0

Menu

Vysávač HEPA Filter, Príslušenstvo Pre Shark LZ600 LZ601 Vysávač Príslušenstvo v porovnaní Časť XHFFC600 & XFFLZ600

Shop: Elektrické Hlboké Kotly
Vysávač HEPA Filter, Príslušenstvo Pre Shark LZ600 LZ601 Vysávač Príslušenstvo v porovnaní Časť XHFFC600 & XFFLZ600

Vysávač HEPA Filter, Príslušenstvo Pre Shark LZ600 LZ601 Vysávač Príslušenstvo v porovnaní Časť XHFFC600 & XFFLZ600

( 0 Recenzie )
€8.32 - €17.71
Sku: e506005

Informácie o výrobku

[Platné Vysávač Model]filter, náhradné diely sú široko kompatibilný s Shark LZ600 LZ601 LZ602 LZ602C QU602QBK QU602QBL QU602QBX QU602QML QU602QPK QU602QPL QU603QBK QU603QBL QU603QPK QU603QRW APEX UpLight Výťah-Preč DuoClean Vysávač.Porovnať časti # XHFFC600 & XFFLZ600.

[Premium Materiál]Pre Shark LZ602 filtre sú vyrobené z vysoko odolných a ochrany životného prostredia, materiálu, to nie je ľahké poškodenie, a vytvoriť dobré životné prostredie pre vás a vašu rodinu.

[Umývateľný & Opakovane]Tieto pre Shark vákuové filter nahradenie LZ601 ľahko sa čistí vodou a dajú sa použiť úplne po zaschnutí.V záujme zachovania LZ600 filter efektívne, doporučuje sa čistiť raz za 2-4 týždne.

[Balík Obsahuje]2 x Post HEPA Filtre, 2 x Pre Motorové Filtre, 4 x Penové Filtre, 1 x Čistiaca Kefka.

Materiál: plast

Farba: ako je znázornené

Obsah Balenia:

2 x pre-filter

2 x post filtračné prvky

4 x filter bavlna

1 x čistiaca kefka

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Vážený zákazník, ak si chcete kúpiť vo veľkých množstvách, prosím, kontaktujte nás, my vám ponúknuť iné zvýhodnené ceny.

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Náhrada Za Xiao Dreame Topánok Z10 Pro / L10 Plus Auto-Prázdne Robot Vysávač A Mop Vrecka Na Prach Cleaner Náhradných Dielov

€14.09 - €29.35
( náhrada za xiao dreame topánok z10 pro / l10 plus auto-prázdne robot vysávač a mop vrecka na prach cleaner náhradných dielov vetranie vrstvy vrecka na prach odfiltruje rôznych úrovniach prachu a nečistôt, aby poskytovali maximálnu kapacitu a životnosť. zlepšuje )
Pridať do zoznamu prianí

40 Ks V Londýne Ikony Big Ben Stráže Dáždnik Autobus Stenu, Nálepky, Detská Izba Spálňa London England Travel Stenu Odtlačkový Škôlky

€12.57
( [materiál] naše nálepky sú vyrobené z vysoko kvalitného, self-adhesive vinyl. obtlačky dodržiavať všetky čisté, hladké alebo semi-hladký povrch. náš produkt môže byť aplikovaný na vaše steny, podlahy, stropy, dvere, okná, dlažba, )
Pridať do zoznamu prianí

Tajomný Duch Vzor Photo Frame Halloween Dekorácie Gotický Mummified Víla Víla Kostra Witchy Výzdoba pre steny domov

€12.06 - €24.11
( odrážky: 1.【ručné živice] vyzýva našich tajomnej múmie vzor je vyrobené z živice materiál, ktorý bezpečnosti, ochrany životného prostredia, a neopozeraný dizajn, je nevyhnutnou súčasťou festivalu dekorácie, si môžete vybrať s dôverou. 2.【dômyselne )
Pridať do zoznamu prianí

Ľahko Nainštalovať Záclony s Týmito Pevné a Hladké Kĺzanie Záclonové Krúžky 12/24pcs Nastaviť Viacero Farieb je k Dispozícii

€0.92 - €1.33
( funkcie: * úplne nové a vysokej kvality. *obsahuje malé krúžok na pripevnenie opony háčik silné kovové, vhodný pre väčšinu vážený záclony. *pekné leštené a hladký povrch bez otrepov, eliminovať snagging, tlačné a ťahanie závesu *hladké )
Pridať do zoznamu prianí

Tiger Zvierat Moderné Žirafa Plagát, Tlač HD Luxusné Plátno Maľby Zvierat Wall Art Obrázok pre Obývacia Izba Domova Bez Rámu

€52.19 - €85.57
( vezmite prosím na vedomie, 1.maľba nie je handpainted, to je vytlačené stroj. 2. aby sa stanovuje poštovné a aviod rám poškodené na prepravu, č. mat, č vnútri rámu, č mimo rám, plátno len. 3. vzhľadom na rôzne svetelné efekty medzi počítačové )
Pridať do zoznamu prianí

Blue Lock Yoichi Isagi Kovové Prihlásiť Hrdzavé Steny Jaskyne Stenu Vlastné Klasické Tin Podpísať Plagát

€5.19 - €10.80
( klasické doska vintage kovové prihlásiť obývacia izba domáce dekorácie dosky múr umenia plagátu description viac kúpite, nižšia cena! môžete namiešať objednávku !prosím, povedzte nám štýly, ktoré chcete,alebo poznámku ,ďakujem! materiál: )
Pridať do zoznamu prianí

Karikatúra roztomilý ružový lanimal medveď kvet, baby, deti, deti, spálňa, izba dekor samolepky na stenu deti škôlky obtlačky nálepky dievčatá darček

€3.56 - €5.93
( modname=ckeditor 41903 42813 nový príchod produkt ukázať & veľkosť & podrobnosti inštalácia úvod prosím, len kôra a držať ju,je ľahko aplikovať. o dopravu 1. prosím, uistite sa, že máte napísal meno a priezvisko )
Pridať do zoznamu prianí

Odolné Piesku Tabuľka DIY Statické Scenérie Model Kvet Klastra Krajiny Wargame Trávne Trsy Miniatúrne Záhrada Dekor

€0.62 - €1.14
( zbrusu nový vysoko kvalitný položky: model kvet materiál: tráva prášok, hubky vhodné pre výrobu vojenských a iných scenárov, nie je vhodný pre veľké piesku tabuľky môžu byť farebné v ďalšie odtiene podľa airbrush alebo štetcom. farba: )
Pridať do zoznamu prianí

Linka Ružová Yayoi Kusama Obrázok Plagátu Vtipné Nástenné Domova Maľovanie Na Moderné Dekorácie Tlač Vintage Obrázok Izba Nástenná Maľba Č Rám

€7.64 - €21.83
( 1.podporujeme poklesu prepravy a whosesale. 2. aby sa stanovuje poštovné a aviod poškodeného na prepravu spôsobom, žiadne mat, bez rámu. 3.maľba nie je handpainted, to je vytlačené stroj. 4.1 palec=2.54 cm 5.očakávaný dátum dodania )
Pridať do zoznamu prianí

10pcs Dlaždice Nálepky Kôra Stick Poschodí Stenu Nepremokavé Backsplash DIY Kuchyňu, Kúpeľňu Dekor

€5.10
( funkcia: ootdty vyrobené z vysoko kvalitné vymeniteľné pvc materiálu, vodotesný, ľahko sa čistí. sa vzťahujú na steny, podlahy, okuliare, výzdoba, dekorácie obchádza riadku a dlaždice umenie peel & palice môže byť aplikovaný na )
Pridať do zoznamu prianí

Elektrické Cute Cat Figúrky Realistické Mačka Figúrky Elektrické Stôl Dekoračné Ozdoby Na Stôl Konferenčný Stolík Predviesť Štúdia

€11.95 - €17.08
( prepínač ovládania vám umožňuje zapnúť a vypnúť bez námahy.hladké a burr-free, je to ideálny inšpirovať kreativitu pri práci. špecifikácie: hmotnosť výrobku: cca 90g veľkosť balenia: (cca.)10.5*8*5.5 cm/4.13*3.15*2.17 palcov balenie )
Pridať do zoznamu prianí

4 Palcový Japonské Keramické Daruma Bábiky Šťastie Mačka Fortune Ornament Peniaze Box Office Stola Feng Shui Plavidlá, Domáce Dekorácie, Darčeky

€14.98 - €18.73
( 100% úplne nové a vysokej kvality!veľkosť produktu : 10*10*10 cm materiál : živica farba:ako je znázornené balenie : box poznámka: 1.prenájom nájdete na veľkosť, aby pre malé chyby merania v normálnom rozmedzí.uistite sa, že vám nevadí, pred nákupom. 2.vzhľadom )
Pridať do zoznamu prianí

Prírodné Marocký prostredníctvom omietky rod špirála jediný bod dvojité bod omietky rod ozdoby krištáľové ozdoby, dekoračné predmety

€10.20 - €12.00
( produkty podrobnosti: môžete nás kontaktovať na veľkosť materiál: prírodný kryštál kremeňa srdce technika: leštené štýl: feng shui použitie: svadobné dekorácie & darček téma: guľa použitie: domáce dekorácie materiál: )
Pridať do zoznamu prianí

Taekwon-do Wall Decals Karate, Športové Vinyl na Stenu-Nálepky Bojové Športy Stene Plagát Vymeniteľné Taekwondo Tapety Dekor AZ427

€10.68 - €13.52
( vlastnosti produktu: 1. materiál: non-jedovaté/životného prostredia, šetrné pvc 2. všetky vinyl dodávaný je vinyl matt. 3. steny kotúča, ktorý je vyrobený z samolepiace flexibilné premium vinyl film. 4. obtlačky zahŕňať prenos papier, ale nebol už nainštalovaný.takže )
Pridať do zoznamu prianí

Údaje Živice s Úsmevom Prst Tabuľka Dekorácia na Stôl Krb Domov

€11.27 - €21.68
( popis: 【tvorivé ornament] vyzýva vtipné s úsmevom prst ploche ornament, keď vyzdvihnúť prípade, uvidíte, usmievavá prstom nahor, zaujímavé a módne. 【odolný materiál] vyzýva tabuľka dekor hračky sú vyrobené z vysoko kvalitných živíc s )
Pridať do zoznamu prianí

Yehoy 80*120cm MPLA angola vlajky Na Ozdobu

€2.85
( špecifikácie: materiál:polyester remeslá:double penetrácia veľkosť:90x150 cm hmotnosť:50g /ks poznámka: príznaky teraz sú na sklade.žiadny problém, pls neváhajte a obráťte sa s priamo predajcu.odkaz obrázky sú skutočné obrázok vlajky.detailled obrázky: )