0

Menu

Držiak Fotografie Svetlo 66 LED Svetlo, USB Nabíjanie Selfie Svetlo Gurmán Mäkké Svetlo

Shop: Fotoaparát & Foto
Držiak Fotografie Svetlo 66 LED Svetlo, USB Nabíjanie Selfie Svetlo Gurmán Mäkké Svetlo

Držiak Fotografie Svetlo 66 LED Svetlo, USB Nabíjanie Selfie Svetlo Gurmán Mäkké Svetlo

( 0 Recenzie )
€42.78 - €89.13
Kategória: Fotoaparát & Foto
Sku: e16242

Informácie o výrobku

Popis/Vlastnosti:

Špecifikácie:

Farba:čierna

Farebná teplota: 5600 ± 2002

Lumen: 510

Výkon: 10W

Výslovné označenie: 80

Vinuté perly: 66 ks

Napájanie: USB 5V/2A

farba: Čierna

materiál: plast

Obsah Balenia:

2 x Mäkké svetlo

2 x Poschodí držiak

2 x Kovové pan vedúci

2 x Malé statív

2 x Žltá farba čip

2 x Zelená farba čip

2 x Červená farba čip

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Názov Značky - SODIAL
  • Typ Osvetlenia - Fotografický Blesk Osvetlenie
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Farebná Teplota - Iné

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Mocsicka Ružový Kvet Fotografie Na Ulicu Primárna Farba Drevené Dvere Dekorácie Chlapci A Dievčatá Portrét Streľba Studio Rekvizity

€132.66 - €241.19
( o materal: vinyl je veľmi vhodný materiál pre tlač, pretože farba je najviac jasný a živý.tento materiál je ľahký, non-nepremokavé, mierne diaphanous, ktorý je vhodný pre vnútorné použitie.je to tenké, ale lacné a nákladovo efektívne. (vinyl môže )
Pridať do zoznamu prianí

150mm Triple Krmivo Škvrny 5.8 Ghz Obrázky Vysielač 14Dbi Pagoda Pole Anténa

€17.21 - €21.24
( funkcie: ootdty úplne nové a vysokej kvality dobrý radiačnej účinnosti.väčšina fr4-založené záplaty mať hrozné efektívnosti, pretože fr4 je veľmi stratová na úrovni 5,8 ghz.navyše, väčšina pole antény majú vysoké straty v krmive )
Pridať do zoznamu prianí

Q16 Multi-Funkčné Bezdrôtová Statív Stojí Rozšírené Selfie Stick pre Live Broadcast Vlogging Hliníkovej Zliatiny

€16.38 - €36.39
( 1. voliteľné doplnkové svetlo + 6-výstroj (tri-farebná teplota) 2.1058 mm predĺženej tyči 3.posilnenie statív + bluetooth samospúšť; 4.360-stupeň rotácie podporuje horizontálne a vertikálne poraziť; 5. kompatibilný s operačným )
Pridať do zoznamu prianí

Zelená Obrazovka Pozadia Fotografie Pozadí Prenosné Násobne Reflektor pre Live Broadcast YouTube Video Studio Kolo

€23.55 - €33.64
( zelená obrazovka pozadia fotografie pozadí prenosné násobne reflektor pre live broadcast youtube video studio kolo položka vlastnosti: špeciálne pozadie dosky pre fotografovanie, sýtosť farieb, jemné kvality to záhyby na jednoduché prenášanie )
Pridať do zoznamu prianí

Pre DJI Mini 4 Pro Filter UV Šošovky Ochrany CPL Polarizácia ND 8/16 Svetlo zľava Pre DJI Mini 4 Pro Objektív Filter Príslušenstvo

€71.83 - €153.22
( vlastnosti: 1.uv ochrana zrkadlo: uv zrkadlo , tiež známe ako uv filter (ultrafialové), chráni objektív a zlepšuje kvalitu obrazu.používa sa na snímanie v prímorskom, horách, snehová a otvorené priestory, atď.to môže znížiť blue tón spôsobené )
Pridať do zoznamu prianí

5X Kovový bajonet Adaptér Pre M42 Objektív Canon EOS Camera / Canon EOS 1D, 1DS Mark II, III, IV, 5D Mark II, 7D,Ect

€11.02 - €13.95
( kovové adaptér krúžok pre m42 na všetkých canon eos mount umožňuje m42 objektív mount (zeiss, pentax, mamiya, zenit) použité v canon eos camera je možné použiť príslušenstvo ako makro krúžok ako nie je tam žiadny rom, port na )
Pridať do zoznamu prianí

Mehofond Fotografie Pozadí Divov Motýľ Záhradné Rastliny Kvet Kis Narodeninovej Party Portrét Dekor Pozadie Photo Studio

€33.07 - €58.02
( materiál popis vinyl:pomerne tenký, jasnejšie farby, vhodný pre jednorazové použitie, nie je potrebné umyť, možno žehliť zo zadnej pri nízkej teplote, vhodný pre vnútorné použitie.polyester:farba je pomerne tmavá, materiál je pomerne mäkké, možné )
Pridať do zoznamu prianí

Jarné Kvety Fotografie Pozadia Ružové Farebné Kvetinové Znázornenie Zástavy Vlastné Dieťa Party Dekorácie Photocall Zázemia

€39.84
( naše štandardné rozmery sú šírka x výška . materiál, vnútorné funkcie opp taška & vonkajšia nepremokavá bublina mail taška displej špecifikácia: materiál: plátno(s čl povlak) balenie: skladanie. package zahrnuté: fotografie )
Pridať do zoznamu prianí

Svetlo Lampy Photo Studio E27 AC Zásuvky Fotografie 1.8 M Kábel Kábel Žiarovka Stojan S Dáždnik, Držiteľ Žiarovka Mount NÁS Plug

€8.36 - €13.70
( 1.so závitom e27 rozhranie, všeobecné štandardným závitom e27 rozhranie, ktoré sa bežne používajú v medzinárodnej prúdu svietidlá 2. dáždnik otvor dizajn, môžete nainštalovať mäkké dáždnik / reflexný dáždnik dáždnik typ softbox inštalácie )
Pridať do zoznamu prianí

Yeele Halloween Pozadí Dark Cloud Noc Kríž Lebky Lesné Lúky Pozadie Strany Fotografie Photo Studio Photophone

€30.41 - €38.99
( vezmite prosím na vedomie: 10-day-dodacie neprijímajú prispôsobenie. o veľkosť naša veľkosť je šírka x výška, jednotka je cm.napríklad, 300x200cm znamená, 300 cm široký a 200 cm vysoké. o materiál sme profesionálne pozadie )
Pridať do zoznamu prianí

Film Tvrdosť Filmy Chránič Náhrada za Mini 3 Pro Mavic 3 Klasické

€0.73 - €1.20
( popis: ľahko odstrániť: ľahko odstrániť bez rezíduí, zostávajúce obrazovke úplne nové. užitočné funkcie: nepremokavé, olej-dôkaz, dôkaz odtlačkov prstov, atď.udržať vaše displeja čistá a jasná. výtvarné spracovanie: výrobok )
Pridať do zoznamu prianí

SHENGYONGBAO Vinyl Vinobranie Ručne Maľované Pozadia Fotografie Rekvizity Textúra Grunge Portrét Studio Pozadí 201205LCJDX-87

€7.29 - €12.55
( vinyl vlastné fotografie pozadie prop photo studio pozadí tejto položky je zbrusu nový počítač-vytlačené na pozadí.to je dosť svetla, nie byť hádka (najmä ak pracujete na mieste), ale dostatočne odolné, aby vydržali a získať prácu pravé!to môže byť drapped )
Pridať do zoznamu prianí

1280*800 rozlíšenie stylus podpis aplikácia 10 palcový plochu android 8.1 tablet s reproduktorom

€267.69
( ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte nás, prosím,whatsapp:+86 15116232605,email:[email protected] #detail_decorate_root .magic-1{width:750px;border-collapse:collapse}#detail_decorate_root .magic-2{min-height:18px;padding:10px 5px;width:126px;min-height:18px;skrinka-rozmery:obsah )
Pridať do zoznamu prianí

Fotoaparát Hučí Diely Pre DJI Mavic Mini Vrtule

€17.86 - €19.63
( fotoaparát hučí diely pre dji mavic mini vrtule prehľad osobitne navrhnuté pre kolesá mavic mini, tieto vrtule poskytnúť tichšie letu a silný ťah na lietadlo.zaujímavosti malé rozmery, tichý let, a poskytuje silný ťah na kolesá mavic mini.v )
Pridať do zoznamu prianí

Flexibilné Dual Arm Blesk Fotoaparátu Držiak Držiak na Dva Hot Shoe Pripojí Držiak s Loptu Hlavou pre Speedlite DSLR Makro Fotografovanie

€13.91 - €19.87
( funkcie: rýchle uvoľnenie doska je univerzálny rýchloupínací dosky, a dvoch flash hot shoe sedadlá môžu byť odstránené pomocou kamera 1/4 fotoaparát skrutku rozhranie. sférické spoločné, podľa vlastných potrieb svetla uhol nastaviť spoločné. špecifikácie: materiál: )