0

Menu

ZHISUXI Vinyl Neba Tehlovej Steny Fotografie Pozadie Platformu 9 3/4 železničnej Stanice Photo Studio Pozadí SS-12

Shop: Fotoaparát & Foto
ZHISUXI Vinyl Neba Tehlovej Steny Fotografie Pozadie Platformu 9 3/4 železničnej Stanice Photo Studio Pozadí SS-12

ZHISUXI Vinyl Neba Tehlovej Steny Fotografie Pozadie Platformu 9 3/4 železničnej Stanice Photo Studio Pozadí SS-12

( 0 Recenzie )
€34.12 - €59.87
Kategória: Fotoaparát & Foto
Sku: e1400

Informácie o výrobku

Vinylový Materiál Ľahko sa prenáša,farba je lepšie,Nie vodotesný,majú menej zaniknúť,môžete železa ho odstrániť vrásky,Ryhy sa dá zlepšiť.

Odstrániť Zaniknúť Roll to (Pevne)na tube na jednu noc alebo na dlhšie, aby sa zlepšiť zaniknúť.V prípade potreby, prosím, žehlička zadnej strane (nie obraz strane) s nízkou tempertrue ľahko odstrániť zaniknúť, Aby sa predišlo možným pary škody, miesto vrstvu suchú tkaninu medzi pozadím a železa.

O Farbu, Prosím, na vedomie, že existuje mnoho rôznych rozlíšenie displeja medzi každým počítače, takže farby zobrazené na obrazovke, môže sa chromatické aberration.Budeme sa snažiť v našich silách, aby ste sa vyhli tejto situácii, vďaka za pochopenie.

Veľkosť Displeja

1 , Pozadia, veľkosť: Šírka x Výška.

2 , Ak potrebujete prispôsobiť aj iné veľkosti, kontaktujte nás.

O Filmovaní

Postupujte podľa pokynov na obrázku a používať správne držanie tela.FAQ OTÁZKA: Ako môžem upraviť pozadie na predaj?Odpoveď: môžete Si vybrať veľkosť priamy nákup, stačí poznámka vašu žiadosť v čase platby, budem úpravu obrazu podľa vašich požiadaviek, a potvrďte s vami pred doručením.Otázka: Ako si môžem prispôsobiť pozadí nie je na predaj?Odpoveď: môžete posielať obrázky alebo nápady a veľkosť, ktorú chcete na náš zákaznícky servis,náš dizajnér bude vykresľovanie pre vás, potom som sa poslať vám vykresľovanie pre potvrdenie.Otázka: mám súbory môžu byť vytlačené priamo, ako poslať k vám?A: povedz nám, Prosím, veľkosť, ktorú chcete.

Pixel obrazu je najlepší viac ako 3000px * 3000px, alebo rozlíšenie minimálne 300dpi.

inak tlače bude rozmazané.Otázka:Ako dlho bude stáť poslať pozadie na mňa?Odpoveď: potrebujeme 2-3 dni na spracovanie objednávky, a tam bude správa pripomienka po objednávka je odoslaná.Ak ste sa dočkať, až Získať balík, prosím, kontaktujte nás a vyberte si rýchle dodanie.Spätnú väzbu, Ak nie ste spokojní s transakciou, prosím, neváhajte ma kontaktovať, rád vám odpoveď do 24 hodín a skúste vyriešiť akýkoľvek problém.Ak sa vám páči, prosím, daj mi päť hviezdičiek.Vaša spätná väzba je pre mňa veľmi dôležité, ďakujeme!

O Šitie A Ak oboch stranách pozadie viac než 150 cm (5 ft) ,pozadie bude vytlačený v dvoch kus, inými slovami, bude To nie bezšvíkové už.Ale najdôležitejšie je, že šev nie je v rozpore s fotografiami,budeme ich vložiť v jednom kuse pred loď je,aj nie je vrecku alebo v póle na jeho vrchole.

  • Názov Značky - NoEnName_Null
  • Materiál - Mušelínu
  • Druh - Sprej Maľované
  • CN - Zhejiang
  • Číslo Modelu - SS-12
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Package - Áno
  • Štýl - Tehlové Steny

Značky: steny fotografie pozadie platforma

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

MESIAC.QG Pozadie Halloween Tekvica Svietidlo Svietidlo Stroj Pozadí Deti Strany Photo Booth Javorový List Oblak Dymu Dekorácie

€27.91 - €39.87
( pozadie displeja o materiál econ vinyl ( syntetické vlákna umenie textílie ) je druh vlákna tkaniny v zadnej za podporu a hladké umenie povlak v prednej udržať obrázky a farby reality.to je profesionálny tradičné materiál pre fotografovanie prostredia )
Pridať do zoznamu prianí

Mcoplus Videa Mikrofón pre DSLR Rozhovor Shotgun Mikrofón pre Canon, Nikon, Sony Fuji Videomic s 3,5 mm Jack

€20.47 - €29.24
( mcoplus videa mikrofón pre dslr rozhovor shotgun mikrofón pre canon, nikon, sony fuji videomic s 3,5 mm jack špecifikácia: model: mic-109 zvuk vedúci: zadný pól typ kondenzátora impedancia: 200 frekvenčný rozsah: 30hz-18khz signal-to-noise )
Pridať do zoznamu prianí

Kovové Fotoaparátu E Typu Flash Obuvi Dáždnik, Držiteľ Mount Ľahké Stojan Otočný Držiak pre Canon Pre Nikon Blesk fotoaparátu

€8.95 - €11.19
( vlastnosti: * úplne nové a vysokej kvality. * vysoko kvalitný držiak flash obuvi dáždnik, držiteľ typ e. * 1/4 a 3/8 zásuvky môžete zmeniť základne pre statív alebo ľahké stojan prostredníctvom sústruženie vnútornej strieborné veci. * top hotshoe klip dizajn )
Pridať do zoznamu prianí

Taška Cez Rameno Fotoaparát Tašky Nastaviteľné Zahustiť Multi-Vrecko Batohy

€12.05 - €20.08
( popis: materiál: je vyrobený z shockproof, oteruvzdorné a vytláčanie odolný nylon materiálu pre lepšiu ochranu vášho fotoaparátu. jediný ramenný popruh: navrhnuté s jedným popruhom cez rameno, je ľahké na nosenie, a môže byť upravená v dĺžke. veľká )
Pridať do zoznamu prianí

2X Nové Rýchle Uvoľnenie Doska Pre QB-6RL PH-368 PH-268R /288R VCT-870RM DC70

€4.57 - €7.26
( to pomáha umiestniť fotoaparát právo na statív hlavu.rýchle uvoľnenie zámku dať vypnúť fotoaparát z pádu. rýchle uvoľnenie zámku je tiež užitočné pri hľadaní fotoaparátu ľahko. je ideálny pre digitálne, 35mm, stredný alebo veľký formát, )
Pridať do zoznamu prianí

Držiak Fotografie Svetlo 66 LED Svetlo, USB Nabíjanie Selfie Svetlo Gurmán Mäkké Svetlo

€42.78 - €89.13
( popis/vlastnosti: špecifikácie: farba:čierna farebná teplota: 5600 ± 2002 lumen: 510 výkon: 10w výslovné označenie: 80 vinuté perly: 66 ks napájanie: usb 5v/2a farba: čierna materiál: )
Pridať do zoznamu prianí

1 Nastavte Praktické 360-Stupňový Panoramatický Streľba Výškovo Nastaviteľné Vzniku Režim Stabilné Ručné Selfie Stojan pre Cestovanie

€20.85 - €32.08
( 1 nastavte praktické 360-stupňový panoramatický streľba výškovo nastaviteľné vzniku režim stabilné ručné selfie stojan pre cestovanie špecifikácie: podpora 360-stupeň zadarmo flip, ako aj s zdvíhateľnej nastaviteľné rod design, tento selfie )
Pridať do zoznamu prianí

Mehofond Quinceanera 15 Princezná Pozadie Ružové Šaty Crown Kvet Narodeniny Dekor Fotografie Pozadí Sladké Dievča Foto Rekvizity

€32.42 - €56.89
( o materal: bavlna :materiál je tenký a ľahký ako polyester ,mäkké môže byť umyté, môžu sa žehliť, môžete znovu použiť, odolný, vhodný pre vnútorné a vonkajšie. polyester:farba je pomerne tmavá, materiál je pomerne mäkké, možné prať, )
Pridať do zoznamu prianí

Šťastný 50. Narodeniny Pozadie Lesk Diamond Balóny Banner Rose Black Gold Fialová Dekorácie Žena Výročie Foto Pozadie

€33.73
( ✿ o kulisu✿ prispôsobený tak, ako svoju požiadavku. 1. použitie: toto digitálne vytvorili kulisu je výborný portrét pozadí pre ľudí všetkých vekových kategórií.je tiež vhodné pre osvetu obchod zobrazí a na interiérové dekorácie, ako aj )
Pridať do zoznamu prianí

1 KS Mobilný Telefón, Univerzálny Externý Šošovky Plastové 105Mm Portrét Teleobjektív Slr Profesionálne Fotografie Fotografovanie Veľká Clona

€33.93 - €42.41
( nový objektív prešlo radom vylepšení od tvaru vo vnútri. v tvare viac cool fashion,objektívu má zlepšenú rôzne diaľničnú známku deformácie a iné problémy,tak, že fotoaparát je bližšie k slr úrovni.objektív klip výrazne zmenila od tvar, materiál. predchádzajúce )
Pridať do zoznamu prianí

Zelená Obrazovka Pozadia Fotografie Pozadí Prenosné Násobne Reflektor pre Live Broadcast YouTube Video Studio Kolo

€23.55 - €33.64
( zelená obrazovka pozadia fotografie pozadí prenosné násobne reflektor pre live broadcast youtube video studio kolo položka vlastnosti: špeciálne pozadie dosky pre fotografovanie, sýtosť farieb, jemné kvality to záhyby na jednoduché prenášanie )
Pridať do zoznamu prianí

Potápanie Prípade Vodotesné Púzdro Kryt Pre Insta 360 X3 Podvodné Chránič Potápanie Box Shell Pre Insta360 X3 Kamery Príslušenstvo

€27.94 - €34.92
( modname=ckeditor budúcnosť: vodotesné puzdro prijíma profesionálny vodotesný a zapečatené štruktúra, podporuje hlboké potápanie vodotesné až do 40m skvelá pre potápanie, surfovanie, šnorchlovanie a iné vodné športy. podvodná bývanie )
Pridať do zoznamu prianí

Choseal LB-5109 6N OCC pre fanúšikov HIFI Kábel Reproduktora 24K Zlatom Banánových 2,5 m nie DIY(pár)

€228.00
( kód produktu: lb - 5109 špecifikácie produktu: od19mm * 2,5 m základný materiál: 99.9999% vysoká čistota monokryštálov medi occ pozlátený konektor: non-magnetické medi 24k pozlátený konektor vlastnosti: nízka impedancia / nízke )
Pridať do zoznamu prianí

Motocross Happy Birthday Fotografie Kulisu Pre Chlapca Deti Strana Navrhne Banner Čierna A Červená Dirt Bike Racing Dekorácie

€15.24
( 1:tento obchod podporuje kupujúci pridať požadovaný text k obrázku.kupujúci len potrebné poznamenať, presný text, ktorý musí byť pridaný pri objednávke.obchod sa ho upraviť podľa vašich požiadaviek 2:o chromatické aberration: keďže zobrazenie stavu )
Pridať do zoznamu prianí

Smallrig P96 LED Video Svetlo Prenosný Mini Vyplniť Svetla led Teplé Svetlo na Fotografovanie Svetlo 2200mAh 2700K-6500K Panel Svetlo 3286

€24.91 - €27.68
( p96 video led svetlo 3286 kľúčové vlastnosti: 1. farebná teplota: 2700-6500k 2. 96 led korálky,cri>95 3. malé rozmery, ľahké prenášanie, váži len 103g 4. prevádzková životnosť 100 minút, uspokojovanie potrieb denne filmovanie simorr )
Pridať do zoznamu prianí

7X5FT Saniach Sobov Mesiac Noc Santa Letieť Veselé Vianočné Darčeky Zimné Vlastné Fotografie Kulisu na Pozadí Vinyl 220 cm X 150 cm

€11.63 - €14.91
( obe pravidelné vinyl a polyesteru polycotton sú ok pre nás vinyle: ľahký, ľahko prenosný, živšie / sýte farby.ale nie proti poveternostným vplyvom, s zaniknúť hádka. polyester poly: silný, silnejší, a nie see-through, ľahko prenosný, )
Pridať do zoznamu prianí

5X Kovový bajonet Adaptér Pre M42 Objektív Canon EOS Camera / Canon EOS 1D, 1DS Mark II, III, IV, 5D Mark II, 7D,Ect

€11.02 - €13.95
( kovové adaptér krúžok pre m42 na všetkých canon eos mount umožňuje m42 objektív mount (zeiss, pentax, mamiya, zenit) použité v canon eos camera je možné použiť príslušenstvo ako makro krúžok ako nie je tam žiadny rom, port na )