0

Menu

Hokej Školenia Dodávky Hokej Cvičí Puk Každodenný Tréning Puky Hokejové Hry Školenia Puky

Shop: Tímové Športy
Hokej Školenia Dodávky Hokej Cvičí Puk Každodenný Tréning Puky Hokejové Hry Školenia Puky

Hokej Školenia Dodávky Hokej Cvičí Puk Každodenný Tréning Puky Hokejové Hry Školenia Puky

( 0 Recenzie )
€6.22 - €12.46
Kategória: Tímové Športy
Sku: e188655

Informácie o výrobku

Popis

Tieto hokejové puky sú vyrobené z vysoko kvalitnej gumy .Sú vyrobené podľa najprísnejších noriem tvrdosť, hmotnosť, rovinnosť a kvalita povrchu.Funkcie anti-sklzu textúru, tieto puky sú pre presné zábery a prechádza.Skvelé športové dodávky pre športovcov ako aj pre začiatočníkov.

Funkcie

-Farba:Čierna

-Materiál:Guma, PVC

-Veľkosť:7.00X7.00X2.00cm/2.75X2.75X0.79in

-Tento hokejový puk je vhodný na každodenné korčuľovanie školenia a súťaže použitie.

-Praktické športových pomôcok pre dospelých a deti praxe alebo hre používať.

-Nízke trenie posuvné pre maximálne rýchlosti a konzistenciu na hladký povrch.

-Prevedenie tento produkt je ideálny, a budete mať dobré skúsenosti v používaní.

-Je perfektný voľnočasové aktivity s týmito puky.Vhodné pre deti a dospelých.

4 x hokejové puky

  • Feature5 - hokejový puk pre praktizovanie
  • Feature4 - gumené hokejový puk
  • Feature3 - hokejový puk pre školenia
  • Feature2 - hokejový puk
  • feature10 - úradné nariadenia hokejové puky
  • Feature1 - hokejový puk
  • feature7 - prax hokejové puky
  • feature8 - Hokej Cvičí Puk
  • feature9 - hokej školenia dodávky
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • feature6 - hokej školenia puk

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Futbalový Brankár Tričko pánske Priedušná Hrudný Chránič Čalúnená Futbal Školenia Ochranný Výstroj Pre Futbal Basketbal Paintball

€19.54 - €27.92
( 1. váš brankár to brnenie poskytuje all-around ochrana pre všetky druhy športov ako futbal, paintball, basketbal, korčuľovanie, turistika, rugby, atď. 2. veľmi hrubé a jemné a môže znížiť vplyv počas športy. 3. je priedušná a priateľské k )
Pridať do zoznamu prianí

2x Ľadové Korčule, Chrániče Korčule, Topánky Príslušenstvo Nastaviteľné Korčule Chrániť Stráže

€4.18 - €7.60
( popis: 【high-kvalitný materiál] vyzýva: tieto ľadové korčule, chrániče sú vyrobené z odolný a vysoko kvalitný materiál, zabezpečenie produkt, ktoré znesú opotrebovanie časté použitie.môžu byť použité v rámci nízkych teplotách bez porušenia. 【univerzálne )
Pridať do zoznamu prianí

1pc Whistle 130 Decibelov Vysoká Frekvencia Dolphin Whistle Vonkajšie Basketbal Školenia Zápas Rozhodca Pískať Zhora Úst Uchopenie

€3.59 - €5.43
( odrážky: 1、tvar delfíny, vzhľad zefektívniť, zvuk je hlasný, výber vysoko kvalitných materiálov, povrch je hladký a okrúhle. 2、na prenikavý zvuk 130+ decibelov je vyššia ako okolitého hluku, a pískanie zvuky, ostré, jasné a prenikavé. 3、prichádza )
Pridať do zoznamu prianí

Ice Hockey Stick Chránič Darčeky Hokej Kotúča Hockey Stick Chránič Kryt Hokejový Tréning pre Vonkajšie Hokej Deti

€2.29 - €3.82
( popis: 【účel] vyzýva: táto biela ice hockey stick chránič je navrhnutý tak, aby chránil hlavu vášho ice hockey stick, predlžuje jeho životnosť a zachovanie jeho výkon. 【materiál] vyzýva: vyrobené z vysoko kvalitného pp materiál, tento ice )
Pridať do zoznamu prianí

Futbal Čistý Len Trvalé Biely Prenosné Polypropylén Futbal Sieťoviny pre Športové Futbalové Oblasti Vzdelávania Súťaže

€2.74 - €5.17
( popis: 【všestranné športové využitie] vyzýva: tento futbal čistý je vhodný pre rôzne typy futbal, športové, vrátane pravidelných futbal, halový futbal a plážový futbal. 【vysoko kvalitný materiál] vyzýva: vyrobené z odolného polypropylénu )
Pridať do zoznamu prianí

Detský Basketbal, Streľba Stroj detský Basketbalová Obruč na Stenu S Loptou A Prenosné Čerpadlo Vnútorné Vonkajšie Športové Hračky

€6.16 - €8.56
( odrážky: 1.zlepšiť vzťah: toto cvičenie je rodič-dieťa interakcie a fitness poučné, ktoré môžu podporovať deti fyzického a duševného rozvoja. 2.ľahké skladovanie: táto streľba stroj je pomerne malý, takže keď sa vaše dieťa dokončí hrať, )
Pridať do zoznamu prianí

Hokejové Puky Multifunkčné Príjazdová Cesta Hokejový Puk A Gule Prenosné Športové Lopty, Krytý A Vonkajší Športový Tréning

€3.34 - €6.06
( naša vysoká tvrdosť puk pomáha prihrať rýchlo a začať presne.s hrúbkou približne 26 mm/0.8, náš puk je postavený pre rýchlosť a presnosť.je ideálny pre obe praxe a súťaže na rôzne povrchy, takže je univerzálny pre akékoľvek vnútorné hokej športovec. špecifikácia: názov:hokejové )
Pridať do zoznamu prianí

2 KS Futbal Holenná Stráže Futbalové Chrániče Nôh Mládežnícke Futbalové Vybavenie M 16 X 7,5 Cm PP+TPR

€6.39 - €14.20
( 2 ks futbal holenná stráže futbalové chrániče nôh mládežnícke futbalové vybavenie m 16 x 7,5 cm pp+tpr účinná ochrana: cvičenie je dobré pre zdravie.ale sa starať o poškodenie vášho dieťaťa s ochranou futbal holenná stráže, možnosť, že vaše )
Pridať do zoznamu prianí

Flexibilitu, Obratnosť Rebrík Nylon Popruh Na Lyžiach Rýchlosť Školenia Fitness, Schodisko, Rebrík Futbal Školenia Energie Rebrík

€11.90 - €23.81
( popis obratnosť rebrík je vytvorený s pp materiál navrhnutý tak, aby posledné roky používania a odbornej prípravy. existujú rôzne typy jednotlivé priečky, a môžete si ho zvoliť podľa rebríky byť presunuté na preferenčné potreby. obratnosť )
Pridať do zoznamu prianí

Outdoorové Športy Dvoch Farbách Baseballové Rukavice Softball Praxi Zariadenia Veľkosť 9.5/10.5/11.5/12.5 Na Ľavej Strane Dospelý Muž Žena Vlak

€10.20 - €17.00
( outdoorové športy dvoch farbách baseballové rukavice softball praxi zariadenia veľkosť 9.5/10.5/11.5/12.5 na ľavej strane dospelý muž žena vlaku, ak sa vám páči táto položka,prosím, pridajte ho do svojho zoznamu želaní , ak sa vám páči náš obchod,prosím, )
Pridať do zoznamu prianí

50Pcs Futbal Školenia Kužele s Pletivo Vaku Futbal Školenia Prihlásiť Jedlo Kužele Značku Disky Značky Vedro Futbal Školenia Disky

€0.03 - €0.07
( 50pcs futbal školenia kužele s pletivo vaku svetlé farby flexibilný, odolný proti nárazu na futbal, basketbal, školenia kužele vyrobený z vysoko-kvalitného pe materiálu, náš futbalový kužeľov, ktoré sú pružné, ľahké, tepelne-odolné aj voči nárazom. hladké )
Pridať do zoznamu prianí

1 Pár Plný Prst na Ochranu Rúk Proti Kolízii Faux Kožené Deti na Futbal, Futbalový Brankár Brankár Rukavice pre Hru

€3.54 - €5.28
( 1 pár rukavíc, ochranných proti kolízii faux kožené deti brankár rukavice pre futbal hra popis: rukavice sú praktické a ochranné, ktoré sú dobré darček pre vaše deti. s charateristics anti-kolízie a anti-sklzu, rukavice môžu znížiť )
Pridať do zoznamu prianí

Reflexná Americký Futbal Štandardnej Hry Školenia Loptu PU Kožené Svetelný Rugby Lopta Pre Vnútorné Vonkajšie Praxi Perfektný Darček

€22.81 - €63.36
( reflexná americký futbal štandardnej hry školenia loptu pu kožené svetelný rugby lopta pre vnútorné vonkajšie praxi perfektný darček odrážky: 1.osvetlenie vašej hry: pozdvihnúť vašu hru s našimi reflexné rugby lopta, ktoré osvetľuje noc.vyžaruje )
Pridať do zoznamu prianí

15Pcs Futbal Školenia Kužele Plastové Kužele Pre Futbal Basketbal Školenia Vnútorné Vonkajšie Aktivity

€24.49 - €31.80
( [odolný materiál]tieto školenia orange kužeľov, ktoré sú vyrobené z plastového materiálu, ktorý je veľmi robustný a nebude kolaps ľahko trvať mnoho rokov.každej strane tvorí námestie základňu, ktorá má perfektné stojí na všetky typy cvičení.vystupoval )
Pridať do zoznamu prianí

Nastaviteľné Futbal Kop Tréner Futbalovej Lopty Sólo Prax Futbal Elastické Tréner Pásu Zariadenia Športové Príslušenstvo Ško S8G9

€2.54 - €3.63
( názov produktu: futbal kop tréner produkt veľkosť cca: popruh: 57,5 cm/22.63 v lano: 195 cm/76.77 v vrecko netto: 16*16 cm/6.29*6.29 v produkt farba: ako je znázornené na obrázku produkt materiál:tkaniny vlastnosti )
Pridať do zoznamu prianí

Deti Basketbal Č. 1 Gumy Basketbal Mš Malé Basketbalové Hry Lopta Mini Basketbal

€5.49 - €14.83
( deti basketbal č. 1 gumy basketbal mš malé basketbalové hry lopta mini basketbal mini obruče sú ideálny upgrade a náhrada za lacné gule, ktoré prichádzajú s mini krúžok nastavenia. max grip-textúrou povrchu s vložkou kanály pre maximálne riziko )
Pridať do zoznamu prianí

Vnútorné Basketbal Mäkké Basketbalovú Loptu Lopta Školenia Vysokou Hustotou, Mäkké Penové Lopty Stlmiť Basketbal Pre Deti, Dospievajúci, Dospelí Hra

€73.53 - €147.07
( odrážky: 1.- flexibilné a trvanlivé: tento tichý basketbal je vyrobené z ľahkého a pružného polyuretánu, ktorý je šetrný k životnému prostrediu a ľahko uchopiť.to znižuje hluk a vplyv poskakovanie, takže je vhodný pre vnútorné a vonkajšie použitie. 2.elastické )
Pridať do zoznamu prianí

Univerzálne Korčule Kotúča Na Ochranu Proti Námraze Mimo Ľadu Chránič Stráže Ružová

€8.48 - €14.13
( popis: -pár korčule čepeľ ochranné kryty na ochranu čepele pri chôdzi mimo ľadu a nebude škody taške alebo ublížiť, kým nie použitie -vyrobené z ekologických plastov, trvanlivé, odolné, pružné a pevné, drenážne otvory zabraňujú nadmernej )