0

Menu

Textúra Mat Black Gaming Mouse Pad Biela Mat na Pc Koberec Notebook Pad Hráč Klávesnice Stôl Mat Office Príslušenstvo Mousepad Xxl

Shop: Periférnych Zariadení
Textúra Mat Black Gaming Mouse Pad Biela Mat na Pc Koberec Notebook Pad Hráč Klávesnice Stôl Mat Office Príslušenstvo Mousepad Xxl

Textúra Mat Black Gaming Mouse Pad Biela Mat na Pc Koberec Notebook Pad Hráč Klávesnice Stôl Mat Office Príslušenstvo Mousepad Xxl

( 0 Recenzie )
€13.67 - €20.11
Sku: e3008

Informácie o výrobku

Popis Výrobku:

Obrázok prispôsobenie-Ak chcete tlačiť vaše obľúbené obrázky, prosím, povedať, zákaznícky servis, ponúkame osobné prispôsobenie akejkoľvek veľkosti.

Čo by ste mali vedieť pred nákupom:

Počas výrobného procesu, obrázky budú komprimované podľa veľkosti ste si zakúpili.Ak potrebujete orezať obrázky pre tlač, informujte, prosím, zákaznícky servis

Šité okraje-naše podložka pod myš používa farebné šité okraje, takže nebudete mať žiadne nepríjemné a opotrebeniu pri hraní hier.Návrh na našich podložka pod myš je vytlačené na hornej časti stitched okraj tak, že dizajn môže byť zobrazená hladko na okraj bez prerušenia, alebo náterom.(Ak chcete, aby ostatné farby steh na hrany, ako je napríklad čierna.Prosím, povedzte zákaznícky servis)

Podložka pod myš materiál-vybrali sme zmes polyesteru fabric, že nie je príliš rýchlo alebo príliš pomaly.To je práve a poskytuje plynulé, centrálne riadená glide.

Farba-snažíme sa poskytnúť čo najviac farebné výtlačky.Používame 6 farieb pre tlač, zatiaľ čo väčšina konkurentov použitie 4 farby, a používame patentovanú zmes CMYK a neónové farby vytvoriť čo najširší farebný gamut.

Tlač procesu-Naše podložka pod myš je vytlačený a vyrobené s pomocou horúcej stlačením a sublimačná, ktoré je procesom premeny hmoty na plyny.Vysoká teplota tlač zmení farbu na plyn a dlhopisy s hladkým polyester materiálu, ktorý tvorí vrchol podložka pod myš, takže nemusíte mať strach o návrhu odlúpnutie alebo vyblednutiu.

Podložka pod myš s rozmermi-v spodnej časti myši podložka je vyrobená z gumy, ktorá sa bude zväčšovať a zmenšovať, keď vykurovaný stroj počas výrobného procesu.Zvyčajne používame koľajových balenie.Po diaľkovú prepravu, veľkosť odchýlka 0,5-3 cm, čo je normálny jav.

Podložka pod myš vôňa-Po podložka pod myš je vykurovaný stroj počas výrobného procesu, budeme pack je hneď za rýchle dodanie.To bude nevyhnutne obchode gumený vôňa, ktorá je neškodný pre ľudské telo.Prosím, neváhajte ho použiť.Môžete ho v dobre vetranom mieste, vôňa zmizne čoskoro.

  • Materiál - Gumené
  • Veľkosť 5 - 900x300mmm
  • Funkcia 6 - Podpora bez návratu( časť krajiny)
  • Funkcia 1 - nepremokavé
  • Funkcia 5 - Podpora Wholesales
  • Veľkosť 4 - 900x400mm
  • Číslo Modelu - podložka pod myš xxl
  • veľkosť 9 - 220x180mm
  • Funkcia 2 - Antibakteriálne
  • Veľkosť 6 - 800x300mm
  • Veľkosť 3 - 800x400mm
  • Veľkosť 8 - 600x300mm
  • Funkcia 3 - 100% Polyester
  • Funkcia 4 - Podpora priamej dodávky
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Package - Áno
  • Štýl - Radiačná Ochrana, Protišmyková Podložka
  • Veľkosť 7 - 700x300mm
  • Názov Značky - NRNL

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Honkai Star Železničnej Jingliu Mousepad Úrad Veľké Malé Myši, PC, Počítačové Hry Klávesnica Gumová protišmyková Myší Mat

€3.49
( vážení zákazníci ,vitajte v mojom obchode, ktorý je vlastný produkt prosím, postupujte podľa mojich krokov na čítanie ako objednať? odpoveď: dobrý deň, 1: vyberte si veľkosť, ktorú potrebujete v atribúte prvý 2: potom vyberte )
Pridať do zoznamu prianí

Multi-layer Pevný Držiak 3,5 Palcový Pevný Disk Bay Notebook/Laptop Držiak SSD

€5.33 - €10.66
( funkcie: ootdty úplne nové a vysokej kvality upgrade počítača skladovacie kapacity s naše vysoko kvalitné kovové pevného upevnenie na stenu! tento držiak je špeciálne navrhnutý tak, aby sa zmestili 12cm ventilátor slot, umožní vám )
Pridať do zoznamu prianí

Základná doska 9Pin USB Hlavičke 2 Male Karty Adaptéra USB2.0 9Pin Na Dual 9Pin Konektor Splitter

€3.81 - €6.16
( základná doska 9pin usb hlavičke 2 male karty adaptéra usb2.0 9pin na dual 9pin konektor splitter funkcie:rozdelené 9-pin port, dve 9-pin porty. muž 1-2 ženy. dĺžka kábla je cca 30 cm. špecifikácia: farba:modrá materiál:metal )
Pridať do zoznamu prianí

Waveshare 4.2 Palec E-Ink Displej Modul pre Raspberry Pi 4 B E-Papier Modul

€32.62 - €45.95
( 1.žiadne podsvietenie, udržuje zobrazenia posledný obsah na dlhú dobu, aj keď výkon dole. 2.ultra nízka spotreba energie, v podstate moc sa vyžaduje len pre osvieženie. 3.spi interface, pre spojenie s radičom dosky ako pre raspberry pi/pc/nucleo, atď. 4.palubné napätie )
Pridať do zoznamu prianí

ESP32S2 2,4 Palca 240 x 320 Displej Rozvoj Palube Bezdrôtový Wifi Vývoj Doska USB Počítača Sub Obrazovke Modul

€14.44 - €18.75
( funkcie: 1. na esp32s2 displej vývoj doska používa espressif esp32-s2fh4 čip.na esp32-s2 série čip je vybavený xtensa 32-bitové lx7 single-core procesor s frekvenciou až 240mhz. 2. esp32-s2fh4 prichádza s 320 kb sram, 128 kb rom, a 4mb on-chip flash.táto séria čipy )
Pridať do zoznamu prianí

Pre SuperMicro-AOM-TPM-9670V-S Zvislý TPM 2.0 9-Pin

€19.95 - €35.63
( tcg 2.0 kompatibilný trusted platform module (tpm) v súlade embedded software eeprom pre tcg firmvéru, doplnkov a pre užívateľské dáta a kľúče hardvérový akcelerátor pre sha-1 a sha-256 random number generator (rng) stretnutie )
Pridať do zoznamu prianí

Fellowes zápästie zvyšok 9112301/ 25.4x87.7x123.8 mm

€14.69
( farba: čierny kryt: polyuretán zdravia-v ergonomické kanálov: none produktu rozmery (výška x šírka x hĺbka) v cm: 2.54x12.38x8.73 druh materiálu: gél na ochranu anti-baktérií microban®: žiadny zápästie zvyšok: gél crystal )
Pridať do zoznamu prianí

Šnúrový Hernej Myši 3600 DPI Nastaviteľné RGB Podsvietenie Režimy Ergonomický Ľahký D5QC

€3.54 - €4.60
( funkcie: ootdty úplne nové a vysokej kvality podsvietenia režimy rgb gaming mouse poskytuje herné prostredie pre myši na accentuates vaše herné nastaviteľné 3600dpi herné triedy snímačov reaguje presne pohyby, najlepšie herné a dizajn )
Pridať do zoznamu prianí

Podložka Pod Myš Azur Lane Gaming Mousepad Hráč Zamykanie Okraji Počítač Mouse Mat Anime Gumy Stôl Mat Veľká Klávesnica Rohože Hra Koberec

€23.90 - €47.79
( podložka pod myš azur lane gaming mousepad hráč zamykanie okraji počítač mouse mat anime gumy stôl mat veľká klávesnica rohože hra koberec funkcie: * odolné šité okraje : táto podložka pod myš má jemné hrany, ktoré môžu zabrániť nosenie.zabezpečiť )
Pridať do zoznamu prianí

Delux M618 BU Ergonomické Vertikálne Myši 6 Tlačidiel 800/1200/1600 DPI Optické Pravej Myši s Zápästí mat Pre PC, Notebook

€38.22
( delux m618 bu ergonomické vertikálne myši 6 tlačidiel 800/1200/1600 dpi optické pravej myši s zápästí mat pre pc, notebook popis: myš veľkosť: potkan (≥120 mm) spojenie s počítačom: bezdrôtovej/drôtovej použiteľné modely: notebook optické )
Pridať do zoznamu prianí

Digitálneho na Analógový 5.1 Kanálový Stereo Audio Converter, Optický SPDIF Koaxiálny AUX 3,5 mm Zvukový Dekodér Zosilňovač-EU Plug

€21.21 - €35.35
( dts/ac3 pc audio dekodér je široko použitý na dekódovanie audio a video prehrávač audio výstup zdrojový kód v počítači, notebook, ps3, xbox360, hd prehrávač, hd set-top box, dm500/dm800, modré svetlo, dvd, hd-cd, atď.a obnoviť dts/ dolby sound field.preto sú )
Pridať do zoznamu prianí

2-V-1, USB, Bluetooth Audio Vysielač, Prijímač, Adaptér, HiFi Bezdrôtové Audio Adaptér 3,5 mm AUX Kábel pre TV, PC, Auto

€2.37 - €4.08
( 1.to môže byť použitý v takmer všetky digitálne produkty s audio input / output (3.5 mm stereo jack pre domáce a auto audio systém),stačí len pripojiť audio output / input port.usb bluetooth adaptér môže poskytnúť bezdrôtové spojenia medzi vaším telefónom )
Pridať do zoznamu prianí

1Pc Myši Zápästie Zvyšok Mäkké Vysoko Elastická Úľavu od Bolesti Zápästia Podporu Pad Prenosný Notebook Mouse Zápästie Vankúš Príslušenstvo k Počítačom

€2.78 - €4.35
( funkcie: dostanete myš zápästie zvyšok, ktorý sa používa na zníženie únavu a nepohodlie, ktoré je spôsobené použitím myši na dlhý čas a zlepšiť pohodlie. vyrobené z prémiovej zamatu textílie materiál, ktorý zabezpečuje optimálne čalúnenia )
Pridať do zoznamu prianí

Bezdrôtová Myš RGB Nabíjateľná Myší Bezdrôtový Počítač Mause LED Podsvietený Ergonomic Gaming Mouse na Notebook PC

€4.46 - €7.45
( bezdrôtová myš rgb nabíjateľná myší bezdrôtový počítač mause led podsvietený ergonomic gaming mouse na notebook pc popis: pracovný režim: 2,4 ghz + 5.1 kapacita batérie: 500mah kľúč: 4 kľúče dpl hodnota: 800-1200-1600 napájanie )
Pridať do zoznamu prianí

Gawr Gura Herné Podložka pod Myš RGB Hololive Hráč Počítač ROG Mousepad RGB Podsvietenie Mause Pad Veľký Stôl, LED Klávesnice, Myši Mat

€19.05 - €39.69
( 1. o vôňa mouse pad: milí kupujúci, v snahe získať produkt ihneď, ako je to možné, po zahriatí na stroj počas výrobného procesu, gumy a atrament bude balení.to bude uchovávať niektoré gumy zápach, ale prosím vás ubezpečiť, že ak umiestnite na dobre )
Pridať do zoznamu prianí

Tiene Die Dvakrát Hot Gumová Myš Odolné Ploche Mousepad Veľkosť pre veľké Okraji Zamykanie Hry Klávesnice Pad

€12.73 - €18.72
( 😈 vážení zákazníci , vitajte v mojom obchode , ktorý je vlastný produkt ako objednať? 1: vyberte si veľkosť, ktorú potrebujete v atribúte prvý 2: potom vyberte číslo, ktoré potrebujete 3: vyberte spôsob dopravy 4: )
Pridať do zoznamu prianí

Genshin Dizajn, Podsvietenie Gaming Mousepad Stôl, Koberec RGB Hráč Mousepads Podložka pod Myš s LED protišmykovým Gumovým Myši, Podložky, Klávesnice Mat

€26.63 - €33.29
( rgb gaming mouse pad upozornenie: vyššie uvedené obrázky neobsahujú všetky naše podložka pod myš.máme tisíce rôznych vzorov.kontaktujte nás, ak sa vám nepodarí nájsť ten, ktorý sa vám páči. 1. existujú rôzne dopravy výber.ekoobjektiv.sk )
Pridať do zoznamu prianí

Roztomilý Palec Keycap Mäkké Silikónové+PC OME Výška Simulované Strane Pocit CrossAxis Tlačidlo Spp pre ESC

€3.26 - €6.53
( funkcie: zvyšuje váš herný zážitok s roztomilý gumy top tlačidlo spp!jeho jedinečný palec tvar dodáva dotyk osobnosti na klávesnici, takže je ľahké nájsť a stlačte tlačidlo počas intenzívne hrateľnosť. remeselnícky withprecision pomocou )