0

Menu

Black Riadidlá Bike Mount Presné Fit Ľahký A Zlepšená Bezpečnosť Prijateľnú Cenu Sledovať Držiteľ

Shop: Jazda na bicykli
Black Riadidlá Bike Mount Presné Fit Ľahký A Zlepšená Bezpečnosť Prijateľnú Cenu Sledovať Držiteľ

Black Riadidlá Bike Mount Presné Fit Ľahký A Zlepšená Bezpečnosť Prijateľnú Cenu Sledovať Držiteľ

( 0 Recenzie )
€1.89 - €3.16
Kategória: Jazda na bicykli
Sku: e12256

Informácie o výrobku

Popis:

Štýlové : Zlepšiť vzhľad bicykli s našimi elegantný a moderný sedlovka Svorky, určený na pridať nádych elegancie na akúkoľvek jazdu.

Jednoduchá Inštalácia: Naše Riadidlá Bike Mount Kit Sledovať Držiak sa dá jednoducho nainštalovať na motorke, čo vám umožní pohodlne sledovať čas a navigáciu, zatiaľ čo na bicykli.

Presné Fit: Náš Bicykel Riadidlá Svorka je špeciálne navrhnutý tak, poskytovať bezpečné a presné fit pre hladkú a pohodlnú jazdu, ktorá zabezpečuje optimálne ovládanie a manévrovateľnosť.

Odolné a : Vyrobené z prvotriednej ABS materiály, náš Držiak, Svorka je vyrobený vydržať najťažšie jazdy, zabezpečenie dlhotrvajúci výkon a spoľahlivosť.

Ľahký a Široká Kompatibilita: Naše inovatívne Bike Mount Kit Sledovať Držiteľ je ľahký, ale robustný, kompatibilný so širokou škálou zariadení, takže je pre všetky vaše bicykli dobrodružstvo.

Cenovo dostupné Cena: využívať výhody a zlepšená bezpečnosť s našimi odolných voči Korózii sedlovka Svorky s prijateľnú cenu, bez toho, aby bola ohrozená alebo výkon.

Špecifikácia:

Farba: čierna.

Materiál: ABS.

Veľkosť: Cca 10*10*4 cm/3.94*3.94*1.57 palec.

Poznámka:

Tam môže byť trochu farebné skreslenie spôsobené iný počítač uznesenia.

Tu by mohol byť mierne chyby spôsobené rôzne ručné meranie.

Balenie Obsahuje:

Držiak 1

Popruh 4

  • Názov Značky - BoFaCarry
  • Druh - Požičovňa Seatposts Svorky
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Použitie - Cestné Bicykle

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Elektrické Palec Plyn Pre Ninebot F20 F25 F30 F40 Kick Scooter Smart Elektrický Skúter Skateboard Prst Prevod Časti

€13.59 - €18.86
( vitajte v našom obchode. naše výrobky sú dostupné ceny a kvalitný.podporujeme dropshipping a veľkoobchod .ak chcete pracovať s nami dlho, prosím kontaktujte nás a my vám veľmi priaznivé ceny.s pozdravom! 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné vyrobené )
Pridať do zoznamu prianí

Elektrický Bicykel Plyn 36V Grip na Riadidlá s LED Displejom Presné Lítiové Batérie, Kvalita Rozsudok Pohodlné vypínač

€13.01 - €22.82
( popis: *otočením v reálnom čase napätie hodnota môže presne určiť množstvo zostávajúce množstvo elektrickej energie. *aby ste sa vyhli cestovanie na ceste bez elektriny a presné rozsudok lítiová batéria je poškodená. *otočením v reálnom )
Pridať do zoznamu prianí

2 ks Skladací Bicykel Záves Spojka Jar Skladací Bicykel Kmeňových Stanovenie C Svorka Jar C Pracky Páky stanovené pre Cyklistické Príslušenstvo

€4.75 - €8.96
( popis: materiál: skladací bicykel záves klip jar je vyrobená z odolného plastového materiálu, odolná a praktická. funkcia: skladací bicykel kmeňových stanovenie c svorka jar môže nahradiť predchádzajúce jar.prístroj umožňuje c pracky pohybovať )
Pridať do zoznamu prianí

8 cm Elektrický Skúter LED Digitálny Displej Kryt Dosky S Pravým A Ľavým Palcom Rukoväť Lampa Shell Set Kompatibilný Pre KUGOO.

€3.97 - €7.21
( popis: názov:kryt displeja farba: čierna materiál: plasty displej krytu veľkosť: 105 x 60 x 24 mm/ 4.1 x 2.4 x 0,9 v veľkosť balenia: 100 x 60 x 60 mm/ 3.9 x 2.4 x 2.4 package hmotnosť: 130g/ 4.6 oz balenie zoznam: 1x )
Pridať do zoznamu prianí

čerpadlo Vonkajšie Prenosné Nohy Koleso Čerpadla s tlakomerom 120Psi Hliníkové Ventil MTB Bike Čerpadlo Vzduch Príslušenstvo

€8.46 - €14.84
( čerpadlo vonkajšie prenosné nohy koleso čerpadla s tlakomerom 120psi hliníkové ventil mtb bike čerpadlo vzduch príslušenstvo popis: americký a francúzsky ústa sú univerzálne, v ústach môže byť použitý účely hliníkové zliatiny telo, )
Pridať do zoznamu prianí

ZÁPAD na BICYKLI jazda na Bicykli Fľaša na Vodu 620-750 ML Prenosné Športové Mäkké Banky MTB, Road Bike Fľaša so Systémom Gym Fitness Fľašu 6 Farieb

€11.92 - €23.84
( západ na bicykli jazda na bicykli fľaša na vodu 620-750 ml prenosné športové mäkké banky mtb, road bike fľaša so systémom gym fitness fľašu 6 farieb 620-750 ml vonkajšie cyklistická fľaša na vodu značka:west bicykli fľašu materiál: fľaša )
Pridať do zoznamu prianí

1 - stredová Chránič Nálepka pre Brompton Skladací Bicykel Kovové BB Ochrana Rámu Pad MTB Bike Nálepky Prístup

€4.09 - €6.83
( 1 - stredová chránič nálepka pre brompton skladací bicykel kovové bb ochrana rámu pad mtb bike nálepky prístup popis: popis produktu stredová chránič, aby sa zabránilo zadné koleso a stredová z nosíte, keď zložil inštalácia kroky: 1. )
Pridať do zoznamu prianí

1 Sada Pevných Kód Blokovania tlačidiel Tlačidlo Polohy Držiak Bicyklov Zámok Rack antikorózne Ochranné polohovacie zariadenie

€2.95 - €4.92
( 1 sada pevných kód blokovania tlačidiel tlačidlo polohy držiak bicyklov zámok rack antikorózne ochranné polohovacie zariadenie špecifikácie: navrhnuté v jednom kuse, táto bike zamky držiteľ má vysokú pevnosť a vysokú tvrdosť a odolnosť proti )
Pridať do zoznamu prianí

Elektrický Skúter Taška na Príslušenstvo Wild Man Dospelých Vodotesný pre Xiao Skúter Predné Vrecko na Bicykli Cyklistické tašky Prípade Rainproof

€4.17 - €6.42
( funkcie: veľké otvorenie dizajn pre ľahký prístup a zabraňuje položky z pádu. tpu vodotesný zips, vhodné pre zamračené počasie, lepšie chrániť osobné veci. je vhodný pre motorizovaných skúter, elektrické rovnováhu auto, skladacie bicykle )
Pridať do zoznamu prianí

160mm 170 mm Klince Kotúčové Brzdy Rotora 6 Otvor Rotory Pre E-Scooter E-Bike 3 mm Zosilnené Brzdy Rotora Elektrické Bicykle Príslušenstvo

€10.04 - €18.25
( popis: *úplne nové a vysokej kvality *vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, odolné a praktické použitie *vysoká tvrdosť uhlíkovej ocele,160mm,170 mm pre voľby, štandardná 6-jamkové *2.3 mm-3 mm pribrala disk, viac vhodné pre elektrické )
Pridať do zoznamu prianí

2 ks Bicyklov MECH výpadku Pre ICAN X-ŠTRK Vitus Winowsports lexon Tideace Ceccotti Štrku Carbon Bike Rám prehadzovačky vešiak

€15.43 - €81.21
( prosím, starostlivosť o materiál, požičovňa záves je z hliníkovej zliatiny! prosím, uistite sa, že vešiak hodí na bicykli predtým, ale aj miesto, aby ! ! ! dôrazne odporúčame, aby ste sa vizuálne potvrdenie vášho vešiak výber s vašou existujúce )
Pridať do zoznamu prianí

Elektrický Skúter Úprava Jednoduché Použitie, Odolné Skúter Tesnenie pre Scooter

€1.74 - €2.94
( popis: 【kvalitné] vyzýva elektrický skúter dištančné je vyrobený z abs materiálu, robustné, odolné a dlhú životnosť. 【vysoká citlivosť] vyzýva skúter oporu, elektrické scooter časti, vysoká citlivosť, spoľahlivosť. 【skvelý )
Pridať do zoznamu prianí

Náhradné Hall Senzor PCB Dosky pre Elektrický Bicykel Klince Ideálny pre 2 Kolieska Motory Kompatibilné s 3144 Model

€0.62 - €1.55
( popis: *úplne nové a vysokej kvality *vyrobené z vysoko-kvalitné materiály, odolné *použitý na nahradenie elektrický bicykel časť,pre dvoch kolesových motorových 120 stupňov séria motory *dizajn pre diferenciálnu motor ,klince )
Pridať do zoznamu prianí

20PCS Led Smart zadné Svetlo Kábel Priame Elektrické Scooter Časti Batérie Line Skladacie Odolné voči Opotrebovaniu Pre Xiao M365/Pro/Pro2/1s

€16.48 - €24.60
( 20pcs led smart zadné svetlo kábel priame uchytenie elektrický skúter časti batérie line skladacie odolné voči opotrebovaniu pre xiao m365/pro funkcie: vyrobené z plastu a kovu, viac opotrebovaniu,anti-hrdza,trvanlivé. 18 cm štandardný kábel )
Pridať do zoznamu prianí

Elektrické Požičovňa Skútrov 36V 48V 500W 22A 9 Trubice Striedavé DC Motor E-Bike Radič EN06 LCD Displej S USB

€48.05 - €60.83
( toto zobrazenie a radič prijme kvalitné materiály, ľahký, rainproof, robustné a odolné. led displej je jasne ukazujú, kapacita batérie, niekoľko tlačidiel pre rýchle prevádzky nastavenie rýchlosti a svetlometov, jednoduché použitie. prijať striedavý )
Pridať do zoznamu prianí

1pc Zliatiny Titánu Duté Bicyklov, Fľaša na Vodu Klietky na Koni Fľaša Striebro Šedá Kanvica TO1L/T02U Pre Bicykle S Montážne Otvory

€16.16 - €32.31
( funkcia: * ultra-ľahké, onepiece liatie, hladké bajonet, opotrebovaniu a anti-korózne, pevné uchytenie *titánové zliatiny duté požičovňa kanvica stojan na koni fľaša na vodu klietky w/ ti skrutky špecifikácia : názov produktu: zliatiny )