0

Menu

1pcs Halloween Tekvica Vonkajšie Dekorácie Strašidelné Strany Záhrada Oblasti Zábavné Tekvicové Hlavy Roztomilý Atmosféru Domáce Dekorácie Dodávky

Shop: Dom A Záhrada
1pcs Halloween Tekvica Vonkajšie Dekorácie Strašidelné Strany Záhrada Oblasti Zábavné Tekvicové Hlavy Roztomilý Atmosféru Domáce Dekorácie Dodávky

1pcs Halloween Tekvica Vonkajšie Dekorácie Strašidelné Strany Záhrada Oblasti Zábavné Tekvicové Hlavy Roztomilý Atmosféru Domáce Dekorácie Dodávky

( 0 Recenzie )
€1.51 - €3.79
Kategória: Dom A Záhrada
Sku: e1681

Informácie o výrobku

1pcs Halloween Tekvica Vonkajšie Dekorácie Strašidelné Strany Záhrada Oblasti Zábavné Tekvicové Hlavy Roztomilý Atmosféru Domáce Dekorácie Dodávky Odrážky: 1.Bezpečné Živice Materiál: Vyrobené z vysoko kvalitnej živice materiál, tieto expresívne tekvica, sú bez zápachu, silné a opotrebovaniu, nie je ľahké vyblednúť, a trvanlivé.Majú jemnú štruktúru, ktorá pridáva kúzlo vášho domova.

2.Realistický Tekvica Tváre: Tieto expresívne tekvica mať realistické modelovanie a vyrezávané oči, ktoré vytvárajú ľudské-ako vzhľad.S ich tvorivé strašidelné usmieva, ale pridať odlišné a nádherné dotyk na Halloween, dekor.

3.Multi-scény Aplikácie: Či chcete umiestniť tieto expresívne tekvica na vašej knižnici, parapety, krb, alebo dverách, oni budú pridať dotyk čaro a zábava na akýkoľvek rovný povrch.Môžete tiež použiť ich ako záhrada, trávnik, alebo domáce dekorácie na Halloween, deň Vďakyvzdania, alebo akejkoľvek inej príležitosti.

4.Klasické Halloween Prospech: Expresívne tekvica sú ideálne pre deti, " strany, duch strany, a Halloween Nový Rok strany.Ich pridať viac strán atmosféra a veľa zábavy s ich strašidelné a roztomilé tváre.

5.Darček Možnosti: Prekvapte svojich priateľov a rodinu s týmito zábavu a slávnostné tekvice, ktoré môžu zmeniť ich prejavy s jednoduchým otočením.Sú ideálne pre Halloween, deň Vďakyvzdania, alebo akýkoľvek iný sviatok, ktorý žiada o jedinečný darček.

Špecifikácia: Názov Produktu: Tekvica Ornament

Produkt materiál: živica

Veľkosť produktu:

01:7*7*8.5 CM/2.7*2.7*3.3 v

02:6.5*7*8 CM/2.5*2.7*3.1 v

03:8*7*6.5 CM/3.1*2.7*2.5 v

04:6.5*7*8.5 CM/2.5*2.7*3.3 v

05:9*6*6.5 CM/3.5*2.3*2.5 v

06:4.7*4.7*9.5 CM/1.8*1.8*3.7 v

Hmotnosť výrobku: cca 100g

Na balení výrobku metóda: kartón

Zoznam produktov: expresívne tekvica x 1

Poznámky: 1. Vzhľadom na iný monitor a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2. Prosím ťa, odpusť mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1. O Spätnej Väzby:

1.1 Prosím zanechať pozitívne spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

1.2 spätná Väzba je pre NÁS veľmi dôležité, Takže prosím kontaktujte nás bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny názor.My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

1.3 je nemožné, aby ho vyriešiť, keby sme nemali(sa nemusíte) vedieť o nich!

2. Aké sú spôsoby platby?

2.1 akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2.2 Poznámka: Iné o platbu CEZ tento odkaz: https://service.Ekoobjektiv.sk/page/knowledge?pageId=37&category=1000021991&knowledge=1060068630&language=en

2.3 Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

2.4 Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

3. O Preprave:

3.1 DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie),Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3.2 My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

3.3 obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

3.4 SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

3.5 Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote, ihneď nás prosím kontaktujte.Budeme sledovať s lodnej dopravy v čo najkratšom čase a odpovedať vám.

3.6 v Dôsledku zásob stav a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

3.7 Predávajúci nie je zodpovedný za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to.Všetky spory spôsobené je to nerozumné.

3.8 Brazília a Južná Kórea kupujúci uveďte prosím CPF alebo CNPJ,Kolumbia/Maroko sa bude účtovať DAŇ 20%/50% vašej objednávky je suma, bude to pre vás lepšie, aby si Vaša objednávka ASAP.Vďaka

3.9 nasledujúce Psč, nie sú dodacie oblasť čarodejnice môžete si vybrať z Miestneho Skladu alebo EÚ Sklade, ak ste si nový príkaz:

Španielsko: 07000 na 07999/ 35000 na 35999/ 38000 na 38999/ 51000 na 51999/ 52000 na 52999. Môžete si vybrať z číny, IBA.

4. Vrátenie a Vrátenie:

4.1 Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to po prijal to.Ak drží na to viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.

4.2 nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

  • Názov Produktu - Expresívne Tekvica
  • Počet Pc - 1PC
  • Názov Značky - waasoscon
  • Umelé Typ - Tekvica
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Produkt Materiálu - živica
  • Materiál - BAVLNA
  • Veľkosť produktu - 0.00 palec
  • Podpora - Dropshipping

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Motýľ Tému Macaron Fialová 0-9 Fólie Číslo Deti Narodeniny Dieťa Sprcha Nevesta-na-byť Oslavy Výročia Party Dekorácie Su

€4.42 - €7.37
( motýľ tému macaron fialová 0-9 fólie číslo deti narodeniny dieťa sprcha nevesta-na-byť oslavy výročia party dekorácie dodávky )
Pridať do zoznamu prianí

DIY Crystal Epoxidové Formy Lightning Rainbow Seahorse Silikónové Formy Živice Formy Šperky Pečenie Nástroje Pre Stolové Dekorácie

€4.22 - €8.43
( odrážky: 1、vysoká kvalita: naše živice formy sú vyrobené z vysoko kvalitného silikónového materiálu s lesklým interiéru povrchu.hotové živice práce sú veľmi lesklé a hladké ako zrkadlo, nie je potrebné preleštiť. 2、, aby plavidiel-výrobu )
Pridať do zoznamu prianí

20 ks/veľa Gold/Silver pearl latex druh 2 farby nafukovacie svadobné dekorácie vzduchu loptu happy birthday party dodávky balóny

€5.33
( balenie je funkciou opp taška. 20 ks/taška akékoľvek problémy, prosím zanechať odkaz pre nás.vďaka a pozdravom.názov: latexové balóny stav: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitný materiál: latex occassion: svadobné/narodeninovej party/dieťa hračky )
Pridať do zoznamu prianí

Vianočné Candy Cane Swag Červené A Biele Umelé Candy Swag Na Vianoce Naruby-Down Vianočné Slza V Veniec Na Vchodové Dvere

€10.74 - €19.51
( zvýšenie sviatočné kúzlo vášho domova pomocou nášho dovolenku slza lup.vyrobený z vysoko-kvalitných materiálov a zdobia príjemné vianočné farby, je to perfektný predné dvere dekor ak chcete pridať iskru vašej vianočné oslavy.utrite ju čistou vlhkou špongiou )
Pridať do zoznamu prianí

2 Ks Ohňostroj Trubice Farebné Konfety Delá Svadobné Party Dekoroch Ručné Rúry Wands

€4.01 - €7.29
( popis 2 ks papiera delá svadobné rúry wands na ukončenie štúdia sprcha narodeninovej party dodávky funkcie ❤️vyrobené z odolného papier materiál, krásne, že romantické a elegantné atmosféru.|❤️vhodné pre svadby a festivaly a iné )
Pridať do zoznamu prianí

1Set/veľa šťastné a Veselé Vianoce, Santa Claus Téma Bunting Vlajky Dekorácie, Závesné Banner Baby Sprcha Udalosti Strana Dodávky

€3.27
( 1.typ položky: happy birthday banner 2.materiál: lepenka 3.balenie: funkcie opp 4.dĺžka: 2 m 5.téma: veselé vianoce )
Pridať do zoznamu prianí

23/40 CM Cartoon Santa Claus Plyšové Hračky Plyšové Elk Snehuliak Zvierat Vankúš Bábiky Vianočné Darčeky Pre Deti Narodeniny Dekorácie

€7.97 - €14.49
( 23/40 cm cartoon santa claus plyšové hračky plyšové elk snehuliak zvierat vankúš bábiky vianočné darčeky pre deti narodeniny dekorácie popis: materiál: plyšové farba: červená veľkosť:23*12 cm,40*15 cm poznámky: 1. )
Pridať do zoznamu prianí

1 Zväzok Umelé Gerbera Kvet Falošné Slnečnice Svadobné Dekorácie Falošné Kvet Simulácia Rastlín Domova Streľba Rekvizity

€3.42 - €5.71
( názov: umelé slnko kvet veľkosť: výška 30 cm, priemer 20 cm materiál: hodvábnej látky plastové železný drôt použitie scéna: domáce dekorácie dekorácie; vnútorné a vonkajšie záhradné dekorácie; inžinierske kvetinová výzdoba; svadobné )
Pridať do zoznamu prianí

Halloween Strašidelné Múmiový Vitajte Veniec Prihláste sa pre Predné Dvere Verandu Dekorácie Kolo Dverí Visí Tabuľa na Jeseň Halloween

€13.99 - €19.16
( funkcie: úplne nové a vysokej kvality vyniknúť letos halloween s našou jedinečnou múmiový veniec dekorácie, predstavovať pútavý dizajn inšpirovaný staroveké egyptské múmie. vytvoriť strašidelné a tajomnú atmosféru s našimi vysoko )
Pridať do zoznamu prianí

Umelé Ruže Sviečka Krúžky Kvetinové Vence Malý Veniec Pilier Svietnik

€1.63 - €2.58
( šampanské: popis: 【dekor ozdoby] vyzýva: dekoratívne sviečky vence sú navrhnuté s umelé ruže, ideálny pre domáce dekorácie, výzdobu hostiny, prázdninový dekorácie, vnútorné a vonkajšie dekorácie, atď. 【funkciu] vyzýva: rustikálne )
Pridať do zoznamu prianí

24Sets Cartoon Morská víla Cupcake Okraji Obaly DIY Tortu Mulčovače Baby Sprcha Dievčatá Narodeninovej Party Cupcake Papierové Poháre Dekor Dodávky

€7.14 - €14.28
( informácie o výrobku ◆materiál: 350 g papiera ◆výrazne pomáha pridať slávnostnú atmosféru ◆farby: ako na obrázku ◆použitie: darčeky/oslava ◆ideálny pre dieťa sprchovacím kútom a všetky podobné oslavy ◆vhodný )
Pridať do zoznamu prianí

70pcs Mini Strom Model Dekorácie Simulované Na Železničnej Ulici Piesku Tabuľka Terénne úpravy Rozloženia pracovnej Plochy Dekor Deti Hračka 2x1.4x0.9 cm

€17.15
( podrobnosti: - stav: úplne nové - pack 70pcs model stromov, patria: 20pcs zelené stromy, 20pcs svetlo zelené stromy, 20pcs tmavo zelené stromy, 10pcs broskyňa kvet stromy - ideálne na vylepšiť vzhľad vášho modelu krajiny s nádychom zelene - )
Pridať do zoznamu prianí

2 Hlavy Simulácia Pivonky Kvety Domov, Svadobné Dekorácie Dovolenku Kvet Fotografie Pozadí Kvet Usporiadanie

€2.15 - €3.65
( meno:2 hlavy pivónia, kvety farba:ako je znázornené veľkosť:67 cm > (26.38 v) materiál:látkové balík obsahuje:1 ks 2 hlavy pivónia, kvety poznámka: 1.prosím, dovoľte 1-3 cm chyba kvôli ručné meranie. 2.v dôsledku )
Pridať do zoznamu prianí

Záhradné Zavlažovanie Kanvica 1000ML Rastlín, Zavlažovanie Banku S Dlhou Náustok Prenosné Trávnik Príslušenstvo Pre Obývacia Izba Garden Park Balkón

€6.78 - €10.43
( táto záhrada zavlažovacie kanvica je ideálny pre všetky vaše zalievanie potreby!s no-slip dizajn a ľahko-to-vyplniť náustok, hrniec znižuje výskyt ryhy na nábytku.to môže vydržať drsné vonkajšie podmienky, čo z nej robí ideálny doplnok do vášho záhradnícke )
Pridať do zoznamu prianí

20M Mäkké PVC Hadica Záhradného Závlahového Potrubia 3/5-4/7MM Micro Drip Rúry Domov Skleníkových Trávnik na Dvore Rastlín, Zavlažovanie Príslušenstvo

€9.30 - €15.50
( špecifikácia: farba: čierna materiál: nové plastové pvc špecifikácia: hadica 20 m/roll 3/5 trubice veľkosť: vnútorný priemer 3 mm, vonkajší priemer 5 mm 4/7 trubice s vnútorným priemerom 4 mm vonkajší priemer 6 mm holé )
Pridať do zoznamu prianí

Model Ľudí 50pcs Rozsahu Plastových Modelov, 1 32 Ľudí, ktorí Sedia Stojí Údaje pre Vonkajšie Terénne úpravy a Zábava

€3.91 - €8.69
( teplé tipy: farby a štýly budú odoslané náhodne, neakceptujeme uvedené farbu a štýl, vďaka za pochopenie funkcie: * úplne nové a vysokej kvality *vyrobené z vysoko-kvalitných materiálov, bezpečné, šetrné k životnému prostrediu, a trvanlivé *ručné )