0

Menu

Plávajúce Bazén Rezance Pena Rúrka 2.6x59Inches Bazén Rezance s Konektorom Vody Plavák Pomoci pre Deti, Dospelých, Plávajúce

Shop: Ostatné Šport A Zábava
Plávajúce Bazén Rezance Pena Rúrka 2.6x59Inches Bazén Rezance s Konektorom Vody Plavák Pomoci pre Deti, Dospelých, Plávajúce

Plávajúce Bazén Rezance Pena Rúrka 2.6x59Inches Bazén Rezance s Konektorom Vody Plavák Pomoci pre Deti, Dospelých, Plávajúce

( 0 Recenzie )
€1.78 - €2.83
Sku: e101251

Informácie o výrobku

Popis:

【Odolný Materiál] vyzýva Bazén rezance je vyrobená z PE materiály, flexibilné, ohybné a odolné na dlhú dobu.

【Size] vyzýva dĺžka výrobku je 150cm a šírka je 6,5 cm.K dispozícii sú 2 štýly pre vás na výber z dutých a pevné.

【Silné Plávajúce] vyzýva skvelý doplnok pre bazén/pool stoličky, pomoc na vzdelávanie a plávajúce miest, To je dobré vybavenie môžete hrať so svojimi priateľmi a rodinami na vode.

【Jednoduché Použitie] vyzýva Jednoducho vložiť bazén plávajúce priamo do diery vytvoriť jednoduchý, plavecké krúžky, pomoc na vzdelávanie, bazén plávajúce, vody nástroj, atď.

【Široko Používané] vyzýva peny trubice je ideálne pre plávanie začiatočníkov, deti, a deti.Pridať energie a zábavu pre svoje športy, vám prinesie príjemný zážitok.

Špecifikácia:

Materiál: PE

Tabuľka Veľkostí:

Plávajúce Bazén Rezance: 6.5cmx150cm/2.56inchx59.06inch,

Konektor: 6.5cmx30cm/2.56inchx11.81inch

Balenie Obsahuje:

1 Plávajúce Bazén Rezance,

1 Konektor

Poznámka:

Prosím, nechajte mierne chyby spôsobené ručné meranie a rôznych monitory.

  • MainKey4 - Pomoc Na Vzdelávanie Plávanie Float Plte Držiteľ Deti
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • MainKey2 - Rezance Konektory Plávajúce Bazény Rezance
  • Názov Značky - Sunnimix
  • MainKey3 - Pripojenie Spoločné Plávať Rezance Spojenie Holed
  • MainKey5 - Vodný Hračka Stoličky Stavebné DIY Zostaviť Začiatočník
  • MainKey1 - Rezance Konektory
  • Číslo Modelu - Plávajúce Bazén Rezance
  • MainKey6 - Plávajúce Posteľ Vodné Športy Na Pláži, Záhrada Príslušenstvo

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Dospelí Nepremokavé Nastaviteľné Pásmo Potápanie Silikónové UV Ochrana, Anti-fog Vodné Športy, Plávanie Okuliare S Plastový Box

€13.08 - €21.80
( produkt: plavecké okuliare rodovej rovnosti: ženy-vek: dospelý ročné obdobia: leto, jeseň, zima, jar scéna: vnútorné a vonkajšie šošovky: pokovovanie ' )
Pridať do zoznamu prianí

Univerzálne Príslušenstvo 270 mm Flex Rameno Podmorské Potápanie Používa Pre Potápanie Kamery Zariadenia

€30.81 - €44.01
( produkt je možné otáčať o 360 stupňov, čo uľahčuje nastavenie smeru pod vodou. zliatina hliníka má dve guľové kĺby, a plast je flexibilná časť. farba: čierna materiál: hliníková zliatina + plast veľkosť: dĺžka: 270 mm obsah )
Pridať do zoznamu prianí

Plávanie Spona na Nos zátkové chrániče sluchu Plávať Oblek zátkové chrániče sluchu Malej Veľkosti pre Dospelých, Deti Nepremokavé Mäkké Silikónové Spona na Nos Bazén Príslušenstvo

€0.33 - €0.55
( funkcia: 3d častíc dizajn, mäkké silikónové častíc non-slip masáž, viac pohodlné kúpanie.nie je voda v nose. pc materiál: elastický, nie je ľahko deformované, robustné a odolné silikónový materiál: pohodlné na nosenie, mäkká a non-sklzu, )
Pridať do zoznamu prianí

Chladenie Ľadovej Uteráky Mikrovlákna Jogy V Pohode Tenké Uterák Outdoorové Športové Oblečenie Telocvičňa Ľadový Pot Kapela Top Športové Uterák Letné Chladenie Šatku

€0.21 - €0.31
( popis: zostať chladný počas tréningu s našimi chladenie uteráky na krku a tvári.absorbuje pot a je skvelé pre jogy.stroj umývateľné a ľahko sa prenáša. špecifikácia: názov: chladenie uteráky materiál: polyesterové vlákna absorpcia )
Pridať do zoznamu prianí

2023 Detí Silikónové Plávanie Spp Chlapci a Dievčatá Nepremokavé Dlhé Vlasy Ucho Hrdlo Roztomilý Kreslený Plávanie Spp

€4.19 - €8.38
( poznámka: pretože materiál, plávanie spp má normálne silikónové vôňa, odporúča sa namočiť ho do vody na 5 minút pred použitím.biely prášok na plávanie spp je mastencového prášku, ktorý chutí normálne a je neškodný pre organizmus. )
Pridať do zoznamu prianí

2 ks Plávanie Čiapky 59-60cm Ergonomický Dizajn Kúpacie Čiapky Plávanie Zariadenia Pre Dlhé/krátke Vlasy

€2.80 - €4.92
( funkcie: 1. sada 2: priestranný dlhé vlasy dizajn: vyrobené pre plavcov s dlhými vlasmi, plávať spp je navrhnutý tak, aby obsahovať a chrániť dlhé vlasy, husté vlasy, pletivá a viac.asymetrické dizajn vytvára viac priestoru. 2. je vhodný pre dlhodobé )
Pridať do zoznamu prianí

Kôš Kôš Náhrada Bazén Skimmer Kôš Bazén Filter Kôš pre IntelliFlo WhisperFlo Čerpadlá

€4.04 - €10.65
( popis výrobku: tento bazén skimmer košík poskytuje bariérou veľké listy a nečistôt do potrubia čerpadlo a filter.zachytáva lístia a nečistôt pred upcháva vaše bazén čerpadlo a filter, takže váš filtračný systém potrebuje menej servis.špecifikácia: názov )
Pridať do zoznamu prianí

2 Palcový Podmorské Potápanie BCD Dump Ventil/Nad Uvoľnenie Tlaku Ventilu pre Potápačov, Výťah Taška Vody Vybavenie Náhradné

€5.99 - €14.63
( 2 palcový podmorské potápanie bcd dump ventil/nad uvoľnenie tlaku ventilu pre potápačov, výťah taška vody vybavenie náhradné popis vlastnosti: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné, vyrobené z abs plastu, gumy podložka a nehrdzavejúce ocele jar.vysoká )
Pridať do zoznamu prianí

Unisex Veľká Veľkosť Graffiti Čmáranicou Doodle Jump Štýl Plávanie Spp Klobúky Príslušenstvo Pre Muža, Ženy, Deti Mláďat Nepremokavé Fishtail

€8.76 - €9.52
( art fashion plávanie spp klobúky veľkosť: f materiál: nylon § necháme pozitívnu spätnú väzbu raz sme sa dostali vašu platbu. § vážime si všetkých našich zákazníkov opustiť pozitívnu spätnú väzbu.ak máte akýkoľvek problém, prosím, dajte )
Pridať do zoznamu prianí

4pcs 6 Farieb Vodotesný Silikónový Plávanie Spona na Nos Plávať Earplug Earplug Vyhovovali Bazén Príslušenstvo

€1.13 - €1.76
( zbrusu nový vysoko kvalitný typ:spona na nos materiál:silikón veľkosť:3x2.3 cm farba:čierna/modrá/ružová/biela/zelená/gold množstvo:4pcs funkcie: mäkké silikónové spona na nos trvalé použitie. ideálne )
Pridať do zoznamu prianí

Nové Krásne Nafukovacie Plávať Rollup Rameno Pásma Krúžky Plaváky Trubice Armlets pre Deti, Dospelých Nafukovacie Plávanie Krúžok Rameno Trubice

€0.91 - €1.74
( funkcia: dve vzduchu plavák dizajn bezpečnejšie a pohodlnejšie. bezpečnosť nafukovacie plávanie pásma bez toxických, ideálny nástroj na učenie plávania. kvalitné odolné pvc je bezpečnejšie,viac detí a dospelých príjemný materiál. dvojité )
Pridať do zoznamu prianí

Sitko Konektor Ľahký Náhradný Adaptér pre Nečistôt Mriežky výmenu Častí Nástrojov na Čistenie ľahká Inštalácia

€1.46 - €2.75
( popis: 【typ] vyzýva:11070 nečistôt konektor výmenu. 【vysoko kvalitný materiál] vyzýva: tento bazén montáž je vyrobený z vysoko kvalitnej pp materiál, ktorý je odolný a má dlhú životnosť. 【jednoduchá inštalácia] vyzýva: vysoká )
Pridať do zoznamu prianí

Nastaviteľné Plávať Školenia Odpor Elastický Pás, Plávanie Exerciser, Bezpečnostné Lano, Latex Rúry, 2m, 3M, 4m

€13.48 - €22.47
( nastaviteľné plávať školenia odpor elastický pás, plávanie exerciser, bezpečnostné lano, latex rúry, 2m, 3m, 4m špecifikácia: materiál: latex trubice pás, farba: čierna použitie: malé čierne pásy sú viazané na brehu (použité na opravu elastické lano na )
Pridať do zoznamu prianí

Plávať Klobúk Kvetinový Tlač Žien Plávanie Klobúk s Ucho Ochranu Vodotesný Silikónový Športová Čiapka pre Dievčatá, Elastickej Gumy pre Mužov

€1.95 - €5.73
( popis: vysoko kvalitný silikónový materiál pre výnimočnú pružnosť a húževnatosť. vnútorné silikónový anti-protišmykové častice sa zabránilo pošmyknutia počas plávať. kvetinový vzor, dizajn pre jedinečný a štýlový vzhľad. ponúka )
Pridať do zoznamu prianí

Z nehrdzavejúcej Ocele Potápanie Držiak Kapela Potápanie Nádrž Valec Popruh Pre 6L Nádrž 12L Podvodné EquipmentDivingAccessories

€9.41 - €17.11
( popis: *úplne nové a vysokej kvality *vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, odolné a praktické použitie *ideálny pre ľudí, ktorí chcú potápať sa, alebo sa zapojiť do prieskumu pod vodou.výtvarné spracovanie, pohodlné a praktické špecifikácia: *materiál: )
Pridať do zoznamu prianí

Bazén Čerpadla Veko Pre Pureline Inground Čistý Tok Bazén Čerpadlá, Náhradné Príslušenstvo S Náhradný Kryt O-Krúžok Tesnenie

€19.97 - €33.28
( bazén čerpadla veko pre pureline inground čistý tok bazén čerpadlá, náhradné príslušenstvo s náhradný kryt o-krúžok tesnenie hayward super ii čerpadla sp3000 série sp3007 (eeaz) sp3010 kompatibilné spx3100d bazén kryt čerpadla zahŕňa )
Pridať do zoznamu prianí

Plávajúce Bazén Rezance s Konektorom, 2.6x59Inches Flexibilné Bazén Rezance Kolo Pena Trubice

€2.23 - €4.21
( popis: 【odolný materiál] vyzýva bazén rezance je vyrobená z pe materiály, flexibilné, ohybné a odolné na dlhú dobu. 【size] vyzýva dĺžka výrobku je 150cm a šírka je 6,5 cm.je veľmi vhodný pre použitie ako pomôcka pri učení plávať. 【silné )