0

Menu

3D Rainbow Okno Film vitráže Vinyl Statické Non Lepidlo Film Nepriehľadné Osobných Ochranných Odtieň

Shop: Home Decor
3D Rainbow Okno Film vitráže Vinyl Statické Non Lepidlo Film Nepriehľadné Osobných Ochranných Odtieň

3D Rainbow Okno Film vitráže Vinyl Statické Non Lepidlo Film Nepriehľadné Osobných Ochranných Odtieň

( 0 Recenzie )
€8.37
Kategória: Home Decor
Sku: e123527

Informácie o výrobku

1. Stripe-Vzorované Okno Film: moderný vzor prináša eleganciu a krásu do vášho domova a obnoviť váš dom.

2. Vynikajúca Ochrana Súkromia: S ochranou skvelé úroveň ochrany osobných údajov, film môže zablokovať zvedavý názory od ľudí, a pomáha vytvárať osobné a súkromné miestnosti pre vás, bez ohľadu na to, kde ste, v kancelárii, spálňa, obývacia izba a tak ďalej.

3. UV Odmietnutie&Mäkké Prírodné Svetlo: Toto okno nálepky môžete odmietnuť 84% UVA lúče a 99% UVB žiarením a prináša mäkké a prirodzené slnečné žiarenie, v, a to najmä v horúcich letných pri silnom slnečnom svetle by spôsobiť neviditeľné poškodenie ľudí a nábytok.

4. Samolepiace Dizajn: s rastlinnými gleje a Samostatne lepidlá.To, aby to pre film byť znovu použité

Nstallation Pokyny:

1. Meranie povrchu a strih filmu.Nechajte extra palcový marže každej strane pre ľahké prispôsobenie.

2. Čistenie cieľový povrch dôkladne a uistite sa, že povrch je dostatočne čisté a bez prachu.

3. Odlúpnite priehľadný podklad filmu po krátkej strane. (Veľmi Dôležité!!!)

4. Sprej veľa vody alebo mydlovou vodou na HLADKÚ strane okna film a okno, a potom nainštalujte okno film na okno.

5. Použite mäkký uterák alebo stierkou na utretie film dopredu a dozadu skontrolujte, či bubliny a vody boli úplne odstránené.

6. Čalúnenie z marže a použite handričku na vyrovnávanie film.Tu máš!

Ako odlúpnite Jasné Podklad Film:

Krok 1 - Prosím, mokré, jedno okno film rohu a pomocou prstov twist to na chvíľu sa uvoľnite upevnenie medzi window film a jasné podklad film;

Krok 2 - Prosím, pripojiť lepiaca páska na strane jasné podklad filmový kútik (tiež sme pripojené malú lepiacu pásku, na každom hode window film pre vaše pohodlie), a potom stlačte ho pre efektívne prílohy;

Krok 3 - A potom ste schopní oddeliť jasné podklad film z okna film ľahko.

Lepidlo režim: elektrostatické

Štýl: Moderné a jednoduché

Vzor: list

Farba:Ako je znázornené

Materiál: PVC

Veľkosť:45x3able oddeliť jasné podklad film z okna film ľahko.

Lepidlo režim: elektrostatické

Štýl: Moderné a jednoduché

Vzor: list

Farba:Ako je znázornené

Materiál: PVC

Veľkosť:45x100cm

Obsah Balenia:

1 x Rainbow Okno Film

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Materiál - PVC
  • Funkcia - Samolepiace
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Drevené baletu luskáčik Bábkové Domáce Dekorácie Vianoce, Nový Rok Darčeky 12.5 cm/4.92 palcový Kráľ Vojak 4PCS Mini Na Ploche Domova

€10.44 - €20.89
( odrážky: 1.chrániť váš domov: zastupovanie moc a predstavujúcich bohatú históriu a kultúru, sa datuje do 15. storočia, nemecko, naše vianoce baletu luskáčik bude stáť sledovať cez váš domov, deň a noc, chráni vašich blízkych pred poškodením a zla.nech )
Pridať do zoznamu prianí

Vianočné Závesné Látkové Nordic Štýl Pozadia Opony Bar Reštaurácia Steny Môžu Byť Prispôsobené

€14.20 - €19.72
( vitajte v mojom obchode! domácnosť, veľkoobchod a globálny predaj výrobnú cenu & doprava zadarmo každý týždeň nový príchod upload užite si nakupovanie čas.poznámka: všetky produkty v tomto obchode môže byť prispôsobený.prosím, kontaktujte )
Pridať do zoznamu prianí

Morská Vodná Tráva Stenu, Nálepky, Kúpeľňa, Wc Obývacia Izba Dekor Kabinetu Domáce Dekorácie Obtlačky Skrášliť Samolepiace Nástenná Maľba

€0.74 - €1.22
( popis: morská vodná tráva listy nálepka na stenu prijaté veľkosť:27*23 cm veľkosť je len pre referenčné účely.veľkosť môžete vložiť voľne. materiál:eko-šetrné pvc vlastnosti produktu: šetrné k životnému )
Pridať do zoznamu prianí

Vianočný Sneh Obce Ozdoby LED Socha, Dekorácie pre Festival

€13.66
( popis: materiál: vyrobené z ekologicky a priateľské k pokožke silikónu. starostlivo vytvorený: tento pozorne podrobné sady vytvoriť nádherné zimnom období sneh dom scény. led svetlo na čítanie: svetlá sú krásne a svetlé v noci, a dekorácie )
Pridať do zoznamu prianí

Dekorácie Socha Záhradné Sochy Záhrada Trpaslíci Socha S Slnečné Svetlo - Outdoor Záhrada Dekor

€29.93 - €41.56
( vitajte v našom obchode. naše výrobky sú dostupné ceny a kvalitný.podporujeme dropshipping a veľkoobchod .ak chcete pracovať s nami dlho, prosím kontaktujte nás a my vám veľmi priaznivé ceny.s pozdravom! darček & veľkosť: naše gnome, čo je ideálna )
Pridať do zoznamu prianí

Zubné Akvarel Plagát, Zubné Techniky, Ľudských Zubov, Stomatológia, Stomatológia Darček Pre Mužov, Zubné Tlač, Zubár Darček, Dentálna Hygiena

€15.22 - €28.19
( materiál: bavlna a polyester hodnotenie kvality: záruka aaa+ kvalita úsek a rám: žiadny rám, č úsek, len plátno, vytlačí. tabuľka veľkostí: 1 cm = 0.39 palec.napr: 20 cm sa rovná 8 palcový... 1 palec = 2.54 cm.napr: 8 palec sa rovná )
Pridať do zoznamu prianí

Ľahko Nainštalovať Záclony s Týmito Pevné a Hladké Kĺzanie Záclonové Krúžky 12/24pcs Nastaviť Viacero Farieb je k Dispozícii

€0.92 - €1.33
( funkcie: * úplne nové a vysokej kvality. *obsahuje malé krúžok na pripevnenie opony háčik silné kovové, vhodný pre väčšinu vážený záclony. *pekné leštené a hladký povrch bez otrepov, eliminovať snagging, tlačné a ťahanie závesu *hladké )
Pridať do zoznamu prianí

4Pcs Kadidlo Horák Nastaviť Kovové Kadidlo Sporák Arabskom Držiteľ Stick Lopatku s Táckou Uhlíka Klip Aromaterapia Vôňa pre Domáce

€38.78 - €107.72
( 4pcs kadidlo horák nastaviť kovové kadidlo sporák arabskom držiteľ stick lopatku s táckou uhlíka klip aromaterapia vôňa pre domáce dekorácie funkcia produktu: materiál:kovov veľkosť: doska: 17.5 cm * 30 cm (vrátane rukoväte), kadidlo )
Pridať do zoznamu prianí

40Pcs Mix Santalového dreva Kadidlo Kužeľ Izba Aromaterapia Osviežovač Vzduchu Aróma Bohatú Domov Meditácie Vôňa

€1.40 - €1.75
( podpora veľkoobchod, veľkoobchod ceny sú priaznivejšie! 40pcs 1 box pagoda kadidlo prírodné kadidlo palice ruža tulipán vôňa veža korenie, santal +zásobník domácnosti vyhovuje parfémy box: 5.5*7 cm kužeľ kadidlo:1.2*2.8 )
Pridať do zoznamu prianí

Jarné Kvety, Vtáky na Šedom Pozadí Kvetinový Chinoiserie Tapetu, Kvetinové Samolepiace nástennú maľbu, Olúpeme a Držať Žeriav

€113.76
( stenu sú perfektný spôsob, ako pridať visual záujmu do každej miestnosti alebo vonkajší priestor.ľahko priliehajúce na akýkoľvek hladký povrch, každý dizajn je vyrobený špeciálne ultra-tenké vinyl, že záleží na stenu bez zanechania lepkavé zvyšky za sebou.každý )
Pridať do zoznamu prianí

Sliepky Figúrky Pre Kuchyňa Retro Kuracie Stôl Dekor Jar Živice Veľkonočné Sliepky Nosiť Pekné Oblečenie TV Kabinet Obývacej Izby Vstup

€5.54 - €8.52
( zdobiť vašu záhradu s týmto pevnej živice kuracie socha, remeselnícky s zúfalý dokončiť pre rustikálny vzhľad.šíriť veľkonočné ducha a použiť ju ako záhradné dekorácie platné pre mnohých prípadoch. produkt materiál: živica hmotnosť )
Pridať do zoznamu prianí

Superbike Ducatis Superleggera V4 Červená Preteky kategórie motocykle Plagáty a Tlačí na Steny Umelecké Plátno Obrazy Pre Domáce Obývacia Izba Dekor

€4.36 - €9.08
( materiál 100% matné plátno kvalita dávka aaa+ hith kvality veľkosť 1inches=2.54 cm 20x30cm-----(8x12inch) 30x45cm-----(12x18inch) 40x60cm-----(16x24inch) 50x75cm-----(20x30inch) 60x90cm-----(24x36inch) 70x105cm-----(28x42inch) 80x120cm-----(32x48inch) doprava prepravné )