0

Menu

Cesto Dávkovač Palacinka Cesto Dávkovač, Nerezovej Ocele A Za Stáleho Miešania Cesto Oddeľovač Zúžení S Rukoväť & Rack

Shop: Elektrické Hlboké Kotly
Cesto Dávkovač Palacinka Cesto Dávkovač, Nerezovej Ocele A Za Stáleho Miešania Cesto Oddeľovač Zúžení S Rukoväť & Rack

Cesto Dávkovač Palacinka Cesto Dávkovač, Nerezovej Ocele A Za Stáleho Miešania Cesto Oddeľovač Zúžení S Rukoväť & Rack

( 0 Recenzie )
€17.81 - €24.73
Sku: e482571

Informácie o výrobku

Vitajte v našom obchode.

Naše výrobky sú dostupné ceny a kvalitný.Podporujeme dropshipping a veľkoobchod .Ak chcete pracovať s nami dlho, prosím kontaktujte nás a my vám veľmi priaznivé ceny.S Pozdravom!

[Materiál]: Nerez, umývateľné v umývačke riadu, bol matné spracované, je to pohodlné, čisté a môžu sa zabránilo poškriabaniu efektívne.

[Odnímateľná Rukoväť]odnímateľné rukoväte dizajn, môžete odstrániť rukoväť, keď ju nepoužívate pre jednoduché skladovanie a úspora priestoru.

[Ľahko ovládateľný]: Celkom jednoduché ovládanie.Keď stlačíte tlačidlo rukoväť mierne, hnoja toky z lievika, keď si uvoľnite prst, hnoja prestane tiecť.

[Design]: z Nehrdzavejúcej ocele a vynikajúce spracovanie a je ideálny doplnok, Lievik povrch bol matné spracované, celkom hladká na použitie, môže sa zabránilo poškriabaniu efektívne.

[Široko Uplatňovanie]: Ideálne pre tortu, obchod, pekáreň, sóda, fontány, šťavu shop, palacinky, muffin, vafle, brownie.ideálny darček pre milovníkov pečenia, varenia náčelníkov, domov, manželky, prstencového milovníkov, pekárskych majstrov.

Farba: strieborná + biela

Materiál: nehrdzavejúca oceľ

Obsah Balenia:

1 x lievik (13 x 22 cm)

1 x polica (14 x 15.5 cm)

2 x biela squeeze omáčkou fľaše

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Milí priatelia,ďakujeme, že ste si vybrali naše produkty

Ak si zrušiť objednávku alebo iného dôvodu, všetky vrátenie sa späť na váš účet do 7 -10 dní prostredníctvom Ekoobjektiv.sk.

O Dopravu

Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

★ Ak ste z Ruska, Prosím, nechajte vaše celé meno a správne telefónne číslo.To je veľmi dôležité!!!

Dropship a Distribúcia

Pre veľkoobchod, poskytneme vám zľavu, ak sa na nás obrátite pred platby.

Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím akékoľvek informácie o nás.

O spätnú väzbu

★ Akúkoľvek spätnú väzbu od vás bude veľmi ocenil.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Ak ste spokojní s našimi výrobkami, Ak ste spokojní s našimi výrobkami, úprimne dúfame, že ste nám môže dať 5 hviezd.

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Základná Výstroj Kompatibilný pre Magic Mixér MB1001 250W Čepeľ Výstroj Náhradný Diel

€4.90 - €8.32
( číslo modelu:základná výstroj, náhradné kompatibilný s mb1001 (120v,max 250w,60hz) dobrý nahradenie:to je non-originál aftermarket časť,ale to je robené presne pasujú pre jednoduchú inštaláciu: 1. vziať uterák, s uterákom zábal čepeľ s jeho ľavej ruke drží.2. )
Pridať do zoznamu prianí

2 Nastavte Pre Rowenta ZR903701 Filter Pre RO7676EA, RO7681EA, RO7611EA, RO7634EA Vysávač Accessroies

€26.05 - €44.92
( [najlepšiu kompatibilitu]: vhodné pre rowenta, moulinex, tefal kompaktný výkon vírivá série zariadenia.vhodné pre ro69xx série vysávače, rowna x-trem-power cyclonic ro6951ea, ro6954ea, ro6962ea, ro6963ea [kvalitný filter]: tento filter je ideálny pre x-trem-power )
Pridať do zoznamu prianí

2 ks Trysky Náhradné Príslušenstvo pre Karcher Puzzi 10/1 10/2 8/1 Série Vysávač,Domácnosti Príslušenstvo na Čistenie

€28.39 - €43.01
( úplne nové a vysokej kvality.vyrobený z vysoko-kvalitných materiálov, viac odolná.vynikajúce a nádherná, veľmi sa zhodovali s staré vybavenie.najlepšie je nahradiť náhradné diely každé 2 až 3 mesiace, aby sa stroj na jeho najlepší výkon.na vysávač príslušenstvo )
Pridať do zoznamu prianí

Pre Omni 2 /C102CN Príslušenstvo S10+ Hepa Filter Mop Pad Vrecka na Prach Výmena Náhradných Dielov

€18.70 - €37.40
( 1. úplne nové, vysoko kvalitné materiály, dobre vyrobené, odolné a vysoko prispôsobené zariadenia. 2. čisté doplnky, aby váš domov robot na zachovanie optimálneho výkonu.príslušenstvo obsah sa ľahko odstrániť a nahradiť ako súčasť pravidelnej údržby.všetky )
Pridať do zoznamu prianí

2X Nízky Tlak Plynu LPG Krb Zlyhanie riadenia Bezpečnosti Ventil Súprava Plynový Ohrievač, Termočlánok Nahradenie 5/8-18UNF

€25.59 - €30.12
( podpora dropshipping a wholesaling. 100% originál a s zadarmo po-predaj záruky.plameňa ventil s vstupe a výstupe s svetlice závit 5/8-18unf vhodný len pre nízky tlak aplikácia (max btu hodnotenie: 50000) vhodné pre plynové gril, kúrenie, ohnisko, )
Pridať do zoznamu prianí

Hlavné Bočné Kefa Mop Handričkou Príslušenstvo Pre Xiao Roborock S5 S6 Max Čistý E4 E5 T6 T4 Hepa Filter Na Vysávač

€34.87
( 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné vyrobený z vysoko-kvalitných materiálov, viac odolná bočné kefa umožňuje vysávač dosiahnuť hlbšie do koberec pre dôkladnejšie čistenie filter filtre jemný prach na redukciu prachu, peľu a iných alergénov )
Pridať do zoznamu prianí

Kefa Filter Pre AIRROBO P20 Robot Vysávač Náhradné Náhradné Diely, Príslušenstvo

€12.87 - €19.50
( kefa filter pre airrobo p20 robot vysávač náhradné náhradné diely, príslušenstvo kefa filter pre airrobo p20 robot vysávač náhradné náhradné diely, príslušenstvo 1. úplne nové, vysoko kvalitné materiály, dobre vyrobené, odolné a vysoko prispôsobené )
Pridať do zoznamu prianí

Pre Dyson V10 SV12 Vysávač-Prach Bin Top Pevné Tesniaci Krúžok Nahradenie Prílohu Náhradných dielov NOVÉ Príslušenstvo

€7.80 - €11.30
( 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné vyrobené z vysoko kvalitných materiálov,viac odolná stabilný a efektívny zber prachu výkon, spoľahlivé použitie účinne zachytiť jemné prachové častice a optimalizovať výkon stroj hodí sa pre dyson v10 sv12 vysávač farba:ako )
Pridať do zoznamu prianí

7 Fin Gears Nahradenie Mixér Čepeľ Pre Ninja,Kompatibilné S Nutri Ninja Auto SS300C, SS351, SS351C, SS351TGT, CO351B

€8.82 - €11.62
( dokonalá náhrada - náš ninja čepele sú kompatibilné s nutri ninja auto ss300c, ss351, ss351c, ss351tgt, co351b, ss100, ss101, ss101c, ss101tgt.prosím, uistite sa, že ste skontrolujte vaše ninja mixér model skôr, než si kúpiť. ľahko sa čistí - po použití )
Pridať do zoznamu prianí

Pre Xiao Robot Vysávač S Rezacím Zariadením S10+ / S10 Plus Príslušenstvo Hlavnej Bočné Kefa Hepa Filter Mop Handričkou Diely Náhradné Diely

€16.82 - €29.00
( 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné vyrobený z vysoko-kvalitných materiálov, viac odolná bočné kefa umožňuje vysávač dosiahnuť hlbšie do koberec pre dôkladnejšie čistenie filter filtre jemný prach na redukciu prachu, peľu a iných alergénov )
Pridať do zoznamu prianí

Nové Pet Odstránenie Chĺpkov Kefky Starostlivosti Špirála samočistiaci psa vaňa kefa prenosné umývateľné a ľahko sa čistí silikónové cleaner

€1.25 - €1.74
( nové pet odstránenie chĺpkov kefky starostlivosti špirála samočistiaci psa vaňa kefa prenosné umývateľné a ľahko sa čistí silikónové cleaner materiál: pp netto hmotnosť: 45 g funkcia:pet kúpanie )
Pridať do zoznamu prianí

Príslušenstvo Držiak pre Dyson V15 V10 V11 V7 V8 Vysávač Držiak na Príslušenstvo Wall Mount

€14.99 - €23.06
( najlepšiu kompatibilitu - príslušenstvo držiaky sú dokonale kompatibilné s pre dyson v10 v11, v8, v7 akumulátorový ručný vysávač.ľahko organizovať príslušenstvo (prílohami) váš vysávač, úsporu priestoru.viac adaptérov ako inokedy - každé príslušenstvo )
Pridať do zoznamu prianí

Pre Dreame Topánok W10 Robot Vysávač Príslušenstvo Hlavnej Strane Štetec, Umývateľný HEPA Filter Mop Handričkou Náhradných Dielov

€30.79 - €54.01
( 1.hlavná kefa telo je ľahké, efektívne zníženie záťaže zametanie robot, znižovať spotrebu energie, ochrana života zametanie robot motora a batérie a predlžuje životnosť zametanie robot.celý sa dá úplne rozobrať.po hlboké demontáž, môže vyčistite všetky )
Pridať do zoznamu prianí

8Pcs Ehliaca plocha Kolesá Náhrada za Dyson V6 V7 V8, V10 V11 V15 DC58 DC59 DC62 Direct Drive Cleaner Hlavu Valcov Časti

€5.62 - €7.11
( 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné vyrobené z prémiového materiálu pre trvanlivé a praktické použitie kolesá sú značne opotrebované, nie je možné pripojiť sa na ťažkom teréne, a tlačí odpor sa zvyšuje.kolesá nemôže dotknúť zeme, čo spôsobuje shell )
Pridať do zoznamu prianí

4Pcs Hepa Filter Umývateľný Filter Pre AEG Electrolux QX9-1-50IB Pre QX9-1-50IB QX9-1-ALRG

€9.26 - €15.98
( vyrobený z vysoko-kvalitných materiálov, odolný. filter prachu na zníženie prieniku prachu, peľu a iných alergénov do vzduchu, ktorý dýchate. v vyčistiť filter pred motorom zaručuje, že vysávač má dlho-trvajúce sací výkon a dlhú životnosť. odporúča )
Pridať do zoznamu prianí

6PCS HEPA Filter pre XIAO MIJIA Šikovný Vysávač Home Auto Mini Bezdrôtovej Umývateľný Filter, Náhradné Diely, Príslušenstvo

€7.62 - €11.54
( hepa filter:filter môže znížiť prachu, peľu a iných alergénov do vzduchu, ktorý dýchate.zachytáva veľké odpadky a nečistoty,filter jemného prachu, filter a vyčistiť prach generované nepatrný prach a baktérie, a znížiť sekundárneho znečistenia ovzdušia )
Pridať do zoznamu prianí

Pre Xiao Roborock S7 MaxV / S7 MaxV Plus / S7 MaxV Ultra / G10S Vákuové Hlavnej Strane Self-Čistenie Kefkou Hepa Filter

€20.02 - €27.80
( úplne nové, vysoko kvalitné materiály, dobre vyrobené, odolné a vysoko zladené so zariadením.hepa filter dokáže výrazne zlepšiť kvalitu ovzdušia a zníženie veľkosti častíc až do 99.97%.pomáha odstrániť domáci prach, pet srsť, atď.farba:foto farba materiál:plast )
Pridať do zoznamu prianí

Skúter Batérie BMS Doska Regulátora Panel pre Xiao M365 Elektrické Kickscooter Ochrany Rada Náhradné

€14.67 - €20.95
( jednoduché použitie: to je jednoduché nahradiť produktu. premium materiál: vyrobené z stabilné a spoľahlivé materiály, produkt je odolný. skratu ochrana: tento produkt prijíma čip kontroly poskytnúť skratu ochrana, overtemperature ochrana a ochrana )