0

Menu

3ks Hladké Plochy Dekor Non Sticky DIY Plavidlá, Silikónové Formy Zvierat Tvar Domov Epoxidové Živice Realisticky Darčekové Mydlo Opakovane Skrine

Shop: Umenie,Remeslá & Šitie
3ks Hladké Plochy Dekor Non Sticky DIY Plavidlá, Silikónové Formy Zvierat Tvar Domov Epoxidové Živice Realisticky Darčekové Mydlo Opakovane Skrine

3ks Hladké Plochy Dekor Non Sticky DIY Plavidlá, Silikónové Formy Zvierat Tvar Domov Epoxidové Živice Realisticky Darčekové Mydlo Opakovane Skrine

( 0 Recenzie )
€7.48 - €9.12
Sku: e2133

Informácie o výrobku

Popis:

【Package Zahrnuté] vyzýva dostanete 3ks zvierat-tvarované formy, vrátane žaby, jašterice a slimáky, ktoré môžu spĺňať vaše rôznych výrobných potrieb a získať roztomilý a zaujímavé zviera ozdoby.

【Silikónové Formy] vyzýva formy je vyrobený zo silikónu, ktorý je hladký a burr-free, bezpečné a spoľahlivé, mäkká a pružná, elastická a odolná voči roztrhnutiu, pevné a trvanlivé, a nie je ľahké byť poškodený po dlhodobom používaní.

【Non Sticky] vyzýva povrchu formy je non-stick a ľahko demould.Počkajte, kým materiál vychladnúť a potom ju nechať sedieť na chvíľu, potom zatlačte ho von z dolnej získať jemná ozdoba.

【Pekný Darček] vyzýva Formy sú tiež dar výberu a môže byť vzhľadom na pečenie nadšencov, remeselné nadšencov alebo priateľov, ktorí majú radi zvieratá, aby mohli vychutnať zábavu handcrafting spolu.

【Široké Uplatnenie] vyzýva Formy môžu byť použité na ruky-takže, ako robiť mydlo, sviečky, omietky, vázy, atď., a môže byť tiež použitý pre potraviny robiť, ako je čokoláda, zmrzlina, cukríky, puding, atď.

Špecifikácia:

Materiál: silikón

Farba: biela

Tvar: žaba, jašterica, slimák

Funkcie: odolné, mäkké

Veľkosť(cca.):

žaba(L x W x H)13.3 x 10 x 3.4 cm/5.24 x 3.94 x 1.34 palec

jašterica živorodá(L x W x H)12,5 x 9.3 x 2.1 cm/4.92 x 3.66 x 0.83 palec

slimák(L x W x H)7.3 x 3.2 x 4.2 cm/2.87 x 1.26 x 1.65 palec

Package Zahrnuté:

3 KS x Plesní

Poznámka:

1. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

2. Nechajte 1-2 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie.

Poznámka:

1.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory,obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je znázornené na obrázkoch,ale nie rovnaký výkon na rôznych orgánov, ako na modeli.

2.Porovnať detail veľkosti s na vás,nechajte 2-4cm sa líši vzhľadom na ručné meranie na oblečenie, vďaka Všetky merania v cm a vezmite prosím na vedomie, 1cm=0.39 palec

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2 Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1) DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

DHL UPS, TNT, FEDEX trvá 3-7 dní ,EMS trvá 8-12 dní.Post air mail je potrebné 2-8 týždňov.Ale všetky z nich sú závislé od krajiny doručené.

2) SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

1) Kupujúci je skoro potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky.

2) Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.

3) skontrolujte si Prosím kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu.Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.Ďakujeme za pochopenie!

  • Tvar - Zviera
  • Materiál - Silikónové
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • veľkosť - Multi-Sizes

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Ruský Výšivky Nástroj Políčko Manuálne Diy Poke Hudby Príslušenstvo Šijacia Súprava 50 Farebné Výšivky Tool Box Line Motýľ Nastaviť

€4.84 - €6.45
( funkcie: 1.50 rôznych pestrých farbách: obsahuje všetky farby, modrá, zelená, červená, oranžová, ružová, žltá, šedá, čierna, biela, atď., splniť vaše potreby pre farba 2.vyrobené z mäkkého materiálu: hladký polyester, viac pružné, trvanlivé, )
Pridať do zoznamu prianí

Prst Chránič Vintage Zlatá Ihla Náprstok Kovové Šitie Príslušenstvo Handworking Šitie Nástroje Starožitné Krúžok DIY Remeslá

€0.70 - €1.37
( materiál:meď veľkosť:s 1,5 cm*2.3 cm m 1,8 cm*2.6 cm nastaviteľné šitie náprstok prst chránič je vyrobený z odolného vysoko kvalitnej mosadze,ktorá nie je ľahko deformované,ohnuté alebo zahrdzavené.perfektný darček a môže byť použitý na )
Pridať do zoznamu prianí

Cusack 2meters 5cm Čipky Stuhou Výbava pre Šaty bytového Textilu Pásy Mimo Biela Čierna Páska Textílie Šitie, Ručné DIY Remeslá

€5.47 - €10.95
( veľkosti šírka: 5 cm/ 2.1 cm dĺžka: 2 m farba: biela, čierna pre výber materiál: polyester sú nové štýly pre šaty, ozdoby, kutilov, remeselníkov, bytového textilu a tak ďalej. sú jemné! značka príbeh 'cus )
Pridať do zoznamu prianí

Vysoko Kvalitné Diamantové Maľovanie Nálepky Šplhať Mozaikové Umenie Kolo Vŕtať Nový Príchod 2023 Diamond Výšivky Samolepky Pre Deti

€4.24 - €5.65
( modname=ckeditor vitajte v našom obchode~~~~ vaša podpora je vždy naša motivácia balík obsahuje: 1 x diy deti kolo diamond nálepky 1 nastavte x diamond nástroj na kreslenie(bahno, pero, rýchlosť hore platňa, magic cube diamant) vážení )
Pridať do zoznamu prianí

Nášivka pre DIY Oblečenie, Klobúk pokrývku hlavy Oprava, Šitie, ručné práce, Rukavice, Ponožky Dekorácie, Sladké Mačky, 4.3x5cm, 15Pcs

€4.48 - €5.68
( popis účel: ak chcete, aby vlasy ozdoby pre deti.oblečenie, rukavice, tašky.topánky.názov:psa nášivka kategória:5*4.3 cm [farba] :4 farba vitajte v našom obchode. spätná väzba ak zákazník niečo otázku,pls láskavo kontaktujte )
Pridať do zoznamu prianí

Super Hrúbka Plyšové Priadza Cítil pre Ručné Diy Bábika Šteňa Ručne pletené Čiapky Vankúš, Deka Pet Hniezdo Háčkovanie Priadza 1M

€3.02 - €6.72
( materiál:plyšové vlákno + železný drôt veľkosť: ako je znázornené upozornenie: 1. vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. 2. prosím, aby 0.5-2 cm rozdiely vzhľadom na ručné )
Pridať do zoznamu prianí

7M Vyšívané Popruhu pre Tašku, Popruhy Ženy Golier Čipky, Stuhy Trim Opony Odev, Príslušenstvo

€4.64 - €6.63
( popis: farba:ako na obrázku materiál:polyester široký : 5 cm dĺžka:7 m príslušné oblasti: hračka doplnky, dekoratívne doplnky, spodná bielizeň čipky príslušenstvo ako rôzne počítače displej farby inak, farba skutočné )
Pridať do zoznamu prianí

2023 Afriky Flitrami Čipky Textílie Zelená/Gold Vysokej Kvality Postupnosť Čipky Materiál Francúzsky Nigérijský Svadobné Čipky Tkaniny Pre Šitie

€48.49 - €98.97
( zelená nigérijský flitrami čipky textílie ružová vysokej kvality afriky čipky francúzsky tylu sequin výšivky, čipky tkaniny na spoločenské šaty vitajte tešíme obchod vyšívacie techniky je jemná, vyšívané flitrami na sieťovina, ktorá )
Pridať do zoznamu prianí

25Pcs Zmiešané Zvierat Listy, Drevo, Kúsky Maľovanie Scrapbooking Remesiel DIY Materiálov Zdobením Drevené Ozdoby Domáce Dekorácie

€2.33 - €3.12
( informácie o výrobku: veľkosť : cca 30 mm farba: pôvodná farba dreva materiál: hustota rada vzor: kvet,vták, srdce,dom,motýle, králikov, včiel, zvončeky,tortu,huby, veverička,listy použitie: domáce dekorácie, scrapbooking a iné )
Pridať do zoznamu prianí

5m Vintage Svadba Juty Páse s nástrojmi Darček Luk Remesiel DIY Prírodné Juty Vrecoviny Lano Kábel String Konope, Vianočné Dekorácie, Darčekové Balenie

€2.50 - €3.58
( popis produktu materiál: konope. dĺžka: 5m. šírka: 1.5 cm. zoznam balíkov: 1pc konopné lano. poznámka: vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. prosím, )
Pridať do zoznamu prianí

DIY Prenosné puzdro spodnej Cievky Držiteľ Šijacie Ihly Šetrič Plastová spodná Cievka Úložný Box Gumový Krúžok Šitia Nástroje, Remeselná výroba

€3.19 - €4.26
( 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné materiál:silica gel farba: ako na obrázku veľkosť: vonkajší krúžok priemer 13,5 cm, vnútorný krúžok priemer 8.5 cm číslo položky: 948141-948142 balík obsahuje: 1pc konverzie: 1inch=2.54 )
Pridať do zoznamu prianí

Umenie Razba Rezanie Zomrie Kovové Die Kusy Šablóny DIY Raziace Nástroje

€3.37 - €6.76
( funkcie: ootdty estetické rezanie zomrie.tento razba rezanie, zomrie, je hrajú navrhnutý tak, ideálny pre výrobu pohľadnice, foto rámček, diy scrapbooking, reliéfom na papercrafts, atď. diy razba šablóny.veľký papier razba nástrojom pre vytváranie )
Pridať do zoznamu prianí

Fantastické Zver Čierny Hrad landscapeDiamond Výšivky Cross Stitch DIY Diamond Maľovanie Film Dom Mozaiky Drahokamu

€61.96 - €88.52
( feature1: fullsquare/rounddiamond paintingfeature2:plný štvorec/roundab vŕtačky diamantové paintingapplication:domov / hotel / obývacia izba / kuchyňa / office dekorácie / darček / zábava / čo je ab diamond pôvodné kmeňové diamond cut surface laser proces, prezentuje )
Pridať do zoznamu prianí

Scrapbooking Zomrie Foto Album Album Razba Uhlíkovej Ocele Šablóny Šablóny Doplnky, Potreby Pre Umeleckých Remeselníkov

€1.67 - €2.79
( popis: široké použitie: tento uhlíkovej ocele die je dobrá voľba, ak chcete, aby sa veci ako zápisník, papierové dekorácie, pohľadnice, darčekové karty, foto album, a tak ďalej. 4-v-1: to scrapbooking stencil je navrhnutý s 4 kvetinové vzory a môže )
Pridať do zoznamu prianí

Lesklé Mini Tlačidlo Nožnice Tvar Silikónové Formy Epoxidové Živice Formy na DIY Šperkov Náhrdelník Keychain DY0195

€1.83 - €2.61
( 22501 poznámka: tento plesne môžu byť nie také veľké, ako si predstavujete,prosím, venujte pozornosť veľkosti info pred vykonaním nákupu flexibilné,opakovane použiteľné,nie rýchle,jednoduché demould,tvorí účinok je dobré. zelený výrobok, )