0

Menu

M. 2 NGFF Wifi Adaptér Ngff Tlačidlo+E Mini Pcie slot karty Pci Bezdrôtová Karta Wifi H7EC

Shop: Periférnych Zariadení
M. 2 NGFF Wifi Adaptér Ngff Tlačidlo+E Mini Pcie slot karty Pci Bezdrôtová Karta Wifi H7EC

M. 2 NGFF Wifi Adaptér Ngff Tlačidlo+E Mini Pcie slot karty Pci Bezdrôtová Karta Wifi H7EC

( 0 Recenzie )
€3.80 - €5.28
Sku: e20456

Informácie o výrobku

Funkcie:

OOTDTY

Úplne nové a vysokej kvality

Rozšírte svoje zariadenia s možnosťou bezdrôtového pripojenia s miniPCIe Adaptér spoľahlivé riešenie pre bezproblémové pripojenie.

Tento adaptér je určený na nosenie bez námahy do akéhokoľvek zariadenia s PCI E slot, poskytuje jednoduchú inštaláciu a bezproblémový funkčnosť.

pre širokú užívateľov, aby miniPCIe Adaptér ponúka rozšírené pripojenie pre lepšiu online zážitky.

Od študentov až po profesionálov, tento adaptér ústrety potrebám rôznych jednotlivcov, zabezpečiť rýchlejšie a stabilnejšie bezdrôtové

Upgrade vášho zariadenia bezdrôtový výkon s miniPCIe Adaptér.Užite si vyššiu rýchlosť a nerušený prístup na internet pre vyššiu produktivitu.

Špecifikácie:

Materiál: PCB

Typ: Holé Dosky, s Anténa(voliteľné)

Balenie Obsahuje:

1 Mini PCI-E na Adaptér

Poznámka:

Č maloobchodnom balení.

Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie.Prosím, uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Ďakujem.

  • Druh - PCI-Express Káble
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

1Set Myši Nohy Glide Nálepky Krivky Hrane Korčule Pre MX Vertikálne/MX Kdekoľvek 3 Myši M04 21

€0.77 - €1.21
( 100% úplne nové a vysokej kvality ! materiál:teflón veľkosť:pre mx vertikálne farba:podľa fotografie package zahrnuté:1set novú myš nohy glide nálepky krivky hrane korčule poznámka: 1. vezmite prosím na vedomie, že )
Pridať do zoznamu prianí

Typ A-C, USB Kábel Stočený na Jar Údaje Linka pre Mechanické Klávesnice, Odolné Údaje Line

€11.38
( funkcie: ootdty kvalita tpu materiálu, je vysoko flexibilný, robustný, odolný, ľahko sa čistí, nebojí ohýbanie alebo ťahanie, a nebude zlomiť. usb c kábel klávesnice je dosť dlho na to jednoducho vložte klávesnicu.v porovnaní s pravidelným )
Pridať do zoznamu prianí

Digimon Playmat Terriermon & Lopmon Trading Card Game Mat DTCG CCG Mat Myši, písací Stôl Pad TCG Herné Hrať Mat S Zóny Voľného Taška

€9.91 - €20.65
( popis výrobku veľkosť: cca 600*350*2 mm (23.62x13.78x0.079 cm) materiál: vysoko kvalitné prírodné gumy+ textílie balík obsahuje: 1x mat +1x taška zadarmo upozornenie: všetky výrobky sú predmetom hlavného obrázka, ostatné výkresy sú len efekt displeja, )
Pridať do zoznamu prianí

2Set Myši Nohy Myši Korčule Nálepky Pad Zaoblené Kĺže Zakrivené Hrany Myši Nohy Náhrada za Ocele Serie Sensei Dropship

€1.44 - €2.95
( funkcie: ootdty úplne nové a vysokej kvality všetky zbytočné kúsky myši korčule sú vopred odstránené pre jednoduchšie použitie. znižuje trenie medzi myš a podložku pod myš.poskytuje plynulejší lietanie skúsenosti. striktne )
Pridať do zoznamu prianí

Vylepšená Verzia Hernej Myši Nohy Nálepky Myši Náhrada za Slávnej Model O Odin Myš

€3.99 - €4.98
( vylepšená verzia rozdiel: 1. balenie štítok, strana verzia je papier, etiketa, a vylepšená verzia je štítok. 2. farebné, verzie je šedivo-biely, a vylepšená verzia je 3. tvrdosť, verzia tvrdosť vody nižšia ako vylepšená verzia. 4. )
Pridať do zoznamu prianí

Šnúrový Hernej Myši 3600 DPI Nastaviteľné RGB Podsvietenie Režimy Ergonomický Ľahký D5QC

€3.54 - €4.60
( funkcie: ootdty úplne nové a vysokej kvality podsvietenia režimy rgb gaming mouse poskytuje herné prostredie pre myši na accentuates vaše herné nastaviteľné 3600dpi herné triedy snímačov reaguje presne pohyby, najlepšie herné a dizajn )
Pridať do zoznamu prianí

24 Pin Doske Splitter Kábel 24Pin ATX Dual PCIE 6+2Pin Dual 4+4Pin Drôt

€19.61 - €28.42
( funkcie: ootdty nylon pletená kábel, vysokou tuhosťou. vysoká prenosová rýchlosť, pevné a trvanlivé. viaceré farebné si môžete vybrať. prijaté 18awg pocínovaného drôtu, stabilné vlastnosti. fosfor tin á končí, )
Pridať do zoznamu prianí

Roztomilý ružový Keycaps Farebné XDA Profil Päť-stranný PBT Sublimačná Tlačidlo Spp

€32.87
( procucts detaily: upozornenie:tento produkt je pbt materiál keycaps,nie klávesnica. značka:mathew materiál: pbt sublimačná zadné svetlo:svetlo nie je možné odovzdať hrúbka:1.4 mm výška: xda profil kompatibilita:hodí )
Pridať do zoznamu prianí

Podložka Pod Myš Azur Lane Gaming Mousepad Hráč Zamykanie Okraji Počítač Mouse Mat Anime Gumy Stôl Mat Veľká Klávesnica Rohože Hra Koberec

€23.90 - €47.79
( podložka pod myš azur lane gaming mousepad hráč zamykanie okraji počítač mouse mat anime gumy stôl mat veľká klávesnica rohože hra koberec funkcie: * odolné šité okraje : táto podložka pod myš má jemné hrany, ktoré môžu zabrániť nosenie.zabezpečiť )
Pridať do zoznamu prianí

1Pc Myši Zápästie Zvyšok Mäkké Vysoko Elastická Úľavu od Bolesti Zápästia Podporu Pad Prenosný Notebook Mouse Zápästie Vankúš Príslušenstvo k Počítačom

€2.78 - €4.35
( funkcie: dostanete myš zápästie zvyšok, ktorý sa používa na zníženie únavu a nepohodlie, ktoré je spôsobené použitím myši na dlhý čas a zlepšiť pohodlie. vyrobené z prémiovej zamatu textílie materiál, ktorý zabezpečuje optimálne čalúnenia )
Pridať do zoznamu prianí

Mini PCIe pre PCI Express 16X Podstavec pre Notebook Vonkajší image Karty EXP GDC BTC MPCIe PCI-E Slot Ťažba Karty

€10.98
( mini pcie pre pci express 16x podstavec pre notebook vonkajší image karty exp gdc btc mpcie pci-e slot ťažba karty 1. obrázok karty napájanie používa 4 pevné kondenzátory (veľký 4pin je 3 kondenzátory), čo robí image karty napájanie viac stabilné a bezpečné. 2. )
Pridať do zoznamu prianí

Qingyan Tému Keycaps PBT MDA 139 tlačidlá pre DIY Rozloženie Prispôsobiť Kľúč

€15.30 - €25.08
( roku 1236 funkcie: ootdty úplne nové a vysokej kvality skúsenosti rozšírené písanie s qingyan klávesnice keycaps nastaviť.vyrobené z trvanlivého materiálu, tieto keycaps zabezpečiť dlhodobé použitie a pohodlné pocit. navrhnuté )
Pridať do zoznamu prianí

Náhradné Vymeniteľné Hmotnosť Kola Spodný Kryt pre Logitech SUPERLIGHT GPWX Wireless Mouse Dropship

€1.80 - €2.64
( funkcie: ootdty úplne nové a vysokej kvality odolné a trvácne myši ladenie hmotnosti kryt, snímateľný. jednoduchá inštalácia pre váš opotrebovaných, poškodených myši kryt závažia hmotnosť kryt vhodný forlogitech gpro )
Pridať do zoznamu prianí

Keycap Časti Odolnosť Príslušenstvo Mechanické Office Hra Internet Bar

€11.03 - €18.40
( popis: premium materiál: kľúč spp je vyrobený z vysoko kvalitného materiálu, ktorý vlastní kov pocit, pokovovanie okraj. retro štýl: okrúhle tlačidlo spp s retro štýle môžete ozdobiť klávesnici v vintage spôsobom ako starý typ stroji. trvanlivé: )
Pridať do zoznamu prianí

Kompaktný a Ergonomický Prst Myš pre Notebooky zvýšte Svoju Produktivitu na Počítačoch, 1000dpi pre PC Prenosný Počítač

€12.89 - €21.13
( funkcie: ootdty objavte pohodlie nášho inovatívneho bezdrôtového prst na myš.bez námahy ovládať počítač pomocou tejto kompaktný a ergonomický doplnok. vyrobené z odolného abs materiál, náš prst myš je ľahký a vydrží.jeho pohodlné )
Pridať do zoznamu prianí

1 Nastavte XDA GMK Sójové Mlieko Keycaps 144 Kľúče PBT Keycap Sublimačná Pre Cherry Gatrron MX Mechanické Spínače Klávesnice XDA Keycap

€20.57 - €29.39
( funkcia: extra hrubé tlačidlo steny: na pribrala keycaps stenu robí keycap viac robustný a odolný.to je úplne oplatí keycaps nastaviť. všeobecne kompatibilné: tento keycap set obsahuje 144 kľúče.to sa zmestí najviac 60%/65%/75%/80%/96%/100% (61/64/68/84/75/87/96/104) )
Pridať do zoznamu prianí

I/O IO Štít Zadnú Dosku Blende Pre ASUS M2N-VM HDMI M3A78-EMH HDMI M3N78-EMH HDMI základnej Doske Počítača Backplate Ozvučnice

€6.64
( zbrusu nový nehrdzavejúcej ocele kontaktujte nás: 1. ak máte akúkoľvek otázku, prosím, kontaktujte nás.vaša spokojnosť je našou najvyššou prioritou . 2. ak dostanete tovar nie je spokojný,prosím, kontaktujte nás .odpovieme vám do 12 hodín. budeme )