0

Menu

Šesť Farieb A4/A5 Súbor Poľa Jasné, Písací Stôl Dokument Papier Organizátor Skladovanie Office Školy Doplnkov Pre Deti A Dospelých

Shop: Vzdelávanie A Kancelárske Potreby
Šesť Farieb A4/A5 Súbor Poľa Jasné, Písací Stôl Dokument Papier Organizátor Skladovanie Office Školy Doplnkov Pre Deti A Dospelých

Šesť Farieb A4/A5 Súbor Poľa Jasné, Písací Stôl Dokument Papier Organizátor Skladovanie Office Školy Doplnkov Pre Deti A Dospelých

( 0 Recenzie )
€0.98 - €1.42
Sku: e11944

Informácie o výrobku

Šesť Farieb A4/A5 Súbor Poľa Jasné, písací Stôl Dokument Papier Organizátor Skladovanie Office Školy Doplnkov pre Deti a Dospelých

Vlastnosti: úplne nové a vysokej kvality

Flexibilné: súbor úložný box nie je ľahké zlomiť, a to má tiež silné nosné.To nie je iba pre vnútorné zamestnanci úradu, ale je vhodný aj na podnikanie vykonávať dôležité dokumenty.

Materiál: Úložný Box je vyrobený z vysoko kvalitného PP, ktorý je netoxický,bez zápachu a robustné.Má hladké a zaoblené hrany.To bude bezpečné používanie.

Multi Funkcia: Dve uchytávacie spony sú dostatočne odolné na to, aby obsah bezpečné.To má nielen dobré utesnenie, proti prachu, vode a vlhkosti-dôkaz, ale tiež zabrániť dôležité dokumenty ďaleko pred poškodením.

Priehľadný Dizajn: S transparentné dizajn tak, že je jednoduché určiť obsah bez nutnosti otvorenia skrinky.Je vhodný na usporiadanie vášho domova a kancelárie.

Široké použitie: môžete ju používať ako dokument office skladovanie, darčekové balenie, časopis úložisko fotografií, dôležité dokumenty, skladovanie a iné účely.

Špecifikácia: Materiál: PP

Farba: Čierna/Modrá/Červená

Typ:A4/A5

A4: Cca. 23.2x30.7 cm/ 9.13x12.09 palcov

A5: Cca.17x24.2 cm/ 6.69x9.53 palcov

Balenie Obsahuje: 1x Súbor Úložný Box

poznámka: 1.Prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie, uistite sa, že vám to nevadí, než ste objednávku.

2.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

  • Číslo Modelu - A70B5AC1104435-A5-BK
  • Materiál - PP
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Magnetická Tabuľa s Sušenie Vymazať 3 Značku Perá , Chladnička tabúľ Plechu na Chladnička Office Memo-Palube

€4.25 - €5.45
( funkcie: úplne nové a vysokej kvality magnetické chladnička tabuľu.táto magnetická tabuľa-účtovná môžete ľahko držať rôznych magnetických objektov, ako sú chladničky magnety, magnetické foto rámy, atď.nie je vhodná pre nerezové ocele chladničke! , )
Pridať do zoznamu prianí

32 Ks Farba Sada štetcov 12 Veľkosti Maľovanie Štetcom s Paletu Nôž, Hubky a Olej Zásobník pre Akryl, Akvarel

€32.92
( celý rad malby: paint brush set obsahuje 12 veľkosti, farby, štetce so všetkými druhmi tip formy.package prichádza s olejovou farbou nôž, hubky a olej zásobník, že budete potrebovať! vysoká kvalita materiál: nylon kefy s osobitne upevnené interlayers môžete )
Pridať do zoznamu prianí

A Papierové Nálepky Gurmán Zberateľské Série Občerstvenie Strane Úvahy Materiál, Dekorácie, Nálepky

€2.46 - €3.97
( 链接web //pan.baidu.com/s/18knjx0igcjg4jon7y-ycka?pwd=43wm ťažba kód: 43wm )
Pridať do zoznamu prianí

50 Ks Roztomilý Pearl Mlieka Čaj Cartoon Graffiti Nálepky Kufor Notebook Prilba PVC Samolepky Kotúča, Hračky Pre Deti,

€2.01 - €2.50
( popis: materiál: pvc použiť pre: notebook , kufre , cestovné puzdro , auto ,motocykel , bicykel , skateboard , sánky doska , gitary , nábytok , okná , stolný ect. funkcia: ochrana proti slnku!vodotesný !farebné! bez stopy, keď odstrániť! použite )
Pridať do zoznamu prianí

Súbor 12 Náklady Rozpočet Listy Peniaze v Hotovosti Kniha Kniha

€0.47 - €0.62
( funkcie: ootdty úplne nové a vysokej kvality 12 kusov náklady listy.vertikálne dvakrát strane vytlačené. vyhrali'for t byť ľahko poškodené od bežného používania. môžete použiť tieto karty nahrávať vaše denné poplatky, )
Pridať do zoznamu prianí

Nový Rok Šťastie, Červená Obálka Symbol Draka Rok Peniaze Vrecka Obálku Zverokruhu Dragon Vrecku Darček Peniaze Obálok

€4.10 - €9.12
( popis hľadáte unikátny a zmysluplný darček pre nadchádzajúce čínsky nový rok?pozrite sa žiadny ďalší ako naše tradičné červené obálky s karikatúra dragon dizajn.drak je symbolom šťastia v čínskej kultúre, takže tieto obálky premýšľavý súčasnosti. funkcie -farba:ako )
Pridať do zoznamu prianí

4PCS Vianočnú Tabuľu, Vymazateľné Obojstranná Tabuľa Batoľa rysovaciu Dosku Visí Memo Dosku-do-zoznam Rada Dropship

€4.84 - €6.81
( funkcie: ootdty pack 4 obojstranná tabuľa.double sided vymazateľné rysovaciu dosku je potrebné mať pre deti!ideálny pre deti/batoľa rysovaciu dosku, písanie rada, čmáral rada, vzdelávacie hračky, atď. vianočné tému navrhnutý tak, skvelé )
Pridať do zoznamu prianí

Vlastné 2021 veľkoobchod Sladké Boxy Balení so Stuhou Vlastné Veľké Candy Predvečer Skladacia Papier, Vianočné Bpacking box pre malé

€0.96
( produkty popis materiál, veľkosť papiera 7.5*7.5/17*14/12*8 logo prispôsobené použitie sladkosti,občerstvenie profil spoločnosti naša výhody yiwu lepenn science and technology co.,ltd bola založená v roku 2020 v yiwu,čína.je to pobočku spoločnosti glitta international )
Pridať do zoznamu prianí

Vlastné Luxusné Plastický Bavlna, 450 g Papiera, Kartónu Meno Vlastný tlačový Papier vizitku

€1.59
( luxusné plastický 500gsm bavlna papiera, kartónu meno vlastný tlačový papier vizitku produkty popis produktov description výhodou 1) jeden-obchod, služby 2) plne prispôsobenie 3) zadarmo vzorku dizajn 4) iso9001,bsci,fsc,sgs certifikát výrobku vianočné )
Pridať do zoznamu prianí

Kompletné Diela Otca a Syna: 6 Kníh, Čítanie Obrázkov, Rozprávanie Príbehov, Šťastný Otec a Syn Comics

€13.87 - €34.68
( špecifiká: čo získate:kniha x6 témy: otec a syn comics knihy predávame patrí detí, mládeže a dospelých kategórie všetky naše knihy sú skutočné, kliknite, ak chcete zobraziť kategórie, pre viac možností ak máte )