0

Menu

Baseball Raketové Oveľa Väčšiu Kontrolu a Presnosť Biť Pomoci Železné Trubky Rámu Baseball vzdelávacie Zariadenia pre Biť Uzemňovača

Shop: Tímové Športy
Baseball Raketové Oveľa Väčšiu Kontrolu a Presnosť Biť Pomoci Železné Trubky Rámu Baseball vzdelávacie Zariadenia pre Biť Uzemňovača

Baseball Raketové Oveľa Väčšiu Kontrolu a Presnosť Biť Pomoci Železné Trubky Rámu Baseball vzdelávacie Zariadenia pre Biť Uzemňovača

( 0 Recenzie )
€21.17 - €38.49
Kategória: Tímové Športy
Sku: e19209

Informácie o výrobku

Popis:

【Baseball Essentials] vyzýva Baseball raketa, ktorá je pekný doplnok k učia, ako podržte tlačidlo lietať gule, ako aj uzemňovača.

【Spoľahlivý Materiál] vyzýva lietať loptu raketa je vyrobená z drôtu a kovu, ktorý je dobre vyrobené a veľmi pevné, rukoväť je anti slip dizajn, pohodlné uchopenie, môžete ho použiť s dôverou, slúžiace vás na dlhú dobu.

【Baseball vzdelávacie Zariadenia] vyzýva baseballová raketa je vhodná pre inštruktora alebo rodičov, ktorí chcú učiť svojich študentov, alebo deti, zlepšiť ich výkonnosť a nechajte ich byť viac presné, ktorý bude dobrým pomocníkom.

【Účinné a Funkčné] vyzýva baseballová nástroj je vhodný pre tím cvičenia a osobné postupov, môžete držať loptu presne a ľahko hit roll loptu.

【Zlepšiť Svoju Efektivitu] vyzýva Na precvičovanie nástroj je tiež veľmi užitočné, ktorý pomáha pokračovať opakovanie efektívny tréning a zároveň minimalizovať únavu a zlepšuje účinnosť loptu školenia.

Špecifikácia:

Materiál: Železo

Tabuľka Veľkostí:

40cmx20cmx5cm/15.75inchx7.87inchx1.97inch

Balenie Obsahuje:

1 Baseball Praxi Rakety

Poznámka:

Prosím, nechajte mierne chyby spôsobené ručné meranie a rôznych monitory.

  • MainKey1 - Baseball praxi rakety
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - Sunnimix
  • Platné Ľudí - Dieťa
  • MainKey6 - Biť Uzemňovača baseball výkon nástroj
  • Použitie - Cvičenie Baseball
  • MainKey3 - Baseball pomocné praxi zariadenie Biť Pomoci
  • MainKey4 - Profesionálny Baseball Softball Raquet
  • MainKey5 - Baseball Vzdelávacie Zariadenia Baseball Essentials
  • Číslo Modelu - Baseball praxi rakety
  • MainKey2 - Baseball praxi raketa ľahký rám

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Deti, Dospelých, Veľkosť Anti-Slip Brankárske Rukavice Latexové Profesionálny Futbalový Brankár Rukavice Silnú Ochranu Futbalový Zápas Rukavice

€13.07 - €36.31
( odrážky: 1、[ super mäkké pu zadnej strane ] chrbát brankára brankár rukavice je vyrobená z vysoko-kvalitný super mäkké pu materiálu.priedušný mesh materiál poskytuje dostatok mobility flex a prijať tvrdé hity a chytiť loptu s ľahkosťou, bez uškodí )
Pridať do zoznamu prianí

1 Pár Plastové Futbal Holenná Podložky Futbalové Chrániče Nôh Chránič Pre Deti, Dospelých Ochranný Výstroj Priedušná Shin Stráže Nohu Chrániť

€1.35 - €2.69
( funkcie: vysoká hustota shin guard poskytuje ochranu pre vaše nohy, kľačať. tento futbal shin stráže sú vyrobené z vysoko kvalitného plastu, ktorý je silný a odolný, nie je ľahké zlomiť, fade alebo deformovať. používajú eva huba vnútri, )
Pridať do zoznamu prianí

Vlastné Prispôsobiť Steh Šité Na Meno, Č Troy Aikman Roger Staubach Deion Sanders Emmitt Smith Dorsett Michael Irvin Jersey

€43.04
( modname=ckeditor prispôsobiť jersey alebo hoodies krok ak si objednáte,majú notebox,nechajte správy pre nás ,asi chcete prispôsobiť jersey správy tím : názov: číslo: farba: veľkosť: ak sa rozhodnete )
Pridať do zoznamu prianí

Vták Whistle Vody Novinka Hračka Vták Whistle Dieťa Zábavné Hračky Pre Dospievajúce Deti Deti, Chlapci A Dievčatá Pre Domáce Cestovanie

€0.92 - €1.31
( s jasnými farbami a dizajnom, ktorý pomáha, aby vlak váš ústne svaly, to je ideálna nový rok darček pre každého, kto hľadá zlepšiť svoje komunikačné zručnosti. špecifikácia: produkt materiál: pc veľkosť produktu: o 4.8*8.7*12 cm/1.89*3.43*4.72 )
Pridať do zoznamu prianí

Basketbal Koučovanie Dosky Volejbal Hra Prípravný Nástroj Futsal Taktika Rada

€8.30 - €15.97
( popis: 【materiál] vyzýva: táto taktika doska je vyrobená z vysoko kvalitného pvc materiálu, zabezpečí jeho trvanlivosť a dlhú životnosť.je navrhnutý tak, aby vydržali úskalia bežné použitie v rôznych športových školenia prostredia. 【rozmery )
Pridať do zoznamu prianí

Najnovšie Futbalový Loptu Štandardná Veľkosť 5 Veľkosť 4 Stroj Zošívané Futbalová Lopta PU Sports League Tréning Gule Futbol Voetbal

€8.81 - €21.47
( najnovšie futbalový loptu štandardná veľkosť 5 veľkosť 4 stroj zošívané futbalová lopta pu sports league tréning gule futbol voetbal špecifikácia: materiál: pvc+ guma močového mechúra gram hmotnosti č. 5 guľa: o 320±20 g(priemer 21.5/8.46 )
Pridať do zoznamu prianí

Vonkajšie Basketbalové Koše, Futbal, Volejbal Veľké Nylon Červená + Biela Pletená Ôk Siete Taška Športové Príslušenstvo Horúce

€1.93 - €3.21
( popis: 100% nový. materiál: nylon položka č.: 413683 veľkosť: dĺžka 105 cm konverzie: 1inch=2.54 cm, 1 cm=0.393 palcov teplé tip : prosím potrebné pripomenúť, že z dôvodu svetelné efekty, monitora jas/kontrast nastavenia )
Pridať do zoznamu prianí

Pre Futbal, Pre Basketbal Športové Skladovanie Ball Bag Vonkajšie Black L-180 g/S-135 g 1 Ks 60*90 cm/24*36in Úplne Nové

€2.29 - €3.75
( funkcie: * úplne nové a vysokej kvality * vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, trvanlivé a funkčné * toto pletivo vaku má veľmi veľkú kapacitu, môžete umiestniť všetky druhy vecí, basketbal, futbal, volejbal, oblečenie, vybavenie pre )
Pridať do zoznamu prianí

Vonkajšie Basketbalu Tichý Mládež Vonkajšie Tréning Lopta Mäkká Skákacie Športové Loptu Deti Pat Školenia Loptu Vnútorné Pre Deti

€4.11 - €8.22
( naša mládež basketbal je určený na zníženie hluku počas indoor aktivity s vysokou odolnosťou výkon.široko používané a schopný odolať dlhodobé používanie, je ideálny pre deti, učenie hrou.priniesť zábavu basketbal v interiéri bez prerušenia mier. špecifikácia: názov: )
Pridať do zoznamu prianí

1Pair Mini Futbal Holenná Podložky Opotrebovaniu Nárazov Nohu Chránič Ľahký Prenosný Futbalový Tréning Ramienka Rada

€1.62 - €2.70
( funkcie: vysoká hustota shin guard poskytuje ochranu pre vaše nohy, kľačať. tento futbal shin stráže sú vyrobené z vysoko-kvalitného materiálu, ktorý je silný a odolný, nie je ľahké zlomiť, fade alebo deformovať. používajú eva huba )
Pridať do zoznamu prianí

Vonkajšie Športové Baseballové Rukavice Odbornej Prípravy Pvc Pribrala Softball Praxi Zariadenia Pre Teenagerov

€11.02 - €27.56
( popis: názov: baseballové rukavice materiál: pvc veľkosť: 12,5 cm balenie zoznam: 1 x baseballové rukavice poznámka: rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. ručné )
Pridať do zoznamu prianí

Skóre Palube Prenosné Hodnotiacej tabuľky Plutvy pre Tímové Hry Baseball Súťaže

€7.00 - €10.00
( popis: 【premium a spoľahlivé] vyzýva: porovnávací prehľad scorekeeper je vyrobená z vysoko kvalitného pvc materiálu, hladké skóre zmeny, a ktorý je ľahko prevrátiť a použitie. 【veľké čísla] vyzýva: skóre indikátora jasné a veľké čísla )
Pridať do zoznamu prianí

Futbal, Futbal, Basketbal Rozhodca Šport Rugby Nehrdzavejúcej Ocele Píšťalky, Kovová Píšťalka Cheerleading Nástroj Cheerleaders

€1.75 - €3.18
( zbrusu nový vysoko kvalitný materiál:nehrdzavejúca oceľ lano farba:čierna píšťalka farba:zlatá píšťalka veľkosť: 4.8*1.5*2.1 cm lano dĺžka: cca 42cm tip: použite tri ostré láme na označenie volanie o pomoc.použitie )
Pridať do zoznamu prianí

1Pair Mini Futbal Holenná Podložky Opotrebovaniu Nárazov Nohu Chránič Ľahký Prenosný Futbalový Tréning Ramienka Rada

€2.75 - €4.11
( funkcie: vysoká hustota shin guard poskytuje ochranu pre vaše nohy, kľačať. mäkké, trvanlivý a odolný proti nárazu nohy podporu pad. tento futbal shin stráže sú vyrobené z vysoko kvalitného plastu, ktorý je silný a odolný, nie je ľahké )
Pridať do zoznamu prianí

Elektronické Hodnotiacej tabuľky Mini Skóre Počítadlo Basketball Scoreboard Digitálne Hodnotiacej tabuľky pre Hry, Súťaže Krytý Športy Bedminton

€28.06 - €51.02
( popis: 【prenosné] vyzýva môžete použiť skrutky, opraviť ho na stenu.na stenu, alebo len dať to na stôl, veľmi pohodlné a prenosné, ľahko sa okolo a len dať to vo vrecku. 【šport hodnotiacej tabuľky] vyzýva elektronické hodnotiacej tabuľky )
Pridať do zoznamu prianí

30ml Brankár Rukavice Futbal Grip Sprej Pre Brankárov Rukavice Extra Grip Pre Futbalový Brankár Rukavice Posilnenie Rukavice Gl M5X3

€0.95 - €1.58
( názov produktu:brankár rukavice čistiace tackifier veľkosť produktu o:10.5*4.1 v produkt farba: ako je znázornené na obrázku produkt materiál:kvapaliny vlastnosti produktu: 1. zvyšuje grip brankárske rukavice: tento 30ml futbalový )
Pridať do zoznamu prianí

1PC Školenia Zariadenia Dopravcu Príslušenstvo Prekážky Futbal Skladovanie Prekážkou Vykonávať Futbal Agility Handričkou Nastaviť Kontajner Prebalu

€2.98 - €4.59
( popis: výtvarné spracovanie, odolné a pohodlné. vyrobené špičkovou materiál, bezpečné a odolné. bezpečné a istejšie,ľahká a priedušná,žiadny zápach. háčika a slučky upevňovač dizajn, ľahko otvoriť a zatvoriť. môžete )
Pridať do zoznamu prianí

Reťazová Píla Reťaz Na Ceruzky Reťazca Na Ceruzky Strane Reťazca Na Ceruzky Príslušenstvo Reťaz Ostrenie Časti Nástroje

€19.31 - €30.65
( reťazová píla reťaz na ceruzky reťazca na ceruzky strane reťazca na ceruzky príslušenstvo reťaz ostrenie časti nástroje podpora dropshipping a wholesaling. reťazová píla elektrická reťazová píla sprievodca doska bracketlightweight a ľahko graspeasy )