0

Menu

Monokulárne Vysoký Výkon HD Nočné Pozorovanie Non Infračervené Optické Sklo 10X Ďalekohľad pre Objavovanie Lukostreľba Vysoký Výkon Ďalekohľad

Shop: Meranie A Analýzy Nástrojov
Monokulárne Vysoký Výkon HD Nočné Pozorovanie Non Infračervené Optické Sklo 10X Ďalekohľad pre Objavovanie Lukostreľba Vysoký Výkon Ďalekohľad

Monokulárne Vysoký Výkon HD Nočné Pozorovanie Non Infračervené Optické Sklo 10X Ďalekohľad pre Objavovanie Lukostreľba Vysoký Výkon Ďalekohľad

( 0 Recenzie )
€23.65 - €40.79
Sku: e15877

Informácie o výrobku

Monokulárne Vysoký Výkon HD Nočné Pozorovanie Non Infračervené Optické Sklo 10X Ďalekohľad pre Objavovanie Lukostreľba

Funkcie: 1. KOMPAKTNÝ A PRENOSNÝ: Na ďalekohľady sú dostatočne kompaktné, aby sa zmestili priamo do vrecka, deň tašku alebo kabelku, aby boli ľahšie ako ďalekohľad.

2. VÝKONNÝ: Tento monokulárne je aj nočné pozorovanie a život vodotesný, takže sa môžete ho použiť aj pre pozorovanie v noci.

3. OPTICKÉ SKLO: Tento monokulárne používa optické sklo, s advanced multi vrstvy náteru, všetky sklenené šošovky zaisťuje vynikajúci prenos svetla a jasu.

4. KOMFORT: monokulárne stačí jedna ruka na stabilizáciu, môžete držať ich pohodlne na dlhú dobu, vhodné pre outdoorových nadšencov a dobrodruhov.

5. ŠIROKÝ POMÔCKA: môžete Si priniesť svoj monokulárne na koncerty, lukostreľba, poľovníctvo, turistika, stanovanie, fotografovanie, atď.

Špecifikácia:

Typ Položky: Monokulárne

Materiál: ABS

Zväčšenie: 10X

Cieľom Objektív Kaliber: Cca. 32mm / 1.3 v

Zorné pole: 9.3°

Hranol Materiál:

Hranol Systém: Roof Prism

Výstup Žiak Vzdialenosť: Cca. 17.8 mm / 0.7 v

Zameranie Metóda: Centrálne Protišmykové So Zameraním

Vodotesný Typ: Život Nepremokavé

Optický Povlak: Širokopásmové Zelený Povlak

Zorné pole: 346F na 1000YDS

V Blízkosti Vzdialenosť: Cca. 5m / 16.4 ft

Používa: Skvelé pre Cestovanie, Koncerty, Outdoorové Aktivity, pozorovanie Vtákov, Poľovníctvo, Lukostreľba, Turistiku, Camping, Člnkovanie, terčovú Streľbu, Horolezectvo, Vodné Športy, Backpacking.

Zoznam balíkov: 1 x Monokulárne

1 x Nylonová Taška

1 x Objektív Handričkou

1 x ozdobná šnúrka na uniforme

Poznámka: Ručné meranie, prosím, dovoľte 1‑2cm chyba.

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

O dopravu

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. Máme loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre váš odkaz .

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Sme predajca nie sú v dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to.Všetky spory spôsobené je to nerozumné.

9. BR kupujúci uveďte prosím cpf alebo cnpj, bude to pre vás lepšie, aby si to rýchlejšie.vďaka

Vrátenie a Vrátenie peňazí

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!A pozor prosím!Prepravné náklady, je medveď kupujúcim seba.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z .ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

O spätnú väzbu

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Značky: Monokulárne

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

5 v 1 TDS/ES/PH/Salinita/Teplota meradla, Digitálna Kvalita Vody Monitor Tester pre Bazény, Pitnej Vody, Akváriá(s Backl

€18.06 - €24.74
( 5 v 1 tds/es/ph/salinita/teplota meradla, digitálna kvalita vody monitor tester pre bazény, pitnej vody, akváriá(s backl farba: biela materiál: plast číslo modelu: ez-9909 typ displeja: digitálny s podsvietením alebo nie: áno multi-funkčné )
Pridať do zoznamu prianí

Y1UD Bezpečnosť Potrubia Značku Strediace Hlavy Nástroj Centrum Finder pre Zváračov Opatrenie Vyhľadať

€25.98
( funkcie: ootdty dosiahnuť presné rúry označenie s bezpečnostnými rúry značka centrovanie nástroj, zabezpečenie presného merania a značenia. vyrobené z vysokokvalitnej materiál, tento odolný potrubia inštalácia nástroja je tepelne odolný )
Pridať do zoznamu prianí

Anti-interferencie magnetické izolácie karty držať mobilný telefón, prístup na kartu autobus karty tienenie elektromagnetických ultra-tenké absorbovať

€17.07 - €18.55
( modname=ckeditor modname=ckeditor modname=ckeditor modname=ckeditor modname=ckeditor modname=ckeditor modname=ckeditor modname=ckeditor modname=ckeditor modname=ckeditor modname=ckeditor modname=ckeditor modname=ckeditor modname=ckeditor modname=ckeditor modname=ckeditor )
Pridať do zoznamu prianí

Longrun EVSE 16A Typ 1 Model 2 Prenosné Homehouse SAE J1772 EV Nabíjačky

€252.69
( #detail_decorate_root .magic-1{vertical-align:top}#detail_decorate_root .magic-4{padding:0;margin:0;white-space:pre-wrap;font-size:14px}#detail_decorate_root .magic-5{font-size:20 px}#detail_decorate_root .magic-6{width:750px;border-collapse:collapse}#detail_decorate_root .magic-7{min-height:28px;padding:10px )
Pridať do zoznamu prianí

6000E Invertor Rada 636PM12 638PD01 v Dobrom Stave

€278.75
( • korey automatizácie • naša spoločnosť sa hlási k obchodnej filozofie poctivosť, kvalita prvý, vzájomnej výhodnosti a win-win služby.ktoré poskytuje rôzne catagories: servo vodiča, servo motor, hmi, plc dcs karta, invertor, priemyselného riadiaceho systému )
Pridať do zoznamu prianí

Kompletný Set S6II S980A Imu Inžinierske Konštrukcie Topografické Mapovanie Nástroje Gps Gnss Rtk Stonex S9

€9 496.76
( ďakujeme za vašu návštevu a prajem vám šťastný deň čo, app+86 15707467669 emile: [email protected] #detail_decorate_root .magic-1{vertical-align:top}#detail_decorate_root .magic-4{padding:0;margin:0;white-space:pre-wrap;font-size:14px}#detail_decorate_root .magic-5{text-align:center}#detail_decorate_root )
Pridať do zoznamu prianí

AC 110V 12 Hodín Mechanické NÁS Pripojte Spínač Časovač Zásuvka pre Domáce Spotrebiče Ovládanie Motocykla Plnenie Časovač 10A 1200W

€1.73 - €3.54
( továreň na priamy predaj, veľkoobchod vítané.ak si kúpite vo veľkom, prosím neváhajte a kontaktujte ma, dám vás prekvapenie cenu. (viac v množstve, nižšia cena: dôvod: nákladné môže byť rovným dielom, že je, existuje relatívne zvýhodnené zľavy na nákladnej )
Pridať do zoznamu prianí

Prietokomer vody rozchod prietokomer caudalimetro protiprúd indikátor snímač prietoku snímač s LCD prietokomer 3-24V 0.3-6L/min

€34.92 - €64.67
( prietokomer vody rozchod prietokomer caudalimetro protiprúd indikátor snímač prietoku snímač s lcd prietokomer 3-24v 0.3-6l/min po druhé, elektrické parametre pracovné napätie: dc24v + 8 v / 1 a pracovné napätie elektromagnetického ventilu: )
Pridať do zoznamu prianí

8 Palcový RK3566 Android 11 Os, 1280* 800 Rozlíšenie IPS Dotykový Displej Poe Tablet

€256.26 - €278.55
( 8 palcový rk3566 android 11 os, 1280* 800 rozlíšenie ips dotykový displej poe tablet popis produktu funkcie : 1. poe je v súlade s ieee802.3at/af 2. ips 1280*800 dotykový displej 3. rk3566 quad core procesor 4. 2gb ram/16gb )
Pridať do zoznamu prianí

Inteligentný Digitálny Multimeter Dotykový Displej Ammeter Napätie Tester 6000 Počíta AC/DC Nabíjateľná Baterka Osvetlenie Meracie Nástroje

€30.42 - €54.33
( elektrické multimetry dotykový displej elektrické kapacita 6000 metrov sa počíta ac/dc nabíjateľná baterka osvetlenie meracie nástroje funkcia: 1. 6000 počet: to je 6000 počítať vrecku true rms automatické skenovanie digitálny nástroj. 2. )
Pridať do zoznamu prianí

Multifunkčné 3 v 1 Debug Karty Expert Mini PCI PCI-E LPC PC Prenosný Analyzátor Tester Diagnostické Post Test Karty Časť

€4.16 - €6.11
( tento notebook combo-debug-karta používa 4-vrstvy návrh plošného spoja poskytnúť veľmi stabilný signál kvality.medzitým sa vzťahuje tantal kapacitu poskytovať dobré napájania.tak toto ladenie karty je viac vhodná na použitie v zlom prostredí.podporuje tri bus )
Pridať do zoznamu prianí

5X zväčšovacie sklo, Skladanie zväčšovacie sklo Sklo S 8 LED Svetlá,Magnifing Okuliare Na Čítanie, Spájkovanie, Kontrola, Mincí

€63.61
( 5x zväčšovacie sklo, skladanie zväčšovacie sklo sklo s 8 led svetlá,magnifing okuliare na čítanie, spájkovanie, kontrola, mincí hlavné šošovky: priemer 90 mm 3,5 x zväčšenie zameranie 142mm pomocné šošovky: priemer 20 mm zväčšenie 10x zameranie )
Pridať do zoznamu prianí

Ranč Plot Napätie Tester 1000V Elektronické Plot Napätie Tester,Lodenice Oplotenie Tester

€8.54 - €10.67
( široký rozsah použitia: opatrenia napätie na akýkoľvek kovový drôt, poly drôt, lano a poly pásky.test plot line, energizer, zem systém, pripojiť drôtom a komponenty plotu.veľké opatrenie rozsah: neónové svetlá označuje napätie od 1kv do 10kv.ľahko vykonávať: )
Pridať do zoznamu prianí

Kompaktný Snímača Tlaku Snímač 4-20mA Výstup G1/4" Silicon Tlak Vysielač, Prevodník pre Vodu, Plyn, Olej Kovové Dropship

€11.88 - €17.48
( kompaktný snímača tlaku snímač 4-20ma výstup g1/4 silicon tlak vysielač, prevodník pre vodu, plyn, olej kovové špecifikácie: kapacita : 0-0.2 mpa, 0-0.5 mpa, 0-1mpa, 0-1.2 mpa, 0-1.6 mpa komplexné :0.5%fs; výstupný signál:4-20ma; kapacita )
Pridať do zoznamu prianí

1-1/2" 304 Nerezovej Ocele Pneumatické Oblátka Typ Guľový Kohút S Dvojčinné Valec Tenké Prírubovým Pneumatické Guľový Kohút

€211.78
( ak chcete vedieť viac o produkte, kontaktujte ma prosím, whatsapp: +86 16673975250 e-mail: [email protected] popis produktov materiál telesa z nehrdzavejúcej ocele 304 typ pripojenia oblátka tlakový rozsah 16bar, pracovná )
Pridať do zoznamu prianí

zviera elektromagnetické shockwave terapia stroj kôň použiť tlakovú vlnu veterinárnej nástroja

€1 354.75
( #detail_decorate_root .magic-0{width:750px}#detail_decorate_root .magic-2{margin-top:0;margin-left:0;width:750px;height:350px}#detail_decorate_root .magic-5{margin-top:0;margin-left:0;width:750px;height:750px}#detail_decorate_root .magic-6{vertical-align:top}#detail_decorate_root )
Pridať do zoznamu prianí

FM783 pre Schumann Vlna Generátor Zvuku Zlepšenie Nízka Frekvencia Pulzu Intelligentize Sínusová Generátory

€19.70 - €39.41
( vstavané lítiové batérie, ktorý je vybavený usb kábel, môžete nabiť batériu.štyri lampy batérie indikátor bude vždy flash počas nabíjania, s nízkou spotrebou energie 5v a 0.08 a. sine wave je generované prostredníctvom programovateľného inteligentný čip )
Pridať do zoznamu prianí

Digitálny Mikroskop VGA pre Elektroniku, Full HD Mikroskopom Fotoaparát Spájkovanie Elektrónový Mikroskop LED Svetlo 130x Objektív

€271.09 - €301.22
( #detail_decorate_root .magic-0{width:750px}#detail_decorate_root .magic-1{overflow:hidden;width:750px;height:234.62041884816756 px;margin-top:0;margin-bottom:0;margin-left:0;margin-right:0}#detail_decorate_root .magic-2{margin-top:0;margin-left:0;width:750px;height:234.62041884816756 )