0

Menu

6pcs Gule, Ozdoby na Vianočný Stromček, Nerozbitné Závesné Gule, Ozdoby na Dovolenku, Svadbu, Párty Dekorácie

Shop: Dom A Záhrada
6pcs Gule, Ozdoby na Vianočný Stromček, Nerozbitné Závesné Gule, Ozdoby na Dovolenku, Svadbu, Párty Dekorácie

6pcs Gule, Ozdoby na Vianočný Stromček, Nerozbitné Závesné Gule, Ozdoby na Dovolenku, Svadbu, Párty Dekorácie

( 0 Recenzie )
€4.51 - €7.06
Kategória: Dom A Záhrada
Sku: e251995

Informácie o výrobku

EIG88 6pcs Vianočné Gule Vianočný Strom Dekorácie Oko-Lov Odolné Vianočné Gule pre Komerčné Dovolenku Dekorácie EIG88

Položka Špecifikácia:

Funkcie:

Oko-Lov Odolné Vianočné Gule: Tieto 6pcs Vianočné Gule, Ozdoby sú navrhnuté tak, aby upútajú pozornosť s ich žiarivé farby a lesklý povrch.Vyrobené z kvalitných materiálov, sú postavené na posledný, a odolalo skúške času.

Nerozbitné Závesné Gule, Ozdoby: S ohľadom na bezpečnosť, tieto 6pcs Gule, Ozdoby na Vianočný Stromček, sú nerozbitné, čo je ideálne pre domácnosti s deťmi a domácimi miláčikmi.Môžete s istotou zavesiť ich na strom bez obáv nehody alebo zlomené ozdoby.

Deti & domáce Zvieratá Priateľské Dekoračné Gule: Tieto Vianočné Gule nie sú len nerozbitné, ale aj bezpečný pre deti a domáce zvieratá.Vyrobené z netoxických materiálov, sú bez škodlivých chemikálií, zabezpečenie a starať-free prázdnin.

Univerzálne Dekorácie Možností: Či už ste zdobenie pre komerčné dovolenku zobrazuje, prázdninový svadby, narodeninové oslavy, Valentína, alebo Veľkonočné oslavy, tieto 6pcs Vianočné Gule ponúkajú nekonečné možnosti.Pridať slávnostné dotknite sa pre každú príležitosť s týmito všestranný ozdoby.

Ľahké Zavesenie a Odstrániť: Vianočné Gule funkciu pohodlné zavesenie , čo vám umožní ľahko zavesiť ich na Vianočný stromček alebo iné dekoratívne zobrazuje.Po sezóne končí, jednoducho odstrániť bez akýchkoľvek ťažkostí alebo poškodenie vášho dekorácie.

Speicification:

Materiál: Plast + Á

Priemer: 6typ

Množstvo: 6 Ks

Upozornenie:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt,skutočné farby možno mierne líšiť od obrázka farby.

Prosím, dovoľte 1-3 mm sa líši vzhľadom na ručné meranie.

Balenie Obsahuje:

6*Vianočné Závesné Gule, Ozdoby

1,O poslaní: Po objednaní výrobku, budeme loď vašej nákup do 3-4 dní.Ak máte špeciálne požiadavky,prosím, zanechajte nám odkaz, alebo nás kontaktujte priamo. 2,O Vrátenie peňazí: Ak bol tovar poškodený v tranzite, môžete ho vrátiť do 7 dní.V prípade žiadosti o vrátenie peňazí,musí kupujúci získať potvrdenie od predávajúceho. 3,O Veľkoobchod a Dropshipping: Pre veľkoodberateľov, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-8 dni, aby sa dospelo.Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. 4,Ako môžem sledovať stav mojej zásielky?: Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť) 5,Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa objednávky, prosím, zachovajte pokoj a kontaktujte nás najskôr, dáme vám uspokojenie odpoveď.Pretože vaša podpora je našou hnacou silou.

  • Materiál - Plastové
  • Elektronické - no
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Príležitosti - Vianoce, Valentína, Svadba, Halloween

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Rok Draka Cartoon Sklo Nálepky 2024 Stenu Jarný Festival Zimné Okno Obopína Rok Príslušenstvo

€4.01 - €8.01
( pridať dotyk slávnosti s kvalitnými pvc rok draka nálepky.ideálny na sklo, zrkadlá, keramické dlaždice, a ďalšie.bez námahy povzniesť slávnostná atmosféra a šetrite čas s týmito ľahko použiť samolepky.ideálny pre oslavuje 2024! špecifikácia: názov: )
Pridať do zoznamu prianí

Disko Guľa Klobúk Lesk Disco Zrkadlové Klobúk Sequin Kovbojský Klobúk Bakalárske Ohromujúci Party Klobúk pre Ženy, Mužov Party Dance Stage Club Bar

€15.78 - €22.53
( odrážky: 1、durbale a pohodlné: tento disco ball kovbojský klobúk je vyrobený z eva a objektív materiálu, ktorý je mäkké, trvanlivé a slnečník.to nebude pridávať žiadne bremeno, vašu hlavu, zatiaľ čo budete tancovať a lesk. 2、atraktívne )
Pridať do zoznamu prianí

2024 Balóny Zlato Univerzálny Estetické Lesklé Veľké 2024 Balóny Šťastný Nový Rok Oslava Balónikov Dekor Na Výročie, Narodeniny

€3.82 - €7.66
( 2024 balóny zlato šťastný nový rok oslava balónikov dekor univerzálny estetické lesklé veľké 2024 balóny na výročie, narodeniny odrážky: 1.dlhá životnosť fólie: vychutnajte si dlhotrvajúci allure našich 2024 zlaté balóny vyrobené z robustnej )
Pridať do zoznamu prianí

20x Ovocných Stromov Pobočky Končatiny Rozmetadlo Ovocných Stromov Držiteľ Nových Pobočiek Rastu Formy Podpory Ovocie Pobočky Sprostredkovateľa pre Poľnohospodárov Darček

€2.59 - €4.11
( popis: funkcia: záhrada konárika rozmetadlo dizajn vám umožní zvoliť správny uhol opraviť pobočiek. jednoduchá inštalácia: nie je potrebné inštalovať, stačí si len vybrať dobrý uhol opraviť pobočiek. vyriešiť problém:,, môžete )
Pridať do zoznamu prianí

H&D v Tvare Srdca vitráže Suncatcher Rainbow Maker Visí Ozdoby na Steny,Okna,Auta a Party Dekorácie a Darčeky Nápad

€14.49 - €19.33
( meno:h&d v tvare srdca vitráže suncatcher rainbow maker visí ozdoby na steny,okna,auta a party dekorácie a darčeky nápad vitráže suncatcher špecifikácie:to je zručný ručne vitráže list nie lacné plastové alebo živice , ktoré môžu byť oheň a nikdy )
Pridať do zoznamu prianí

Vianočné Dekorácie Pre Domov Vianoce Anjel Prívesky, Ozdoby Na Vianočný Stromček Nový Rok Vianočné Darčeky Navidad Natale Noel 2024

€1.42 - €2.04
( popis výrobku: názov produktu: šátek lesný roh prívesok anjel štýl: roztomilý, cartoonish materiál: látkové veľkosť: cca 15 * 9 cm farba: 3 farby pre vás na výber z použitie: vianočný strom dekorácie, atď. príležitosti: )
Pridať do zoznamu prianí

Santa Claus Figúrky Santa Údaje Dekorácie Doll Pridať Darček Vianočnú Atmosféru Symbol Šťastia Na Vašej Pohovky Polica

€6.77 - €17.36
( pripravte sa na nejakú dovolenku fandiť s našimi animovaný santa claus!tento polyester tabuľka dekorácie funkcie roztomilý santa holding znamenie a je určite prinesie úsmev na tvári.santa claus je považovaná za šťastie, aby bol tento ideálny vianočný darček.pridať )
Pridať do zoznamu prianí

Malý Peach Princess Narodeniny, Party dekorácie papier jednorazové príbory, taniere obrúsok balóny Pozadí strany dodávky

€2.30 - €3.30
( vitajte v obchode! funkcia: množstvo: téma:princezná peach materiál: papier farba :ako na obrázku zobraziť stav:100% zbrusu nový a vysoko kvalitné príležitosti : svadobné dekorácie, slávnostné slávnostné potreby, )
Pridať do zoznamu prianí

Highland Krava plyšáka 9.8 palcový Highland Dobytka Plnené Bábika Realistické Plyšové Dobytka Plyšová Plushie Bábika Farm Home Decor

€13.72 - €27.44
( popis: 1. vhodné na vianoce, deň vďakyvzdania, narodeninové oslavy, školské aktivity, zviera-tematické strany, festivaly a ďalšie. 2. skvelý darček pre highland krava milovníkov a tí, ktorí chcú pridať jedinečný stolový zberateľskú údaje. 3. )
Pridať do zoznamu prianí

50Pcs Transparentné 6 Pazúry Orchidea Klipy Plastové Motýľ Kvety Podporu Jasné, Fixer Pre Záhradné Viniča Stonky Rastliny Lezenie

€0.71 - €1.50
( funkcie: vyrobené z vysoko kvalitného plastu.netoxický a šetrný k životnému prostrediu.môžete použiť ju na dlhú dobu.sú plastové a majú nastaviteľný klipy, ktoré sa hodia vaše rastliny bez hrdzaveniu. môžete ju použiť pre vonkajšie a izbové )
Pridať do zoznamu prianí

1~5 KS Anjel Prívesok Pamätník Vianočný Darček Strom Dekorácie Nan Mama Dedko so suvenírmi Krídlo Otec S0g1

€6.30 - €10.50
( 1~5 ks anjel prívesok pamätník vianočný darček strom dekorácie nan mama dedko so suvenírmi krídlo otec s0g1 popis: majte svojich blízkych vždy vo vašom srdci: pocit, obklopený z vašich blízkych, ktorí sú v nebi.visí na hodvábnej stuhy, tento )
Pridať do zoznamu prianí

Rastliny Závesy Kovové Koše Tri Vrstvy Závesy Kvetináč Kôš S Kokosovom Linkovej Lodnej Prepravy Rastlín Držiteľ Verandu Hrnce Vešiak Záhrada

€22.34 - €44.69
( opísať: 1. s prírodné kokosové škrupiny obloženie, silná kovová konštrukcia, odolné 2. reťaz má silný nosnosť, a môžete tiež rozobrať a montáž do double layer 3. závesy kôš kvetináče, dodajú eleganciu, móda a krása pre váš )
Pridať do zoznamu prianí

Holiday Home Decor Šumivé 2m Vianočný Veniec s 10 Led Svetlá Slávnostné Umelé Poinsettia Kvetinová Výzdoba pre Dovolenku

€3.83 - €6.73
( holiday home decor šumivé 2m vianočný veniec s 10 led svetlá slávnostné umelé poinsettia kvetinová výzdoba pre dovolenku popis: ohromujúci vianočné girlandy svetlo s teplé a príjemné svietiť. zložitý dizajn a pozornosť k detailu pre )
Pridať do zoznamu prianí

10 Hláv Hodváb Umelé Ruže Kvet, Listy Eukalyptu Kytice Falošné Kvety na Svadobný Stôl Strana Váza Domov Obývacia Izba Dekor

€4.08 - €8.17
( 10 hláv hodváb umelé ruže kvet, listy eukalyptu kytice falošné kvety na svadobný stôl strana váza domov obývacia izba dekor funkcie: 1.materiál: pomocou vysoko-kvalitné hodvábne materiál, farby, kvety a listy sú jasné a plné vitality.perfektné )
Pridať do zoznamu prianí

OurWarm Čierne Zlato 133Pcs Balón Garland Držiak Pre Svadby, Narodeniny Dieťa Sprcha Výročie odchodu do Dôchodku Štúdia PartyDecoration

€14.03 - €21.58
( ourwarm čierne zlato 133pcs balón garland držiak pre svadby, narodeniny dieťa sprcha výročie odchodu do dôchodku štúdia partydecoration o tejto položky 【vytvoriť nezabudnuteľný strana] vyzýva čiernej a zlatej bubliny v rôznych farbách a veľkostiach )
Pridať do zoznamu prianí

131/181pcs Boho Balón Garland Ružovo Fialové Prírodný Piesok Strany Balóny Baby Sprcha 1. Narodeniny Pozadie Retro Svadobné Sprcha

€12.82 - €25.15
( 131/181pcs boho balón garland ružovo fialové prírodný piesok strany balóny baby sprcha 1. narodeniny pozadie retro svadobné sprcha materiál: latex príležitosti : svadby; angažovanosť,krstiny; krst,st patrick ' s day,grand prípade,pohlavie odhaliť,narodeninová )
Pridať do zoznamu prianí

1PC Krátke Plyšové Čierny Biely Prúžok Strom Sukne Štýlový Vianočný Strom Spodnej Sukne

€9.33 - €18.67
( popis odhaliť prírodné beau ty vášho stromu s týmto čierny a biely prúžok strom sukne mat.stačí umiestniť tento strom vianočné sukne pod strom pridať ďalšie slávnosti na vašu dovolenku dekorácie!musíte mať dekorácie pre každého, kto s sviatok vianočný )