0

Menu

M5TC PVA Páska Pre Rybárske Feeder Vody Rozpustiť 10mmx20m Rýchlo Rozpustí Riešiť Transp

Shop: Šport A Zábava
M5TC PVA Páska Pre Rybárske Feeder Vody Rozpustiť 10mmx20m Rýchlo Rozpustí Riešiť Transp

M5TC PVA Páska Pre Rybárske Feeder Vody Rozpustiť 10mmx20m Rýchlo Rozpustí Riešiť Transp

( 0 Recenzie )
€0.91 - €1.42
Kategória: Šport A Zábava
Sku: e1809

Informácie o výrobku

úplne nové a vysokej kvality

OOTDTY

Funkcie:

Osobitne navrhnuté na vode rozpustí PVA film,sa vzťahujú na rezanie závitov typ návnad,a môžu byť použité pre záväznej príslušenstvo, ako dobre.

PVA film,vysoká intenzita a trvanlivé,ale sa rozplynie pri dotyku vody,rýchle rozpúšťa a non-zvyšky.

Prírodného a životného prostredia,nebude znečisťovať životné prostredie,skvelé pre rybára.

Jednoduché a obsluha,vynikajúce pre feeder,profesionálne a užitočné.

páska len,ostatné príslušenstvo, na obrázku nie sú zahrnuté!

Špecifikácia:

Materiál: PVA

Typ: Vody Rozpustite

Farba: Ako obrázky zobrazené

Veľkosť: Jedna Veľkosť

Šírka: 10mm(0.39 v)

Dĺžka: 20m(65x62ft)

Množstvo: 1 Ks

Poznámka:

1.Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie.pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

2.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Ďakujeme!

Balík obsahuje(bez maloobchodného balenia):

1 Pásky

  • Poloha - Rieka
  • Číslo Modelu - M5TC2SS101158
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Kategória - Kapor Návnada

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Toe Hra Strategická stolová Hry pre Rodiny na Výzvu Hry Dropship

€7.20
( funkcie: ootdty úplne nové a vysokej kvality je to hra izba s pekným kovový vzhľad.hrajú metal, táto neutrálna farba lichotí dekor každý dom a každá izba rohu. viac než len prst kovovú dosku a pokuty kus tabuľka kávy dekor, tento )
Pridať do zoznamu prianí

8pcs Mäkké Crawfish Návnad Umelé Návnady Swimbait Elastické Simulácia Návnad

€1.07 - €1.34
( funkcie: ootdty vyrobený z tpe materiálu, mäkké a trvanlivé.na krevety tvarované má vysoký stupeň simulácie. s ich kompaktná veľkosť a ľahký dizajn, naše rybárske návnad sú ľahko ovládateľný a obsadenie.simulovaný vzhľad a plávanie )
Pridať do zoznamu prianí

Tenis Raketa Rvačce Raketa Rukoväť Pásky Raketa Badminton Grip Tape Super Absorpčné Overgrip Tenis Anti-Slip Raketa Priľnavosť Pásky

€0.33 - €0.65
( naša tenisová raketa úchyty sú vyrobené z vybraných materiálov pre zabezpečenie trvanlivosti a pohodlie počas prehrávania.anti-slip materiál, udržuje vaše ruky v suchu po celú dobu, čo umožňuje pevné uchopenie.vhodné pre bedminton a tenis, tieto úchyty sú )
Pridať do zoznamu prianí

Polyhedral D6 Kocky 10pcs 6 Stranný Dvojité Farby s Lesk Kocky na Hranie Rolí GameD&D stolová hra Kocky Nastaviť

€4.54 - €5.68
( vlastnosti: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. dokážte svoje herné zručnosti s týmto v mnohých doskových hier. dobrý príslušenstvo pre dnd rpg hry,10 ks d6. použiteľné na zber , darčeky pre osobné použitie. špecifikácie: položky: )
Pridať do zoznamu prianí

Kovové Rybolov, Spinning Cievky Náhradný Diel Rybárske Otočná Rukoväť Gombík

€4.35 - €8.88
( funkcie: ootdty úplne nové a vysokej kvality vysoká kvalita - naše rocker ramená sú vyrobené z odolného kovu, ktorý je robustný a odolný voči korózii.to má pevný plastový gombík, ktorý je nielen non-sklzu, ale tiež poskytuje pohodlné )
Pridať do zoznamu prianí

Golf Divot Nástroj Kovové 6-v-1 Prenosné Divot Nástroj Nad Ball Marker Odolné Kovové Golf Divot Nástroje Pre Mužov, Ženy Milovníkov Golfu Fairwa

€2.47 - €3.52
( majte svoje obľúbené golfové ihrisko hľadajú ich najlepšie s našimi odolné divot vidlica vyrobená z oteruvzdorné materiály.hladký povrch pomáha ľahko udržiavať zelených.to je ideálny pre všetkých golfových nadšencov je k narodeninám a prichádza s prenosný )
Pridať do zoznamu prianí

Marcool 5.5-25x50 Riflescope Neweat FFP SFIR Dlhý Rad 30 mm Taktické Lov Optické Sklo Reticle Sniper Pohľad .223 .308 AR15

€170.65 - €243.78
( naše funkcia produktu: 1. vynikajúci optický systém a vynikajúca optika výkon umožňujú presné moa merania v celom všetky ostatné zväčšenia pre rýchle lokalizovanie. 2. ľahké hliníkové telo, jeden kus 30 mm priemer trubice,100% kvalifikovaný )
Pridať do zoznamu prianí

30pcs Carp rybárske Príslušenstvo D Rig kopy háčiky line aligners rukáv anti spleti rukáv na vlasy ronnie súpravy konci riešenie

€2.96 - €4.93
( 30pcs carp rybárske príslušenstvo d rig kopy háčiky line aligners rukáv anti spleti rukáv na vlasy ronnie súpravy konci riešenie funkcie: 1. rýchle odkazy klip sú skvelé pre stick mixov ako tenký dizajn, odkazy znamená, že môžu byť ľahko vytiahol cez )
Pridať do zoznamu prianí

3X Vonkajšie Nehrdzavejúcej Ocele spúšťacím Zariadením, Leštenie DIY Katapult Vyvolať elektrický Nástroj Náramok Strieľal Lukom Príslušenstvo

€21.85 - €34.14
( 3x vonkajšie nehrdzavejúcej ocele spúšťacím zariadením, leštenie diy katapult vyvolať elektrický nástroj náramok strieľal lukom príslušenstvo 1. pri vyťahovaní spúšť, oceľové stĺpci bude automaticky otvoriť, účinne znižujú trenie, zlepšiť )
Pridať do zoznamu prianí

6+1 Guľkové Ložiská Fishing Cievky Vysokej Rýchlosti Prevodový Pomer Hladké Vľavo, Vpravo 2.6:1 Fishing Cievky Riešenie

€9.04 - €13.49
( 6+1 guľkové ložiská vysokej rýchlosti prevodový pomer hladké vľavo, vpravo fishing cievky riešenie špecifikácie: vyrobené z prémiového materiálu, odolnejšie a dlhšie vydrží. bývanie je riešené ako jeden kus vstrekovanie. vysokej )
Pridať do zoznamu prianí

4 V Rade Hra Drevené Ísť Doskové Hry, Cestovné Hry Prinesie Radosť A Zábava Pre Rodinné Stretnutie Vianočný Večierok

€9.88 - €26.00
( vyrobené s bezpečných materiálov, táto klasická hra je jednoduché hrať a zábavné pre všetkých vekových kategórií.hráč, ktorý dostane 4 žetóny v rade výhry. špecifikácia: názov: hra materiál: abs balenie zoznam: 4 )
Pridať do zoznamu prianí

VX Fishing Cievky 9000-12000 Série 30kg Série Kovové Cievky Rotujúceho Valca Morský Rybolov Kaprov Rybolovu Cievka Rotujúce Fishing Cievky

€35.10 - €60.52
( funkcia: 1. cnc hliníkovej zliatiny trubice, ľahký a pevný 2. teflón trakčný systém poskytuje silný výkon 3. cnc spracovaná kovová rukoväť, vľavo/vpravo, zameniteľné 4. anti-stick gombík 5. vysokorýchlostné prevodový )
Pridať do zoznamu prianí

1PCS Odolný Dual Core Vyprážané Háčik Pesca Riešiť Rybársky Výstroj Doplnky z Nerezovej Ocele Rybárske Lure Hrať Hniezdo Zariadenia

€1.19
( 1pcs odolný dual core vyprážané háčik pesca riešiť rybársky výstroj doplnky z nerezovej ocele rybárske lure hrať hniezdo zariadenia popis: názov produktu: dual core vyprážané háčik jar špecifikácia výrobku: dual-core jar médium (5.8 )
Pridať do zoznamu prianí

Klimatizované Bunda Ventilátor Solárnej Energie Chladiaceho Plášťa S Ventilátorom Ženy Muž Klimatizované Oblečenie Pre Jazda Beží Kuchyňa

€53.67 - €76.67
( zostať v pohode a pohodlné s chladiaci ventilátor plášť.tento inovatívny bunda funkcie priedušná textílie a 13w solárne nabíjačky, že právomoci vstavané ventilátory.môžete upraviť veternej energie podľa vašich preferencií a vychutnať kreatívne návrhy, )
Pridať do zoznamu prianí

10pcs Tekvica Pin Micro-Objekt Luya Pin 304 Materiál Rybárske Príslušenstvo Príslušenstvo

€1.68 - €2.40
( funkcie: 1. odolné a spoľahlivé: vytvorený z 304 nerezovej ocele, tieto bezpečnostné kolíky sú konštruované tak, aby odolali požiadavky rybolov, zabezpečiť dlhodobú trvanlivosť. 2. posilnenie pre rybárske náčinie: mini tekvica dizajn týchto bezpečnostných )
Pridať do zoznamu prianí

Odolné Stredoveké Kožený Retro Šnúrkou Taška Pás Pack Prenosné Mince Kabelku Kockách Taška Jednoduché Použitie

€3.35 - €5.49
( funkcie: ootdty vintage dizajn: prijíma tradičných stredovekých tašky a vintage predstaví silný historickej atmosféry a priťahuje ľudí, ktorí milujú retro štýly. trvanlivé: taška je, aby z pu kože materiál, ktorý má dobrú trvanlivosť )