0

Menu

Názov Značky Držiaky Drevených Odznak Držiteľov 60 Karty Kapacita Pohodlné Tag Držiteľov Odolné Názov Značky Držiak Na Pracovisku Knižnice

Shop: Stôl Príslušenstvo & Organizátor
Názov Značky Držiaky Drevených Odznak Držiteľov 60 Karty Kapacita Pohodlné Tag Držiteľov Odolné Názov Značky Držiak Na Pracovisku Knižnice

Názov Značky Držiaky Drevených Odznak Držiteľov 60 Karty Kapacita Pohodlné Tag Držiteľov Odolné Názov Značky Držiak Na Pracovisku Knižnice

( 0 Recenzie )
€9.69 - €28.50
Sku: e123584

Informácie o výrobku

Tento spoľahlivý a robustný názov odznak držiteľ funkcie nádherné remeselné a drží až 60 kariet celkom.Je to jednoduché a pohodlné použitie a má mnoho využití.Ideálna na konferencie, akcie, alebo akéhokoľvek miesta, kde identifikáciu je potrebná.a byť vždy pripravení.

Špecifikácia:

Názov Výrobku: Drevený Názov Odznak Organizátor

Materiál: drevo

Farba: drevo farba

Veľkosť produktu: 39x28x0.8 cm/15.35x11x0.3v

Hmotnosť výrobku: 275 g

Balenie zoznam:

Drevené Názov Odznak Usporiadateľ*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Kapacita Upgrade: S vysokou kapacitou 60 karty, čo je náš názov odznak organizátor je ísť na riešenie pre všetky vaše podujatia.Z obchodných stretnutí, seminárov, majte všetky svoje symboly usporiadané a ľahko prístupné, bez ohľadu na to, aké príležitosti.

2.Vynikajúca Kvalita Výstavby: len s Použitím najlepších materiálov a zaručuje tento názov odznak organizátor je vysoko kvalitné.Jeho vynikajúci materiál pevnosť umožňuje spoľahlivé a robustné, uistite sa, že až 60 odznaky sú bezpečne upevnené a organizované pre nadchádzajúce roky.

3.Viacúčelový Plavidlá: Tento názov odznak organizátor nie je len organizačný nástroj.Je to starostlivo pripravenej dekorácie, ktoré dodáva šarm a štýl vášho priestoru.S dôrazom na detail a nádherné remeslo, je to viac než funkčný: to je tiež zarážajúce kus umenia.

4.Rozšírené Dostupnosť: Tento názov odznak organizátor má žľabu dizajn, ktorý umožňuje jednoduché zobrazenie a prístup k rôznym odznak alebo držiteľov preukazov.Je jednoduché a pohodlné použitie, ušetrí vám čas a starosti.

5.Rozsah použitia: Objavte nespočetné množstvo spôsobov, ako používať tento názov odznak organizátor.Podržte váš list, odznak držiteľov, správu karty, a ďalšie.Ideálny pre učebne, knižnice, obchodné výstavy, reštaurácie, hotely a ďalšie.

  • Číslo Modelu - Názov Odznak Organizátor
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

10pcs Matný Zip Lock Plastového Vrecka make-up Skladovanie Taška Vodotesný Zips Reclosable Tašky Darčekové Balenie Hologram Zips vreciek

€2.29 - €3.26
( nové a vysokej kvality! materiál: pe farba: ako je znázornené veľkosť: 15 cm*10.5 cm balenie obsahuje: 10pcs poznámka: 1. vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby chyba 1-3 mm. 2. ako rôznych počítačoch zobraziť )
Pridať do zoznamu prianí

Vlastné Predajne Store Nábytok Oblečenie Boutique Zlato Kov Oblečenie Displej Rack Stojan Obuvi

€952.29
( produkty popis dizajn displeja modul výroba 5-30 dní materiál kov/mramor/akryl/sklo, veľkosť prispôsobené použitie/aplikácia stojan pre displej ,obchody, obchody , trh, nákupné centrum , atď .odporúčame produkty taška zobraziť stojan topánky zobraziť hat stojan )
Pridať do zoznamu prianí

Office Box Univerzálny Držiak Na Pero Ploche Námestia Držiak Na Pero Veľkú Kapacitu, Držiak Na Pero Písacie Potreby Organizátor Drevený Držiak Na Pero

€6.60 - €11.99
( office box univerzálny držiak na pero ploche držiak na pero veľkú kapacitu, držiak na pero písacie potreby organizátor drevený držiak na pero popis toto drevo držiak na pero je vyrobené s premium materiál pre náročné a dlhodobé použitie.kreatívny )
Pridať do zoznamu prianí

Praktické Darčeky Jasné, Plastové Ceruzky Box Prípade Značky Perá Skladovanie, Ľahko Sa Čistí Držiak Ceruzky

€10.66 - €17.77
( popis: široké použitie: tento jasné, plastové ceruzky box prípade je pre ukladanie ceruzky, fixky, a perá, takže je vhodný pre študentov, umelcov a odborníkov podobne praktické darčeky: darujte organizácii s týmto ľahký a prenosný držiak ceruzky.je )
Pridať do zoznamu prianí

CCC Office kancelárske potreby Ploche Skladovanie Artefakt Iny Jednoduché Oddelené Pero Kontajner Študent Úložný Box Ozdoby

€3.60 - €5.22
( ccc office kancelárske potreby ploche skladovanie artefakt iny jednoduché oddelené pero kontajner študent úložný box ozdoby )
Pridať do zoznamu prianí

Mini Drevené Úložný Box Vintage Poklad Zámok Box Retro Úložný Box Šperky Treasure Box Ploche Organizátor Domov Pre Deti Darček

€4.15 - €7.54
( jeho vysoký bezpečnostný faktor zaisťuje, že všetky vaše šperky, malé položky, a iné cennosti sú zabezpečené.retro štýl, budú dopravné vám späť v čase, zatiaľ čo jeho stredná veľkosť z neho robí ideálny doplnok k akejkoľvek bielizník alebo nočnom )
Pridať do zoznamu prianí

Penholder Stôl Skladací Plastový Štetec Držiteľov Multi-otvory Perá, Ceruzky Úložný Stojan Pero, Pastelky Skladovacie Police Office

€9.21 - €19.58
( popis tento multi-slot úložný stojan je odolný a praktický, s hladkým povrchom, vynikajúci vzhľad, silné nosné, nie ľahko deformovať a opotrebovaniu.vhodné pre ukladanie perá, ceruzky a štetce a niektoré ďalšie položky. funkcie -materiál: )
Pridať do zoznamu prianí

Sieťovina Transparentné Oka Súbor Taška Prenosná Nylon Mesh Transparentné Sieťoviny Na Zips, Vrecko Na Ukladanie Údajov Taška

€1.02 - €1.58
( typ:pamäťové tašky štýl:príležitostné materiál:nylon mesh veľkosť: 23*19 cm farba:ako na obrázku dekorácie:grid poznámky: 1.prosím, dovoľte 1-2cm chyba kvôli ručné meranie.prosím, uistite sa, že nemáte myseľ )
Pridať do zoznamu prianí

5X Dôležité Súbor Vrecko, Držiak,Dokument Organizátor Box,Oxford Nepremokavé Dokument Skladovanie Taška S Bezpečný Kód Zámku(Black)

€47.28 - €72.74
( 1. vyrobené z katiónových nepremokavého materiálu. 2. môžete skladovanie rodiny diplom, diplomovú, dôležité dokumenty, kreditné karty, nákupné karty, karty, šperky,atď. 3. používané na skladovanie odtlačok úradnej pečiatky u diskov a dokumenty )
Pridať do zoznamu prianí

2-v-1 Pero Držiak Pásky Stolový Zásobník Organizátor Držiteľ kancelársky Stôl Dekorácie Pre Deti, Dospelých Home Office Školy Stôl

€2.44 - €3.49
( 2 v 1, multifunkčný držiak na pero tvorivé kancelársky stôl papiernictvo organizátor retro kazeta pásky dávkovač držiak na pero darček pásku roll: keď role pásky vyčerpá je to naozaj rýchle a jednoduché vymeniť ho za nový roll. vlastnosti: )
Pridať do zoznamu prianí

Kožené Stôl Organizátor,Kancelárske Potreby Držiteľ Ploche Papiernictvo Úložný Box Na Vizitky, Perá, Ceruzky,Diaľkové

€12.76 - €19.33
( kožené stôl organizátor,kancelárske potreby držiteľ ploche papiernictvo úložný box na vizitky, perá, ceruzky,diaľkové [uprataný] kožené ploche organizátor s 2 priehradkami pomôcť, aby sa vaše office desktop upratané.úhľadne usporiadané všetky vaše kancelárske )
Pridať do zoznamu prianí

Pod Stôl Káblová Riadenia Čistý Súprava Čierna Flexibilné Polyester Mesh Drôt Riadenie Zásobníka

€9.76 - €20.34
( pohodlne vojde pod stôl skryť káble.udržať pod stôl káblová riadenia zásobník na mieste organizovať všetky zahrnuté kábel klipy a udržať vaše kábel uprataný stôl uprataný. pre všetky stoly, sedieť-stáť stoly (vrátane zásuvky a centrálnej štruktúry) )
Pridať do zoznamu prianí

2 Ks Vintage Regálové Čítanie Držiteľov Pohodlné Stojí Dekoratívne Biela Končí Štúdium Študenta

€6.55 - €18.18
( popis vyrobené z odolného kovu, táto sada políc nemusí obávať, hrdze alebo nestability.chráni vaše knihy usporiadané zvisle a v mieste, takže sa nemusíte vypadnúť ľahko.to môže udržať vaše knihy organizované a vyzdobiť váš domov v rovnaký čas, )
Pridať do zoznamu prianí

Držiak Na Pero Plastové Organizátor Stôl, Kontajner, Make-Up Štetec Office Pohár Ploche Skladovacie Koše Tabuľka

€7.20 - €13.09
( popis to nie je len hrá dobrý dekoratívne úlohu, ale tiež vám pomôže na uloženie pera ľahko.prevedenie má dobré detaily, živé a krásne, odolný a praktický.je to dobrý dekoratívny držiak na pero a bude dobrá voľba pre váš ukladací priestor. funkcie - )
Pridať do zoznamu prianí

2Pack Stiahnuteľné aplikácie Keychain, Ťažkých Karabína Odznak Držiteľ, ID Odznak Navijak s oceľovým Sťahovaciu Šnúru

€4.57 - €13.06
( dva rôzne štýly:k dispozícii sú 2 rôzne štýly zdvíhateľnej keychains v balení, ktoré môžete striedania pri používaní.ťažká konštrukcia:odznak cievky je postavený so silným 0.039 palcový nehrdzavejúcej ocele kábel, ktorý zvládne retrakcia platnosti až )
Pridať do zoznamu prianí

Desktop Organizátor Stohovateľné Súbor Rack Módne Súbor Organizátor Papiere Stojan A4 Súbor Skladovanie Zásobník Plastové DOPLNKY Štýl Dokumenty

€4.10 - €8.88
( typ položky: stohovateľné súbor rack materiál: pp plastu farba: 3 farby veľkosť: 337x240x70mm(13.27x9.45x2.76in)/320x250x70mm(12.60x9.84x2.76in) balenie obsahuje: 1pc súbor rack 1. vezmite prosím na vedomie, že fotografia nevykazuje skutočná veľkosť, prosím pozrite )