Pre klimatizácia, TV AC

Teplota Vlhkosť vzduchu Snímač Vlhkosti vzduchu Snímač Tuya Smart Wifi Univerzálne IR Diaľkové ovládanie Pre klimatizácia, TV AC

( 0 Recenzie )
€16.65 - €20.56
Kategória: Domácich Kutilov
Sku: e2286

Informácie o výrobku

Vitajte Na Mojom Obchode

Vlastnosti produktu: S týmto Univerzálne IR Diaľkové Ovládanie, môžete použiť svoj inteligentný telefón na ovládanie domácich spotrebičov, ako sú STB(Set-Top-Box), TV Box, TV, klimatizáciu, Ventilátor, DVD, atď.Kompatibilný s väčšinou značiek, podrobné informácie nájdete na podporované značky zoznamu v Aplikácii.Okrem toho má VZDELÁVANIA FUNCTON, umožňuje kopírovať kľúčové funkcie pôvodné diaľkové ovládanie Aplikácie.

Poznámka: Nie je kompatibilný s domácimi spotrebičmi, ktoré používajú RF alebo BLUETOOTH diaľkové ovládanie.

1. Masívne IR Kód Databázy

Podpora 4000+ značiek, 50000+ IR Kód na cloud, podporované zariadenia knižnica je neustále aktualizovaný podľa typu cloud.

2. Vstavaný Teplotný & Vlhkosti snímač a Vstavaný displej

S pomocou vstavaného snímača, môžete vedieť, teplota a vlhkosť v miestnosti kedykoľvek.A podľa ich hodnoty, vykonajte nasledujúce automatizácie.Napríklad, zapnite klimatizáciu, keď teplota je vyššia ako 26 ℃, a zapnutie zvlhčovača, keď vlhkosť vzduchu je menej ako 50%

Aplikáciu Diaľkové Ovládanie

Diaľkové Ovládanie vaše domáce spotrebiče pomocou "Inteligentný Život" Aplikáciu vo vašej smart telefónu kdekoľvek a kedykoľvek.Príklad: zapnutie domov/C v predstihu, sa teší na príjemnú teplotu, akonáhle sa dostanete domov.

Jednoduchá inštalácia a pridať do aplikácie

Po pripojení kábla linky do prístroja, prístroj prejde do konfiguračný režim, a potom Potom pomocou Bluetooth configuration v APP.Celý proces trvá len niekoľko minút.

Ovládanie Hlasom

Pripojenie Inteligentných reproduktor, ako je Amazon Alexa, Domovská stránka Google, budete schopní ovládať vaše domáce spotrebiče podľa hlasu.Napríklad: Alexa, zapnite TV; OK Google, nastaviť klimatizácia teplote do 25 stupňov.

farba: Čierna

materiál: plast

Obsah Balenia:

1 x Vlhkosť, Senzor

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Názov Značky - FGHGF
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Sporák Ventilátor Eko Ventilátor Tepla Powered Sporák, Krb Ventilátor Silent Tepelný Ventilátor Eko Ventilátory Pre Kachle Na Drevo Teplo Aktivuje Ventilátor Neelektrické

€41.24 - €82.47
( zvýšenie teplo vášho domova s našimi drevo, kachle ventilátor tepla pohonom.ideálny pre kachle na drevo a pelety, sporáky, a thermoelectric modul jednotky ventilátora pre optimálnu účinnosť.s vysokou tepelnou vodivosťou a nízkou hladinou hluku prevádzky, tento )
Pridať do zoznamu prianí

Univerzálne Nastaviteľné Ručné Sprchy Držiteľ Prísavný Držiak Plný Pokovovanie Hlavu Kúpeľňa Stabilný Držiak Sacej

€0.19 - €0.34
( funkcie: má to jeden z najsilnejších sacie rukoväte sme kedy videli. dokonalá náhrada alebo doplnok do vášho aktuálneho sprcha inštalácie. veľmi jednoduchá inštalácia. špecifikácie: farba: strieborná veľkosť: )
Pridať do zoznamu prianí

Laki-laki Perempuan Laki Berulir 3 Cara Tee Pipa Pas 1/4 "3/8" 1/2 "3/4" 1 "1-1/4" 1-1/2 "2" BSP Berulir SS304 Baja Tahan Karátovým

€5.37
( laki-laki + perempuan + laki-laki berulir 3 cara tee t pipa pas 1/4 3/8 1/2 3/4 1 1-1/4 1-1/2 2 bsp berulir ss304 baja tahan karátovým )
Pridať do zoznamu prianí

Sprcha Mozgov Zahŕňa Vaňou Zátka netoxické a bez Zápachu Sitko pre Kúpeľne, Práčovne a Kuchyne

€2.87 - €5.75
( gass vaňou mozgov vaňou zátka kryt zástrčka netoxické a bez zápachu sitko pre blokovanie zvyškov jedla a vlasy gass položka špecifikácia: funkcie: materiál: vyrobené z flexibilný, odolný a vodovzdorný materiál, nie je ľahké nedeformujte, )
Pridať do zoznamu prianí

Sadrokartónové Hobľovanie Fréza Strane Planer Sadrokartónových Okraji Frézovacie Hobľovanie Nástroj Meno Sadrokartónu Rýchly

€11.97 - €21.76
( bez námahy rez sadrokartónovými doskami naše rýchle ostrenie.robustná a odolná, navrhnutá pre vysoký výkon, práca z prvého do posledného milimetra v kontrolovanom a bezpečným spôsobom.kvalitné ostré hrany, je to rýchle použitie a bude trvať roky. ! špecifikácia: názov )
Pridať do zoznamu prianí

Vysoko Kvalitný Bezkontaktný Mydla Infračervený Senzor Pohybu, USB Nabíjanie a Nastaviteľné Mydlo Dávkovanie Úrovne

€16.61 - €25.55
( funkcie: * kúpiť naše bezkontaktné mydlo tekuté rozprašovača a vychutnajte si pohodlie nabíjania cez usb, takže už nikdy nebudete musieť starať o vybitie batérie znova.dlho-trvácne nabíjateľné batérie podporuje približne 2000 používa a priloženého )
Pridať do zoznamu prianí

Skladacia 32 Peg Vetru Oblečenie Vešiak Na Vlasy Umývanie Line Airer Oblečenie, Spodná Bielizeň, Ponožky, Nohavice Vešiak Pre Domácnosť Skladovanie

€1.19 - €2.37
( funkcie: 1) môže byť zavesený na sprchový záves prút, oblečenie riadku alebo odev rack. 2) odolného plastu a špeciálne vetrolam dizajn umožňujú použitie doma alebo vonku. 3) len sa vaša bielizeň a buď klip vaše oblečenie na stojane prirodzene )
Pridať do zoznamu prianí

Tuya ZigBee 3.0 Termostatické Radiátorový Ventil, Pohon Regulátor Teploty Cez Alexa Tuya Inteligentný Život APLIKÁCIU Diaľkové Ovládanie

€33.99 - €47.20
( tuya zigbee 3.0 termostatické radiátorový ventil, pohon regulátor teploty cez alexa tuya inteligentný život aplikáciu diaľkové ovládanie popis: 1.je pre vás ľahké nainštalovať: odskrutkujte adaptér a dať do ventil, potom utiahnite adaptér a otočte )
Pridať do zoznamu prianí

Silikónové Plug Odvodňovacie Potrubie Hadice Príslušenstvo Odtoková Tesnenie Pre Práčka Hadice Rozšírené Plastové Nastaviť Vysokej Kvality

€0.23 - €0.53
( podrobnosti: * úplne nové a vysokej kvality * vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, odolné * je to anti-aging a proti korózii. *a je možné ich použiť v kanalizačné práčka, nádrž na vodu, a tak ďalej. * produkt dizajn )
Pridať do zoznamu prianí

Sprcha Hlavu Držiteľ Opakovane Odolné Prísavky Sprcha Stenu Mount Kúpeľňa Stenu Stojan Stojan Pre Domáce Kúpeľňových Doplnkov

€0.80 - €1.62
( funkcie: vyrobené z trp materiálu, sprcha hlavu držiteľ je trvanlivé, bezpečné a environmentálne ochranné. vodotesné a odolné proti vlhkosti a proti, nie je ľahké spadnúť. odnímateľný, umývateľný a opakovane použiteľné. úder-free )
Pridať do zoznamu prianí

3ks Kuchynský Drez Sitko z Nehrdzavejúcej Ocele, Odtok Filter Kúpeľňa Plug Vlasy Chytiť

€5.53 - €11.06
( popis: úplne nové a vysokej kvality funkcie: vyrobené prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, non-deforming, hrdza-free, robustné, lightweoght, odolné.. balenie obsahuje 3ks rôzne veľkosti umývadlo mozgov filtre, praktické domácnosť príslušenstvo. tieto )
Pridať do zoznamu prianí

Špeciálny Držiak na Mop Svetlé Farebné samolepiace Mp Usporiadanie Držiteľ Hladký Hrana Mop Stojan na Balkón Mop Rack

€0.55 - €0.84
( špeciálny držiak na mop svetlé farebné samolepiace mp usporiadanie držiteľ hladký hrana mop stojan na balkón mop rack špecifikácie: môžete ľahko dostať skladovanie držiak, ktorý môže byť nainštalovaný vo svojej kuchyne, aby vám pomôžu zorganizovať )
Pridať do zoznamu prianí

Viac Veľkosti Nano 304 Nerezovej Ocele Kuchynský Drez Veľké Single-slot Umývadlo Misa Pre Domáce Zlepšenie Odtoku Príslušenstvo

€216.38 - €332.89
( viac veľkosti nano 304 nerezovej ocele kuchynský drez veľké single-slot umývadlo misa pre domáce zlepšenie odtoku príslušenstvo parametre výrobku: názov produktu: umývadlo produkt materiál: nerezová oceľ rozmery: 60x45cm, 65x45cm, )
Pridať do zoznamu prianí

Kuchyňa LED Citlivé na Teplotu 3-Farba Svetla do Batérie, Kúpeľňa so sprchovým Kútom 7 Farieb Svietiť Úsporu Vody, Batérie, Aerator Ťuknite na položku Tryska

€2.82 - €7.06
( kuchyňa led citlivé na teplotu 3-color -up batérie, kúpeľňa so sprchovým kútom 7 farieb svietiť úsporu vody, batérie, aerator ťuknite na položku tryska popis: môže sa lámu hlavu s teplotou vody, ak sa dotknete to, teraz s týmto prístrojom tento )
Pridať do zoznamu prianí

beibehang stereoskopické tapety TV pozadie krásne pobrežie Slnečné Pláže nástenné maľby pre Obývacia izba tapety abstraktných de parede

€9.04 - €17.07
( kupujúci je povinný prečítať si: tapeta cena: $ / meter štvorcový.žiadne objem. 1 s quare m = 1. 2 štvorcových metrov = 2. 3 štvorcových metrov = 3...šírka x výška = m = objednané množstvo poznámka: áno, venujte prosím pozornosť na 1m2 objednávky.pretože )
Pridať do zoznamu prianí

Sprchové Dvere Kolesá Posuvné Sklenené Dvere Kladky Výmena Ložiska Valčeky Runner Sprcha Kabíny Kyvné Kladka

€3.27 - €4.36
( funkcie: ootdty kolesá sú vyrobené z nylonu so silným nosná kapacita.dobrý príslušenstvo a pre domáce kúpeľňa použitie. kladka môže byť upravená.pomocou skrutkovača otočte skrutku v smere hodinových ručičiek alebo proti smeru hodinových )