0

Menu

Bling Morská Víla Afriky Illsuion Krk Dlhý Rukáv Appliques Čipky Krajiny Svadobné Šaty 2023 Boho Rúcha

Shop: Svadby & Udalosti
Bling Morská Víla Afriky Illsuion Krk Dlhý Rukáv Appliques Čipky Krajiny Svadobné Šaty 2023 Boho Rúcha

Bling Morská Víla Afriky Illsuion Krk Dlhý Rukáv Appliques Čipky Krajiny Svadobné Šaty 2023 Boho Rúcha

( 0 Recenzie )
€192.45 - €226.41
Kategória: Svadby & Udalosti
Sku: e17121

Informácie o výrobku

VEĽKOSŤ GRAFY Šaty Veľkosti Grafu

Plus Veľkosť Šaty Veľkosti Grafu

AKO MERAŤ

Poznámka: Vzhľadom na rozdiel medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je znázornené na obrázkoch, ale nie rovnaký výkon na rôznych orgánov, ako na modeli.Ďakujeme!

Prepravné Podmienky

Naše Položky sú bezplatné doručenie do USA,EÚ, v Ázii, a v každej krajine., Vlastné, daní a dane z pridanej hodnoty, nie sú zahrnuté v položke cena a poštovné zdarma.Zvyčajne posielame von tovar vám Čína Príspevok Air Mail pre dopravu zdarma, asi 15-60days môže prišiel vašu adresu.Ak potrebujete rýchle dodanie DHL,UPS,TNT,FEDEX,EMS, aj keď nie sú zadarmo, ale môže mať veľmi dobré zľavy.Ak chcete uskutočniť objednávku, prosím, zvoľte spôsob dopravy, ktoré chcete na náš internetový obchod.Zistíme, sledovanie Nie.v poradí zoznamu, alebo odoslať e-mail na vás.

Spätná väzba

Sme milý a poctivý dodávateľa.A dúfam, že každý náš zákazník si ich nákupné z môjho Ekoobjektiv.sk obchodu.Ideme prostredníctvom spätnej väzby súbor v bežnom období, a opustí pozitívnu spätnú väzbu pre všetkých našich druh zákazníkov.Ak ste spokojní s nákupy, tu, 5 hviezdičiek hodnotenie pozitíva, ktoré by ocenili.A ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa akejkoľvek transakcie, prosím neváhajte a kontaktujte ma pred odchodom žiadne ohlasy.Ďakujem.Dúfam, že každý si zákazníci môžu opustiť 5 hviezdičiek hodnotenie pozitíva spätnú väzbu, ďakujem!

Služby Zákazníkom

Pretože vaša spokojnosť je náš cieľ.Prosím, nenechávajte žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu alebo otvoriť akýkoľvek spor na Ekoobjektiv.sk, bez komunikácie, ďakujem.Veríme, že naša komunikácia bude riešiť problém pre vás.A nebude vám nadol.Viete, negatívny alebo neutrálny, alebo spor bude bolieť oboch stranách, a nedovolí problém naozaj vyriešiť.Prosím, neváhajte a kontaktujte nás na adrese Vzhľadom k rozdielu časové pásmo medzi Čínou a vašu polohu, niekedy odpoveď na vašu správu bude v omeškaní s 6-10 hodín.Sme reagovať na správy pondelok-piatok počas riadneho pracovného času, a väčšina správy sú odpovedal do 1-2 pracovných dní.Prosím, buďte trpezliví!Ďakujeme!

Návrat Politiky

Sme vám plnú náhradu, ak položku, ktorú ste dostali, je odlišný od popis.Vrátenie bude venovať po tom, čo sme dostali späť položka kvality v poriadku.Prosím, kontaktujte nás pred odoslaním, všetky položky späť.Odosielateľ prepravné náklady nie vrátiť, a späť prepravné náklady, ktoré by mali zaplatené v strane.Vďaka za vašu zvážiť nás.

  • Rukáv Dĺžka(cm) - Plná
  • Dĺžka Šiat - Poschodie-Dĺžka
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Pasu - ríša
  • Pre Tehotné Ženy - No
  • Dekorácie - Lištovanie
  • Vlak - ŽIADNE
  • Výstrih - ZLATKO
  • Miesto Pôvodu - ČÍNA
  • Názov Značky - VINOPROM
  • Rukáv Štýl - Bez rukávov
  • Položka Druh - Svadobné Šaty
  • Späť Dizajn - na zips
  • Skutočné Obrazy - No
  • Svadobné Šaty Textílie - Čipky
  • CN - Jiangsu
  • Silhouette - Morská Víla/Trumpet
  • Vstavaný Podprsenka - Áno
  • Číslo Modelu - Svadobné Šaty
  • Štýl - Nádherné
  • Módny Prvok - Vintage

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Narodeninová Párty Dlhé Luxusné Večerné Šaty 2024 Elegantné Šaty Svetlo Fialová Dospelých Obrad dámske Večerné Šaty Es Loptu

€90.30 - €180.60
( vitajte v našom obchode máme: 1. najvýhodnejšie ceny - vysoko kvalitné materiály, pokročilé prispôsobené procesov, presné merania, a kompletný systém kontroly kvality. 2. prispôsobenie služby - všetky naše šaty sú prispôsobené a môže byť )
Pridať do zoznamu prianí

Biela Morská Víla Večerné Šaty Off Ramenný Perie Čipky Ženy Prom Šaty Sexy Vysokej Strane Split Celebrity Šaty Návrat Domov

€217.54 - €271.92
( veľkosť inštrukcie to vám môže pomôcť poznať veľkosť lepšie. podrobnosti o výrobku viac fotografií vám lepšie pochopenie tohto šaty. ako merať balenie 1. vnútorné package: funkcie opp taška s našimi značku, )
Pridať do zoznamu prianí

Sexy Jedného Pleca Volánikmi Červený Satén Party Šaty Na Zákazku Dlhé Plesové Šaty Prom Šaty

€123.73 - €164.97
( foto zobraziť tabuľka veľkostí ako merať šaty procesu tvorby o návrat 1 .vrátime vám položiek vrátená do 7 dní od ich doručenia, ak položky nie sú rovnaký ako opis,vám vrátime plnú sumu bude daná,a položky musia byť )
Pridať do zoznamu prianí

Žien bez Ramienok Prom Šaty Klesol Satin Večerné Šaty Módne-line Skladaný Koktail Party Zvláštne Príležitosti Šaty

€91.99 - €183.96
( druh pripomienka: 1. je šaty 100% fyzické foto? všetko oblečenie, ktoré vidíte, sú 100% pravda fotografie z našej továrni, a budú vám poskytnuté rovnaké ako to, čo vidíte, ešte krajšia ako na fotky:) 2. ako dlho môžem prijímať oblečenie? zvyčajne )
Pridať do zoznamu prianí

Eightale Saudskej arabčina Večerné Šaty Velvet O-Krku Dlhé Rukávy Korálkové Morská víla Svadobné Prom Party Šaty pre Ženy Hidžáb

€91.59 - €157.92
( vitajte v našom obchode prosím, láskavo poznámky: 1.veľkosť a farbu, sú veľmi dôležité na šaty,takže keď môžete si vybrať farbu a veľkosť,prosím, aby výber, ako naše farby graf a veľkosti grafu,pretože veľkosť možno lit rôznych s vašej )
Pridať do zoznamu prianí

Flitrami Dievča Šaty Striebro Šedá Lesklá Kvetina Dievča Šaty Krátke Rukávy

€62.58
( tabuľka veľkostí prosím, zanechajte nám hlásenie, ak chcete všetky ostatné veľkosti. akceptujeme zákazku. odporúčané produkty odporúčané produkty )
Pridať do zoznamu prianí

Ružový Satén Princezná A-Line Kvetina Dievča Šaty na Svadbu s Odnímateľnou Vlak Prvé sväté Prijímanie Šaty Vianočné Šaty

€58.54 - €117.09
( vitajte ryan tradície obchodu poznámka: 1.ázijské o veľkosti 1 až 2 rozmery menšie ako európskych a amerických ľudí.vybrať si väčšiu veľkosť, ak je vaša veľkosť medzi dvoch veľkostiach.prosím, nechajte 2-3 cm rozdiely vzhľadom na ručné )
Pridať do zoznamu prianí

Dubaj Kaftan Rúcha Mimo Rameno Dlhé Večerné Šaty S Cape 3d Kvety Appliques Saudská Arábia Prom Formálne Šaty vestidos

€113.76
( prosím nezabudnite napísať nasledovné údaje po umiestnite príkaz, potom budete dostávať pozemok hladko 1 .poprsie _____palcov alebo ___cm 2 .pás _____palcov alebo___cm 3 .boky _____palcov alebo ___4 cm. duté podlahy(bez topánok) ___palcov alebo ___5 cm .prírodné výška: )
Pridať do zoznamu prianí

Nevesta Svadobné Čipky Závoj Krátke Pás Závoje 2 Tier Mäkkého Tylu Závoj Svadobné Závoje s Hrebeňom

€2.75 - €3.24
( dodanie podrobnosti 1.budeme posielať balíky sa do 3 pracovných dní po platby vymazané. 2.my si rôznych spôsobov dopravy podľa rôznych regiónoch. 3.ak budete potrebovať ďalšie transportov, ako ems, ups, dhl, atď.prosím, kontaktujte nás, )
Pridať do zoznamu prianí

LORIE Pláži Svadobné Šaty Appliques Čipky tvaru Mäkké Satin Lete Sexy Morská panna Boho Nevesta Šaty 2021 vestidos de novia

€118.81 - €201.37
( ďakujeme za váš záujem o naše šaty. ako výrobca sa špecializuje na výrobu top-grade svadobné šaty. svadobné-šaty' šaty je vybraný vysoko kvalitné tkaniny.je vytvorený so starostlivosťou a minútu pozornosť na detail a navrhnuté tak, aby spĺňali )
Pridať do zoznamu prianí

A-lline Krátke Svadobné Šaty Bielej Čipky Späť Volánikmi Organza Nevesta Svadobné Šaty V Zadnej S Lukom Vestido De Noiva

€83.04 - €93.29
( prosím nezabudnite napísať nasledovné údaje po umiestnite príkaz, potom budete dostávať pozemok hladko 1 .poprsie _____palcov alebo ___cm 2 .pás _____palcov alebo___cm 3 .boky _____palcov alebo ___4 cm. duté podlahy(bez topánok) ___palcov alebo ___5 cm .prírodné )
Pridať do zoznamu prianí

Lesklé Perly Perie Večerné Šaty S Streamer Morská Víla Strane Split Dlho Orange Plášť Party Šaty Formálne Šaty

€97.88 - €128.79
( podrobnosti lesklé perly perie večerné šaty s streamer morská víla strane split dlho orange plášť party šaty formálne šaty na zákazku prispôsobiť dĺžka podlahy korzet späť pod 100 tabuľka veľkostí prosím, vyberte prispôsobiť tlačidlo, )
Pridať do zoznamu prianí

ZCYBOOM Svadby & Akcie Store Pre Extra Vlastné Náklady/ Rýchle Prepravné

€56.89
( (môžeme zákazku farby,môžete si vybrať akúkoľvek farbu z našej color chart,rôzne textílie má inú farbu grafu,kontaktujte náš obchod služby zákazníkom skontrolovať farbu, číslo) my sme sa špecializuje na dizajn a výrobu špičkových svadobné šaty,ktoré )
Pridať do zoznamu prianí

Vkiss Obchod Ružovú Sexy Módne Večerné Šaty Off-The-Nesú-Line Dĺžka Podlahy Vysoká Rozdeliť Lištovanie Dubaj Arabčina Prom Šaty Prir.

€177.11
( zákazku :prijať zákazku veľkosť a prijať zákazku farbu! môžete si zvoliť ľubovoľnú veľkosť, aby poradie a nechajte nám správu vašich vlastných meraní takto bude v poriadku ! 1) poprsie ______ 2) pás ______ 3) boky________ 4) duté podlahy )
Pridať do zoznamu prianí

Khaki Vlnené Cashmere Ženy Vyhovovali Dlhé Hrubé Sako Kabát Zimná Bunda Prispôsobiť Prom Dr Vyrobené Formálne Office Lady Prom Šaty

€79.18 - €98.98
( teplé poznámka: ak štandardná veľkosť nesedí, si môžeme prispôsobiť tak, aby vaše osobné veľkosť bez dodatočných nákladov ,ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte zákaznícky servis o opatrenia: 1. naše výrobky(oblek, )