0

Menu

Tréneri Schránky Futbal Darčeky výukové Rozhodca Výstroj Futbal Koučovanie Rada Značku Rada pre Vyučovanie odbornej Prípravy Tréner

Shop: Tímové Športy
Tréneri Schránky Futbal Darčeky výukové Rozhodca Výstroj Futbal Koučovanie Rada Značku Rada pre Vyučovanie odbornej Prípravy Tréner

Tréneri Schránky Futbal Darčeky výukové Rozhodca Výstroj Futbal Koučovanie Rada Značku Rada pre Vyučovanie odbornej Prípravy Tréner

( 0 Recenzie )
€5.46 - €9.93
Kategória: Tímové Športy
Sku: e172912

Informácie o výrobku

Popis:

【Futbal Tréneri Schránky] vyzýva: Prenosné futbalové výučby rada, vynikajúce spracovanie, umožňujúce hráčov rýchlo a jasne pochopiť zručností

【Prenosný a Ľahký] vyzýva: futbal tréneri doska sa dodáva s držiakom, ktorý je prenosný, a visí na prepravu a skladovanie.

【Písať a Utrite] vyzýva: Tento autobusy doska má tabuľu značky, ktoré môžu byť vymazané po písaní, takže žiadne stopy, a trvanlivé.

【Široko Používané] vyzýva: Táto doska je skvelé pre vypracovanie zápas stratégie a striedania, a je tiež veľký plán školenia a pomôcť svojmu tímu prichádzajú s inovatívnymi nastaviť kus rutiny.Umožňujú hráčom rýchlo a jasne pochopiť stratégie.

【Skvelý Nástroj] vyzýva: skvelý nástroj, aby koučovanie pred každou hrou, a je tiež skvelý spôsob, ako vysvetliť a posilňujú základné futbal alebo futbal pre vaše dieťa.

Špecifikácia:

Materiál: ABS

Farba: Zelená

Tabuľka Veľkostí:

41cmx28.5 cm/16.14inchx11.22 inch

Balenie Obsahuje:

1 Palube

2 Perá

Poznámka:

Prosím, nechajte mierne chyby spôsobené ručné meranie a rôznych monitory.

  • MainKey4 - Futbal Koučovanie Rada Teaching Training Zariadenia
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • MainKey2 - Futbal Suché stieracie Rada pre Autobusy Biela tabuľa
  • Názov Značky - Sunnimix
  • MainKey3 - Futbal Koučovanie Rada Marker Pero-Prenosný Pomoci
  • MainKey5 - Futbal Značku Rada Tréner Strategický Plán Schránky
  • MainKey1 - Basketbal Tréneri Rada
  • Materiál - PVC
  • MainKey6 - Rozhodca Autobusy Darčeky Herný Plán Demonštrácia

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Deti Basketbalová Obruč A Operadlo Nastavte Deti Basketbalová Obruč Pre Deti, Mini Basketbal Operadlo Hra Vnútorné Vonkajšie Basketbalové

€10.84 - €15.49
( s pomocou tejto malá bránka, môžete hrať basketbal v interiéri.je jednoduchý na inštaláciu a údržbu, a to tak bezpečnejšie.obruče sú vyrobené z odolného, recyklovateľného materiálu.to môže byť tiež použitý ako dieťa-priateľský trampolína hračka.táto )
Pridať do zoznamu prianí

30ml Brankár Rukavice Futbal Grip Sprej Pre Brankárov Rukavice Extra Grip Pre Futbalový Brankár Rukavice Posilnenie Rukavice Gl M5X3

€0.95 - €1.58
( názov produktu:brankár rukavice čistiace tackifier veľkosť produktu o:10.5*4.1 v produkt farba: ako je znázornené na obrázku produkt materiál:kvapaliny vlastnosti produktu: 1. zvyšuje grip brankárske rukavice: tento 30ml futbalový )
Pridať do zoznamu prianí

3,5 cm Foosball Korok, Korkové Masívneho Dreva Foosball Tabuľky Futbalovej Lopty stolný futbal Stolný Futbal, Detská Noha Fussball Stolný Futbal

€8.04 - €16.75
( popis ak hľadáte obaja výkonu a bezpečnosti vo vašej foosballs, potom tieto sú najlepšie gule ste hľadali!náhradné foosballs pre stolný futbal. excelentná veľkosť pre väčšinu štandardných foosball tabuľky hry. funkcia - farba: )
Pridať do zoznamu prianí

1PC Školenia Zariadenia Dopravcu Príslušenstvo Prekážky Futbal Skladovanie Prekážkou Vykonávať Futbal Agility Handričkou Nastaviť Kontajner Prebalu

€2.98 - €4.59
( popis: výtvarné spracovanie, odolné a pohodlné. vyrobené špičkovou materiál, bezpečné a odolné. bezpečné a istejšie,ľahká a priedušná,žiadny zápach. háčika a slučky upevňovač dizajn, ľahko otvoriť a zatvoriť. môžete )
Pridať do zoznamu prianí

Školenia Futbal Nepremokavé Pvc Futbalový Loptu Odolné firem Hračka pre Šport Odolné voči oderu Lisovania Ideálny Šport

€4.31 - €6.85
( školenia futbal nepremokavé pvc futbalový loptu odolné firem hračka pre šport odolné voči oderu lisovania ideálny šport popis: vysoko kvalitné futbalové lopty navrhnuté pre zvýšenú hrá skúsenosti. presné strojové šitie zaručuje neporušené )
Pridať do zoznamu prianí

Každý Skóre Je Viditeľné Stopy Streľba Pokrok S Futbal Top Zberných Nádob Cieľ Čistý Strieľať Presnosť

€3.82 - €6.37
( popis: top shot challenge: zlepšiť svoje strelecké zručnosti s touto futbal top zberných nádob cieľ čistý, pre cvičí svoje presnosť a precíznosť ľahko pripojiť a odpojiť: rýchlo nastaviť a vziať si tento futbalový cieľ bránku, takže je vhodné )
Pridať do zoznamu prianí

1pc Hockey Stick Chránič Ľadový Hokej Príslušenstvo PP Materiál hokejky Odbornej Praxe

€4.08
( uice hockey stick čepeľ chránič pp materiál pre ľadový hokej odbornej praxe hokej príslušenstvo funkcie: 1. hokej stick čepeľ chránič je skvelý tréning položky majú a budú vás cvičiť kdekoľvek idete.veľmi jednoduchá na inštaláciu a odstránenie 2. )
Pridať do zoznamu prianí

2 KS Futbal Holenná Stráže Futbalové Chrániče Nôh Mládežnícke Futbalové Vybavenie M 16 X 7,5 Cm PP+TPR

€6.39 - €14.20
( 2 ks futbal holenná stráže futbalové chrániče nôh mládežnícke futbalové vybavenie m 16 x 7,5 cm pp+tpr účinná ochrana: cvičenie je dobré pre zdravie.ale sa starať o poškodenie vášho dieťaťa s ochranou futbal holenná stráže, možnosť, že vaše )
Pridať do zoznamu prianí

Eco-priateľský Volejbal Jemné Šitie A Kolo Zápas Non-jedovaté Volejbal Professional

€9.20 - €15.33
( popis: trvanlivosť: vyrobené s eva a jemné šitie, to veľkosť 5 volejbal je navrhnutý tak, aby vydržali ťažké použitie a poskytujú dlhú životnosť. široké použitie: vhodné pre školenia, zápasy a hry, to volejbal na profesionálnej súťaži )
Pridať do zoznamu prianí

20PCS Rozhodca Pískať Kryt Priehľadný Whistle Zhora Úst Grip Futbalový Rozhodca Pískať Ochranné Príslušenstvo

€1.13 - €1.68
( materiál: potravinársky pvc veľkosť: cca. 2.1 x 1,8 cm/ 0.83 x 0.71 palec balenie obsahuje:20pcs whistle prst grip kryt )
Pridať do zoznamu prianí

Basketbal Univerzálny Držiak na Stenu Mount Loptu Držiteľ Usporiadanie Zobrazenia na Futbal, Basketbal Prilba Viac so Silným Žehlička na Loptu

€3.57 - €5.94
( basketbal univerzálny držiak na stenu mount loptu držiteľ usporiadanie zobrazenia na futbal, basketbal prilba viac so silným žehlička na loptu popis: malý a ľahký dizajn pre jednoduchú prepravu a inštaláciu. stabilná konštrukcia, bezpečne )
Pridať do zoznamu prianí

3 Ks Bowling Keychain Mini Krúžky Zápas Keychains Dekorácie Medailón Keepsakes Tematicky Zamerané Na Šport

€4.18 - €8.35
( popis tento produkt je bowling keychain prívesok na dekoráciu, navrhnutý s bowling tvar.je vyrobený z dobrého materiálu.odolný a ľahký, ktoré môžu byť použité na dlhú dobu.a jeho unikátne športové zábavnom dizajn je kreatívny a iné, naozaj dobrý )
Pridať do zoznamu prianí

Tichý Basketbal Ľahký s Vysokou Hustotou PU Mäkké Penové Lopty Stlmiť Basketbal Pre Vnútorné Aktivity, Deti, Dospievajúci, Dospelí Hra Practi

€19.83 - €55.08
( hľadáte pre pokojnú a pritom odolné basketbal, aby si dribling doma bez rušivých niekto?náš non-nafukovacie pokojnej basketbal je ideálny pre vás!predstavovať ľahký-k-grip skinless povlak, tento basketbal je ideálny pre použitie v interiéri a robí skvelý darček )
Pridať do zoznamu prianí

1Pc Brankár Rukavice Tackifier Pridať Sticky Sprej Futbal Grip Sprej Brankárov Rukavice Viscosifying Cleaner Údržba Latex

€1.57 - €2.57
( funkcie: dobrý anti-slip výkon, zlepšiť priľnavosť výkon brankár rukavice. použitie mokré alebo suché.práca v mokré a suché podmienky. pomáha vašej rukavice trvať dlhšie a pomáha predĺžiť životnosť rukavice. kompatibilný )
Pridať do zoznamu prianí

Reflexná Americký Futbal Štandardnej Hry Školenia Loptu PU Kožené Svetelný Rugby Lopta Pre Vnútorné Vonkajšie Praxi Perfektný Darček

€22.81 - €63.36
( reflexná americký futbal štandardnej hry školenia loptu pu kožené svetelný rugby lopta pre vnútorné vonkajšie praxi perfektný darček odrážky: 1.osvetlenie vašej hry: pozdvihnúť vašu hru s našimi reflexné rugby lopta, ktoré osvetľuje noc.vyžaruje )
Pridať do zoznamu prianí

100ks Bežecké nohavice s Náprsenkou Taška Závod Bib Displej Taška Jasné, Bežecké nohavice s Náprsenkou Skladovanie Držiteľa Bežecké nohavice s Náprsenkou Kontajner

€7.73 - €17.16
( popis tieto multi-function závod podbradníky sú tašky vyrobené z pvc materiálu, ktoré sú praktické a trvanlivé.môžete použiť sami, alebo zdieľať ich so svojimi rodinami a priateľmi sa v dostatočnom množstve.vhodný pre všetky poveternostné používať, )
Pridať do zoznamu prianí

2 ks Futbal Holenná Stráže Vysoká Pevnosť Odolný proti Nárazu Ľahký Priedušný Teľa Ochranu Mládeže Futbal Holenná Podložky

€1.17 - €3.24
( 2 ks futbal holenná stráže vysoká pevnosť odolný proti nárazu ľahký priedušný teľa ochranu mládeže futbal holenná podložky pribrala eva dizajnom pre väčší komfort a ochranu pri športových aktivitách.vonkajšia vrstva je vyrobená z vysoko odolných )
Pridať do zoznamu prianí

Vonkajšie Súťaže A Školenia Trvanlivé Nepremokavé Futbalový Loptu Ľahký A Prenosný PVC modrá 5

€7.87
( popis: odolné dlhotrvajúci výkon: tento futbalový loptu je postavené na posledný, zabezpečenie trvanlivosti a konzistentný výkon v celom nespočetné množstvo hier a školenia vhodný pre všetky podmienky: či hráte na mokrej pole alebo suché ihrisku, )