0

Menu

Akryl Váza Centerpieces Svadobné Nepresakuje Akrylové Akvárium Môcť Dekorácie Stĺpci Zobraziť Geometrické Kov Pre Malé Rybky

Shop: Home Decor
Akryl Váza Centerpieces Svadobné Nepresakuje Akrylové Akvárium Môcť Dekorácie Stĺpci Zobraziť Geometrické Kov Pre Malé Rybky

Akryl Váza Centerpieces Svadobné Nepresakuje Akrylové Akvárium Môcť Dekorácie Stĺpci Zobraziť Geometrické Kov Pre Malé Rybky

( 0 Recenzie )
€12.00 - €24.00
Kategória: Home Decor
Sku: e143483

Informácie o výrobku

Odrážky:

1.Dlho-trvajúce Používa: Vyrobený z vysoko-kvalitného materiálu, tento Akryl Váza je bez zápachu a neškodné, a môže byť použitý na dlhú dobu.To je tiež ekologicky zdravý a odolný.

2.Jedinečný Dizajn: Tento Akryl Váza má vlnitý fľaša ústa, ktoré je hladké a zaoblené, takže je jednoduché vloženie a usporiadať kvety.Viditeľná hladina vody vám dá vedieť, keď pridať vodu.

3.Skvelé Dekorácie: Tento Akryl Váza je nie len krásne a praktické domáce dekorácie, ale aj kreatívne kvetinové aranžmán ornament, ktoré môžu rásť kvety a ryby.K dispozícii v rôznych farbách a štýloch.

4.Dobrý Darček: Tento Akryl Váza má elegantný a moderný tvar, ktorý zvýrazní krásu každá kvetina, usporiadanie.Je to dobrý darček pre rodinu, priateľov a kolegov.

5.Široké Spektrum Aplikácií: Tento Akryl Váza môžu byť použité na výzdobu rôznych priestory, ako váš obývacia izba, plochy, na pracovisku, spálne, alebo štúdia.

Tento krásny kvet váza je vyrobená z odolného akryl materiál s jedinečným dizajnom, takže je skvelé dekorácie pre všetky spálni alebo v obývacej priestoru.Ideálne ako darček k narodeninám alebo pridať nejakú atmosféru vášho domova.Dať vaše kvety štýlový domova s týmto elegantným váza.

Špecifikácia:

Názov produktu: Akryl Váza

Materiál: Akryl

Veľkosť: 20*5*19 cm

Hmotnosť: 260 g

Farba: štyri farby priesvitné

Zoznam Produktov:

Akryl Váza*1

Poznámky:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, produkt farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-3 cm rozdiel vo veľkosti.

  • Materiál - Akryl
  • veľkosť - xs
  • Štýl - Moderný Štýl
  • Funkcia - Podlahy váza
  • Číslo Modelu - Akryl váza
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Jednoduchý Moderný Dizajn, Digitálne Diy 3d Hodiny Tichý Nástenné Hodiny Obývacia Izba Dekorácie Domova Punč Bez Nálepky na Stenu, Hodiny

€7.57 - €9.47
( funkcie: 1. samolepky vyrobené z eva peny materie a zrkadlo materiall,ktoré nie sú toxické a non vyblednutiu. 2.nálepky môže byť vymeniteľné ,s lepidlom na zadnej strane, ľahko vložiť na stenu alebo akékoľvek iné čistý a hladký povrch, ako napríklad )
Pridať do zoznamu prianí

Výročie Drevené Kniha Hostí Dekorácie Digitálne knihy návštev 18. Narodeniny Kniha Hostí Číslo Príznaky Pre Svadobné Dekorácie

€8.30 - €16.60
( opísať: 1. narodeniny darčeka je krásna a praktická, navrhnutý s viacerými otvormi pre ľahké vkladanie papiera v kotúčoch alebo iné typy papiera 2. narodeniny peniaze darček dreva môže byť tiež použitý ako guestbook, môžete písať požehnanie, )
Pridať do zoznamu prianí

Starožitný Medi Kohút Domova Ozdoby Plavidlá Ploche Čaj Pet Čínsky Štýl Dvanásť Zverokruhu Figúrky Miniatúr, Mosadz Remeslá

€2.00 - €2.86
( popis výrobku: [item] mosadze figúrky miniatúr [typ] domáce dekorácie, doplnky [materiál] čistej medi [size] 3.3*3.8 cm(šírka*výška) [čistá hmotnosť] o 20 g [balenie] pena balík podmienka: výtvarné spracovanie, )
Pridať do zoznamu prianí

3D Svetelná Nástenné Hodiny Frameless Akryl DIY Digitálne Hodiny Samolepky na Stenu Tichý Hodiny, Obývacej Izby, Spálne, Kancelárie Stenu Decor

€1.00 - €2.13
( popis: 【 svetelný efekt] vyzýva :svietiace hodiny vyžarujú svetlo v noci.viac svetla absorbuje počas dňa, dlhšie vyžaruje svetlo v noci.jednoduchá inštalácia: tento diy nástenné hodiny prichádza s pomocným rozsahu a inštalačné kroky, takže môžete )
Pridať do zoznamu prianí

Sústredné Srdce Zrkadlo Nástenné Art Akryl Zrkadlo na Stenu Dekor Vlastné 3D Zrkadlové Znak, Obývacia Izba, Spálňa, Kúpeľňa Domova

€104.98 - €190.87
( materiál: akryl a pvc podklad veľkosti: 16x13inches(40*33 cm) 22x19inches(55*48 cm) farba:svetlo modrá, modrá/strieborná/červená/ružová/strieborná -stručný nordic štýl. -obývacia izba, spálňa steny výzdoba. na zadnej strane biele )
Pridať do zoznamu prianí

Osem sľubný kadidlo horáky, starovekej glazúra streľby, krytý klasická kadidlo dodávky, farba žltá domáce dekorácie

€73.79
( o nás 1,naša spoločnosť sa nachádza v čína je najväčší veľkoobchod na trhu.akýkoľvek produkt, ktorý potrebujete, môže byť zaslané na mňa s produkt obrázkov alebo modelov.som vám najnižšie citát hneď, ako je to možné, )
Pridať do zoznamu prianí

Nezha, tesnenie tretí princ, tesnenie Zhongtan Maršal, automatické olejovanie, fotosenzitívne tesnenie

€38.86 - €48.57
( popis výrobku: veľkosť: cca vytlačiť 10.5 * 8 cm tovar iba jeden tesnenie a nezahŕňajú fotografické nástroje!!! tovar neobsahujú atramentu.tlače atrament, bude pridaný do tesnenie pred expedíciou! priateľské riadka: obrázok je na )
Pridať do zoznamu prianí

Srdce Tvar Vintage Dreva Vyrezávané Mechanizmus Hudobné Poľa Vetra Až Music Box, Darček Na Vianoce/Narodeniny/Valentína

€14.12 - €24.77
( srdce tvar vintage dreva vyrezávané mechanizmus hudobné poľa vetra až music box, darček na vianoce/narodeniny/valentína music box je vyrobený z vysoko kvalitnej drevenej krabici s kov pohyb, otvorte okno, môžete vidieť, ako pohyb funguje. musíte zlikvidovať )
Pridať do zoznamu prianí

1Set DIY Quartz Tichý Nástenné Hodiny Mechanizmus Centrálneho Pohyb Auta Pre Strojové zariadenia, Sledovať Tabuľka Chronometra Hodinky

€4.77 - €11.93
( užitočné pre oprava, výmena alebo vykonanie hodiny. jednotlivé modely sú vyrobené v tejto sérii, prosím, overte rozmery tohto hnutia na overenie veľkosti pred nákupom. vhodné na cross stitch, 3d výšivka, plavidlá, hodiny, frameless kreslenie hodiny )
Pridať do zoznamu prianí

Trávnik Cudzie Ornament Tajomný Cudzinec Figúrka Pre Dekorácie Domova Produkty Pre Trávnatú Terasu, Obývacia Izba, Spálňa Záhrada

€10.70 - €21.40
( tento cudzincov socha je perfektným doplnkom na všetky vonkajšie záhradné dekorácie!s vynikajúcou kvalitou spracovania a zábavné duše, tento cudzinec socha vonku je jednoduché na miesto a veľmi stabilný.doprajte si dotyk humor svoj vonkajší priestor. špecifikácie: veľkosť )
Pridať do zoznamu prianí

HOHOFILM Zelená/Modrá Chrome Auto Zábal Vinárske Strechable Auto Nálepky, Auto Balenie Auto telový Zábal Vinyl Air free bubble

€26.58 - €32.03
( položka špecifikácie: farba: zelená/modrá veľkosť: 60 x12 (152cmx30cm); 60 x20 (152cmx50cm) package zahrnuté: 1pcs - tento materiál môže byť použitý na itnerior alebo exteriéru vozidla zábal. - to je možné aplikovať na )
Pridať do zoznamu prianí

Valentína Trpaslíci PlaidHat Manželka Husban Manžel Pár Priateľku, Darček

€5.40 - €7.11
( funkcie: ootdty úplne nové a vysokej kvality jedinečný dizajn: tento trpaslíci je nosenie plaidhat a pridržaním darček alebo láska srdce,je veľmi vhodné príležitosti: pridať kúzlo dovolenky na vaše valentína domáce dekorácie s )
Pridať do zoznamu prianí

Malá Cibuľa Zvlhčovač Vzduchu Aróma Difuzér, Prenosné Led Pary Smart Hmly Usb V Pohode, Hmla, Zvlhčovače Bezvodý Automatické Vypnutie Čistička

€10.44 - €20.88
( odrážky: 1. zvýšenie vzduchu komfort: tento cibuľa zvlhčovač čerpadlá sa ťažká hmla a efektívnu automatizáciu technológií na efektívne zvýšiť vlhkosť vzduchu.rozlúčiť sa suchosť a dobrý deň, na osviežujúci a pohodlné a 2. cestovanie )