0

Menu

6/7/7 Oddielov 1.3 M-1,8 M Basy Rybársky Prút a Baitcasting Fishing Cievky Ultralight Odlievanie Prúty Kombinovaný Cestovný Rybolov Nastaviť Pesca

Shop: Šport A Zábava
6/7/7 Oddielov 1.3 M-1,8 M Basy Rybársky Prút a Baitcasting Fishing Cievky Ultralight Odlievanie Prúty Kombinovaný Cestovný Rybolov Nastaviť Pesca

6/7/7 Oddielov 1.3 M-1,8 M Basy Rybársky Prút a Baitcasting Fishing Cievky Ultralight Odlievanie Prúty Kombinovaný Cestovný Rybolov Nastaviť Pesca

( 0 Recenzie )
€24.98 - €40.95
Kategória: Šport A Zábava
Sku: e1991

Informácie o výrobku

Tyč 🌟 Typ : Mini Teleskopický Lákať Rybársky Prút

Prút > dĺžka: 1,3 M 1.6 M 1,8 M

Uzavreté dĺžka: 36 / 37 / 38

Oddiel : 6 7 7

Naše ultra-ľahkých spinning odlievanie prút!Tento mini teleskopický rybársky prút je ideálny pre tých, ktorí sú stále na cestách.

Krátky spoločný dizajn je jednoduché na dopravu, a jeho ľahká konštrukcia umožňuje mimoriadne prenosný, takže je ľahké sa s vami na vaše rybárske výlety.

Hladké, keramické sprievodca krúžky zabezpečiť minimálne trenie pre vynikajúci casting výkon a vyššiu presnosť.Tento rod funkcie špirálové cievky sedadla, že poskytuje bezpečné a pohodlné uchopenie, čo vám umožní zachytiť veľké úlovky s ľahkosťou.Na masívneho dreva rukoväť je nielen krásne, ale tiež poskytuje komfortné a ergonomické uchopenie, znižuje únavu pri love za dlhú dobu.

Sme tiež vystužené tip s hrubšie pevné jadro, pridaním extra pevnosť a trvanlivosť.Kovové výstuže krúžok zabezpečuje rod zostáva nedotknuté aj počas intenzívnych bitiek s veľké ryby.Keď ste pripravení na zabaliť, jednoducho zložiť prút a uložiť ju ľahko vaše riešenie box, vďaka jeho pôsobivé 38cm zrútil dĺžky.

Inšpirovať vaše rybárske dobrodružstvo s naše ultra-light mini spinning odlievanie rod.Tento univerzálny a kompaktný rybársky prút je ideálny spoločník pre všetky rybárske výlet.Či je vaším cieľom je pstruh, basy alebo stávkovanie, tento rod bude trvať svoje rybárske skúsenosti na ďalšiu úroveň.

Na Baitcasting Cievky

Linka Pohár: Kov

Rock Rameno : Kov

Max Odporu : 8 kg

Ručne: Vľavo / Vpravo (voliteľné)

Kapacity linky(mm/M): 0.28-150 0.30-110

1,Trvanlivé Tepelne Odolné Keramické Line Sprievodca.

2,Nový Dizajn Rám pre Viac Ľahký,251g len.

3,Carbon Fiber Presuňte Systém Poskytujú Silný Výkon Presuňte

4,19 Nerezové Guličkové Ložiská + 1 Nehrdzavejúcej Roller Guličkové Ložisko Poskytuje Hladký Chod.

5,7.2:1 Vysokej Rýchlosti Pomer, je To ukazuje väčšina návnadu druhov nádherné kúpanie držanie tela.

6,Hliníkové Hlavné prevodu dáva Ľahšie Navíjanie Silný Proti Ťažké Zaťaženie až 18 Kg).

7, 12-rýchlosť magnetická sila môže byť upravená,12 výbery podľa hmotnosti lure.

Spinning Cievky Model: JX Series-Červená

Linka Pohár: Všetky kovov

Prevodový Pomer Je 5,5:1

Searies: 1000 2000 3000

1. Všetky kovové drôty pohár.Vynikajúci a ľahký, viac prispieva na hádzanie.

2. Zložiť rocker ramena.Vľavo a vpravo, zameniteľné dizajn, s drevenou rukoväťou, je krásne a pohodlné.

3. High-pevnosť nohy sedadla.Cievky sedadla je vyrobená z vysoko-kvalitných materiálov a je úzko prepojená so spoločným z rybársky prút.

Pacakge Zahrnuté 1pc x Rybársky Prút

1pc x Fishing Cievky

Poznámka:prosím, pochopili, že tam aresome chyby v ručné meranie

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • CIEVKY - Baitcasting / Spinning
  • Druh - Teleskopická Rybársky Prút
  • Poloha - Oceán Loď Rybolov, Ocean Rock Fshing, Oceán, Pláž, Rybolov, JAZERO, Rieka, Nádrž (Rybník, prúd, Riadenie Oblasti
  • Tvrdosť - PEVNÝ
  • Sprievodca Krúžok - Keramické
  • Materiál - Uhlík
  • Názov Značky - GHOTDA
  • Handričkou Dĺžka(CM) - 36 / 37 / 38
  • ODDIEL - 6 / 7 / 7
  • Číslo Modelu - Lure Rod MiniWood
  • Kategória - Lure Prút
  • Horný priemer - 1.8 mm
  • Prevodový Pomer - 7.2
  • Rukoväť - Spinning / Odlievanie
  • Dĺžka - 1.3M 1.6M 1.8M

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

0.335 Golf Club Hriadeľa Adaptéra Puzdro Pre G410 & Plus Vodič & Fairway Dreva

€4.60 - €7.08
( hodí rh ping kluby, ako je uvedené vyššie s 0.335 tip veľkosť umožňuje vám nastaviť kresliť a fade vašej hlavy klubu odolné proti poveternostným vplyvom a antikoróznych prichádza s skrutku a ferrule farba:čierna materiál:hliníková )
Pridať do zoznamu prianí

Rybársky Klobúk Anti Mosquito Čiapky Vzduchu-priedušná Ochrana proti Slnku Vlasy Príslušenstvo Multifunkčné Pokrývky hlavy pre Vonkajšie Lesa Camping

€2.50
( popis: tento fishing net klobúk je ľahký a kompaktný, môžete ľahko nosiť spolu. poskytuje dobrú ochranu pred škodlivými uv lúčmi a účinne chráni pokožku pred slnečnými lúčmi. s týmto klobúk, vy ste úplne pripravení sa teší outdoorové )
Pridať do zoznamu prianí

5 Ks Samolepiace Plastové Zvyšok Nálepky Vpravo/Vľavo Archerys Zvyšok Lov Príslušenstvo pre Recurva Luky

€2.70 - €3.46
( funkcie: ootdty určené pre recurva luky, tento zvyšok zabezpečuje presné a stabilné umiestnenie, zlepšenie presnosti a konzistencie. vyrobené z odolného plastu, náš archerys zvyšok je postavený tak, aby vydržali úskalia intenses vzdelávanie )
Pridať do zoznamu prianí

220pcs Rybárske Koľajových Neotáča s Zaskočí Konektor

€11.97 - €19.94
( popis : názov produktu : rybolov koľajových neotáča s zaskočí určené pre morské , trolling , stávkovanie , pobrežný rybolov . malá veľkosť by pracovať skvelé pre sladkovodné ako bass fishing . vyrobené z nerezovej ocele a medi )
Pridať do zoznamu prianí

Golfové Golfové Palice, Vysoká konfigurácia black CC KOVANÉ Mäkké Železné Kované Železo Set (4 5 6 7 8 9 P) 7pcs

€492.37
( >>položka opis podkrovie: 4-9p hriadeľ možností: gr/project x/ns pro/kbs tour hriadeľ flex: r/s/l/sr grip možností: skontrolujte, popis nižšie hlavu krytie: v cene sériové číslo: v cene stav: úplne nové dĺžka: )
Pridať do zoznamu prianí

71mm/9.7 g VIB Vibrácií Wobblers Ťažké, Umelé Návnady Potopenie Swimbait Basy Lákať Pesca Crankbait Lipless Crankbaits Basy

€1.28 - €1.83
( produkt: vib vibrácií wobblers dĺžka: 71mm(2.80 v) hmotnosť: cca 9g materiál: plast balenie: 1pc návnada poznámky: prosím, dovoľte 1-2 cm(0.39-0.79 v) meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.(1cm=0.39 inch) vzhľadom )
Pridať do zoznamu prianí

10Pcs 3-Hviezdičkový Profesionálne Ping Pong Gule 40 mm Vysoká Pružnosť Amatérske Školenia Stolný Tenis Loptu Začiatočníkov Hry Dodávky

€1.23 - €1.85
( funkcie: sada 10 biela stolný tenis gule je dosť pre každodenný tréning, športu a zábavy. vhodné pre ping pong praxe, zábava, ping pong robot, party dekorácie, pet hračky a ďalšie. 40 mm veľkosť, silné a odolné, stabilné bounce, vynikajúcu )
Pridať do zoznamu prianí

20pcs/veľa Rybárskych Mäkké Červ Háčiky Vysoko Uhlíkovej Ocele, Široký Super Zámok Fishhooks Lákať Softjerk Háčiky Rybárske Náčinie 0.5#-9#

€1.73 - €3.46
( modname=ckeditor popis: názov:rybárske háčiky tvar:jeden háčiky farba:zlatá model:0.5#/0.8#/1#/2#/3#/4#/5#/6#/7#/8#/9# množstvo:20pcs/pack package vrátane: 20pcs * rybárske háku )
Pridať do zoznamu prianí

Sanlida Lukostreľba X10 Stabilizátor 18 mm 11" na Strane Rod Uhlíkových Vlákien Zložené Luk Cieľ Lukostreľba multi-farebné

€34.46 - €68.92
( sanlida lukostreľba x10 stabilizátor 18 mm 11 na strane rod uhlíkových vlákien zložené luk cieľ lukostreľba multi-farebné x10 zložené luk stabilizátor - bočné tyče: vlastnosti: vyrobené z vysoko pevnej uhlíkových vlákien minimálne vibrácie a hluk najviac )
Pridať do zoznamu prianí

Rybárske Náčinie Skrinka 5 Mriežky Transparentné Rybárske Lure Box Päť-Dizajn Mriežky Rybárske Tool Box Pre Korálky Láka A Háčiky

€0.14 - €0.29
( rybárske náčinie, skrinka je vyrobená z vysoko-kvalitných materiálov a má priehľadný zapečatené dizajn, ktorý pohodlne triedi a ukladá rôzne návnady.je to kompaktný a ľahko zmestí do batohu alebo vrecku - ideálny spoločník pre všetky vaše rybárske výlety. špecifikácia: názov )
Pridať do zoznamu prianí

1~10PCS FLYSANDBox Výšok Rybárske Háku Nehrdzavejúcej Ocele Morské Sladkovodné Farebná Dúha Kotvy Tri Háčiky #4 #6 #8 #10

€31.91 - €63.82
( ~10pcs flysandbox výšok rybárske háku nehrdzavejúcej ocele morské sladkovodné farebná dúha kotvy tri háčiky #4 #6 #8 #10 popis: háčik typ: tri háčiky rybárske miesto: nádrž (rybník balenie: sáčok nainštalované iba: )
Pridať do zoznamu prianí

Rybárske potreby Viesť Klipy Hnedé 21g/set Kaprov Rybolovu Kovové Plastové Mäkkej Gumy Terminálu Riešiť Praktické Trvanlivé

€1.12 - €1.97
( popis: *úplne nové a vysokej kvality *vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, odolné a praktické použitie *nádherné balenie, vhodné pre predaj (ako napríklad rybárske náčinie shop); *najčastejšie používané príslušenstvo pre )
Pridať do zoznamu prianí

Minnow Rybárske Nástrahy, Wobbler Pevného Návnad, Crankbaits, Umelá Návnada pre Basy, Šťuka Rybárske Náčinie, 12.5 cm, 12.5 g, 1 Pc

€1.45 - €3.84
( 3d oči, aby to ideálny nástroj pre milovníkov rybolovu. farebné telo sa môže ľahko loviť ryby. realistický a rýchleho zásahu pri vode. výborný vizuálny efekt láka ryby. detaily produktu: model:minnow lure lure typ: )
Pridať do zoznamu prianí

Ice Auger Vŕtať Adaptér Rukáv Nahradenie Rýchla Výmena Bitov Držiteľ

€1.43 - €2.65
( popis: 【veľkosť produktu] vyzýva: ice auger vŕtať adaptér rukávom, dĺžka: 8 cm/3.15 palec, vnútorný priemer: 1 cm/0.39 palec, vonkajší priemer: 1.7 cm/0.67 palec. 【odolný materiál] vyzýva: ľade auger vŕtať prílohu nástroj je vyrobený z )
Pridať do zoznamu prianí

Kaprovité Ryby Pasce Lákať Feeder Rybárske Návnady Držiak S Rybolov Hák Profesionálne Kaprov Rybárskych Potrieb Auta Rybársky Výstroj Pre Vyššie

€1.31 - €1.87
( náš kapor rybársky set je postavený na zabezpečenie vyššej rybolov miera úspešnosti a zlepšiť svoje rybárske skúsenosti.háčik je určený špeciálne pre ryby a poskytuje komplexnú podporu pre rybolov.je to ideálna voľba pre každý rybár, ktorí hľadajú spoľahlivé )