0

Menu

Zásobník Ochranného Plechu Drip Chrániče Príslušenstvo Presvecovanie Sviečky Ochrany

Shop: Home Decor
Zásobník Ochranného Plechu Drip Chrániče Príslušenstvo Presvecovanie Sviečky Ochrany

Zásobník Ochranného Plechu Drip Chrániče Príslušenstvo Presvecovanie Sviečky Ochrany

( 0 Recenzie )
€3.69 - €7.85
Kategória: Home Decor
Sku: e282840

Informácie o výrobku

Popis

To sú niektoré sviečky drip chrániče, ktoré sú vyrobené z poistného aluminized papier materiál, veľmi praktické a užitočné.Žiadne ďalšie odkvapkávanie vosku na nábytok, dlážky, ruky alebo odev.Tieto sviečky chrániče udrží vaše ruky bezpečné z vosku horieť a udržať vosk z odkvapkávanie a polievali, aby sa tabuľka špinavé.

Funkcie

-Farba:Biela

-Materiál:Papier Aluminized

-Veľkosť:8.20X8.20X0.10 cm/3.22X3.22X0.04in

- Táto sviečka drip chránič ochráni vaše ruky pred vosk popáleniny a zabrániť kvapká vosk a škvrny.

- Disk dizajn je nielen krásna, ale aj praktické, ľahko ovládateľný a tiež vhodné ukladať.

- Veľké množstvo je dostatočné na splnenie svojho denného používania potreby, bez ohľadu na to, doma, v kostole, chrám, atď.

- Zabraňuje ohýbanie, odkvapkáva voda, alebo rozliatiu.Tento papier drip chránič vrúble okolo mnohých veľkosť drip sviečky.

- Môže byť široko aplikované na narodeniny, Vianoce, svadby, dovolenky, rodinné stretnutie a viac.

35 x Sviečka Drip Chrániče

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Fall Out Boy Plagáty Pop Music Folie A Deux obal Plátno na Maľovanie Vytlačí Obrazy pre Moderné Stenu Spálne Domova Dary

€9.75 - €15.99
( vezmite prosím na vedomie, 1.maľba nie je handpainted, to je vytlačené stroj. 2. aby sa stanovuje poštovné a aviod rám poškodené na prepravu, č. mat, č vnútri rámu, č mimo rám, plátno len. 3. vzhľadom na rôzne svetelné efekty medzi počítačové )
Pridať do zoznamu prianí

Real Steel (2011) Filmový Plagát Star Herec Umenie Kryt Plátno Tlačiť Dekoratívne Maľby (Bez Rámu)

€30.97 - €43.00
( výzdobe svojej izby sú veľké plagáty, tieto plagáty môžu byť použité ako darčeky, suveníry alebo zberateľské predmety! otázky, prosím, neváhajte ma kontaktovať a ja vám ozveme do 24 hodín. materiál: plátno pripomienka: bez rámu veľkosť: )
Pridať do zoznamu prianí

Kvetinové Vázy Plagát Plátno Umenie Moderné Nástenné Obrázok Tlače Vincent Van Gogh Zlaté Slnečnice Obývacia Izba Domova Maľovanie Cuadro

€6.46 - €10.59
( vezmite prosím na vedomie: 1.podporujeme poklesu prepravy a whosesale . 2. aby sa stanovuje poštovné a aviod poškodeného na prepravu spôsobom, žiadne mat, bez rámu , plátno len . 3.maľba nie je handpainted, to je vytlačené stroj. 4.1 )
Pridať do zoznamu prianí

Non dierovanie kuchyňa rotačný hák úložný stojan so skladacím na stenu stierky lyžice kuchynské vybavenie nástroj pre ukladanie

€20.93
( o nás 1 , naša spoločnosť sa nachádza v čína je najväčší wholesalemarket.akýkoľvek produkt, ktorý potrebujete, môže byť zaslané na mňa s produktom obrázkov alebo modelov.dám si najnižšie ponuky, akonáhle je to možné, a potom dať výrobok na obchod )
Pridať do zoznamu prianí

Francúzsky Buldog, Prečo Dobrý Deň Kovov Cín Prihlásiť Psa Milovníkov Wc, Kúpeľňa Umenie Retro Štýl Wall Art Decoration

€9.05 - €20.13
( čas prípravy podľa nášho každodenného objednávky potrebujeme 3-7 pracovných dní na prípravu vašej objednávky ak je nejaký problém, prosím, kontaktujte nás čo najskôr po obdržaní objednávky budeme riešiť problém pre vás, akonáhle je to možné opísať: dizajn )
Pridať do zoznamu prianí

Boston Massachusetts Kovové Značky Pub Nástenné Dekorácie Vlastný Bar Tin Podpísať Plagát

€9.42 - €19.62
( klasické doska vintage kovové prihlásiť obývacia izba domáce dekorácie dosky múr umenia plagátu description viac kúpite, nižšia cena! môžete namiešať objednávku !prosím, povedzte nám štýly, ktoré chcete,alebo poznámku ,ďakujem! materiál: )
Pridať do zoznamu prianí

Hydrát, Alebo Zomrieť Drate Hydroflask Magnet Zábavné Výzdoba pre Chladnička Organizátor Chladnička Deti Držiteľ Hračka Farebné Magnetické

€49.70
( veľkosť: malý: 76 mm uprostred: 120 mm veľké: 160 mm prijímame na mieru objednávky vlastné vzory a vzory prispôsobené pozornosť 1. po zadaní objednávky, prosím, pošlite nám informácie alebo snímky, ktoré chcete vytlačiť v čase (vaše meno, text, ktorý chcete )
Pridať do zoznamu prianí

Rustikálny Dom Dekor pre Viazané Zásobník Farmy Prihlásiť Ozdoby, Drevené Korálky Dropship

€3.26 - €6.65
( funkcie: ootdty úplne nové a vysokej kvality tento balík obsahuje 1 set home viazané zásobník výzdoba,množstvo je postačujúce, aby mohla lepšie spĺňať vaša dovolenka dekorácie potreby, viazané zásobník nie je súčasťou dodávky. vyrobený )
Pridať do zoznamu prianí

Keramické Šťastie Mačka Zlaté Prasiatko Detí Cartoon Prasiatko s Vysokou hodnotou Roztomilý Keramické Mačky Domáce Dekorácie Remeslá

€15.76 - €32.82
( keramické šťastie mačka zlaté prasiatko detí cartoon prasiatko s vysokou hodnotou roztomilý keramické mačky domáce dekorácie remeslá produkt materiál: keramické vlastnosti produktu: prilákať bohatstvo a šťastie, veľa šťastia veľkosť )
Pridať do zoznamu prianí

Jingdezhen Modrej Sukne Tuku Dievča, Obývacia Izba, Spálňa Retro Dekorácie Stolové Víno Kabinet Dekoratívne Údaje

€141.51
( *ruonai vlastnej vysokej teploty pece sa nachádza v jingdezhen a chaozhou, resp. * trvalý vývoz do európy * podpora staré remeselnícke s 20 rokoch služby. bodkované crimson pery/zhi ya qing tian qi pao čierne vlasy lietanie vo vzduchu plný )
Pridať do zoznamu prianí

Boho Monstera Palmového Lístia Obrazov Na Stenu Line Geometrie Umenie Plagátu Sun Moon Nástenné Plagáty Abstraktné Umenie, Maľovanie Cuadros Decorativos

€12.20 - €40.67
( boho monstera palmového lístia obrazov na stenu line geometrie umenie plagátu sun moon nástenné plagáty abstraktné umenie, maľovanie cuadros decorativos ☆ materiál: vysoko kvalitné plátno ☆ na mieru: prijaté všetky prispôsobené obrázku a veľkosti )
Pridať do zoznamu prianí

Minimalistický škandinávsky Wall Art Kuchyňa Tému Zmiešané Bylinky a Korenie HD Plátno Plagát Vytlačí Domov Spálňa, Obývacia Izba Dekor

€0.47 - €5.41
( minimalistický škandinávsky wall art kuchyňa tému zmiešané bylinky a korenie hd plátno plagát vytlačí domov spálňa, obývacia izba dekor kupujúci zobraziť: )