0

Menu

Obývacia Izba Koberce Japonský Ľahký Farebný Dekor Koberce Moderné Spálne Posteli Koberec Hala Gauč Strane Podlahové Rohože 160x230cm Umývateľný

Shop: Bytový Textil
Obývacia Izba Koberce Japonský Ľahký Farebný Dekor Koberce Moderné Spálne Posteli Koberec Hala Gauč Strane Podlahové Rohože 160x230cm Umývateľný

Obývacia Izba Koberce Japonský Ľahký Farebný Dekor Koberce Moderné Spálne Posteli Koberec Hala Gauč Strane Podlahové Rohože 160x230cm Umývateľný

( 0 Recenzie )
€141.22 - €276.90
Kategória: Bytový Textil
Sku: e444768

Informácie o výrobku

Vlastná veľkosť:

Ak potrebujete prispôsobenie, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis vopred.Rôzne veľkosti, ktoré majú rôzne ceny.Potrebujete, aby sa za rozdiel v cene.Prosím, nie súkromne kúpiť vlastnú cenu, ktorá nezodpovedá veľkosti, ktorú potrebujete.Vezmite prosím na vedomie, že prispôsobený veľkosti nepodporujú vrátenia alebo výmeny!

Proces: tlačené koberec

Materiál: Polyester.

Zoznam: 1x koberec, dodávané podľa veľkosti a množstva ste si zakúpili.

Aby sa zabezpečilo, že veľkosť si kúpiť možno použiť, prosím, starostlivo zmerajte si dvere, alebo v chodbe pred nákupom, a potom vyberte veľkosť.Ďakujem.

Vedieť Skôr, Než Si Kúpiť! !

1. Problém chromatické aberration

Podrobné fotografie výrobkov sú prevzaté od profesionálnych fotografov, a post-úpravy by mali byť v súlade, ako je to možné s skutočného produktu.Avšak, vzhľadom na osvetlenie, zobrazenie odchýlky a osobné pochopenie farby, môže byť určitý farebný rozdiel medzi skutočnou objektu a fotografie.Farba rozdiel nie je product quality problém.

2. Zaniknúť problém

Vzhľadom na veľké rozmery koberca, koľajových to spôsobí logistiky nepodarí poslať do vašej krajiny hladko.Na dosiahnutie svojho cieľa bezpečne a hladko, musíme zložiť obale.Tam bude nevyhnutne záhyby a vrásky nie sú problém s kvalitou.Vrásky zmiznú v priebehu času, a môžu byť dokonca žehliť von.Dúfam, že sa vám môže porozumieť.

3. Problém s koberec vzor

Vzhľadom na tlač proces, ktorý sa používa v koberec, vzor koberec bude upravená podľa veľkosti ste si zakúpili.Vzor obrázok môže byť komprimované a pretiahol bez ovplyvnenia jeho kvality a vaše použitie.Skutočný vzor majú prednosť.

Vzhľadom na ručné meranie, prosím, dovoľte 0-3 cm, pre veľkosť chyba.

4. Zápach problémy,

Novo prijaté koberec môže mať zápach z dôvodu dlhodobej prepravu.To nie je kvalita problém.Prosím, dajte ho do vetrané miesto na pár dní, a zápach zmizne.

5. Čo v prípade, ak nie je vhodná veľkosť?

Prispôsobený veľkosti a koberec štýly sú podporované.Môžete obráťte sa na obchod, služby zákazníkom poskytnúť rozmer alebo vzor, a my vám najnižšiu zľavnenú cenu.

Ak si zakúpite na mieru cena bez povolenia, tovar nebude dodaný.Pre prispôsobenie, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis vopred.Rôzne veľkosti, ktoré majú rôzne ceny.Potrebujete doplniť rozdiel v cene.

Vitajte prispôsobiť! !Vlastné výrobky sú nevratné a non-vymeniteľné raz zaplatené.

Ďakujem za trpezlivosť pri čítaní týchto pokynov, ak sa vám tento koberec a tešíme sa na vaše objednávky, budem loď je na vás, akonáhle je to možné.

Rozhodné miesto: obývacia izba, spálňa, pracovňa, jedáleň, kúpeľňa, balkón, detská izba, vstupné dvere, detské mat, obchodné priestory, chodby, atď.

O službu a po predaji:

Kliknite na tlačidlo Sledovať v obchode.Stal nasledovník obchod sa dostať ton kupóny a rôznych akciách.

Spätná väzba je veľmi dôležitá, a žiadame vás, aby ste nás kontaktovali bezprostredne pred tým, než nás neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu tak, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

Úprimne dúfam, môžete nám päťhviezdičkové hodnotenie.Budeme sa snažiť zlepšiť kvalitu našich výrobkov a služieb.Ak máte akékoľvek otázky, môžete chatovať s nami, alebo zanechať správu on-line, budeme riešiť problém, až kým nebudete spokojní s našimi službami a produktami.

  • Použitie - Domov, HOTEL, spálňa, Dekoratívne
  • Tvar - Obdĺžnik
  • Miesto - Obývacia Izba
  • Materiál - Polyester
  • Umývanie Štýl - Ručné Umývanie, Mechanické Umývanie
  • Štýl - Moderný Štýl
  • Vzor Typ - Geometrické
  • Technics - Stroj Vyrobený
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

3ks Nastaviť Jarné, Letné a Nové Kartáčovaný Posteľ Sukne Posteľ Kryt Simmons Posteľ Kryt Chránič na posteľ list Set

€29.78 - €39.71
( veľkosť produktu: 120*200 cm/47x78.7inches 150*200 cm/59x78.7inches 180*200 cm/70.8x78.7 palcov 180x220cm/70.8x86.6inches 200*230 cm/78.7x86.6inches zoznam balíkov: 3 ks set= kus plechu a pár obliečky na vankúše veľkosť )
Pridať do zoznamu prianí

Japonský Žakárové Stôl Runner Jedálenský Stôl Dekor Výšivky Stolové Prestieranie Luxusných Domov Strán CoffeeTable Doplnky, Dekorácie

€17.12 - €24.81
( modname=ckeditor tabuľka príznak tkanina: polyester žakárové pretože obrusy sú všetky rez manuálne,občas, tam je chyba 1-2cm.ak veľkosť je vysoká, prosím, buďte opatrní obrus veľkosť odporúčania: obrusy sme všeobecne sa odporúča, ovisnuté )
Pridať do zoznamu prianí

Idylické Wildflower Opustí Stôl Runner Svadobné Dekor Obrus Dovolenku Stranou Domov Jedálenský Stôl Dekorácie

€16.51 - €23.59
( poznámka: sme podporu prispôsobené dizajnu.ak máte akúkoľvek potrebu, prosím, neváhajte ma kontaktovať. stôl runner a tabuľka mat sú samostatné, nie obleku. -o materiáli 1) pokuty plavidlá, textílie, jednej vrstvy konečná, vyššia hustota, )
Pridať do zoznamu prianí

Telefónne Búdky Deka Prehoz Cez Posteľ, Na Posteli Kawaii Prikrývky Na Posteľ Detská Deka

€19.02 - €27.16
( dizajn poznámky full-šírka tlače, jednostranný tlač materiál popis vyrobené z anti-obaľovanie flanelové, viac pohodlné a teplé. vlastnosti výrobku nie absorbovať vlhkosť.ľahký, odolný, a môže byť zložený kompaktne.super )
Pridať do zoznamu prianí

Slobodné Murárstvo Vaňa Mat Nikdy Nepodceňujte Silu Človeka, Rohožky Kuchyňa Koberec Vonkajšie Koberec Domova

€3.27 - €7.77
( vitajte na med domov-v obchode! ak máte akékoľvek otázky alebo špeciálne požiadavky, prosím, neváhajte nás kontaktovať. podporujeme exkluzívne možnosti prispôsobenia, takže môžete nám poslať váš obľúbený vzor a rohože mieru pre vás! veľkosť: )
Pridať do zoznamu prianí

Pribrala Bavlnená posteľná Bielizeň Tri Farby Zodpovedajúce Žakárové Blackout Závesy pre Spálne francúzsky Balkón Vysoké Okno Prispôsobenie

€47.55 - €70.96
( tipy: package zahrnuté: 1 ks x záves alebo 1 kus x tylu 1.cena je za 1 kus opony alebo tyl.opona a tylu sa predávajú oddelene. (nie je zahrnuté:strapec/tieback/korálky. ) 2.veľkosť:w--znamená, šírka, l--znamená dĺžku. (bez )
Pridať do zoznamu prianí

Kvet Indickej Bohemia Nepremokavé Obrus Svadobné Party Obdĺžnikový Obrus Dovolenku Dekor Tabuľka Kryt

€60.42 - €100.70
( vitajte v našom obchode popis výrobku: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné materiál: obrus materiál: bavlna bielizeň tabuľka mat materiál: bavlna bielizeň vlastnosti: odolná voči vode a olejom-dôkaz používa: vianočný )
Pridať do zoznamu prianí

Obývacia Izba Veľký Plyšový Koberec Biele Koberce Dekorácie Pre Deti na izbe Non-slip Mat Chlpaté Chlpaté Dievča Spálňa Posteli Rohože

€39.52 - €41.61
( [funkcie] : tento model je hrubé a husté koberce, ktoré nie je ľahké zbaviť, ale nezmizne, vlasy sú mäkké, trvanlivé, nečistotami-odolná a ľahko sa starať o. [vysoká kvalita a nízka cena] : chrbát tento model je vyrobený z umelý semiš, ktorý robí )
Pridať do zoznamu prianí

Stoner Burín Konope, Marihuana Námestie Obliečka Na Vankúš Polyester Bielizeň Velvet Tvorivé Zip Dekor Posteľ Vankúš

€6.51
( tkaniny:luxusný, bielizeň alebo zamat mäkké a odolné bez výplne/vložiť skryté zip otvorenie pre čistý vzhľad a ľahkú starostlivosť full-farebné d ouble-stranný rovnaký dizajn tlačených pre vás, keď ste objednávku ak )
Pridať do zoznamu prianí

Malá Sedmokráska Kvet Vankúš Plyšové Hračky Vankúš Sofa Okno Vankúš Detí Darček Hračky

€5.38 - €9.12
( funkcie: mäkké a pohodlné: nové a vylepšené 100% pearl bavlnené vlákna výplň poskytuje pohodlný a dokonca pocit. trvanlivé: špeciálne ošetrené textílie drží prvkov stabilné. dlhodobé užívanie: dobrý rebound, pohodlné a priedušná, )
Pridať do zoznamu prianí

Jahoda Zlodej Ultra-Soft Micro Fleece Deka

€12.15 - €23.83
( dizajn description-- celú šírku tlač, jednu stranu tlač materiál popis--vyrobené z anti obaľovanie flanelové, to je viac pohodlné a teplé. produkt výkon-- ľahký, odolný, kompaktný zložiť.super mäkká, s vynikajúcou strane pocit.úplne odolný )
Pridať do zoznamu prianí

Ocean Štýl Vankúše Prípadoch Domov Morských Dekorácie Conch Obliečok Streak Vankúše Dekor Bielizeň Vlastná Izba Vankúš

€3.40 - €5.68
( názov položky : vankúš,obliečky na vankúš balenie zoznam : 1/pc vankúš(len kryty) materical : bielizeň materical farba : béžová(nie biele) tlač : vankúš je jednostranná tlač, chrbát je pevný farba (ak potrebujete obojstrannú )