0

Menu

Nerezový Držiak Toaletného Oblasť boja Proti Hrdzi A Proti Korózii Uitable Vo Veľkosti 10 CM Vaňa Dekoratívne Ľahký

Shop: Domácich Kutilov
Nerezový Držiak Toaletného Oblasť boja Proti Hrdzi A Proti Korózii Uitable Vo Veľkosti 10 CM Vaňa Dekoratívne Ľahký

Nerezový Držiak Toaletného Oblasť boja Proti Hrdzi A Proti Korózii Uitable Vo Veľkosti 10 CM Vaňa Dekoratívne Ľahký

( 0 Recenzie )
€0.50 - €0.71
Kategória: Domácich Kutilov
Sku: e12300

Informácie o výrobku

Funkcie:

*Použitie prvotriednej nehrdzavejúcej ocele materiály, proti hrdzi a proti korózii, môžu byť použité na dlhú dobu.

*Ľahký a vhodný do veľkosti, táto hygienické oblasť chodidla je veľmi praktické.

*Má dobrú nosnosť a vynikajúce spracovanie, zabezpečenie, dokonalé detaily, bez otrepov, a neváhajte použiť.

*Vynikajúce a krásne, s vynikajúcou textúry, dobrý kúpeľňa príslušenstva.

*Krásne strieborné farebné, jedinečné a stabilná konštrukcia, hrajú veľmi dobrý dekoratívne efekt.

Špecifikácie:

Farba: Strieborná

Veľkosť: 10 CM

Materiál:Nehrdzavejúca Oceľ

Obsah Balenia:

1PC Wc Oblasť Držiak

Poznámka:

1. Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2. Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

  • Názov Značky - LEENKEA
  • Povrchová Úprava - Chrome
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - Kov

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Pre Tuya WiFi Smart Termostat Radič Elektrické Podlahové Vykurovanie Voda/Plyn Kotol Teploty Diaľkový ovládač 3A 16A LCD

€22.25 - €34.76
( funkcie: 【wifi smart termostat] vyzýva - tento termostat môže byť riadená diaľkovo cez wifi pripojenie, umožňuje nastavenie teploty od kdekoľvek pomocou telefónu alebo hlasové povely pomocou asistenta. 【univerzálny kompatibilita] vyzýva - je vhodný )
Pridať do zoznamu prianí

Úložný stojan pod kuchynské závesné skrinky, non perforované na stenu skriňa, olej, soľ, sójová omáčka, ocot, korenie

€128.56
( výrobok je možné prispôsobiť.pre viac informácií, prosím, kontaktujte whatsapp na+86 17706510356 o nás 1 , naša spoločnosť sa nachádza v čína je najväčší veľkoobchod na trhu.akýkoľvek produkt, ktorý potrebujete, môže byť zaslané )
Pridať do zoznamu prianí

Okamžité Ohrievač Vody, LCD Digitálny Displej, Termostatické Sprchové Vody Vykurovacieho Zariadenia z Nehrdzavejúcej Ocele Tankless Rýchly Ohrev Stroj

€22.79 - €56.10
( tento výrobok nemá žiadne skladovanie vody a predohrevu, poskytnúť jednoduché a primerané štruktúra, vysoká účinnosť a bezpečnosť, s spoľahlivý výkon a dlhú životnosť čas.multifunkčný dizajn, s automatickým riadením teploty funkcia, cez teplota práv, )
Pridať do zoznamu prianí

Nízke Sprcha Base Mozgov Pasce Nahradenie Sprcha Kúpeľňa Zásobník Odpadu Mozgov Pasce Rýchly Tok Sprcha Zásobník Odpadu

€12.01 - €24.03
( funkcie: ootdty vyrobená z trvanlivého absplastic pre dlhodobé použitie.ľahko sa čistí. naše kúpeľňa so sprchou plughole kryt, ktorý zbiera vlasy a zabraňuje upchávaniu, zabezpečiť plynulé a bezproblémové drainages skúsenosti. s )
Pridať do zoznamu prianí

Plastové Podhľadové Otvory, Nastaviteľné Kvality Kolo Air Vent Stenu alebo Strop Montáž

€4.91 - €6.83
( funkcie: ootdty air vent kryt je vyrobený z kvalitného plastu, odolné a pevné. tento air vent kryt je povrch a č žltnutiu. je určený na odstránenie vzduchu v obytných budov, úradov, kuchyne, kúpeľne alebo iné klimatizačných systémov )
Pridať do zoznamu prianí

60 cm Šírka Mramoru Kontakt Papierové Samolepiace Nepremokavé Tapety pre Kúpeľňa Dosky Olej Dôkaz Kuchynskej Nálepky

€8.56 - €15.01
( vitajte na našich nepremokavé a samolepiace pvc tapety rožky!tieto tapety sú ideálnym riešením, ak chcete pridať jedinečné a štýlové dotyk do svojho domova alebo kancelárie dekor.naše tapety sú vysoko kvalitné a sú vyrobené z nepremokavého materiálu, ktorý )
Pridať do zoznamu prianí

nástenná maľba abstraktných de parede Vlastnú tapetu Prívesné cartoon podmorského sveta 3D závesy deti izba deti miestnosti behang

€9.04 - €17.07
( kupujúci musí-čítať: tapety na stenu cena: $ / meter štvorcový.žiadne rožky. 1 s quare m = 1pcs. 2 s quare m = 2 ks. 3 s quare m = 3ks ...šírka x výška = m = objednané množstvo poznámka: buďte opatrní, 1m2 objednávky.pretože veľmi malej veľkosti 6 materiál: )
Pridať do zoznamu prianí

Extra Hrubé Kuchynskej samolepiace Tapety, Nábytok Ploche Kuchyňa Dekorácie Nepremokavé Olúpeme a Nalepiť Tapetu

€23.75 - €33.93
( extra hrubé kuchynskej samolepiace tapety, nábytok ploche kuchyňa dekorácie nepremokavé olúpeme a nalepiť tapetu názov produktu: nábytok rekonštrukcii nálepky produkt materiál: pvc ochrany životného prostredia, materiálu, zosilnené hrúbka materiálu )
Pridať do zoznamu prianí

beibehang stereoskopické tapety TV pozadie krásne pobrežie Slnečné Pláže nástenné maľby pre Obývacia izba tapety abstraktných de parede

€9.04 - €17.07
( kupujúci je povinný prečítať si: tapeta cena: $ / meter štvorcový.žiadne objem. 1 s quare m = 1. 2 štvorcových metrov = 2. 3 štvorcových metrov = 3...šírka x výška = m = objednané množstvo poznámka: áno, venujte prosím pozornosť na 1m2 objednávky.pretože )
Pridať do zoznamu prianí

Vysoký Tlak Prenosné Kúpeľňa so Sprchou Hlavu Úsporu Vody Showerhead pod tlakom Nastaviteľné Sprej LED Digitálne Zobrazenie Teploty

€14.23 - €23.70
( vysoký tlak prenosné kúpeľňa so sprchou hlavu úsporu vody showerhead pod tlakom nastaviteľné sprej led digitálne zobrazenie teploty popis funkcie: 【šetrenie vodou] vyzýva: sprche prijíma micro-sprchové technológia, odvod vody je menšie a hustejšie, )
Pridať do zoznamu prianí

622L 622M 622N 624L 624M 624N 624H 622H Chladiaci Ventilátor Striedavý Motor Prípade Ventilátor Ventilátor Ventilátor Zvlhčovač FanInduction

€40.67 - €67.79
( sme veľkoobchodná spoločnosť z číny, chladiaci ventilátor, ak nemôžete nájsť produkt, ktorý potrebujete v tomto obchode, môžete sa na nás obrátiť, povedzte nám, modelu a obrázka, pomôžeme vám nájsť. nové origianl )
Pridať do zoznamu prianí

Clevis Hákmi So Západkou, 4 ks, 5/16Inch, 2470 Libier Nákladu Limit, Trieda 80 Drop Legovanej Ocele Odolný Jednoduchá Inštalácia

€31.27 - €41.69
( ponúkame zľavy pre veľké množstvo.vitajte na kontakt s nami! pracovné zaťaženie limit: 2470 libier. 4 pack. fit: navrhnuté tak, aby pracovali s 5/16inch bezpečnostné reťaze alebo prepravu spojovacích reťazca.to sa hodí bezpečne na koniec reťazca )
Pridať do zoznamu prianí

Kvapalný Plyn Propán Požiaru Jamy 1/2In Zmiešavač Vzduchu Ventil, Mixér Ventil s Vysokou Kapacitou 90K BTU pre Vonkajšie Propán ohnisko

€9.50 - €15.08
( navrhnutý pre použitie s ohnisko horáky na kvapalné propán zemný plyn, menovitý až 90,000 btu.mieša vzduch s prichádzajúcich lp plyn.lp zmes vzduchu ventil je možné použiť len pre lp propán.zmesi vzduchu na tekutý propán (lp) príjem z vašej ohnisko horák vytvoriť )
Pridať do zoznamu prianí

10 Kus Batérie, Postrekovač, Príslušenstvo, Náhradné Vodný Filter,Pevný Zmäkčovača Vody pre Kuchyňu Kohútikov,Kohútik Vodný Filter

€6.24 - €7.91
( kohútik vodný filter - tento pevný zmäkčovača vody kazety odstraňuje chlór, ťažké kovy (olovo, ortuť, nikel, chróm), amoniak pachy, hrdza a iné usadeniny, ktoré spôsobujú vody stvrdnúť.vychutnajte si čistú vodu skúsenosti, ktoré poskytuje spoľahlivú ochranu )
Pridať do zoznamu prianí

1pcs Bubbler Batérie, Kuchynské Otočná Ťuknite na Šetrenie Vody Splash Filter Postrekovač Hlavu Univerzálne Príslušenstvo 6.5x2.5cm

€0.45 - €1.11
( funkcia: * zbrusu nový vysoko kvalitný * vyrobené z vysoko kvalitných materiálov, odolná 1. otočiť odvod vody 720 stupňov, je ľahšie umyť tvár a kloktadlo. 2. 1 prepínač, 4 vrstvy, dvojité tesnenie, vode zásuvky otočný spínač, )
Pridať do zoznamu prianí

Z Nehrdzavejúcej Ocele Uterák Rack Kúpeľňa Voľne Stojaca Skladacia Domov Povrch Stola Handry Úspora Priestoru Každodenného Života Držiteľ Stabilný

€9.66 - €13.23
( popis: 1.žiadne vŕtanie, voľne stojace, dobrý uterák stojan pre domácnosti. 2.vhodné pre domáce, kúpeľňa, kuchyňa, skrinky.úsporu miesta. 3.vyrobené z nerezovej ocele, hrdze odolná a trvanlivá. 4.môžu byť ľahko foldble, keď )