0

Menu

Aenyrst Šumivé Tylu Sexy Jedného Pleca Appliques Večerné Šaty Riadok Party Šaty S Vysokým Split Čipky Očarujúce Prom Šaty

Shop: Svadby & Udalosti
Aenyrst Šumivé Tylu Sexy Jedného Pleca Appliques Večerné Šaty Riadok Party Šaty S Vysokým Split Čipky Očarujúce Prom Šaty

Aenyrst Šumivé Tylu Sexy Jedného Pleca Appliques Večerné Šaty Riadok Party Šaty S Vysokým Split Čipky Očarujúce Prom Šaty

( 0 Recenzie )
€104.76 - €190.46
Kategória: Svadby & Udalosti
Sku: e8050

Informácie o výrobku

Poznámka:

1. Veľkosť Odpoveď: Na splnenie rôznych potrieb rôznych záujemcov ponúkame štandardnej veľkosti, plus veľkosť a vlastnú veľkosť.Pre štandardné veľkosti, budete musieť kliknúť na veľkosť strany, info, ak si chcete zobraziť a nájsť zodpovedajúce veľkosti.Ak nie nájsť svoju veľkosť.Ponúkame vlastné veľkosti, prosím, kliknite na stránku a kontaktujte nás.Venovať pozornosť vlastná veľkosť a plus veľkosť, neponúkame vráti a peniaze späť.ďakujeme za pochopenie.

2. Položka neobsahuje žiadne príslušenstvo, ako sú náušnice, náhrdelník, svadobný závoj, a krinolína spodnička (ukázať na obrázkoch).Ponúkanie cien je za šaty len!

3. Pred objednaním, prosím, prečítajte tento výpis starostlivo a opýtať sa na všetky vaše otázky.Ak chcete odoslať e-mail, kliknite prosím na odkaz "Položiť predávajúcemu otázku" v pravom hornom rohu tohto zoznamu.Budeme odpovedať na vaše otázky v priebehu 24 hodín.Ak nedostanete odpoveď, prosím odoslať váš e-mail znova.

4. Farba skutočné položky môžu mierne líšiť od vyššie uvedených obrázkov vzhľadom na rôzne nastavenie počítača, vďaka za pochopenie.Veľkosť sa meria pomocou rúk, takže to môže byť trochu tolerancie (O 1-3 CM).

5. Objednávky čas spracovania: medzi 2-6 dní.(ponáhľať, aby vylúčené,dodacia lehota nie je súčasťou),dodacia lehota závisí od toho, čo si vyberiete,Čína Príspevok normálne 30-50 dní,DHL alebo UPS, FEDEX 4-7 dní dorazí,Ekoobjektiv.sk Štandardná Doprava 15-25 dní.Ak potrebujete zhone objednávky,prosím, musí kontakt s nami pred umiestnite objednávku.Vďaka.

Vlastné

Vyrobené Veľkosť Prosím, Vyberte si akýkoľvek Veľkosť a Zanechať odkaz z Vášho Tieto Merania :

Dôrazne odporúčame, aby ste vašu meraní odborné s vašou podľa opotrebovania pred nákupom akékoľvek šaty.

Napríklad:Veľkosť jednotky :( centimetroch alebo palcoch)

1.Plné Poprsie = ___ centimetroch(cm)

2.Pás = ___ centimetroch(cm)

3.Boky = ___ centimetroch (cm)

4.rameno na ramene =___ centimetroch (cm)

5.duté podlahy s obuv na ___ centimetroch (cm)

6.Vysoké podpätky výška : __________palec/cm

7.Váš výška_______palec/cm

Odpoveď:Poprsie

*To nie je vaša podprsenka veľkosti!

*Nosiť podprsenku, keď sa vezme merania

*Relax zbraní na oboch stranách

*Vytiahnite páskou cez naplno časť poprsie.

B:Pás

*Nájsť prírodné pás

*Je to najmenšia časť pás

*Uchovávajte páska, mierne uvoľnená, aby pre dýchanie izba

C:Boky

*Nájsť najširšej časti boky

*Páska by mala kefa, cez obe hipbones.

D:Duté Podlahy (Holé Nohy)

*Postavte sa rovno s nohami spolu

*Meranie v holé nohy

*Začnite na dutý priestor medzi collarbones a vytiahnuť pásky priamo dole k podlahe.

E:Výška (bez topánok)

* Postavte sa rovno s nohami spolu

*Meranie v holé nohy

* Začnite v hornej časti hlavy a ťahajte pásky priamo dole k podlahe.

1.Neakceptujeme sa vracia na vlastné šaty vo veľkosti, alebo šaty s akékoľvek zmeny požadované.

2.Pre pravidelné veľkosti šaty bez zmeny,prosím správa ma váš návrat žiadosť do 5 dní od doručenia šaty.Vrátený položka musí byť v perfektnom stave (ako nové), môžete vyskúšať šaty,ale dávajte si pozor, aby úsek to ani žiadne špinavé známky, inak to nebudú akceptované.

3.Máme právo odmietnuť zbytočného vráti, ako zle zákazku merania, ktoré ste poskytli alebo štandardné veľkosti, ktoré sme urobili správne, ale ste si vybrali nesprávne, alebo vaša akcia je zrušená alebo šaty, nie je potrebné nič viac, atď.

4.Prosím, musí pomôcť jasné Vlastné Dane.Vrátený poplatok sa vzťahuje na zákazníka koncového ak nechcete spolupracovať s zúčtovaní Dane.Vezmite prosím na vedomie, však cla je mimo našej kontroly, sme nemôže zaručiť, žiadnu daň, poplatok a nebude mať žiadne dane, poplatky.Všetky poplatky, prípadne vyplývajúce z colného odbavenia nie sú pokryté v rámci Doprava Zadarmo ustanovenia.

1.Prepravné náklady:Kliknite na tlačidlo"Doprava a platba"na karte na stránke detailu produktu, a uvidíte, dodacie údaje.Môžete vypočítať prepravné náklady podľa zadaní požadovaných informácií.

2.Čas v tranzite:Tranzitný čas mení v závislosti od rôznych spôsobov dopravy.

3.Položka Spracovanie Čas:čas spracovania pre danú zákazku sa líši v závislosti od typu produktu a stav skladu.Väčšinou, môže čas spracovania 3 do 15 pracovných dní.

4.Colné Poplatky:Vo väčšine času, kupujúci nie je potrebné platiť clo.Ale niekedy, v niektorých krajinách, colný úradník môže byť prísny.sedliak zodpovedať všetky colné poplatky, Prosím pozrite sa na to, colnej politiky na svoje miesto.Ak budete musieť platiť colné poplatky, je to vaša povinnosť k svojej vlastnej krajine, kupujúci by mali pochopiť túto situáciu.

  • Štýl - sexy
  • Pasu - Prírodné Faktory
  • Vstavaný Podprsenka - Áno
  • Skutočné Obrazy - Áno
  • Textílie Typ - Tylu
  • Rukáv Dĺžka(cm) - Bez rukávov
  • Výstrih - ZLATKO
  • Vlak - Sweep Vlak
  • Názov Značky - Aenyrst
  • Silhouette - A-LINE
  • Dekorácie - Appliques, Čipky, Zloženke
  • Dĺžka Šiat - Poschodie-Dĺžka
  • Rukáv Štýl - Jeden-Ramenný
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Príležitosti - Formálne Večer
  • Vek-cielené - Všetky kategórie
  • Módny Prvok - jednoduché
  • Materiál - Spandex, Polyester
  • CN - Šanghaj
  • Vzor Typ - Ostatné
  • Položka Druh - Večerné Šaty

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Dva Kusy Morská Víla Prom Šaty Krém Fuchsia Prehrabať Backless Black Dievčatá, Ženy Nosia Zvláštne Príležitosti Šaty, Večerné Party Šaty

€160.54 - €193.42
( upozornenie :ak chcete, aby tieto šaty v custom size a custom color (vlastné farby,môžete si vybrať náhodné veľkosť a farbu, keď ste na mieste, poradí ,potom nechať odkaz na nás vlastnú veľkosť a farbu .tak môžeme vidieť, farbu a merania chcete, keď sme získať )
Pridať do zoznamu prianí

Dlho Korálkové tvaru Moslimských Skladaný Večerné Šaty So Štrbinou Plášť Členok Dĺžka إفننغ دريسس Rúcha de Soirée pre Ženy

€135.57 - €242.09
( obrázok strieľa šaty veľkosti grafu plus veľkosť šaty veľkosti grafu ako merať sprievodca perfektný padnúce šaty začína ideálne merania.pred objednaním na mieru-šaty z dhgate.com, odporúčame nájsť profesionálne miestneho )
Pridať do zoznamu prianí

2023 Princezná Svadobné Šaty Pre Ženy, plesové Šaty, Ramena milú, Výšivky Appliques Tylu Nevesta Svadobné Šaty

€86.47 - €108.09
( detail produktu veľkosti grafu (štandardné veľkosti a vlastné veľkosti) svadobné šaty obrázky : šaty zobraziť podrobnosti )
Pridať do zoznamu prianí

Jednofarebné Mimo Ramenný Zloženke Rovno Prom Šaty pre Ženy Ilúziu, Večerné Šaty, Sexy Backless فساتين السهرة 2023 جديده

€92.88 - €168.87
( foto zobraziť poznámka: ak potrebujete na zákazku šaty , prosím, nám ponúkajú merania nižšie, uistite sa, že šaty by byť fit vám dobre .vďaka môžeme tiež ponúknuť zadarmo zákazku služby, pošlite nám, prosím s týmito veľkosti parametrov. 1. )
Pridať do zoznamu prianí

Plus Veľkosť Večerné Šaty Vysoká Krku Dlho Sleevs Viazané Spodnej Morská Víla Prom Šaty Arabské Strany Nosenie Vestidos

€179.30 - €224.14
( vitajte v našom obchode o nás vitajte každý úprimný zákazník, ktorý si otázky alebo zakúpiť naše šaty!sme predávať naše šaty za nízke ceny, pretože máme vlastnú továreň. robíme to pre vás za neuveriteľnú cenu.opýtajte sa na )
Pridať do zoznamu prianí

Lorencia Plus Veľkosť Moslimských Morská víla Svadobné Šaty Vysoký Krk Dlhý Rukáv Čipky Nevesta Svadobné Šaty Župan De Manželstva Vestidos YMW56

€247.49 - €380.76
( 9452 vitajte na lorencia svadobný obchod , najlepšie výrobcu 1. najlepšia cena - superior textílie, rozšírené vlastné remeselné, presné merania a kompletný systém qc. 2. zákazku služby - všetky naše šaty sú vyrobené na objednávku a )
Pridať do zoznamu prianí

Vintage Večerné Šaty Ramena Skladaný Krátky Rukáv Bling Čipky Morská víla Šampanské Vestidos De Fiesta

€250.19
( po prvé, je to veľká česť pre nás, že môžeme urobiť šaty pre vás.keď umiestnite na poriadok tu, by sme potvrdil, všetky informácie, ktoré s vami, aby sa krásne šaty pre vás.ak nie je žiadna odpoveď, radi by sme, aby šaty pre vás s veľkosť a farbu si vyberiete.alebo )
Pridať do zoznamu prianí

Vhodné Šaty na Požiadanie Svadobné Šaty pre Ženy, Župan Nevesta Ženy 2023 Weddding Nevesty Strana Večer dámske Elegantné Dámske

€155.04 - €209.51
( venujte prosím pozornosť sme šaty factory.poskytovať vysoko kvalitné a cenovo dostupné výrobky, vitajte na dlhodobú spoluprácu.ak nemôžete nájsť veľkosť, ktorú potrebujete.alebo budete musieť prispôsobiť inej farby.poskytujeme bezplatné prispôsobenie )
Pridať do zoznamu prianí

Vestidos De Noche Dlho V Krku Spandex Prírodné Pás bez Rukávov Backless Riadok Volánikmi Súd Vlak فساتين للحفلات الراقصة

€113.89 - €207.07
( vitajte v našom obchode vestidos de noche dlho v krku spandex prírodné pás bez rukávov backless riadok volánikmi súd vlak فساتين للحفلات الراقصة obrázok strieľa šaty veľkosti grafu plus veľkosť šaty veľkosti grafu ako )
Pridať do zoznamu prianí

JEHETH Módne Nadrozmerná Svadobné Šaty Pre Ženy Mimo Ramenný Milú Čipky Späť Nevesta Šaty Tylu A-Line vestidos de novia

€119.46 - €199.11
( us2 veľkosť : bust: 32.5 cm, pás: 25.5 cm, boky: 35.75 palcov, duté podlahy: 58 palcov.us4 veľkosť : bust: 33.5 cm, pás: 26.5 cm, boky: 36.75 palcov, duté podlahy: 58 palcov.us6 veľkosť : bust: 34.5 cm, pás: 27.5 cm, boky: 37.75 palcov, duté podlahy: 59 centimetrov.us8 )
Pridať do zoznamu prianí

Mignon Šifón A-riadok O-krku Arabských Prehrabať Prom Šaty Členok Dĺžka Saudskej Večer Formálne Elegantné Party Šaty pre Ženy 2023

€92.86 - €238.08
( popis vitajte v našom obchode ! milí priatelia:v záujme, aby sa vaše šaty vhodné na vás ideálny a aby ste sa viac spokojní ,nemáme odporúčame vám, aby štandardnej veľkosti ,tak prosím, zanechajte nám vaše presné merania ,sme radi, že na zákazku )
Pridať do zoznamu prianí

Biela Morská Víla Večerné Šaty Off Ramenný Perie Čipky Ženy Prom Šaty Sexy Vysokej Strane Split Celebrity Šaty Návrat Domov

€217.54 - €271.92
( veľkosť inštrukcie to vám môže pomôcť poznať veľkosť lepšie. podrobnosti o výrobku viac fotografií vám lepšie pochopenie tohto šaty. ako merať balenie 1. vnútorné package: funkcie opp taška s našimi značku, )
Pridať do zoznamu prianí

Elegantné Ženy Biely Závoj krátke nevesta svadobné závoje dve vrstvy s hrebeňom Lacné Slonoviny závoj pre svadobné party tylu Príslušenstvo

€0.64 - €0.76
( poznámka: vzhľadom na rozdiel medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.zaručujeme štýl je rovnaký, ako je znázornené na obrázkoch, ale nie rovnaký výkon na rôznych orgánov, ako na modeli.ďakujeme! prepravné podmienky naše )
Pridať do zoznamu prianí

LORIE Vintage Čipky Morská víla Svadobné Šaty Bodycon Mimo Ramenný Špagety Popruhy Svadobné Šaty Appliques Backless Nevesta Šaty

€129.58 - €193.41
( výroba ukazuje tabuľka veľkostí | vlastné merania služby ----- ak štandardná veľkosť nesedí, alebo si neviete vybrať svoju veľkosť.po zadaní objednávky.komentár vášho merania v poradí, poznámka alebo mi email vášho merania. potrebujem )
Pridať do zoznamu prianí

2024 Luk Večerné Šaty Riadok Sexy Strane Pozdĺžneho Backless Prehodil Satin guľové Šaty Žena je Formálne Nevesta Beach Party Vestidos Gala

€104.58 - €190.14
( popis produktu selamat datang di toko kami dan terima kasih telah memilih tim kami nokia španielska robí gaun pengantin anda nokia španielska anda.kami berasal dari kota gaun pengantin internasional suzhou, šélachom satu základe industri gaun pengantin terbesar di )