0

Menu

Čerpadlo Nafukovacím Nástroj s Tryska Flexibilné Hadice Praktické Nafukovanie Ihly Súprava Multi-purpose Ručné Vzduchové Čerpadlá Basketbal

Shop: Jazda na bicykli
Čerpadlo Nafukovacím Nástroj s Tryska Flexibilné Hadice Praktické Nafukovanie Ihly Súprava Multi-purpose Ručné Vzduchové Čerpadlá Basketbal

Čerpadlo Nafukovacím Nástroj s Tryska Flexibilné Hadice Praktické Nafukovanie Ihly Súprava Multi-purpose Ručné Vzduchové Čerpadlá Basketbal

( 2 Recenzie )
€0.47 - €4.78
Kategória: Jazda na bicykli
Sku: e1283

Informácie o výrobku

Popis

6-palcový ball čerpadlo sa môže zvýšiť najviac loptičiek.

Prísť s 1x plastové vzduchu v ústach môže byť použitý pre plavecké krúžky, nafukovacie gauč, vzduchový vankúš, atď.

Čerpadlo telo je malý, ľahko prenosný a môže byť ľahko balené v sáčku.

Zodpovedajúce hadice, ľahko nafúknuť, a znížiť riziko ihly škody.

Vstavaný ihly skladovanie môže uložiť ihly na konci teleso čerpadla, nebojte sa o nafukovacie ihly zabudnúť vziať alebo pokles.

Špecifikácia:

Materiál: plast.

Farba: ukázať, ako obrázky.

Veľkosť: 16*3.4*3.4 cm.

Poznámka

Tam môže byť trochu skreslenie farieb vzhľadom na iný počítač uznesenia.

Tam môže byť malá chyba v dôsledku rôznych ručné meranie.

Package zahrnuté:

7* vetracie ihly.

1* vzduchové hadice.

1* plastové vzduchové trysky.

1* 6 palcový čerpadla."

  • Materiál - Plastové
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

2024-01-04 | 5 Hodnotenie užívateľa

Tým, že Kupujúci

Príliš veľa top odporúčame

2024-01-12 | 5 Hodnotenie užívateľa

Tým, že Kupujúci

👍🏾

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Motocykel Bandana Vonkajšie Kukla Priedušná Pre Mužov/ženy Polyester UV Ochrany Klobúk Trvalé Vysokej Kvality

€0.52 - €0.79
( popis: 【 size] vyzýva tento pokrývky hlavy measures15 x 9 cm/40x23cm, vysoko elastický, skvele sa hodí pre všetky veľkosti hlavy a krku .nie príliš tesné alebo veľmi voľné, priedušné a pohodlné. 【vás chráni] vyzýva na ochranu kukla funkcie )
Pridať do zoznamu prianí

Profesionálne Praktické Spoľahlivý Bicykel Kľúča Kotúčová Brzda Carbon Steel Požičovňa Disk Opravy

€8.83 - €14.02
( profesionálne praktické spoľahlivý bicykel kľúča kotúčová brzda carbon steel požičovňa disk opravy špecifikácie: navrhnutý s dvojitým otvory, takže ho môžete stretnúť rôzne potrebuje údržbu.anti-slip rukoväť dizajn je veľmi pohodlné )
Pridať do zoznamu prianí

Zimná Fleece Tepelnej 2019 Ag2r TÍM Mužov Cyklistický Dres s Dlhým Rukávom Cyklistické Oblečenie S Náprsníkové NOHAVICE Ropa Ciclismo

€40.05 - €45.51
( jersey materiál: 100% polyester, nohavice materiál: 80% polyester a 20% lycra coolmax:quick-dry funkciu a aby ste sa cítili pohodlnejšie kvalitné pančucháče textílie: svetlo a znížiť vietor ho môže udržať vás suché a cool v horúcom stave a teple v studenom )
Pridať do zoznamu prianí

Bicykel Rozšíriteľný Blatníka 26 27.5 29 MTB Blatník Horských Predné, Zadné, Mud Guards SOM Enduro Krídla Cyklistické Doplnky

€15.93 - €31.87
( rozšíriteľný mtb blatník horský bicykel bicykel predné zadný blatník som enduro krídla cestný bicykel 26 27.5 29 hot feartures: značka: promend názov: teleskopická blatníka váha: cca 165.5 gramov (čistá hmotnosť) hmotnosť )
Pridať do zoznamu prianí

Bikeboy Čerpadla MTB Bicyklov Čerpadlo 80 PSI Bicykli Ručné Čerpadlo Vzduch Balón Pneumatiky Nafukovacím Schrader Ventil Podlahy Čerpadlo Cyklistické Príslušenstvo

€8.17 - €11.85
( bikeboy čerpadla mtb bicyklov čerpadlo 80 psi bicykli ručné čerpadlo vzduch balón pneumatiky nafukovacím schrader ventil podlahy čerpadlo cyklistické príslušenstvo popis: názov produktu: externé vysoko-tlak čerpadla tlak vzduchu šitie: 142psi barel )
Pridať do zoznamu prianí

Riadítka Rukoväte Palec Twist Plyn Bicykli Regulátora Otáčok pre E - Scooter Elektrické LCD Displej Digitálny

€19.33
( špecifikácia: typ položky: e-bike palec plyn model: séria (5v-99v automatická identifikácia elektrické vozidlo napätia) účinnosť: ≥98% hala trieda: lineárne haly, vysokej kvalite gumy, dovezené, led digitálny displej lampa pracovné )
Pridať do zoznamu prianí

2 Ks Elektrický Bicykel Bŕzd, Dielov Pre Skútre Montáž, Údržba Príslušenstvo

€11.54 - €19.23
( popis: robustný materiál: brzdové páky je vyrobené z hliníkovej zliatiny materiálu, ktorý má dobré vynikajúce tvrdosť a húževnatosť. jednoduchá štruktúra: brzdové páky príslušenstva je jednoduchá štruktúra, ktorá prináša rýchlu a jednoduchú )
Pridať do zoznamu prianí

Požičovňa Ľahký Bicykel Koncových Svetiel Bezpečnosť Na Bicykli Pre Airtag Bicykel Zadné Svetlo Príslušenstvo

€9.22 - €12.29
( požičovňa ľahký bicykel koncových svetiel bezpečnosť na bicykli pre airtag bicykel zadné svetlo príslušenstvo 1. multi-smerový reflexná dizajn umožňuje výrobku, aby širokouhlý reflexné plochy, cestovných bezpečnejšie; 2. uhol reflexné plochy )
Pridať do zoznamu prianí

Bicykel Rozbočovače Matica Prírubovým Pred Zadné Koleso Zámok, Skrutky Bicykle Kolesa Matica Dropship

€1.58 - €3.22
( funkcie: ootdty cnc obrábanie, vyrobené z hliníkovej zliatiny 7075, ľahký a vysokú pevnosť, dlhú životnosť a je odolný proti korózii. vonkajšie a sú poľské opatrne, hladké dotkne, takže sa nemusíte báť, bicykel rozbočovače bude poškriabaniu )
Pridať do zoznamu prianí

2 ks MTB, Road Bike Kovanie Inline Prevodový Menič Dĺžka Skrutky Barel CNC Regulátory Bicykli Výstroj Kábel Nastavovač Shift Konektor

€1.16 - €2.31
( funkcie: *100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. *vyrobené z vysoko-kvalitných materiálov, odolný. *pouţiť: cestných bicyklov a horských bicyklov *kovová trubica dolaďovacie skrutku je spracovaná hliníkovej zliatiny cnc, povrch je eloxovaný, )
Pridať do zoznamu prianí

1 Kus M365 Doska Bluetooth Doska Modrá Je Vhodný Pre Xiao M365 Skúter Doska

€7.19 - €17.12
( 1 kus m365 doska bluetooth doska modrá je vhodný pre xiao m365 skúter doska pre xiao m365 tabuli m365 doska skúter časti m365 výtvarné spracovanie a dokonalý štýl. jednoduchá inštalácia a odolný pri použití. vysoko oteruvzdorné )
Pridať do zoznamu prianí

Mtb Horskej Ceste Na Bicykli Sedlo Mikrovlákna Kožené Požičovňa Sedlo Cestnej Sillin Bicicleta Selle Ilalia

€16.16 - €22.75
( mtb horskej ceste na bicykli sedlo mikrovlákna kožené požičovňa sedlo cestnej sillin bicicleta selle ilalia funkcie: 1. vynikajúca kvalita: vyrobené z vysoko kvalitných materiálov, ľahký, trvanlivý a odolný. 2. pohodlné sedlo: ergonomický )
Pridať do zoznamu prianí

Elektrické Palec Plyn Pre Ninebot F20 F25 F30 F40 Kick Scooter Smart Elektrický Skúter Skateboard Prst Prevod Časti

€13.59 - €18.86
( vitajte v našom obchode. naše výrobky sú dostupné ceny a kvalitný.podporujeme dropshipping a veľkoobchod .ak chcete pracovať s nami dlho, prosím kontaktujte nás a my vám veľmi priaznivé ceny.s pozdravom! 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné vyrobené )
Pridať do zoznamu prianí

čerpadlo Vonkajšie Prenosné Nohy Koleso Čerpadla s tlakomerom 120Psi Hliníkové Ventil MTB Bike Čerpadlo Vzduch Príslušenstvo

€8.46 - €14.84
( čerpadlo vonkajšie prenosné nohy koleso čerpadla s tlakomerom 120psi hliníkové ventil mtb bike čerpadlo vzduch príslušenstvo popis: americký a francúzsky ústa sú univerzálne, v ústach môže byť použitý účely hliníkové zliatiny telo, )
Pridať do zoznamu prianí

2 ks Bicyklov prehadzovačky záves Pre Liv Langma Rozšírené GIANT TCR Adv SLR GIGANT, Súperiť SL Pohon MECH výpadku karbónový rám bicykla

€32.87
( prosím, starostlivosť cena len pre 2pc obrie výstroj vešiak!!!prosím, uistite sa, že vešiak hodí na bicykli predtým, ale aj miesto, aby ! ! !dôrazne odporúčame, aby ste sa vizuálne potvrdenie vášho vešiak výber s vašou existujúce vešiak!kompatibilné s pre )
Pridať do zoznamu prianí

Bicykel Predné Rám Taška Nepremokavé Cyklistické Trubice Taška Trubice Taška pre jazda na Bicykli, jazda na Darčeky Taška na Riadidlá Príslušenstvo pre Mobilný Telefón

€7.08 - €20.83
( bicykel predné rám taška nepremokavé cyklistické trubice taška trubice taška pre jazda na bicykli, jazda na darčeky taška na riadidlá príslušenstvo pre mobilný telefón odrážky: 1.vybraný materiál: zabezpečiť bezpečnosť vašich nesmie chýbať s našimi )