0

Menu

Vreckový Klip Súbor, Priečinok 360 Stupeň Flip Vodotesný, Multi-Farebné 9.25x12.60in pre Domáce Kancelárie Školy

Shop: Vzdelávanie A Kancelárske Potreby
Vreckový Klip Súbor, Priečinok 360 Stupeň Flip Vodotesný, Multi-Farebné 9.25x12.60in pre Domáce Kancelárie Školy

Vreckový Klip Súbor, Priečinok 360 Stupeň Flip Vodotesný, Multi-Farebné 9.25x12.60in pre Domáce Kancelárie Školy

( 0 Recenzie )
€2.60 - €3.47
Sku: e22164

Informácie o výrobku

Funkcie:

1.Univerzálna Veľkosť. 9.25x12.60in.Vhodné pre A4 alebo list veľkosť papiera.

2.Odolné a Nepremokavé.Tento súbor priečinka je vyrobené z 3 vrstvy peny PP materiál, break-dôkaz a odolné na použitie.

3.Jednoduché Použitie.Pevný low-profile klip s robustné a dlho trvajúce jar; Vnútorné procket dizajn pre súboru organizácie.

4.Veľkú Kapacitu.Schránka je skladacia a môžu sa drží až 30 kusov listov bez prehlbovať.Kovový klip na zabezpečenie všetkých dokumentov čistý, bez pádu.

5.Široký Aplikácie.Skladacia obalový dizajn pre bezpečné súbor pre ochranu, pre IDEÁLNE pre stretnutie, klinické pozorovania, zdravotné sestry, lekári, supermarket, alebo ktoréhokoľvek zdravotníckeho pracovníka, atď.

Špecifikácie:

Materiál: PP+Kov

Typ: Vertikálnej Zložky ; Horizontálna Zložka

Farba: Čierna, Modrá, , pre sky blue (nebeská Modrá, Zelená, Tmavo Zelená, Ružová, Ružová, Oranžová, Biela

Veľkosť: Cca. 23.5x32cm/9.25x12.60in

Hmotnosť: Cca. 200g

Balenie Obsahuje:

1 Kus Zložky

Poznámka:

1.Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie.pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

2.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Ďakujeme!

  • veľkosť - 23.5 x 32CM
  • Druh - Klip Súbor
  • Názov Značky - NoEnName_Null
  • Materiál - PP
  • Tvar - Prípad
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Kreatívne Trofej Výzdoba Materskej Školy Súťaži Trophy Nádherné Trofej Model Cenu

€12.72 - €36.31
( popis tento palec tvarované hrá trofej pre ľudí je vyrobené zo stabilného materiálu, odolné a nie je ľahké zlomiť, ktoré môžu slúžiť vás na dlhú dobu.táto trofej s krásne lesklý povrch.ocenenie trofej môžu byť použité ako strana hry ceny, party )
Pridať do zoznamu prianí

50 Ks Roztomilý Pearl Mlieka Čaj Cartoon Graffiti Nálepky Kufor Notebook Prilba PVC Samolepky Kotúča, Hračky Pre Deti,

€2.01 - €2.50
( popis: materiál: pvc použiť pre: notebook , kufre , cestovné puzdro , auto ,motocykel , bicykel , skateboard , sánky doska , gitary , nábytok , okná , stolný ect. funkcia: ochrana proti slnku!vodotesný !farebné! bez stopy, keď odstrániť! použite )
Pridať do zoznamu prianí

Disney Halloween Princezná UV DST Nálepka Pre 16 oz Poháre Zábal Prenos Nálepky Vlastné Štítky DIY Logo Samolepiacich Nepremokavé

€2.70
( pravidelné veľkosť :9.38*4.25 palec prosím, kontaktujte predávajúceho na vlastné veľkosť názov produktu výrobnú cenu otcov, deň uv dst pohár zábal prevody uv dst libbey zábal na mieru uv dst pohár zábal transfery na 16 oz 20 oz sklo materiál )
Pridať do zoznamu prianí

12 Listov Samolepiace Nálepky Farebné Abecedy Číslo Nálepky Multi-použitie List Číslo Nálepky

€4.40 - €8.80
( popis hľadáte abecedy a číslo nálepky?tieto nálepky bude dobré možnosti pre vás.vyrobené z dobrého materiálu, tvorivé nálepky určené s vynikajúcou detaily.vhodné pre úložný box, triedenie kabinetu , schránky, koša, atď.jednoduché použitie, stačí )
Pridať do zoznamu prianí

Stolový Kalendár Plán Planner Kalendár Ornament Jemné Kalendár Home Office Stolový Kalendár

€5.37 - €11.43
( popis je to jemné štýl stolový kalendár pre vás, a môžete vidieť, dôležité sviatky v stolovom kalendári, a tiež môžete poznámka narodenín rodinou a priateľmi na to ako denný pripomienka.štýlové a praktické, tento špeciálny kalendár pridáva nádych )
Pridať do zoznamu prianí

Stredomorská Sieťovina Foto Stene Na Lano Stene Visí Na Stene Pozadie Fotografie Stenu Decor Strany Sieťovina Dekorácie Ľahko Nainštalovať

€14.42 - €24.03
( stredomorská sieťovina foto stene na lano stene visí na stene pozadie fotografie stenu decor strany sieťovina dekorácie ľahko nainštalovať prírodná bavlna sieťovina orezania.na sieťovina dekorácie opatrenia 2 m x 4 m a je ideálny pre dom a party stolové )
Pridať do zoznamu prianí

Seorina V Seol Fotoknihu Set S Plagát Lomo Karty Záložku Foto Album Art Kniha Picturebook

€34.69 - €43.36
( fotokniha veľkosť :21x29cm o produktoch -sú všetky nového výrobku, ak máte pocit, že niektoré vône len prosím vás vetranie produktu nejaký čas. -prosím, aby mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie. -vzhľadom na )
Pridať do zoznamu prianí

Lesklé fotopapiere Fade-odolné pre Atramentové Tlačiarne Office Školy 100-Count Dropship

€4.63 - €6.52
( popis: ootdty funkcie: úplne nové a vysokej kvality. foto lesklý papier pre atramentové tlačiarne vytlačí 4r 100 listov. vytváranie profesionálne fotografie. to môže byť široko používané v oblasti atramentovej tlače. pre )
Pridať do zoznamu prianí

Prispôsobený productBranded Vlastné Logo Vytlačené Tesniace Pásky S Logom Firmy

€1.59
( popis produktu značkové vlastné logo vytlačené tesniace pásky s logom firmy názov výrobku balenie pásky výrobca hebei xinqiu international trading co., s.r.o.stupeň ruky trieda / stupeň vydanie lodnej materiál funkcie opp lepidlo materiál akryl farba transparentná )
Pridať do zoznamu prianí

120 Kotúčoch Rainbow Washi Maskovacia Páska Nastaviť Pre DIY Dekor Scrapbooking Nálepky Maskovanie Papierové Dekorácie Lepiacej Pásky

€17.88 - €23.84
( materiál - vysoko kvalitný japonský papier,lepiaca dosť zostať na mieste a môže byť re-pozíciu.páska sa ľahko ošúpeme a nakrájame a nezanecháva žiadne lepkavé zvyšky na povrchu, ak sa odstráni. farieb dúhy - warm-tónovaných farieb a studenej tónovaný )
Pridať do zoznamu prianí

Páska Držiak Na Stôl Oblak V Tvare Pásky Držiak Pásky Fréza S 1 Rolka Rainbow Páska Na Home Office Desktop Príslušenstvo Pre

€1.43 - €2.88
( funkcia: 1. desktop pásky dávkovač je v tvare krásne kreslené cloud s úsmevom prejavu, roztomilý a praktické kancelárske potreby asistent 2. pásky dávkovač prichádza s roll rainbow páskou, ktorá je veľmi roztomilý.nie je potrebné kupovať samostatne.obohatiť )
Pridať do zoznamu prianí

20 X Krokodíla Kovové Klipy S Drôtom Stonka Alligator Svorky Pre Poznámky Poznámka Držiteľov Karty

€4.18 - €6.05
( jedinečné: aligátor krokodílky ľahké a bezpečné, jednoduché a rýchle pripojenie. funkcia: aligátor klip môže byť použitý ako miniatúrne svorky držať časti spolu pre lepenie a drôty spolu na spájkovanie. použitie: neizolované elektrické )
Pridať do zoznamu prianí

Kazetové Pásky Dávkovač Držiak Na Pero Písacie Potreby Organizátor Pásky Fréza Modrá

€11.38 - €18.97
( popis: rozkošný dizajn - s roztomilý a jedinečné vzory, retro a kreatívne kazeta tvar, držiak na pero je plný spomienok a zmysel dejín. robustný & odolný - vysoko kvalitného plastu robí spojivo pero box viac tvárny a reverzibilné, poškriabaniu a )
Pridať do zoznamu prianí

9Pcs Profesionálne Maliarske Štetce Rôznych Tvar Nylon Vlasy Umelca, Maliarstvo, Štetec Na Akryl-Olej, Akvarel Umelecké potreby

€11.51 - €17.72
( 9 nylon vlasy ploché predné kefy svetlé čierny prút maľovanie perá špecifikácia: 9 palice materiál: nylon vlna + drevené penholder hmotnosť: 0,15 kg vlastnosti: je vyrobená z vybraných vysoko kvalitný nylon vlny, čo je ťažšie )
Pridať do zoznamu prianí

1 Nastavte Písací Papier Non-vyblednutiu List Papiera Jemné Trvanlivé A5 rukou písaný ľúbostný List Stationery Office Príslušenstvo

€0.51 - €0.98
( dôležité informácie materiál:špeciálny papier veľkosť balenia: obálky, veľkosť: 16,2 cm x 11.3 cm/6.38 x 4.45 (cca.) list papiera, veľkosť: 19.4 cm x 13.6 cm/7.64 x 5.35 (cca.) prehľad: to môže byť použitý )