0

Menu

Farby Štetcom Extender Valčekom Rozšírenie Pól Upínanie Nástroja Teleskopická Tyč Farba Rukoväť Nástroj pre Maľovanie Stropu

Shop: Domácich Kutilov
Farby Štetcom Extender Valčekom Rozšírenie Pól Upínanie Nástroja Teleskopická Tyč Farba Rukoväť Nástroj pre Maľovanie Stropu

Farby Štetcom Extender Valčekom Rozšírenie Pól Upínanie Nástroja Teleskopická Tyč Farba Rukoväť Nástroj pre Maľovanie Stropu

( 0 Recenzie )
€10.28 - €20.97
Kategória: Domácich Kutilov
Sku: e18336

Informácie o výrobku

Funkcie:

OOTDTY

Klip štetec a farby kdekoľvek vysoká až pre jednoduchosť použitia a rýchlosť.Nie je potrebné vyliezť hore a dole rebríkmi, jednoduchý, bezpečný a šetrí čas.

kontrolu nad vašej aplikácie s 160° otáčania a 2 kefa aplikácie smeroch, umožňuje uplatniť presne tam, kde ho potrebujete.

Jednoduchá inštalácia: na prednej strane pre trojuholník kryt môže byť odstránený, rotačná kefa môže byť nainštalovaný na trojuholník pokrytie, a rotačná kefa môže byť nainštalovaný na trojuholník kryt.

Štetec a Valček 2-in-1 Adaptérom: Len odstrániť odnímateľný kefa adaptér a bude fit valec (alebo aj škrabka) príliš!Náš univerzálny štetec extender funguje s väčšinou kefa veľkostí a štýlov.

Pevné uchytenie: Hrubšie shrapnel držať štetec viac pevne a vyhral'for t fall off.

Praktické Farba Adaptér: V ťažko dosiahnuteľných oblastiach, ako sú rohy, schodísk, rámy a hranice, keď sa používa ako rozšírenie pre farby poliaci, použite náš flexibilný náter štetcom extender (tyč nie je súčasťou balenia).

Špecifikácie:

Materiál: Plast

Váha: 118g

Dĺžka: 17 cm/6.69 palec

Farba: Modrá

Balenie Obsahuje:

1x Náter Štetcom Extender

Poznámka:

1.Prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie, uistite sa, že vám to nevadí, než ste objednávku.

2.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

  • farba - MODRÁ
  • Materiál - Plastové
  • Hmotnosť - 118g
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Dĺžka - 17cm/6.69inch

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Fit Trubica, Hadica vonkajší priemer 8 mm 10 mm 12 mm Pneumatického Ventil Rýchlo Zatlačte na Konektor Vzduchu Prietok Vzduchu Ovládanie Regulátor

€5.24 - €5.52
( materiál mosadz a polybutylene vhodný pre skúmavky o/d 8 mm prevádzkový tlak 0.8 mpa(114 psi) prevádzková teplota 0-60 celzia každý ponuky pre 1 pc! prijať veľkoobchod a nižšia cena!!! poznámka: )
Pridať do zoznamu prianí

3X 1 Cm Kujnej liatiny Potrubie Príruba, Priemyselné Potrubné Prípojky Pre Závitové Čierne Rúry A Tvarovky 1 Ks

€11.21 - €15.57
( 3x 1 cm kujnej liatiny potrubie príruba, priemyselné potrubné prípojky pre závitové čierne rúry a tvarovky 1 ks kujné železo 1 palec rúry príruby : 1 tejto black poschodí príruba sú vyrobené z-k-posledný temperovanej ocele,vysoká pevnosť, dobrú húževnatosť, )
Pridať do zoznamu prianí

OD127-48HBXC OD127-12 LB OD127-12 MB OD127-24LB OD127-24MB OD127-24HBXC01A OD127-24HBXC02A Chladiaci Ventilátor Striedavý Motor Prípade Ventilátor

€23.95 - €39.92
( sme veľkoobchodná spoločnosť z číny, chladiaci ventilátor, ak nemôžete nájsť produkt, ktorý potrebujete v tomto obchode, môžete sa na nás obrátiť, povedzte nám, modelu a obrázka, pomôžeme vám nájsť. nové origianl )
Pridať do zoznamu prianí

2X SUS 304 Nerezovej Ocele Toaletného Papiera Držiak Kolo Tkaniva Držiak na Papier Rolka Dávkovač

€12.15 - €14.13
( 2x sus 304 nerezovej ocele toaletného papiera držiak kolo tkaniva držiak na papier rolka dávkovač vyrobené z prvotriednej akosti, s pridanou 18/10 chróm/nikel obsah na ochranu proti korózii & hrdze. ručné leštenej nerezovej ocele povrch je hladký, lesklý )
Pridať do zoznamu prianí

Vonkajší Balkón Poschodie Mozgov Balkón 50 mm-200 mm Nerez Balkón Odvodnenie Strechy Dážď Rúry Spp Odpadu Odvodnenie Podlahy Nečistôt

€0.42 - €0.76
( funkcie: * úplne nové a vysokej kvality *vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, odolné a praktické použitie *jednoduchá inštalácia. *duté dizajn zabraňuje zanášaniu nečistôt z a zároveň zabezpečiť veľké posunutia drenáž. *v )
Pridať do zoznamu prianí

vlastné nástenné foto 3d tapeta Podmorského Sveta tematického Pavilónu 3D Priestor Pozadí Steny 3d nástenné maľby, tapety na stenu 3 d

€14.90 - €31.69
( kupujúci musí-prečítajte si: nástenná maľba tapety cena: $ / meter štvorcový.nie kotúčoch. 1 štvorcový meter = 1pcs. 2 meter štvorcový =2 ks. 3 meter štvorcový =3ks ...šírka x výška = štvorcových metrov = objednané množstvo poznámka: buďte )
Pridať do zoznamu prianí

Stolný Mini Dobíjacie USB Ventilátor S Časovač Skladacia 3 Rýchlosti, 7 Listov Prenosné Tichý Ventilátor Pre Kancelária Outdoor Camping

€24.91 - €36.10
( podpora dropshipping a wholesaling. 100% originál a s zadarmo po-predaj záruky. [5000mah batéria]vybavené 5000mah batérie, ventilátor trvá 6-38 hodín pri plnom nabití.batéria je viac odolné a bezpečnejšie používať v porovnaní s vymeniteľné li-ion )
Pridať do zoznamu prianí

Elektrický Ohrievač Vody, Anti-Stenové priečky Kuchyňa Úniku Zariadenie Domov Ohrievač Vody, Ochrany Príslušenstvo

€4.72 - €6.95
( elektrický ohrievač vody priečky zariadenie externý elektrický šok dôkaz kuchyňa úniku zariadenie universal 1/2 rozhranie vlastnosti: vyrobené z vysoko-kvalitných materiálov, odolný a ľahko ovládateľný. oblasť stene je izolácii metódou, vody, )
Pridať do zoznamu prianí

16Pcs 2 Palce Malým Valčekom S 2 Farba Vaničky, Dom Maľovanie rotačná Kefa Pre Steny, Skrine, Remeslá, Dotyk Ups

€10.27 - €19.01
( so špeciálne konvexné okraji návrh na zníženie edge farba elektrinou, budete mať viac konzistentné, dokonca aj hladší povrch ako pomocou zaoblené penové valčeky. hustá tkanina môže držať pekne maľovať a zanechať dobrý náter bez zrejmé, textúry )
Pridať do zoznamu prianí

Zníženie Hluku, Tlmenie Nárazov Umlčanie Prevencii Zariadenie Flush Ventily Blikajúce Ventily Predĺženie Tyče

€3.08 - €3.85
( funkcie: ootdty tlmenie a umlčanie splachovacie ventily je možné účinne znížiť hluk vodných tokov a poskytnúť tichšie použiť prostredie. vyrobené z fizli materiálu, odolné a nie je ľahké hrdze, má dobrý účinok tlmenia nárazov a môže )
Pridať do zoznamu prianí

Základné Zostavy Multi-Funkčná Sprcha Adaptér nastaviť Jednoduché Nainštalovať 116653

€2.95 - €4.41
( funkcie: ootdty ľahko opraviť, alebo vymeniť poškodené časti vášho vaňou a sprchovacím kútom, tento všestranný určené pre bežných problémov, ako sú úniky, uvoľnenie, alebo poškodenie, to poskytuje riešenie inštaláciou problémov. vhodné )
Pridať do zoznamu prianí

Hadica Barb I/D 10 mm x 1/8" BSP Muž Koleno z Mosadze Spojka Splicer Konektor armatúra pre Vykurovací Plyn Voda Max Tlak 0.8 Mpa

€0.87 - €0.92
( materiál:mosadz pripojenie závit : 1/8 bsp s vonkajším závitom vhodné pre hadicu i/d : 10 mm max. tlak:0.8 mpa poznámka: máme aj iné relevantné produkty )
Pridať do zoznamu prianí

Vzor Valčekom Nástroj Ochrany Životného Prostredia Pečiatka Maliarske Dekoračné Valec Nástroje Napodobniť Kameňa Na Stenu

€7.49 - €18.26
( vzor valčekom nástroj ochrany životného prostredia pečiatka maliarske dekoračné valec nástroje napodobniť kameňa na stenu funkcie odolná plastová rukoväť; huba valček, veľké adsorpčné kapacity.pre vnútorné a vonkajšie použitie, celú miestnosť maľovanie )
Pridať do zoznamu prianí

120Mm 5V USB Powered PC Router Dual Fanúšikov Vysoký prietok Vzduchu Chladiaci Ventilátor Pre Router, Modem Prijímač

€14.31 - €19.34
( 120mm 5v usb powered pc router dual fanúšikov vysoký prietok vzduchu chladiaci ventilátor pre router, modem prijímač usb fanúšikov 5v: 5v 120mm usb ventilátory na chladenie rôznych elektronika zariadenia ako router, modem, písací stôl počítač, ps3, ps4 )
Pridať do zoznamu prianí

Bidcock Kohútik Antické Bronzové Dragon Vyrezávané Ťuknite Na Položku Kúpeľňa Mop Batérie, Práčka Batérie, Vonkajší Kohútik Pre Záhradné 811637

€30.04 - €54.61
( bidcock kohútik antické bronzové dragon vyrezávané ťuknite na položku zvierat tvar kúpeľňa mop batérie, práčka kohútik na stenu vonkajší kohútik pre záhradné hj-7663f popis produktu funkcia: práčka kohútiky materiál: soild mosadz; prevedenie: )
Pridať do zoznamu prianí

1pc Kuchynské Batérie, 304 Nerezovej Ocele Umývadlo Umývadlo Batérie, Ťuknite na položku Studenou Buffering Control riady so Domácnosti Kúpeľňa Zariadenie

€16.68 - €33.38
( funkcie: *úplne nové a vysokej kvality *vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, odolné a praktické použitie *304 nerezovej ocele, multi-proces povrchu drôtu, kreslenie liečby, proti korózii, opotrebeniu-odolný, ľahko sa čistí špecifikácie: štýl: )