0

Menu

Samolepiace Dvere Nálepky Nepremokavé Tapety Láska Prihlásiť DIY Dvere Rekonštrukciu Kabinetu Nábytok Domova nástennú maľbu

Shop: Home Decor
Samolepiace Dvere Nálepky Nepremokavé Tapety Láska Prihlásiť DIY Dvere Rekonštrukciu Kabinetu Nábytok Domova nástennú maľbu

Samolepiace Dvere Nálepky Nepremokavé Tapety Láska Prihlásiť DIY Dvere Rekonštrukciu Kabinetu Nábytok Domova nástennú maľbu

( 0 Recenzie )
€7.95 - €15.92
Kategória: Home Decor
Sku: e268895

Informácie o výrobku

Ak chcete zobraziť ďalšie štýly, môžete mi poslať svoje fotografie, Všetky druhy fotografie,obrázok,obrázok,kresby,umelecké diela môžu byť eaily hotovo.

Môžete vytlačiť všetky zábery, ktoré, ako on-line alebo fotografie domácich miláčikov, nové výkresy svoje umelecké dielo.

Je to tak jednoduché ako tlač na papier!!

Plssend nás jasný obraz pred vytvorením objednávky.(Čím vyššie rozlíšením obrazu ,viac jasné, dvere, tapety, nálepky budú)

Balenie Zoznam:

40x120cm:Nastavte Dvere Odtlačkový obsahuje 1 ks veľkosť 40x120cm/15.7x47.2", Prevedenie na stenu veľkosť:40x120cm/15.7x47.2".

77x200cm:Nastavte Dvere, Obtisky sa nachádzajú 2 polovicu ks veľkosť 38.5x200cm/15.2x78.7", Prevedenie na stenu veľkosť:77x200cm/30.3x78.7".

90x200cm:Nastavte Dvere, Obtisky sa nachádzajú 2 polovicu ks veľkosť 45x200cm/17.7x78.7", Prevedenie na stenu veľkosť:90x200cm/35.4x78.7".

85x215cm:Nastavte Dvere, Obtisky sa nachádzajú 2 polovicu ks veľkosť 42.5x215cm/16.7x84.6", Prevedenie na stenu veľkosť:85x215cm/33.4x84.6".

95x215cm:Nastavte Dvere, Obtisky sa nachádzajú 2 polovicu ks veľkosť 47.5x215cm/18.7x84.6", Prevedenie na stenu veľkosť:95x215cm/37.4x84.6".

Poznámka: Prosím, potvrďte merania pred umiestnite objednávku.

VODOTESNÝ MATERIÁL: Vyrobené z eko-šetrné PVC.To je odnímateľná, trvanlivé,, tlaku odolný, ľahko sa čistí a bezo zvyšku.Všetky nečistoty ako kvapka vody, oleja môžu byť vyčistené jemným handričkou.

JEDNODUCHÉ DIY DVERE PLAGÁT: User-friendly a žiadne špeciálne zdatnosti potrebné, Užite si svoj čas s rodinou, domácich kutilov.Ušetrite váš čas a peniaze.

3D STEREO EFEKT: trojrozmerný Efekt technológia vytvára Realistický nástenné maľby!Je to zábava, aby sa reálne krajiny účinky na stenu.3D dvere plagát vyhovuje všetkým druh steny/dvere farby.

ŠIROKÉ SPEKTRUM APLIKÁCIÍ: Táto 3d dvere nálepky Môže byť použitý pre chladnička, spálňa, obývacia izba, dvere, steny, kuchyňa, kúpeľňa, domov atď všetky dvere a každý múr vo vašom dome a ozdobte vaše steny, Obnoviť váš dom s osviežujúci jungle/Moderné Scenérie.

* Vážený zákazník, nálepka bude rez 2 list, a budete potrebovať svoj vlastný DIY, aby sa účinok je znázornené na obrázku.Prosím zmerajte veľkosť dvere pred nákupom, aby sa zabezpečilo, že položky, ktoré chcete, aby sa zmestili vaše dvere.

Odkaz Typu: ↓↓

  • Použitie - Dvere Dekorácie, Nálepky, DIY Dvere, Tapety,, Obývacia Izba, spálňa
  • Štýl - Kreatívne
  • Tému - ABSTRAKT
  • Dvere spálne nálepky - Nálepky porte chambre
  • Materiál - PVC
  • Šitie vzoru - Nálepku porte chambre
  • Oblek Pre - Obývacia Izba, spálňa, KÚPEĽŇA, Kuchyňa, Jedálenský Sála
  • Veľkosť 2 - 90x200cm (45x200cm*2 ks)
  • Veľkosť 3 - 85x215cm (42.5x215cm*2 ks)
  • Veľkosť 1 - 77x200cm (38.5x200cm*2 ks)
  • Funkcia - Samolepiace, Eco-priateľský, nepremokavé, Vymeniteľné
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Dvere nálepky tapety - Autocollant porte chambre
  • Veľkosť 4 - 95x215cm (47.5x215cm*2 ks)
  • Dvere samolepky pre obývacia izba - Deurstickers voor woonkamer
  • Moderný dizajn dverí nálepky - Dvere, tapety samolepiace nálepky
  • Nálepky na dvere - Pegatinas para puertas
  • Veľkosť 5 - 40x120cm (č rez, 1pcs)

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Lenrius Vintage Japonský Samuraj, Ninja Mačka Tetovanie Kovov Cín Prihlásiť na opasok 8x12 Palcový Domácej Kuchyni Stenu Retro Plagátu Doska nástenná maľba Bar, Pub

€6.87 - €17.62
( úžasné, dobrá kvalita prihláste sa: dobre vyzerajúci, zaujímavý, pekný, dobrý darček, odolný a ľahký kov a originálne ; eco friendly materiál: vyrobené z cínu/kov a skončil s smalt farba; lakované farba je atraktívne , veľmi odolné a šetrné )
Pridať do zoznamu prianí

Retro Medi Mosadze Had Cobra Ozdoby Remesiel Obývacej Izbe Čaj Stôl Micro-rezbárske Umenie Domáce Dekorácie a0539

€6.74 - €7.93
( t hanks pre vašu návštevu do nášho obchodu , musíte byť úžasné, ak by ste vyraziť v našom obchode. máme veľa rôznych rad položiek, a musíme ponúknuť najlepšie ceny s najlepšou kvalitou. ak sa vám páči iné hračky, môžete vyhľadávať )
Pridať do zoznamu prianí

5 ks biele Potravín Tanier Tanier model Pohár miniatúrne sošky Živice Plavidlá Model home decor víla, záhradné dekorácie DIY príslušenstvo

€2.03 - €2.82
( upozornenie: celková hodnota nad 8usd budú odoslané prostredníctvom ekoobjektiv.sk štandardná doprava alebo epacket alebo čína príspevok registra air mail, na základe inej krajine.rýchlejšie a bezpečnejšie a poistenie. 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné funkcie: )
Pridať do zoznamu prianí

Vintage Arabi Koberec Merchant žiť Život Krajiny Umenie Plagátu Plátno na Maľovanie na Stenu Vytlačiť Obrázok pre Obývacia Izba Domova

€0.50 - €15.49
( vezmite prosím na vedomie, 1.maľba nie je handpainted, to je vytlačené stroj. 2. aby sa stanovuje poštovné a aviod rám poškodené na prepravu, č. mat, č vnútri rámu, č mimo rám, plátno len. 3. vzhľadom na rôzne svetelné efekty medzi počítačové )
Pridať do zoznamu prianí

1pcs Zlatá Mrkva Králik Rok Keychain 2023 Rok Králik Zverokruhu Králik Prívesok Keyring prívesok 2023 Nový Rok Party Dary

€2.93 - €4.43
( funkcie: môžu byť použité na výzdobu tašky, kľúče, autá. malý a prenosný so sponou pre vaše vonkajšie vykonávať. roztomilý králik mrkva vzhľad a vynikajúce spracovanie. vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, odolné a nie )
Pridať do zoznamu prianí

Prímorské Hovory Tlač Austrálsky Vintage Cestovné Plagát 1930 Retro Wall Art Plátno Na Maľovanie Surfovať Sunshie Obrázky Domova

€16.85 - €25.92
( žiadne biele hranice!!!to je predvolené. ak ju potrebujete, prosím zanechať odkaz na nás, keď si objednáte.ďakujem. produkty detail - všetky naše obrazy sú v hd verzii.plagát je vytlačený na plátno to, čo je jeden druh najlepší materiál )
Pridať do zoznamu prianí

Nové Pozor morča Sign - morča Klietky Dekor Príslušenstvo Pre morča Úkryt,Dom

€4.92 - €15.87
( drahý priateľ, vitajte na ferrari obchod prihlásiť špecifikácie: vintage domova - váš najlepší domov partaner !tento vysoko kvalitný stenu pomôžu vyzdobiť vo svoj vlastný jedinečný štýl ! skvelé kresby funkcie obsahuje veľké )
Pridať do zoznamu prianí

Nočný Stolík Dekor Vody Napájané Hodiny Led Displej Hodiny Energiu Vody Hodiny Spálňa Posteli Č Patrí Budenie

€8.43 - €15.34
( popis stačí vyplniť tento vody hodiny s vodou a nikdy potreby batérií.eco-priateľský hodiny poháňané vodou.asi po niekoľkých týždňoch alebo takže stačí vymeniť vodu.znížiť svoju uhlíkovú stopu tým, že čas s tečúcou vodou.čas napájaný vodou, )
Pridať do zoznamu prianí

Šťastný Nový Rok Pozadie Silvester Party Dodávky 2024 Nový Rok Festival Party Dekor Foto Pozadie Vianočný Dekor

€9.02 - €18.03
( odrážky: 1. osláviť vo veľkom štýle: pozdvihnúť váš nový rok oslava s týmto krásnym čierne zlato kulisu.pridať štýlový dotyk na svoju stranu a vytvoriť slávnostnú atmosféru pre všetkých, aby si.ideálny pre zachytenie spomienok na večer. 2. )
Pridať do zoznamu prianí

Koleksi Kuno Kuno Tembaga Padat Pekerjaan Tangan Naga Patung Naga Alah Hewan Patung Dekorasi Taman 100% Kuningan Nyata Perunggu

€27.11 - €38.72
( bahan: tembaga perunggu kondisi: sangat baik. vitajte na mojej pohľad na moje obchod táto položka je poštovné prostredníctvom ekoobjektiv.sk štandardná doprava letecky .čas dissimilarity nákladov na doručenie) z 15-45 pracovné dni, s sledovacie )
Pridať do zoznamu prianí

Prírodné Sen Čipky Ametyst Plameň Stĺpec Leštené Obelisk Kremeň Reiki Prútik Bod Uzdravenie Surové Chevron

€46.08
( prírodné sen čipky ametyst plameňa 1.produkty na displeji sa všetky skutočné tovaru výstrel, veľmi málo môže mať mierne farebné rozdiely spôsobené rôznymi svetlo. 2.prirodzene tvorený kremenné kryštály nie sú presne rovnaké, ale majú rovnakú )
Pridať do zoznamu prianí

Abstrakt Beige Gold Akvarel Atrament Tekutiny Mramoru Textúra Plátno Maľovaní Plagátov Wall Art Tlač Obrázkov Obývacia Izba Domova

€29.30 - €49.67
( vezmite prosím na vedomie, 1. obraz je vytlačený tým, že stroj nie je ručne maľované. 2. aby sa stanovuje poštovné a aviod rám poškodené na prepravu, no vnútri rámu, č mimo rám, plátno len. 3. vzhľadom na rôzne svetelné efekty medzi )
Pridať do zoznamu prianí

Putuo Dekor 1pc Holly Jolly Vibrácie Drevené Visí Nápis, Dekorácie Vianoce Tree Decor na Nový Rok,7.8X7.8 Palcov

€3.75 - €6.24
( informácie o výrobku trvanlivé - 7.8 *7.8 drevené znak vytlačené s odolné plné farby dokončiť na mdf drevo na roky zobrazenia. jednoduché zavesenie - prichádza s dva otvory pre skrutky a je to dosť svetla, namontované s rustikálnom len reťazec. roztomilý )
Pridať do zoznamu prianí

Dekoratívne Akryl Váza Jasné Kniha Kvet Váza Pre FlowersCute Regálové Dekor Kvetinové Aranžmány Pre Hotel & Home Decor

€11.78 - €23.56
( odrážky: vysoko kvalitné materiály: jasné kniha kvet váza je vyrobená z odolného materiál akryl, prijíma transparentný dizajn, ktorý je ľahší ako sklo a menej náchylné k poškodeniu, vhodné pre dlhé čas používať. pekná dekorácia: jasné )
Pridať do zoznamu prianí

Film Krstný Otec Plagát Vytlačí Nástenné Maľby, Spálne, Obývacia Izba Dekorácie Office Small

€12.96
( vezmite prosím na vedomie, 1.maľba nie je handpainted, to je vytlačené stroj. 2. aby sa stanovuje poštovné a aviod rám poškodené na prepravu, č. mat, č vnútri rámu, č mimo rám, plátno len. 3. vzhľadom na rôzne svetelné efekty medzi počítačové )