0

Menu

1 KS 4/4 Zelená Santalového dreva Čistý Horsetail Luk Vyrezávané Plus Silver Line Ovčej Ruky Zvyšok Čela

Shop: Hudobné Nástroje
1 KS 4/4 Zelená Santalového dreva Čistý Horsetail Luk Vyrezávané Plus Silver Line Ovčej Ruky Zvyšok Čela

1 KS 4/4 Zelená Santalového dreva Čistý Horsetail Luk Vyrezávané Plus Silver Line Ovčej Ruky Zvyšok Čela

( 0 Recenzie )
€34.90 - €45.92
Kategória: Hudobné Nástroje
Sku: e390805

Informácie o výrobku

Podpora dropshipping a wholesaling.

100% Originál a s zadarmo po-predaj záruky.Produkt: QA-21 Husle Luk 4/4 Zelená Santalového dreva Čistý Horsetail Vyrezávané Plus Silver Line Ovčej Ruky Zvyšok Čela

Veľkosť: 74.5 x 2.7 x 1,4 cm

Rozsah použitia: husle

Materiál: luk materiál: zelená santalové drevo

Luk vlasy materiál: pure copu

Materiál copu knižnice: eben vyrezávané farebné škrupiny

Vinutí: kladný vodič strieborného drôtu

Gumy: ovčej

Farba: tmavo hnedá

Funkcia úvod: QA-21 husle luk 4/4 zelená santalového dreva, čisto horsetail eben, a striebra hodváb ovčej ruky zvyšok čela, profesionálne husle lúk, dobrú pružnosť, nie je ľahké nedeformujte, nie ľahko ohýbať do strán, zlepšiť kvalitu zvuku, vhodný pre profesionálnu prax hrať

Obsah Balenia:

1 x luk

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

O Nás

Ponúkame dobrý produkt s najlepším cenu,podporujeme Veľkoobchod/Drop Shipping, Aby

1. Pre Drop Shipping objednávky, prosím, poznámku"dropshipping objednávku", budeme uprednostňovať to.

2. Pre Veľkoobchod/Drop Shipping objednávky, ak máte nejaké nápady o cene alebo balíka,kontaktujte nás vopred,dáme vám najlepšie služby na uspokojenie vašich požiadaviek.

O Platbu

Ak sa stretnete s akýmkoľvek problémom, pri spôsobe platby, prosím, kontaktujte Ekoobjektiv.sk Centrum Zákazníckych Služieb požiadať o pomoc:

O Zásielky,

1.Budeme posielať objednávky ASAP do 2-5 dní(okrem víkendov a štátnych sviatkov) akonáhle sa vaša platba je normálne ukončené.

2.Prosím, napíšte svoju kompletnú adresu dodania s správne telefónne číslo a psč, najmä Ruska a Bieloruska kupujúcich, potvrďte prosím vaše celé meno.

3.Prosím, všimnite si, že nebudeme zodpovední za ciel.Prosím, colné odbavenie sami.

4.Ponúkame oboch post poštovné a vyjadriť shippings.Pre väčšinu krajín, post doprava trvá cca 25-35 pracovných dní a dlhšie, niektoré krajiny ako Brazília, Peru.

Expresná doprava zahŕňať DHL, EMS, Ekoobjektiv.sk Premium Poštovné a Špeciálnych druhov ako Aramex.To trvá asi 7 dní.(Bude odkladu ak vaša krajina splniť nejaký problém,Pracovník štrajk,počasie, problém a pod.)

O Po-predajný Servis

Sme spoľahlivý predajca a máme profesionálny po-predajný servis pre všetky naše zvyky.Ak existuje akékoľvek otázky o objednávke,prosím kontaktujte nás vopred ,my budeme vždy tu, kým vám radi odpoveď.

O Spätnú Väzbu

1. Pozrite si prosím balíček a položka keď si pozorne, a uistite sa, že tam nie je žiadny problém.

2. Ak máte akýkoľvek problém, alebo nie sú úplne spokojní so svojím balík,prosím, nenechajte sa neváhajte na nás obrátiť najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.Budeme vyriešiť problém uspokojiť vás.

3. Ak nie je žiadny problém, prosím, zanechajte nám 5 star pozitívnu spätnú väzbu.

Vaše potvrdenie je našou najväčšou motiváciou ! ! !

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

5X Nastaviť Jazzmaster Štýl Gitara Most DIY Typ Gitary Tremolo Gitarové Príslušenstvo

€76.09 - €97.54
( rozsah použitia: vhodné elektrické gitary v rozsahu veľkosti. veľkosť:91.5x98.2 mm materiál:kov farba:strieborná obsah balenia: 5 x tremolo most 30 x skrutky 5 x tremolo stick len vyššie obsah balenia, ostatné )
Pridať do zoznamu prianí

8 palcový Deti Bicie súpravu Drevená Hračka Bubon na Koncert Strany Hudobný Nástroj

€4.03 - €6.82
( popis: 【odolný materiál] vyzýva: detský bubon hračka je vyrobená z dreva, materiálu, povrch hladký, nie nedeformujte, poskytovanie odolná konštrukcia, ktorá vám pekný pomocou skúsenosti s dôverou. 【obojstranný] vyzýva: navrhnutý ako obojstranná )
Pridať do zoznamu prianí

2 Ks Gitara String Vypnúť Oneskorenie Gitara Zábaly Gitara String Kryt Nastaviteľné Pásky Na Gitaru Stlmiť

€4.45 - €6.85
( 2 ks gitara string vypnúť oneskorenie gitara zábaly gitara string kryt nastaviteľné pásky na gitaru stlmiť vyrobené z mäkkého bavlneného materiálu, bez poškodenia vášho gitarové struny.môžete nastaviť popruh na doladenie svojich oneskorenie tlak na oslabenie )
Pridať do zoznamu prianí

Kovový Háčik Saxofón Popruh na Krk pre Saxophones Flannelette Sax Krk Predĺžil Saxofón Ramenný Popruh

€6.71 - €16.79
( popis je to pohodlné a praktické saxofón popruh vyrobený z materiálu, ktorý je bezpečnejšie a trvácnejšie, a môže slúžiť vás na dlhú dobu, bez toho, aby ľahko poškodiť.primerané dizajn je mať dobrý nosné a pevný efekt, ktorý môže priniesť uľahčenie )
Pridať do zoznamu prianí

37-key Úst Orgán Vzduchu Klavíra Prenosné strunový Nástroj Kompletnú Sadu Príslušenstva pre Začínajúcich Profesionálnych Hráčov

€26.42 - €52.83
( funkcie: 【nádherné remeselné] vyzýva: tento 37-key melodica je vytvorený so starostlivou pozornosťou k detailu, zabezpečenie vysokej kvality nástroj, ktorý vytvára krásne, jasný zvuk.jemné remeselné je evidentný v každom aspekte melodica , z presné zarovnanie )
Pridať do zoznamu prianí

Pozauna Stlmiť Hudbu Nástroj Rovno Tenor Šál Tlmič Plastu Abs Zariadenia

€5.52 - €11.04
( popis ak ste pozauna prehrávač, potom vám nesmie chýbať naše t rombone stlmiť .vyrobené z abs materiálu, je a trvanlivé.môžete ľahko nainštalovať na t rombone , ktoré má určitú muffling účinok.môžete si zaslúžia mať jeden. funkcie - )
Pridať do zoznamu prianí

2 uzavreté elektrická gitara upevňujúce kryt kovovým plášťom s tonerom

€6.68 - €13.38
( o produkte: 1. humbucking pickup kryt 2. materiál: nikel 3. povrch je pokovované, sú povrch, odolný proti opotrebeniu a trvanlivé 4. vonkajšie rozmery 70mmx 39 mm x19mm (2-3/4 x1-1/2 x3/4 palca) 5. krk je 49.2 mm pól medzery, ktorá )
Pridať do zoznamu prianí

Klarinet Saxofón Čistiaca Handrička na Hudobné nástroje, Časti, súčasti pre Rúrka vo Vnútri Čistí

€2.70 - €5.39
( funkcie: ootdty úplne nové a vysokej kvality saxofón čistenie handričkou je vyrobený z umelý semiš-materiály, bezpečný, bez zápachu, bez nuly na saxofón. saxofón handričkou sú použiteľné pre rôzne typy dychové nástroje.to vám )
Pridať do zoznamu prianí

Nastaviť Oceľového Jadra E A D G Husľové Struny pre Plnej Veľkosti 4/4

€0.84 - €1.92
( úplne nové a vysokej kvality jednoduché použitie, silné oceľové jadro, striebro rany, guľkové ukončenie špeciálne vyrobené pre 4/4 husle farba:ako je znázornené materiál: oceľ core + strieborné obsah balenia: 1 x e string 1 x reťazec 1 x d string 1 x g reťazec 4 )
Pridať do zoznamu prianí

4 ks Popruh na Gitaru Tlačidlá Zablokovať Konci Kolíky Pásik Lock w/Skrutky Gitara Uzamykacie Kolíky Konci Kolíky pomocou Skrutiek a Kovanie Dropshipping

€4.43 - €8.04
( vlastnosti: ● materiál: železo ● farba: silver,gold,black ● vhodný pre väčšinu druhov gitara ● jednoduchá inštalácia pohodlné používanie ● každý gitara potrebuje dva popruh zámky balenie obsahuje: ● 4 * popruh )
Pridať do zoznamu prianí

Gitara Steny Hák Stojan, Držiak pre Vybrať Mount Namontované Háčiky Drumbľa Ramienka Rímsu Husle

€5.44 - €10.87
( popis gitara vešiak je vyrobený z poistného a odolného materiálu pre náročné použitie, skvelé pre drží gitaru stably a bezpečne.jednoduché a vhodné na inštaláciu na stenu.s jednoduchou štruktúrou dizajn, to je veľmi jednoduché a pohodlné použitie.skvelý )
Pridať do zoznamu prianí

Pre Gibson Les Paul Standard & Vlastný Štýl Gitara 1pcs Čierna Biela a Pearl Voĺby pre tento 3 Vrstvou Gitara Pickguard

€1.09 - €1.63
( funkcie: * úplne nové a vysokej kvality. *tu máme vynikajúci výber gitara pickguards na tele gitary. *vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, odolné na použitie. *tieto pickguards sú ideálne, ak pracujete na gitaru projekt alebo chcete )
Pridať do zoznamu prianí

1~5 KS KOCKA Multifunkčné Akustická Gitara Efekt Pedál Bezdrôtové Prehrávanie Hudby Telefón Nahrávanie Audio Rozhranie DETSKÁ KOCKA

€17.82 - €25.10
( 1~5 ks kocka multifunkčné akustická gitara efekt pedál bezdrôtové prehrávanie hudby telefón nahrávanie audio rozhranie detská kocka popis: všeobecné účel chladnička s shockproof, tichý a zdvihol vankúš pre práčka optimálny materiál, )
Pridať do zoznamu prianí

Vysoko Kvalitné Kovové Gitara Capo Klip Ladenie Svorky Pre Akustické Klasická Elektrická Gitara Drumbľa Univerzálny Capo Rýchlu Zmenu Klip

€1.88 - €2.70
( špecifikácia: akustické/elektrická gitara capo pre radiálne hmatník nástrojov klasická gitara capo pre ploché hmatníkom nástrojov materiál: kov veľkosť: 2.76*2.17 v/7.0*5,5 cm farba: ako na obrázku) účel: zmena výšky )
Pridať do zoznamu prianí

4Pin XLR 3,5 MM Lavalier Klope Mikrofón Hudobné Nástroje Elektrický Nástroj Diely Pre Sennheiser Pre Bezdrôtové Čierna

€5.30 - €10.60
( produkty displej --> produktov description --> funkcie: *úplne nové a vysokej kvality. *vyrobené z vysoko kvalitného materiálu pre trvalé používanie. *tento lavalier klope mic je kompaktný, miniatúrne, kvalita vysielania lavalier mikrofón. *odnímateľný )
Pridať do zoznamu prianí

SLADE Nové 39 Palcový Elektrická Gitara Rosewood Fingerboards Elektrické Gitary, Zosilňovače 6 Reťazce, 22 Pražcov ST Elektrickú Gitaru Nastaviť

€92.63 - €231.56
( slade nové 39 palcový elektrická gitara 6 reťazce, 22 pražcov st elektrickú gitaru nastaviť rosewood fingerboards elektrické gitary, zosilňovače funkcie: slade nový st série 22 pražec elektrická gitara 1.3 single-coil snímače, prehľadný )
Pridať do zoznamu prianí

Triple Ocarina Keramiku, 12 Otvorov Ocarinas Hudobné Nástroje Legenda Ocarina Flauta Profesionálne Hudobné Prístroje Príslušenstvo

€67.14 - €139.88
( [materiál]: keramické [plavidlá]: tlejúci štýl [tonalita]: alto c tlačidlo ac [zvukový rozsah]:dvadsať tóny (basy la do výšok dvoch bodov sol) [size]:19cmx12.5cmx5cm [funkcie]: hlasitá a jednoduché výslovnosť )
Pridať do zoznamu prianí

583F Vinyl Stereo Gramofón, Keramické Vyzdvihnutie Kazety Stylus Phonographs Dodanie

€1.21 - €1.93
( popis: ootdty úplne nové a vysokej kvality funkcie: vysoká kvalita plastu, odolného, trvanlivého, nosiť-odolať. malé príslušenstvo, ale s vynikajúce spracovanie. ekonomické a odolná, ľahká inštalácia. aby )