0

Menu

Sklo Cabochon Keychain Prívesok Auta, Kľúčenky Ručné Bob Marley

Shop: Šperky A Príslušenstvo
Sklo Cabochon Keychain Prívesok Auta, Kľúčenky Ručné Bob Marley

Sklo Cabochon Keychain Prívesok Auta, Kľúčenky Ručné Bob Marley

( 0 Recenzie )
€1.34 - €2.98
Sku: e2021

Informácie o výrobku

SLUŽBY

1 .Náš tím služby je zameraný na poskytovanie Najvyššej Úrovne Zákazníckych Služieb, a náš služby zákazníkom špecialisti sú vždy stál na riešenie akéhokoľvek vášho problému.

2. Ak máte akékoľvek otázky o prepravnej čas a chybné kvality a položky č prijaté, prosím kontaktujte nás, môžeme dať, spokojný odpoveď & rozlíšenie.

3. 5-HVIEZDIČKOVÝ POZITÍVNA spätná väzba je pre nás veľmi dôležitá a

Prosím, nenechávajte negatívnej spätnej väzby, bez akejkoľvek komunikácie.

4.Náš obchod prijať Dropshipping, a nebudeme klásť žiadne informácie o firme, faktúry, QR kódy, propagačné zásielky.

Upozornenie: Podľa skladu pre extra zľavu a Kupón

Nd sme tiež urobiť drop shipping

Kúpiť 2 dostanete 3% zľavu.

Balík obsahuje: 1 kus

Mnoho spôsob platby podporu ,môžete skontrolovať pred platby.

Prosím uhradiť do 7 dní od objednávky.

Máme voľné alebo na ťarchu spôsob dopravy si môže vybrať podľa Seba .Máme loď pondelok - sobota s výnimkou sviatkov.Prosím, pošlite nám e-mail PRED platby v prípade, ak si želáte zmeniť adresu doručenia.

Štandardná Služba trvá asi 18-25 pracovných dní.Vezmite prosím na vedomie, že táto služba NIE je sledovateľné.

Urýchlené Služba trvá asi 10-15 pracovných dní.To?s trackable vo vašej krajine post office webovej stránky Alebo (Čína EMS webovej stránky).

Dodacia lehota počas prázdnin (Vianoce, Čínsky Nový Rok, atď.), by mohli byť dlhšie, než je obvyklé čas.Prosím pridať ďalšie 5-10 dní ako odkladu.

Vráti Výraz

V prípade, že ste dostali chybné položky, má zákazník do 7 dní od dátumu doručenia na žiadosť o vrátenie alebo výmena za novú.

V prípade, že ste dostali nesprávnu položku, tovar musí byť vrátený v jej pôvodnom a nevyužité stave a musí byť aj v pôvodnom box a balenie.

Nepovoľujeme náhrady alebo výmeny, pretože zmenu mysle.Prečítajte si prosím všetky description poskytujeme ako sprievodca skôr než si cenovú ponuku.Pri každom kroku boli prijaté opatrenia na zabezpečenie toho, aby sme loď z správnu položku, tam bude príležitosť, keď dostanete položky, ktoré sú odlišné od popis.V takom prípade vás prosíme, aby ste nás kontaktovať hneď, tak môžeme nápravu situácie.Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá hodnota vášho podnikania.

O Nás

Po 6 rokoch úspešný predaj na Ekoobjektiv.sk, sme sa rozhodli začať náš nirvány.V súčasnosti sa špecializuje na Ženy?s a Dieťa?s Módou.Ceníme si každého zákazníka, ako aj veľkoobchodných zákazníkov.Náš sklad sa nachádza v Yiwu, najväčší malé komoditnom trhu v Číne.Našim zákazníkom ponúkame úžasné úspory v porovnaní s cenami ponúkaných tradičnými predajcov podobné alebo identické výrobky.Sme rodených hovoriacich zákaznícky servis v anglickej, francúzskej a Čínskej.

Neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek pred a po kúpe; zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti.Sme späť náš záväzok s vynikajúce služby, 100% plná peniaze späť a záruka spokojnosti.

Kúpiť S Dôverou!

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

  • Tvar\vzor - Kolo
  • MIN - 1 Kus
  • Package - Funkcie opp taška
  • Pohlavie - Unisex
  • Položka Druh - Kľúčové Reťaze
  • Továreň - Áno
  • Materiál - sklo
  • Drop shipping - Podpora
  • Kovy Typ - Zliatiny zinku
  • remeslo - Tvarovanie, RUČNÉ
  • Sklo Cabochon Veľkosť - 25 mm
  • Keychain Hmotnosť - O 25g
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Jemné alebo Módne - Móda
  • Štýl - trendy
  • Kompatibilita - Všetky Kompatibilné
  • Číslo Modelu - UV0025
  • Príležitosti - Strana, Svadba, Narodeniny, Výročie, Darček
  • Kovové farby - Silver Plated

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

2023 Nové Pletená Náramok Nastaviteľné Lano Pre Ženy Tkaný Náramok List Výšivky Strapec Priateľstvo Milovníkov Náramok Darček

€6.46
( tkané strapec náramok veľkosť: jedna veľkosť pre každého, nastaviteľné štýl: príležitostné, retro, českého príležitosti: párty, svadba, pláž, darček balenie: každé balenie do non-tkané tašky, a potom do bublinkové obálky spolu )
Pridať do zoznamu prianí

Milovaný Jeden Svadobný Sľub Zásnubné Prstene Sady Pre Páry Nerezová Oceľ Nerezová Oceľ Jewery Nikdy Nevyblednú

€12.39 - €20.65
( láska valentine darček šperky, snubné prstene pre ženy pripomienka : cena pre 3 krúžky : prosím, vyberte mužov veľkosť prsteňa prvý, potom si môžete vybrať žien veľkosť prsteňa . dostupné veľkosti ako je nasledovné: ženy )
Pridať do zoznamu prianí

Štýlový Jednoduché 18K Reálne Pozlátené Korálkový Náramok Pre Ženy Šperky Elastické Elegantná Náramky Jemné Náramky Unisex Strany

€7.53 - €15.08
( členenie položka opis funkcie korálkové náramky poznámka guľôčky priemer:8 mm dropshipping sú vítané fotografie výrobkov )
Pridať do zoznamu prianí

Mincový Striebro 925 Prírodné peridot Šperky Dámske Šperky Náhrdelník s Príveskom, Dámske Luxusné Zelené Vianoce Doprava ZADARMO

€25.94 - €51.88
( prírodné olivine 6*8 mm náhrdelník žien 925 sterling silver boutique šperky výročie darček luxusné šperky doprava zadarmo kameň typ :100% prírodný olivine 6*8 mm kovové typ :s925 štandardné striebro (medzinárodná norma) kamenné farba: )
Pridať do zoznamu prianí

CC Vlasy Koruny Ženy Hairbands Svadobné Doplnky do Vlasov Zapojenie Šperky Družičky Headdress Tiaras a Koruny Smrť YQ74

€13.64 - €24.80
( informácie o produkte: 1.svadobné doplnky do vlasov pre ženy 2.100% handmade koruny pre svadobné 3.príležitosti: svadby,zasnúbenie 4.hlavný kameň:kubický zirkón 1. sme doprava zadarmo na všetky naše položky na celom svete do )
Pridať do zoznamu prianí

Strieborné Prstene 8*10 MM Prírodné Tyrkysové Ametyst Moonstone Žien Jemné Šperky Darček Strany Výročie Vintage Prsteň Veľkoobchod

€5.82 - €12.39
( poznámky: vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie. viac druhov prírodného kameňa šperky:kliknite tu strieborné )
Pridať do zoznamu prianí

1pcs Čistý 999 24K Žlté Zlato Perličiek DIY Náramok, Prsteň Náhrdelník Lucky 3D Srdce Prívesok v Rámci 0.2 g

€19.48 - €33.58
( detail kov: žlté zlato 24k (autentické 999 zlato) hmotnosť: menej ako 0,2 g veľkosť: 6.8*6*4.1 mm charakteristickým znakom: 999 (štandard 999 zlato pečiatka) nosenie pokyny čistý 999 zlato, môže ho nosiť každý deň.zdravé )
Pridať do zoznamu prianí

48 Ks Stojan Stojí 3-Palcový Plastové Dosky Stojan, Držiak Displeja Obrázok Stojan Stojan pre Displej, Rám Obrazu (Black)

€5.44 - €13.61
( krásny displej, stojan: plastový stojan môže byť dobre uzavreté s inými dekoráciami, vhodný pre domáce, obchodné alebo showroom použitie, môžete ju používať na zobrazenie vašej obľúbenej kolekcie, dosky, umelecké diela alebo iné ploché predmety, ale môže )
Pridať do zoznamu prianí

Silikónové Živice Formy Jogy Ošípaných, Zvierat Silikónové Prívesok Formy Ručné Formy pre DIY Šperky Tvorby Plesní

€2.79 - €4.30
( funkcie: ootdty úplne nové a vysokej kvality diy epoxidové živice, takže domáce dekorácie plavidlá šperky, prívesok náhrdelník formy diy aromaterapia mydlo plesní premium a trvanlivé špecifikácie: materiál:silikón typ:ako )
Pridať do zoznamu prianí

30pcs 8x13mm Slza v Tvare Guľôčok Imitácie Prírodného Kameňa Akrylové Korálky Mraky Účinok Korálky Pre Šperky Makeing DIY Príslušenstvo

€1.01 - €1.26
( materiál : akryl farba: ako na obrázku veľkosť:cca 8 x 13 mm množstvo: 30pcs otvor veľkosť: cca 1 mm )