0

Menu

DB754 Nedokončené Elektrická Gitara Telo Šedá Flamed Maple Top Solid Redwood Eadwen predstaviť a Účinok Elektrická Gitara Originálne

Shop: Hudobné Nástroje
DB754 Nedokončené Elektrická Gitara Telo Šedá Flamed Maple Top Solid Redwood Eadwen predstaviť a Účinok Elektrická Gitara Originálne

DB754 Nedokončené Elektrická Gitara Telo Šedá Flamed Maple Top Solid Redwood Eadwen predstaviť a Účinok Elektrická Gitara Originálne

( 0 Recenzie )
€15.71
Kategória: Hudobné Nástroje
Sku: e454654

Informácie o výrobku

Elektrická Gitara Telo - Bolt-on -Pravá Ruka - Šedá, Flamed Maple Farba ,Vlastné Tremolo

Pevné RedWood+Flamed Maple

Ide s Farbou alebo Woods Škody &Dirty ,Fotografie z Real

Podrobnosti Nižšie :

1.Telo Dĺžka : 460mm 2.Tela Šírka : 330 mm 3.Telo Hrúbka : 45.8 mm

4.Krk Jednotná veľkosť(Výška xWidth xThickness) : 76.4x55.7x17mm 5.Snímače veľkosti Humbucker : 88.2x39.1mm

6.Vstup jack veľkosť :36.6x21 90x22.1MM 7.Mosty a Tremolo veľkosť : č. 9.N/W:1,55 KG

Poznámka:

Meranie veľkosti bude 1-2mm rozdiel.

Poznámky :

Nie z druhej ruky Položky,Ale Pôvodný Ibanez,Jackson ,ESP LTD,Schecter ,Fender Squier alebo iné značky, Produkty s malými vzhľad vady ,fotografie sú token od skutočného .To, čo vidíte, čo máte dostať .

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - SOUNDLINE
  • Druh - gitara telo
  • Číslo Modelu - gitara
  • Pripojenie - Bolt-On
  • Konektor Typu - ŽIADNE
  • Righty alebo Lefty - Righty Strane
  • Reťazce - 6S
  • Tremolo&Mosty - Vlastné
  • Hmotnosť - 200g
  • farba - Šedá

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

1PC Živice Plastové Alto Sax Saxofón Silu Klarinet Reed Transparentné Woodwind Nástroj Diely Príslušenstvo dropshipping

€0.70 - €0.99
( popis: názov produktu: saxofón tŕstia materiál: živica farba: ako je znázornené veľkosť:ako je znázornené vhodné pre hudobné nástroje: alto saxofón balenie obsahuje: 1 * saxofón strnádka trstinová poznámka: )
Pridať do zoznamu prianí

Gitara Napájanie Prenosných Plne Izolované Napájacie Pedál Rada Napájanie Praktické Gitara Efekt Pedál Napájanie

€11.43 - €16.34
( 8 výstup pedál výkon je ideálnym riešením pre napájanie viacerých pedále súčasne.vyrobené z vysoko-kvalitných materiálov a sú vybavené izolácie steny obvody, tento kompaktný a multifunkčné napájanie funkcie 4-pásmový dc rozhranie s 9v100ma výkonu pre dosiahnutie )
Pridať do zoznamu prianí

14 Ks Lízatko Bicie Kladivo Palice Kolo Rainbow Kladivo Bicie Paličky Plastové dolné časti stehien pre Deti Dieťaťa Palička

€11.01 - €15.51
( použiteľné a praktické: vedúci lízatko bubon stick je prevažne vyrobená z pekné kvalita peny s materiálom na výtvarné spracovanie, mäkké a kolo; medzitým, dlho držať prijíma kvalitného pvc materiálu, hladké a bez zápachu, ktorý je opraviteľné a praktické )
Pridať do zoznamu prianí

TGD-1213A 13 Poznámky 12 Palcov Ocele Jazyk Nádrž Bicie súpravu Tlačidlo C, Jade Celadon

€89.43 - €190.29
( tgd-1213a 13 poznámky 12 palcov ocele jazyk nádrž bicie súpravu tlačidlo c, jade celadon )
Pridať do zoznamu prianí

20 Ks Kazoo Plastová Flauta Nástroj Deti Hračky Drumbľa Partner Kazoos Výkon Farebné Hudba

€6.88 - €13.77
( popis zvuk kazoo vyrobené ľudskou hučanie, s výraznou signál zosilnený zvuk z jeho membrána a rezonátor trubice.vhodné pre všetky veku, starých ľudí a deti sa môžu hrať.jeho znejúce princíp je pomerne jednoduchý a nevyžaduje príliš veľa odborných )
Pridať do zoznamu prianí

6Pcs String Ladenie Kolíkov Stroj Hlavy Prijímačov Pravej Ruke Elektrické Akustické Gitary Náhradné Diely

€3.63 - €11.00
( táto položka je sada 6 kusov semiclosed gitara ladenie kolíkov stroj hlavy, ktoré sú prijaté silné kovové s veľkou námahou a praktickosti.tieto karty sú ideálne pre poskytovanie strat, tele, alebo akékoľvek iné 6 v súlade elektrická gitara aktualizovaný vzhľad.kolíky )
Pridať do zoznamu prianí

Gitara Vybrať Box Prenosný ružové Drevo Gitara Vybrať Úložný Hudobné nástroje, Príslušenstvo pre Sláčikový Nástroj

€3.28 - €4.83
( číslo modelu: gitara vybrať úložný box drevený box vám pomôže skladovanie gitaru tipov. anti-korózne a odolnosť proti opotrebeniu. malé a lightweigth, ľahké prenášanie a skladovanie. najlepší darček pre gitaru milenca. lepidlo )
Pridať do zoznamu prianí

Francúzsky Roh Hudby List Clip Prenosné Hudobné List Klip Kovové Svorky na Držiteľ Hudobný Stojan Príslušenstvo

€7.73 - €9.30
( popis toto je skóre svorka materiálu, odolné na použitie, nie je ľahké poškodenie a deformovať.môžete poslať priateľom.to môže znížiť frekvenciu strane mohol počas výkonu. funkcie materiálov pre dlhú životnosť a praktickosti. farba: )
Pridať do zoznamu prianí

Stojan, Držiak, Rúrka 18 X 30.5 cm/7.1 X 12.0 v 1pcs 5 Nohu Stojan Kovové Nohy Čiernej Flauta Skladacia Prenosný, Trvanlivý

€8.59 - €17.17
( funkcia: 1. odnímateľný stojan s otočením skrutky môžu byť zložené do bell úst nástroja. 2. čierne plastové cítil, ktorý účinne znižuje nárazovú a trenie pri vnútornej steny nástroj kontakty stojan, a tiež hrá úlohu anti‑sklzu. 3. )
Pridať do zoznamu prianí

8 Kusov Drevených Gitara Vrátiť Line Gitara Dekorácie Vložkou DIY Gitarista Nástroj Drevená Gitara Dekorácie Náhradné Diely

€7.54 - €11.61
( funkcie: úplne nové a vysokej kvality. drevo gitara záväzné purfling pásy okraji gitara výbava vložkou skvelé pre gitaru maker alebo luthiers, nádherné remeselné dokonalá náhrada za gitaru, potrebujú 8 kusov purfling pásy najlepšie )
Pridať do zoznamu prianí

IRIN Etnický Štýl Keramiky Flauta Skladovanie Taška Vodotesný, Prenosný Portable Keramiky Flauta Kabelka Keramiky Flauta Príslušenstvo

€1.43 - €2.88
( charakteristické vlastnosti produktu tento produkt prijíma etnický štýl vzor dizajn, krásne a módne, vode a opotrebovaniu, prenosné a anti-kolízie pohodlné a priedušná zapadajú krivky vzhľad, jednoduchý a veľkorysý pohodlné popruhy a trvanlivé. charakteristické )
Pridať do zoznamu prianí

M MBAT Batoľatá Hudobné Hračky-Drevené Životného prostredia Dvakrát Tón Trubice Maracas Bicie Hudobné nástroje, Deti Darček S Stick

€3.76 - €7.52
( popis výrobku: 360-stupeň leštenie proces dosahuje jemnú na dotyk.je vyrobený z drevených materiálov a rukoväť a hlavne sú integrally tvoril. viac leštiacich procesov, bez farby, šetrné k životnému prostrediu a non-jedovaté, poľský hladký povrch )
Pridať do zoznamu prianí

10pcs Bass Drum Pazúr Háčik Kovový pre Bicie Časti, Perkusie Príslušenstvo Iiron

€2.60 - €4.73
( 10pcs striebro: popis: kovové bass drum pazúr háčik na bubon diely príslušenstvo. vyrobené zo železa, dostatočne silné, aby držte bubon na dlhú dobu. vhodné pre basy bicie. materiál: železo tabuľka veľkostí: šírka: )
Pridať do zoznamu prianí

LADE Saxofón Troch-Dimenzionální Pás Tkaniny Tube Hudobné Vnútorné Hala Čistiace utierky na Údržbu Handričkou

€5.18 - €7.97
( funkcie: absorpcie vody je veľmi dobrá.unikátny dizajn môže lepšie čistenie vody v potrubí. kovový prívesok na lano hlavy uľahčuje niť prechádza cez produkt: saxofón troch-dimenzionální handričkou materiál: mikrovláknovú handričku farba: )
Pridať do zoznamu prianí

3ks Cimbal krídlové Matice Náhrada Bubon Podložky, Kovové Podložky Spojka s Tesnením pre Cimbal Bubenícke Príslušenstvo

€0.97 - €1.54
( popis: 【professional tools] vyzýva: nutnosťou pre bicie účinkujúcich.štandardná veľkosť, vhodné pre väčšinu bicie súpravy. 【rýchla inštalácia] vyzýva: cimbal krídlové matice a kovové podložky ideálny pre rýchle a jednoduché vybratie )
Pridať do zoznamu prianí

Violončelo Starostlivosti Vlhkosť Zvlhčovač vzduchu Zvlhčovače pre Zvuk palice Nástroj Údržby Gumy Husle

€4.92 - €10.27
( popis táto položka je trvalé violončelo zvlhčovač vzduchu, ktorý chráni váš vzácny nástroj z zmenšuje, deformácie a trhliny v najsuchších a najťažších podmienok.uvoľňuje vlhkosť rovnomerne a pomaly sa vo svojom husle bez vlastne influent nástroja. funkcie -farba:biela -materiál:guma -veľkosť:33.00x1.50x1.50 )