0

Menu

Hlavné Bočné Kefa Filter Mop Vrecka Na Prach Držiak Pre Yeedi Max Vysávač Domácnosti Vysávač Výmena Náhradných Dielov

Shop: Elektrické Hlboké Kotly
Hlavné Bočné Kefa Filter Mop Vrecka Na Prach Držiak Pre Yeedi Max Vysávač Domácnosti Vysávač Výmena Náhradných Dielov

Hlavné Bočné Kefa Filter Mop Vrecka Na Prach Držiak Pre Yeedi Max Vysávač Domácnosti Vysávač Výmena Náhradných Dielov

( 0 Recenzie )
€14.02 - €20.92
Sku: e469880

Informácie o výrobku

Funkcie:

* úplne nové a vysokej kvality

*Vyrobené z vysoko-kvalitných materiálov, viac odolná

*Bočné kefa umožňuje vysávač dosiahnuť hlbšie do koberec pre dôkladnejšie čistenie

*Filter filtre jemný prach na redukciu prachu, peľu a iných alergénov z preniká do vzduchu, ktorý dýchate

*Ako súčasť bežnej údržby, to môže byť ľahko odstránená a nahradená

*Najlepšie je nahradiť náhradné diely každé 2 až 3 mesiace, aby stroj beží na jeho najlepší výkon

*Obutie: Pre Yeedi Vac Max robot vysávač

Obsah Balenia:

1*rotačná kefa

2*Mop utierky

2*Filtre

2*Bočné kefy

2*vrecka na Prach

Poznámka:

1. Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2. Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Vákuová Časť Typ - Kefy
  • Druh - Vysávač Časti
  • Číslo Modelu - Pre Yeedi Max Vysávač

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Hlavné Bočné Kefa HEPA Filter Mp Príslušenstvo Držiak Pre Viomi Alfa 3 VXVC25 / MJSTP / Redroad G10 Robot Vysávač

€20.33 - €26.06
( bočné kefy sú dokonale zladené a spôsob inštalácie je rovnaký ako v časti, ktorá je jednoduchá inštalácia, jednoduché použitie. mop látka má silný a dlhotrvajúci čistiaci výkon, ktorý môže ľahko reagovať na rôzne škvrny, ako sú stopy na podlahe, )
Pridať do zoznamu prianí

Pre Xiao Mijia Robot Vysávač Mop 3C B106CN Náhradné Náhradné Diely, Hlavné Kefa Bočné Kefa Hepa Filter Mop Utierky Rag

€18.23 - €36.47
( funkcie: 1. čisté kefy udržať váš domov robot na čo najlepší výkon. 2. bočné kefy sú jednoducho odstránené a nahradené ako súčasť bežnej údržby. 3. filtre zachovať čistenia robota a zároveň znižuje vniknutie prachu, peľu a iných alergénov, aby vzduch, )
Pridať do zoznamu prianí

SANQ Fotovoltaických Audio Resettable Poistka, Istič Vratný Istič Prepínač, nájdite Držiak Poistky, 20A

€8.13 - €9.91
( 1. odpojenie ochrany: keď prúd dosiahne odpojenie hodnotu, dlho tvarované držadlo automaticky pop-otvorené odrezať napájanie, všeobecne skrat situácia skočil otvoriť, a tak ďalej po riešenie problémov a potom stlačte dlhé tvarované držadlo späť na pozícii )
Pridať do zoznamu prianí

Maska na vlasy vykurovacími Teplota Ovládanie AC100-240V Všetky Typy Elektrický Sušič na Parník 50-75 W, 50-60Hz Spp Eú Plug

€8.17 - €14.87
( materiál: pvc farba: červená veľkosť: 22*18 cm dĺžka kábla: 150 cm/59.1 palec výstupná frekvencia: 50-60hz pripojte typ:eu plug,to sa vzťahuje na indonézia, nemecko, francúzsko , taliansko a tak ďalej.napätie: ac100-240v výkon: 50-75 w aký typ vlasov: všetky )
Pridať do zoznamu prianí

Pre Deebot X1 Omni X1 Turbo Robot Vysávač Hlavné Bočné Kefa HEPA Filter Mop Handričkou Prachu Tašky

€22.97 - €45.93
( vlastnosti: a vysokej kvality vyrobená z vysoko-kvalitných materiálov, odolnejšie, bočné kefa umožňuje vysávač dosiahnuť do pre dôkladnejšie čistenie filter filtre jemný prach redukovať prach, peľ a iné preniknúť do vzduchu, ktorý dýchate.unikátne navrhnutý )
Pridať do zoznamu prianí

Vákuové Filter HEPA pre Japonské +/- 0 Vysávač Umývateľný Vákuové Filter Nahradenie Dropship

€1.67 - €3.41
( funkcie: ootdty úplne nové a vysokej kvality úplne nové a vysokej kvality vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, odolné na použitie. výmena filtra pravidelne sa tiež zlepší čistenie, plnenie a nasávanie vysávač. ľahko )
Pridať do zoznamu prianí

Vysávač Taška pre Vorwerk Kobold VB100 FP100 VB 100 FP 100, Vákuového Vrecka na Prach Filtre

€18.10 - €24.13
( ideálny kompatibilita: na vysávač tašky sú kompatibilné s vorwerk vb100 fp100 akumulátorové vysávače.vysoká kvalita: naše vysávač tašky sú vyrobené z vysoko odolných materiálov, šetrné k životnému prostrediu má vysokú odolnosť proti opotrebeniu a dobré )
Pridať do zoznamu prianí

Filtračný Kôš a Mesiac Nástroj Tvaru Nastaviť Odšťavovač Príslušenstvo Sada pre Odšťavovač Mixér Dropship

€10.55 - €13.18
( funkcie: upgrade vašej odšťavovač s ľahkosťou!náš odšťavovač náhradné diely, vrátane a filtračný kôš.zvyšovanie výkonov vášho odšťavovača a užiť si , šťavy každý čas. vyrobené z odolného plastu a nehrdzavejúcej ocele, náš odšťavovač )
Pridať do zoznamu prianí

1-10PCS MCP3201-BI/SN MCP3201 ADC 12BIT 2.7 V 1CH SPI SOP-8 IC

€4.45
( ak potrebujete viac častí pls kliknite aeproduct.getsubject() a odoslať objednávku.ak potrebujete viac množstve,pls kontaktujte nás. ak si mysli cenu ,ak niektoré časti nemožno zistiť, v mojom obchode,pls kontaktujte nás,sme stále ešte v mnohých častiach )
Pridať do zoznamu prianí

13" Pultu Krytý Gril MONO-3450

€29.53 - €34.74
( užite si grilovanie vaše obľúbené potraviny celý rok s 13 x 9,5 palcový krytý gril.veľké 125-sq.ft.varná doska ústrety raňajky, obed, alebo večera pre vás, alebo celú rodinu.vymeniteľné non-stick povrch robí vyčistiť rýchlo a ľahko, zatiaľ čo odkvapkávacej )
Pridať do zoznamu prianí

Nové Pet Odstránenie Chĺpkov Kefky Starostlivosti Špirála samočistiaci psa vaňa kefa prenosné umývateľné a ľahko sa čistí silikónové cleaner

€1.25 - €1.74
( nové pet odstránenie chĺpkov kefky starostlivosti špirála samočistiaci psa vaňa kefa prenosné umývateľné a ľahko sa čistí silikónové cleaner materiál: pp netto hmotnosť: 45 g funkcia:pet kúpanie )
Pridať do zoznamu prianí

Príslušenstvo Držiak pre Dyson V15 V10 V11 V7 V8 Vysávač Držiak na Príslušenstvo Wall Mount

€14.99 - €23.06
( najlepšiu kompatibilitu - príslušenstvo držiaky sú dokonale kompatibilné s pre dyson v10 v11, v8, v7 akumulátorový ručný vysávač.ľahko organizovať príslušenstvo (prílohami) váš vysávač, úsporu priestoru.viac adaptérov ako inokedy - každé príslušenstvo )
Pridať do zoznamu prianí

8Pcs Ehliaca plocha Kolesá Náhrada za Dyson V6 V7 V8, V10 V11 V15 DC58 DC59 DC62 Direct Drive Cleaner Hlavu Valcov Časti

€5.62 - €7.11
( 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné vyrobené z prémiového materiálu pre trvanlivé a praktické použitie kolesá sú značne opotrebované, nie je možné pripojiť sa na ťažkom teréne, a tlačí odpor sa zvyšuje.kolesá nemôže dotknúť zeme, čo spôsobuje shell )
Pridať do zoznamu prianí

1 Nastavte Mäkký Rotačná Kefa Náhradné Diely Mokrý Suchý Vysávač Valec Pre Dreame H12 Pro/H12 Plus/H12 Core

€32.99 - €59.98
( vezmite prosím na vedomie: mierne farebný rozdiel alebo rozdiel v druhu,nemá vplyv na použite, prosím, to nevadí, ďakujem! ľahko sa čistí jednoduchá inštalácia a nahradiť vyrobené z hepa a plast, odolný a vysoko kvalitný ako súčasť )
Pridať do zoznamu prianí

10Pcs Vrecka na Prach pre Roidmi EVE Plus Vysávač Diely pre Domácnosť na Čistenie Nahradiť Nástroje Príslušenstvo Prachu Tašky

€11.45 - €14.69
( 1. vyrobený z vysoko-kvalitných materiálov, odolný. 2. vyprázdnite nádrž na vodu rýchlo a efektívne, bez uvoľnenia škodlivých prachu na životné prostredie 3. vetranie vrstvy vrecka na prach môžete vyfiltrovať rôznych úrovniach prachu a nečistôt, aby poskytovali )
Pridať do zoznamu prianí

20Pcs Pre Xiao Mijia Šikovný Vysávač SSXCQ01XY Hepa Filter Náhradných dielov Domov Častí Vozidla, H13

€16.96 - €21.74
( vhodné pre xiao mijia prenosný vysávač/ssxcq01xy vyrobené z prémiového materiálu pre trvanlivé a praktické použitie vytvára vysokej rýchlosti rotujúceho vzduchu na odstránenie tuhých znečisťujúcich látok zo vzduchu.odstraňuje až do 99.97% )
Pridať do zoznamu prianí

Pre Xiao Robot Vysávač X10+ Plus B101GL Hlavné Bočné Kefa Mop Handričkou Držiteľ Hepa Filter Vrecka na Prach Náhradných dielov, Príslušenstva

€13.26 - €22.10
( a vysoká kvalita vyrobený z vysoko-kvalitných materiálov, viac odolná bočné kefa umožňuje vysávač dosiahnuť do pre dôkladnejšie čistenie filter filtre jemný prach na redukciu prachu, peľu a iných alergénov z preniká do vzduchu, ktorý dýchate.unikátne navrhnutý )
Pridať do zoznamu prianí

HEPA Filter Pre Haier ZC401F Roztoč Odstránenie Nástroj Vysávač Diely Príslušenstvo

€6.85 - €10.54
( hepa filter pre haier zc401f roztoč odstránenie nástroj vysávač diely príslušenstvo 1.100% úplne nové a vysokej kvality. 2. vyrobený z vysoko-kvalitných materiálov, odolný a praktický. 3. filter môže zachovať čistý výkon vysávač, zatiaľ )