0

Menu

Rozkladacie Prenosné LED Camping Vodotesné Svietidlo Solárny USB Nabíjateľná LED Baterka Prežitie Súpravy pre Vnútorné Vonkajšie Domov

Shop: Vonkajšie Osvetlenie
Rozkladacie Prenosné LED Camping Vodotesné Svietidlo Solárny USB Nabíjateľná LED Baterka Prežitie Súpravy pre Vnútorné Vonkajšie Domov

Rozkladacie Prenosné LED Camping Vodotesné Svietidlo Solárny USB Nabíjateľná LED Baterka Prežitie Súpravy pre Vnútorné Vonkajšie Domov

( 0 Recenzie )
€11.42 - €32.38
Kategória: Vonkajšie Osvetlenie
Sku: e16461

Informácie o výrobku

Funkcia Produktu

▶2-1 Svietidla & Baterku: jedná sa o 2-v-1 solárne dobíjacie kempingové svietidlo a ručné baterky.Môžete ho použiť ako svietidlo do skladacie dizajn alebo ako baterka na strane switch.Zavesenie svietidla na kemp stan, alebo ju zobrať s nerezovej ocele, rukoväte.

▶2 Účtovať Režimy: Solárne & Kábla nabíjanie, môže byť účtované solárny panel v hornej alebo káblom pripojenej nabíjačky.Úplné nabitie doba je 6-8 hodín, nie preplatok.Svetlo môže trvať 6-8 hodín po plnom nabití.

▶Môžete Nabíjať Väčšinu mobilné telefóny: Zabudovaný zdroj banka s USB port umožňuje nabíjať väčšinu Android mobilné telefóny.Veľmi vhodný pre outdoorové aktivity ako je turistika, rybolov, poľovačka, havárie, hurikány, výpadky, búrky, kempovanie a pod.

▶Vnútorné alebo Vonkajšie Použitie: 6+1 Led žiarovky môžu poskytnúť 300LM a 160-320feet ožiareniu vzdialenosť, je dosť múdry na svoj outdoor camping alebo repliky.3 kovové rukoväte, odnímateľný a pozastavené, ľahko sa a obchod s ľahký a prenosný dizajn.

▶Skladacie Ovládanie Jasu: Unikátne skladacie dizajn, ktorý znižuje a zvyšuje svetla, ako si zbaliť alebo rozbaliť svietidla.Keď sa zrútil, to je tak malé, ako váš telefón.Ľahko zmestí do batohu alebo núdzové kit.

▶Tvrdý & Odolný voči Vode: Konštruované s vojensko-stupeň ABS materiál, žiadne sklo, nárazuvzdorný a odolný proti vode, aby IPX45 štandardné vydržať vonkajšie výzvy vo všetkých počasie.

Špecifikácia Výrobku

Produkt Materiál:ABS + PC materiál

Vinuté Perly:6 LED Korálky (strečing svetlo)

Čas nabíjania:6-8 hodín

Pracovná doba:6-8 hodín

Výkon Svietidla:6W

Sila Blesku:1W

Lumen Svietidla:300lm

Lumen z Baterku:300lm

Vstavaná Typ Batérie:Lítium-iónová

Nabíjací Kábel Pracovné Napätie:110V-220V

Vodotesný:IPX45

Farba:Zlatá/Blcak

Package Zahrnuté

1 x Solárna & Nabíjateľné Svietidlo Svietidlo

1 x Kábel Nabíjačky

  • Záruka - 1 Rok
  • Úroveň Ochrany - IP65
  • Názov Značky - super-syr
  • Zdroj Svetla - LED Žiarovky
  • Certifikácia - CCC, ce, CQC, EMC, FCC, GS, LVD, pse, ROHS, DSP, UL, VDE
  • Funkcie - osvetlenie
  • Materiál Telesa - ABS
  • Solárne Typ - Lítiová Batéria
  • Zdroj Napájania - Solárne
  • Použitie - TIESŇOVÉ
  • Štýl - Moderný Štýl
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Je Stmievateľné - Áno
  • veľkosť - 5M
  • Je Žiarovky Zahrnuté - Áno

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

5M 50 Led Leaf Garland s Rozprávkových Svetiel na batériový,Zelených Viníc s Malými Listami Pre Svadobné Party Vianočné Dovolenku Dec.

€14.78 - €22.75
( ručné vodotesný 5m 50 led leaf garland s rozprávkových svetiel na batériový,zelených viníc s malými listami pre svadobné party dekorácie vianočné dovolenku špeciálne navrhnutý pre domáce,svadby,párty,dovolenky!!!špecifikácia: názov: handmand led 5m )
Pridať do zoznamu prianí

1SET 20 CM Bavlna Bábiky Oblečenie na Nový Rok Sukne, Nohavice, Šaty Up Cool Stuff Kórea Kpop EXO Idol Bábika Príslušenstvo Chlapec Dievča DIY Darček

€12.94 - €25.87
( poznámka: bábika oblečenie je ručne vyrobená. vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. bábika vlasy musí byť česanej sami.to je normálne stratiť vlasy trochu. )
Pridať do zoznamu prianí

Jingdezhen Keramické Lotus Leaf Držiak na Pero domáce dekorácie Pero skladovanie Dekoračné darčeky Lotus leaf váza Kvet usporiadanie zariadenia

€22.87 - €38.12
( názov: lotus leaf držiak na pero materiál: keramické veľkosť: d * h=10 * 13,5 cm tam môžu byť chyby merania, pozrite si skutočný výrobok dostal podrobnosti )
Pridať do zoznamu prianí

Vitajte, Mizerný potraviny, Teplé pivo, Vintage Retro Kovové Znamenie, kuchyňa, darčeky, humorné

€5.40 - €10.79
( vitajte v našom obchode! veľkosť: cca 20x30cm(8x12inch),30x40cm(12x16inch). vlastnosti materiálu: kov tin prihlásenie/steny dekor/vintage predvŕtané diery, ľahko zavesiť a vyzdobiť, môžu byť zavesené, prilepiť. tento produkt je úplne )
Pridať do zoznamu prianí

3ks Háčik na Stenu, dekorácie - Cute Cat Dizajn Kovový Hák,Jednoduché Župan & Uterák Háčik, Nechtov-voľný Úder-free Silné Lepidlo

€0.47 - €10.34
( štýl:bežné dokončiť typ:maľované špeciálne funkcie:jednoduchá inštalácia montáž typ:wall mount materiál:kov )
Pridať do zoznamu prianí

Ramadánu Eid Mubarak LED Nočné Svetlo Dekoračné Olej Hrniec na Blízkom Východe Camel-tvarované EID Mubarak Eid Al-Fitr Party Dekorácie

€3.38 - €7.21
( ramadánu eid mubarak led nočné svetlo dekoračné olej hrniec na blízkom východe camel-tvarované eid mubarak eid al-fitr party dekorácie funkcie. -batéria napájaná 2 aaa batérie, batérie nie sú súčasťou, nie je potrebné ťahať káble alebo pomocou )
Pridať do zoznamu prianí

Malé Starožitné Obývacia Izba Ježko Ozdoby Módne Ručné Živé Zviera Sôch Jedinečný Dizajn, Kovové Remeslá

€0.47 - €5.47
( meno:ježko ozdoby materiál:zliatiny farba:mosadz veľkosť:3.2*1,8 cm váha:cca 30g balík obsahuje:1 ks ježko ozdoby položky: vintage mosadz miniatúr, figúrky typ: domáce dekorácie, doplnky stav: 100% zbrusu nový )
Pridať do zoznamu prianí

Juhovýchodná Ázia Thajsko Chrámu POŽEHNÁ a BEZPEČNEJ ZDRAVOTNEJ veľa ŠŤASTIA zlaté Ganeš bohatstvo Boh Štyri stranný buddha karta, Prívesok Amulet

€69.09 - €78.50
( 1: účinnej ochrany 2: požehnanie, veľa šťastia 3:prosperujúce podnikanie peniaze ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- limited edition )
Pridať do zoznamu prianí

Zbraň, Pištoľ 1904 Luger Patent Art Metal Prihlásiť Vzorov Na Steny Jaskyne Jaskyňa Projektovanie Tlač Tin Podpísať Plagát

€9.42 - €19.62
( klasické doska vintage kovové prihlásiť obývacia izba domáce dekorácie dosky múr umenia plagátu description viac kúpite, nižšia cena! môžete namiešať objednávku !prosím, povedzte nám štýly, ktoré chcete,alebo poznámku ,ďakujem! materiál: )
Pridať do zoznamu prianí

Muž Jaskyňa Dekor Zábavné Garáž Známky Šport Bar Pub Kovov Cín Podpísať Na Ďalšie Recenziu budem Potrebovať Iný Nápoj 12"

€12.03
( materiál štýl: tin / kov / vintage tin prihlásenie / dekorácie veľkosť: cca 20x30 cm (8 palcov * 12 palcov) jednoduché pre vŕtanie, ľahko zavesiť a zdobiť kde potrebujete popis: sme kovov cín znamenie, že môžu byť použité v akejkoľvek )
Pridať do zoznamu prianí

Hodiny Vložiť Hodiny Hlavu Kolo Classic s Rímskou Číslicou Miniatúrne Hodiny Fit up

€2.58 - €4.70
( popis: 【vysoko kvalitný materiál] vyzýva: vyrobené z vysoko kvalitného plastu, tieto hodiny vložiť zabezpečuje presné zobrazenie času a prináša pohodlie do vášho života. 【jedinečný dizajn] vyzýva: hodiny vložiť funkcie zlatá farba orezania, )
Pridať do zoznamu prianí

Vianočné Vymeniteľné Prepínač Nálepky Cartoon Miestnosti Dekorácie Objímky Kryt Spínača Nálepky Nočné Svetlo Prachu, Ochranné

€2.32 - €5.16
( aby váš domov lepšie s našimi vianočné vymeniteľné prepínač nálepky.hrajú roztomilé kreslené obrázky santa claus a elk tieto vysoko-kvalitného pvc samolepky sú zábavné a slávnostné doplnkom do každej miestnosti.jednoducho nalepiť ich na čistý, rovný prepínať )
Pridať do zoznamu prianí

Regálové Ploche Knihy Skladovanie Organizátor Stojí Skrinka Dreva Displej Úložný Stojan

€12.34 - €29.40
( popis usporiadajte svoje knihy v štýle s ploche časopisu, knihy, skladovanie a vystavovanie rack.tento ploche regálové maximalizuje skladovacie kapacity, poskytuje pohodlné riešenie pre uratovanie vaše materiálov na čítanie.použitie dreva zabezpečí nielen )
Pridať do zoznamu prianí

1Pcs Simulácia Perie Vtákov S Klipy Pre Záhradný Trávnik Strom Decor Remeselné Červené Vtáky Figúrky, Vianočné Domáce Dekorácie

€2.38 - €3.45
( funkcie: 1. je vyrobená z high-kvalitné penové materiály, ktoré je veľmi odolné. 2. kovový klip držať vtáky pevne do stromu vetvu, okenné závesy, rastlín, atď. 3. displej na vianočný stromček, na plavidlá, domáce veniec na dvere pozdraviť )
Pridať do zoznamu prianí

Dekoratívne Živice Remesiel Farebné Luminiscenčných Žaba Ozdoby Ideálny pre Plochy Noc Svietiť Viacerými Farbami

€1.00 - €1.27
( funkcia: *úplne nové a vysokej kvality. *vyrobené z vysoko-kvalitných materiálov, ktoré si môžete kúpiť s dôverou. *toto je žiarivkové ornament, vyrobené z kompaktných živice materiál, ktorý môže svietiť v noci. *máme rôzne )