0

Menu

OEM Plastové Puzdro Veľká Veľkosť 5 kg 10 kg 15 kg Rukoväť Ploché Dno Uzatvárateľnom Zips Psa Tašky na Balenie Potravín

Shop: Dom A Záhrada
OEM Plastové Puzdro Veľká Veľkosť 5 kg 10 kg 15 kg Rukoväť Ploché Dno Uzatvárateľnom Zips Psa Tašky na Balenie Potravín

OEM Plastové Puzdro Veľká Veľkosť 5 kg 10 kg 15 kg Rukoväť Ploché Dno Uzatvárateľnom Zips Psa Tašky na Balenie Potravín

( 0 Recenzie )
€1.90
Kategória: Dom A Záhrada
Sku: e1327

Informácie o výrobku

Puzdro

Transformovať tak, ako si balíček a prezentovať svoje produkty s TodayPrintPro vlastné tlačené tašky, tašky a vrecúška.Naše univerzálne balenie riešenia ponúkajú nekonečné možnosti pre osvetu vašej značky a zachytenie vašich zákazníkov pozornosť.

S naše vlastné služby tlače, môžete vytvoriť tašky, tašky a sáčky, ktoré majú svoj značky logo, farby a správy.Či už potrebujete jednorazových vrecúškach alebo uzatvárateľnom tašky, ponúkame širokú škálu možností, aby vyhovovali vašim špecifickým potrebám.

Náš výber zahŕňa:

Materiál

Hrúbka

Vlastnosti

Aplikácie

Stand-up

3 - 10 mils

Trvanlivé a punkcia odolná, s vzpriamenej dizajn, ktorý stojí na jeho vlastné.

Ideálne pre produkty, ako sú káva, čaj a občerstvenie, ktoré vyžadujú jednoduché skladovanie a prepravu.

Byt

2 - 8 mils

Ľahký a kompaktný, jednoduchý plochý dizajn.

Ideálny pre malé predmety, ako oriešky, sladkosti, a korenie.

Bočné Vystuženými

2 - 8 mils

Široký spodný klina vytvára stabilnú základňu, ktorá sa rozširuje, ako si vyplniť puzdro.

Ideálne pre produkty, ako sú pet food, granolového a pečenie zložiek.

Retort

3 - 12 mils

Schopný odolávať vysokej teplote sterilizácia a tlak spracovanie.

Ideálne pre výrobkov ako polievok, omáčok, a detské jedlo, ktoré si vyžadujú dlhú životnosť.

Na zips

2 - 8 mils

Uzatvárateľnom zips umožňuje opakované použitie a ľahký prístup.

Ideálne pre produkty, ako občerstvenie, pet food, a zdravotníckeho materiálu.

Tvarované

3 - 12 mils

Vlastné tvary a veľkosti sú k dispozícii.

Ideálne pre jedinečný a nepravidelne tvarované výrobky, ako je kozmetika a elektroniky.

Tvarované Sáčky

2 - 6 mils

Malé jednorazové vrecia, ktoré môžu byť tvarované pre ľahké použitie.

Ideálne pre produkty, ako korenia, korenia, a instantnej kávy.

Papier

30 - 100 gsm

Eco-priateľský a prispôsobiteľné, s prirodzenú štruktúru a vzhľad.

Ideálne pre produkty, ako je chlieb, sušienky, a drogistického tovaru.

Plastové

2 - 6 mils

Odolné, nepremokavé a ľahko vytlačiť.

Ideálne pre produkty, ako vyrábať, mrazené jedlá a občerstvenie.

Bez ohľadu na to, ktorú možnosť si vyberiete, naše vysoko kvalitné materiály a technológia tlače zabezpečiť, aby váš branding je živé a oko-lov.Náš tím skúsených dizajnérov môžu pracovať s vami vytvoriť vlastné vzory, ktoré odrážajú vašu značku osobnosti a hodnoty.

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - Plastové
  • Číslo Modelu - FRB
  • Webové stránky - https
  • Príležitosti - Svadobné & Zapojenie, Krst & Krst, St Patrick ' s Day, Grand Udalosť, Odchod do dôchodku, Narodeninová Párty, Deň detí, April Fool ' s Day, späť do školy, Čínsky Nový Rok, Deň Zeme, Deň otcov, Deň vďakyvzdania, Strana, Vianoce, Valentína, Svadba, Halloween, Veľká noc, Nový Rok, Ukončenie štúdia, Výročie
  • CN - Guangdong
  • E-mail - [email protected]

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Ozdoby Na Vianočné Stromčeky Akryl Visí Kolo Santa Nezávislá Viacúčelový Ploché Nerozbitné Ozdoby Na Vianočné Stromčeky Party Decor

€2.81 - €5.63
( odrážky: 1. vibrujúci dizajn: vyrobené z vysoko kvalitných akrylových materiálov a s vysokou teplotou sublimačná proces tlač, náš santa claus visel dekorácie sú postavené na posledný.užite si jasné grafika, že nebude slabnúť v priebehu času. 2. )
Pridať do zoznamu prianí

1pcs 2024 Jarný Festival Červené Obálky Rok Draka Čínsky Nový Rok Šťastie, Peniaze Taška Červená Pakety Lunárny Rok Dekorácie

€2.70 - €7.29
( 1pcs 2024 jarný festival červené obálky rok draka čínsky nový rok šťastie, peniaze taška červená pakety lunárny rok dekorácie odrážky: 1.cartoon fandiť: to znamená šťastie a radosť.prinesie rok požehnanie pre vašich príbuzných a priateľov.sprostredkovať )
Pridať do zoznamu prianí

100ks/Bal Eco Friendly Vintage Kraft Papier Slamky Svadobné Oslavy Spolužiaka, Narodeniny, Party Dekorácie Prípade Dodávky

€0.99 - €1.65
( funkcie: dostanete 100 kusov šetrné k životnému prostrediu kraft papier slamky, dosť na dennú výmenu a použitie. slama je vyrobená z vysoko-kvalitných materiálov, bezpečné a netoxické, čo vám umožní pohodlne piť. tieto kraft papier slamky )
Pridať do zoznamu prianí

Luxusné Darčekové krabičky s Vekom Skvelé pre Podnikanie na Svadobné Koláčiky, Predstavuje Zobrazenie Návrh Box Dekoratívny Box pre Prezentuje Narodeniny

€15.76 - €31.50
( prečo si vybrať aurowish darčekové krabice covenience uzavretie nie je potrebné použiť ďalšie lepiť nálepky na posilnenie darčekovej krabičke. no-skladací box dizajn, jednoduché použitie. veľkú kapacitu, veľkosť box je 27x20x8cm , s )
Pridať do zoznamu prianí

Zavesiť Veterné Zvonkohry Zvon Pre Upokojujúce Melódie Vonkajší Dekor Veterné Zvonkohry S Zvony Visí Vietor Bell

€11.37 - €18.94
( popis: široké použitie: táto krásna veterné zvonkohry s zvony je pre zdobenie vašu záhradu, terasu alebo balkón, dodáva nádych elegancie akékoľvek vonkajšie priestor robustná a odolná: remeselnícky s materiálmi, tento vietor bell je postaviť )
Pridať do zoznamu prianí

Dvere Úrody Gnome Veniec Jeseň Garland S Realistické Farebné Javorové Listy Farm Holiday Výzdoba Pre Krb, Obývacia Izba Predné

€13.11 - €18.72
( vitajte na jeseň sezóny s touto krásnou a trvanlivé osvetlené gnome jeseň veniec.perfektný dekorácie zapôsobiť na svojich priateľov a rodinu.miesto je vo vašom obývacej izbe a vychutnajte si farebné kvetinové dekorácie. špecifikácie: názov: halloween )
Pridať do zoznamu prianí

Bazény Filter Gule Prenosné Mokrá Suchá Bavlna Filter Čistiť akvárium Filtračný Materiál Čistenie Vody 200 g Vlákniny

€8.56 - €10.98
( typ: bazén, zariadenia na čistenie číslo modelu: bazén filter gule tento produkt má dobrú priepustnosť a priedušnosť. neobsahuje žiadne toxické a škodlivé látky, nemá vplyv na kvalitu vody. trvanlivé a odolné čistenie. môžu )
Pridať do zoznamu prianí

Námestie Svadobné Arch Pozadí Stojí Štvorcový Kovový Balón Arch Štruktúra Narodeninová Párty, Baby Sprcha Photo Booth Pozadie Dekor

€60.84 - €126.45
( 【názov výrobku] vyzýva:kovaného železa námestie oblúk 1,balenie: kartón balenie všetky sú balené v jednotlivých kartónov pre dodanie a tiež môžu byť zabalené v ďalších kartón. 2,v, s cieľom uspokojiť potreby zahraničných trhoch, sme )
Pridať do zoznamu prianí

1PC Záhrada Lezenie Sieťovina Silný Nylon Rastlín Mreže, Podpora Držiaka na Špongia pupenec Kvety Uhorky Rastliny Viniča

€25.75 - €42.92
( 1. pe materiál: tento pe rastlín lezenie net je priedušný a odolný proti korózii, starnutie-odolné voči slnku odolný, a je opakovane použiteľný. 2. prenos svetla: môže byť použitý počas celého roka, s vetraním a prenos svetla.rôznych veľkostí si )
Pridať do zoznamu prianí

14Pcs Umelé Hrnuli Zelene Listy, Krátke Stonky,Umelú Jahniat Ucho Zelene Urč Výplň Zelene Rastliny pre Domáce Svadbu

€11.64 - €23.28
( materiál:tkaniny.na ohybné jadre , ktoré môžu byť ohnuté a tvarované na bude. celková dĺžka: 14.96 palcový vysoký a môže rozložiť na 6.69 palcový široký. balík obsahuje: 14pcs umelý baránok, ušné klapky sprej zelene stonky.každý kmeň )
Pridať do zoznamu prianí

6pcs Striebro a Zlato Snowflake Vianočné Šnúrkou Fľaša Vína Kryt Darčeková Taška pre Domáce Večera Party Dekorácie Vianoce Tabuľka Dekor

€17.06 - €24.36
( 6pcs striebro a zlato snowflake vianočné šnúrkou fľaša vína kryt darčeková taška pre domáce večera party dekorácie vianoce tabuľka dekor typ: silver a gold snowflake vianočné fľaša vína kryt tašky, dobré darčekov pre vašich priateľov a rodinu, transformuje )
Pridať do zoznamu prianí

20pcs Jungle Zvieracie Hlavy Balóny Nastaviť Kov Chróm Latex Globos Deti 1 2 3 Rokov Narodeninovej Party Dekorácie, Detské Sprcha Dodávky

€5.58 - €8.10
( 20pcs jungle zvieracie hlavy balóny nastaviť kov chróm latex globos deti 1 2 3 rokov narodeninovej party dekorácie, detské sprcha dodávky )
Pridať do zoznamu prianí

Umelé Ruže Sviečka Krúžky Kvetinové Vence Malý Veniec Pilier Svietnik

€1.63 - €2.58
( šampanské: popis: 【dekor ozdoby] vyzýva: dekoratívne sviečky vence sú navrhnuté s umelé ruže, ideálny pre domáce dekorácie, výzdobu hostiny, prázdninový dekorácie, vnútorné a vonkajšie dekorácie, atď. 【funkciu] vyzýva: rustikálne )
Pridať do zoznamu prianí

20Pcs/Taška Zelený Citrón Decoupage Papier, Obrúsky, Potravín, Ovocia, Papierové vreckovky pre Strany Riad Svadobné, Vianočné Festival Dodávky

€1.13
( funkcie: 100% surového dreva, buničiny, biologicky a ekologicky. 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. perfektný stôl dekor voľbou pre rodinnú večeru party alebo svadby. špecifikácie: materiál: papier, 100% surového dreva celulózy )
Pridať do zoznamu prianí

Vysokotlakové Potrubie Bagrovanie Čistenie Trysky Podložka 6 Jet Pranie Mozgov Kanalizácie Domov Príslušenstvo Tryska Čistenie Stroj K1A1

€2.51 - €4.92
( funkcie: 1 predné 6 zozadu 1/4 tlakový čistič odtoku čistenie jetter rúry bagre tryska 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné 1/4 rýchle vkladanie rúry bagrovanie čistenie trysky 1 vpred jet, 6 zadné trysky vhodné pre bežné )
Pridať do zoznamu prianí

Voda Postrekovač Spreji Zavlažovanie Môže Nastaviteľná Tryska pre Vonkajšie

€6.43 - €10.73
( popis: transparentné pp materiál: táto rastlina sprej je vyrobené z priehľadného pp materiál, bez chuti, šetrné k životnému prostrediu, odolná, a nie ľahko deformovať. nastaviteľná tryska: jednoducho zvraty trysky na upraviť podľa vašej každodennej )